172102
  • alma2
    olyan sincs, ahonnan ne lonelek ki, ha kint van neked a szazlo ikon :)

bebe, de amugy van :)
  • Running
    nem tudom mit majomkodtok, a pilótákat m95-ettel ki kell szedni és kész.
  • koschwarz
    ilyen nincs, bebeeee
  • alma2
    jo akkor en se arulom el, hogy csinaljuk a barmit ra lottok a helire, nem esik le titok a sharqi toronynal :)
    bebe, ovi :)
  • Mester01
    Kérek IPt koma!
    THX! :)
  • koschwarz
    semmit nem mondokszakmai titok

egyébként tényleg, volt már hogy láttam helit ami elfoglalta a tornyot, de azért ott olyan körülmények is voltak, hogy ezt megtehette
  • koschwarz
    kurvajószmájlikok
  • alma2
    Azon a szinten van ahol a zaszlo is van ?
  • koschwarz
    ritkán látok ilyen mutatványt. de tényleg. mellesleg van egy hely, ahova a védekezőnek be kell állnia, és akkor nem huzkodja egy heli a zászlót, viszont nem tud kilőni, vagy csak nagyon nehezen. de nem mondom meg hol.
  • koschwarz
    mer nem voltam ott
  • alma2
    Erre mondjak, tied a var, enyem meg a lekvar :)
  • alma2
    Hat ez a publikozas orome :) de azert eleg surun kuzdunk meg "klanokkal" ilyen modon, persze mindent csak publik koritessel.
  • Nagydög
    En eleg rohadek vagyok, hogy a sajat jarmuvek ala is toljak egy aknat. Nem art senkinek, mig nem akarja jogosulatlan rosszarcu elvinni.
  • mesor
    Az lehet de itt most konkrétan a torony védelméről, támadásáról volt szó! :)
  • alma2
    valoszinu meg nem, de ha ennyire terminatorok vagytok, es ezt tapasztaljuk , akkor csak visszuk a heliteket, aztan megehet a fene titeket az ures toronyban, kell a kutyanak, van meg eleg zaszlo segitunk a csapatnak, a kort meg bukjatok :)
  • n003
    az élő fába is ;))
  • Nagydög
    Ez jo taktika, de csak akkor mukodik, ha osszeszokott nepek csinaljak lamak ellen. Ha a helivel leparkolsz valahol lebegve, akar egy bazi nagy celkeresztet is festhetnel ra.
  • mesor
    Te se játszottál még velünk sharqin! :)

Ha én, KTC, Deqwator ott vagyunk akkor aztán jöhetsz két helivel, a tetőről emberekkel az életbe nem veszítek be a tornyot! ;)

Csak azért nem írom le hogy csináljuk mert akkor mindenki azt csinálná! :P
  • alma2
    odafele menet heli,tank, dzsip, stinger, kilo, claymore-t nem pakol altalaban az ember, a letra ellentetes oldalara, mert oda ugyse lehet eljutni gyalog,
    a pilotak is butak altalaban es rohannak be a helibe, te azt meghallod felemelkedsz kilovod stb. Nem mondom, hogy mindig meg lehet csinalni, de van ra esely :)
    tovabb byonyolitva, ha mar harman vagytok gunner kiugrik a teton miutan a jarmuveknek kampec, o fentrol legyalulja a jo nepet, esetleg fekszik es mar lopja is el a helijuket, mig benned megjelenik a masik haverod. legyaluljatok a jo nepet, es ket helivel vigan tavoztuk, de ha nem vakok a csapattarsak mar reg lent ugrabugralnak es kuzdenek a joneppel.
    na most ebben is koss bele :)
  • Nagydög
    Aztan az elso, akit lelottok, a teton spawnol AT-vel, es vagy a zaszlot hagyod ott, vagy a fogad.
  • n003
    hűű denaonnaon okos vagyok
  • n003
    akkor neked is: lámulásnál megnézném hány csapattárs spawnolna oda rátok! meg mire kifüstölitek az ellen helijét meg lementek zászlózni megen mehetnétek helit vadászni vagy ő lő seggbe titeket :)))
  • Running
    Este 19:00 körül megyünk óttókázni kicsit Horda szerverre. Battleracer 1.21-es moddal...akit érdekel a téma az jöjjön...

Letoltés (65MB):
    ftp://195.228.74.105:22/battleracer_1.21.exe
    vagy
    http://br.elxx.net/
  • mesor
    Persze! :)
  • mesor
    Szerinted a claymoreoktól ki tud ott szállni valaki?

Amíg meg ott lebegsz addig tankkal meg stingerrel szétkapnak! ;)
  • n003
    de most nem war-ról beszélünk ember hanem páplikk lámulásról!! :)) ott elég 1-3 összeszokott ember hogy megfogjon túlerőt
  • Robogo
    Azért mert a GBC-sek külföldin nyomják és mi általába beterítünk egy servert mert 7-en vagy többen felmegyünk.;)
  • alma2
    Akkor valoszinuleg olyan helyen tanyazol ami nem vedi a zaszlot, tehat siman elfoglaljuk a helibol, meg ki se kell rakni a gunnert, hogy rendet vagjon, aztan eltaposnak az ott szuleto csapattarsak secperc alatt titeket :)
    Ez mesornak is szolt :)
  • Running
    mert nem voltam ott, ezek csak akkor tudnak keményen küzdeni, ha a gumibot készenlétben áll a seggük körül.
  • Robogo
    Ezzel a sráccal tegnap nyomtam egy serveren.:D
  • mesor
    Infantry kupában a harmadik helyért vívott csatában mégse sikerült! :P
  • Crem
    Talán azért mert az emberek 90% szórakozni akar, és nem azon szívni, hogy a serveren a punish,TK,FF swapping ki-be van kapcsolva...
    Marha idegesítő az is, hogy elkezdesz mondjuk helizni a haveroddal, kezd jól menni, erre jön egy láma f@sz és vagy legyílkoltatja magát, vagy beűl a helyedre.
    Ahova én járok, tanuja voltam, mikor 4 embert bannoltak egyszerre.Folyamatos szórják ki azokat, akik rosszindalotskodnak, mégis allig lehet bejutni a serverre...
  • koschwarz
    egyébként 2-3 ember szerintem simán bevédi a tornyot, ahogy már bebizonyítottuk, a hordás steve, silent, és atwe kollégákkal jónéhányszor. viszont amennyire ismerjük azt a zászlót, elfoglalni is elég jól tuggyuk.
  • koschwarz

• mesor
    Mi KTC-vel elég hatékonyan tudjuk védeni a tornyot!
    Jöhetsz helivel mert a lépcsőházba úgy se tudsz belőni. ;)
  • koschwarz
    ahol én tanyázok, oda a helikopter nem ér el
  • alma2
    sarkin tornyot, bent csucsulsz az epuletben ?
    miutan lelojjuk az ellen kobrajat kifustoljuk onnan a jonepet, hogy legkozelebb meg csak a kozelebe se legyen kedvuk menni :)
  • koschwarz
    csak azt nem értem, hogy ez így miért jó nekik.

1. magának akar bizonyítani? nyilván hülyeség, hiszen tuggya, hogy ezek az "eredmények" így szart se érnek.
    2. más előtt akar vagánykodni? a statból rögtön le lehet szűrni, hogy hogyan szerezte meg a pontokat, érmeket, stb. úgyhogy pont inkább lenézik az ilyen statos játékosokat.
    3. nézegeti a statját és veri a farkát rá? fura ízlés.

akkor ez miért jó?
  • n003
    tunnék mutatni hasonlót ismert klános embertől is :(( ez sajnos szomorú dolog
  • SigS
    Favorite Victim
    (Kills to, via EA) -=25ID=-FatMike (169)