172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
olyan sincs, ahonnan ne lonelek ki, ha kint van neked a szazlo ikon :)
bebe, de amugy van :)
-
nem tudom mit majomkodtok, a pilótákat m95-ettel ki kell szedni és kész.
-
ilyen nincs, bebeeee -
jo akkor en se arulom el, hogy csinaljuk a barmit ra lottok a helire, nem esik le titok a sharqi toronynal :)
bebe, ovi :) -
Mester01 #79352 Kérek IPt koma!
THX! :) -
semmit nem mondok
szakmai titok
egyébként tényleg, volt már hogy láttam helit ami elfoglalta a tornyot, de azért ott olyan körülmények is voltak, hogy ezt megtehette -
kurvajószmájlikok
-
Azon a szinten van ahol a zaszlo is van ? -
ritkán látok ilyen mutatványt. de tényleg. mellesleg van egy hely, ahova a védekezőnek be kell állnia, és akkor nem huzkodja egy heli a zászlót, viszont nem tud kilőni, vagy csak nagyon nehezen. de nem mondom meg hol.
-
mer nem voltam ott 
-
Erre mondjak, tied a var, enyem meg a lekvar :) -
Hat ez a publikozas orome :) de azert eleg surun kuzdunk meg "klanokkal" ilyen modon, persze mindent csak publik koritessel. -
Nagydög #79344 En eleg rohadek vagyok, hogy a sajat jarmuvek ala is toljak egy aknat. Nem art senkinek, mig nem akarja jogosulatlan rosszarcu elvinni.
-
Az lehet de itt most konkrétan a torony védelméről, támadásáról volt szó! :) -
valoszinu meg nem, de ha ennyire terminatorok vagytok, es ezt tapasztaljuk , akkor csak visszuk a heliteket, aztan megehet a fene titeket az ures toronyban, kell a kutyanak, van meg eleg zaszlo segitunk a csapatnak, a kort meg bukjatok :) -
n003 #79341 az élő fába is ;))
-
Nagydög #79340 Ez jo taktika, de csak akkor mukodik, ha osszeszokott nepek csinaljak lamak ellen. Ha a helivel leparkolsz valahol lebegve, akar egy bazi nagy celkeresztet is festhetnel ra. -
Te se játszottál még velünk sharqin! :)
Ha én, KTC, Deqwator ott vagyunk akkor aztán jöhetsz két helivel, a tetőről emberekkel az életbe nem veszítek be a tornyot! ;)
Csak azért nem írom le hogy csináljuk mert akkor mindenki azt csinálná! :P -
odafele menet heli,tank, dzsip, stinger, kilo, claymore-t nem pakol altalaban az ember, a letra ellentetes oldalara, mert oda ugyse lehet eljutni gyalog,
a pilotak is butak altalaban es rohannak be a helibe, te azt meghallod felemelkedsz kilovod stb. Nem mondom, hogy mindig meg lehet csinalni, de van ra esely :)
tovabb byonyolitva, ha mar harman vagytok gunner kiugrik a teton miutan a jarmuveknek kampec, o fentrol legyalulja a jo nepet, esetleg fekszik es mar lopja is el a helijuket, mig benned megjelenik a masik haverod. legyaluljatok a jo nepet, es ket helivel vigan tavoztuk, de ha nem vakok a csapattarsak mar reg lent ugrabugralnak es kuzdenek a joneppel.
na most ebben is koss bele :) -
Nagydög #79337 Aztan az elso, akit lelottok, a teton spawnol AT-vel, es vagy a zaszlot hagyod ott, vagy a fogad. -
n003 #79336 hűű denaonnaon okos vagyok 

-
n003 #79335 akkor neked is: lámulásnál megnézném hány csapattárs spawnolna oda rátok! meg mire kifüstölitek az ellen helijét meg lementek zászlózni megen mehetnétek helit vadászni vagy ő lő seggbe titeket :))) -
Este 19:00 körül megyünk óttókázni kicsit Horda szerverre. Battleracer 1.21-es moddal...akit érdekel a téma az jöjjön...
Letoltés (65MB):
ftp://195.228.74.105:22/battleracer_1.21.exe
vagy
http://br.elxx.net/ -
Persze! :) -
Szerinted a claymoreoktól ki tud ott szállni valaki?
Amíg meg ott lebegsz addig tankkal meg stingerrel szétkapnak! ;) -
n003 #79331 de most nem war-ról beszélünk ember hanem páplikk lámulásról!! :)) ott elég 1-3 összeszokott ember hogy megfogjon túlerőt -
Azért mert a GBC-sek külföldin nyomják és mi általába beterítünk egy servert mert 7-en vagy többen felmegyünk.;) -
Akkor valoszinuleg olyan helyen tanyazol ami nem vedi a zaszlot, tehat siman elfoglaljuk a helibol, meg ki se kell rakni a gunnert, hogy rendet vagjon, aztan eltaposnak az ott szuleto csapattarsak secperc alatt titeket :)
Ez mesornak is szolt :) -
mert nem voltam ott, ezek csak akkor tudnak keményen küzdeni, ha a gumibot készenlétben áll a seggük körül. -
Ezzel a sráccal tegnap nyomtam egy serveren.:D -
Infantry kupában a harmadik helyért vívott csatában mégse sikerült! :P -
Talán azért mert az emberek 90% szórakozni akar, és nem azon szívni, hogy a serveren a punish,TK,FF swapping ki-be van kapcsolva...
Marha idegesítő az is, hogy elkezdesz mondjuk helizni a haveroddal, kezd jól menni, erre jön egy láma f@sz és vagy legyílkoltatja magát, vagy beűl a helyedre.
Ahova én járok, tanuja voltam, mikor 4 embert bannoltak egyszerre.Folyamatos szórják ki azokat, akik rosszindalotskodnak, mégis allig lehet bejutni a serverre...
-
egyébként 2-3 ember szerintem simán bevédi a tornyot, ahogy már bebizonyítottuk, a hordás steve, silent, és atwe kollégákkal jónéhányszor. viszont amennyire ismerjük azt a zászlót, elfoglalni is elég jól tuggyuk. 
-
-
Mi KTC-vel elég hatékonyan tudjuk védeni a tornyot!
Jöhetsz helivel mert a lépcsőházba úgy se tudsz belőni. ;)
-
ahol én tanyázok, oda a helikopter nem ér el
-
sarkin tornyot, bent csucsulsz az epuletben ?
miutan lelojjuk az ellen kobrajat kifustoljuk onnan a jonepet, hogy legkozelebb meg csak a kozelebe se legyen kedvuk menni :) -
csak azt nem értem, hogy ez így miért jó nekik.
1. magának akar bizonyítani? nyilván hülyeség, hiszen tuggya, hogy ezek az "eredmények" így szart se érnek.
2. más előtt akar vagánykodni? a statból rögtön le lehet szűrni, hogy hogyan szerezte meg a pontokat, érmeket, stb. úgyhogy pont inkább lenézik az ilyen statos játékosokat.
3. nézegeti a statját és veri a farkát rá? fura ízlés.
akkor ez miért jó?

-
n003 #79318 tunnék mutatni hasonlót ismert klános embertől is :(( ez sajnos szomorú dolog -
Favorite Victim
(Kills to, via EA) -=25ID=-FatMike (169)