172102
  • FCH kari
    nekem is részem volt egy pár évig:)
  • HTS s3rg1nh00
    velem nem érdemes szórakozni,mert hátul is van szemem...igaz ezt Bono biztos másképp gondolja,mert faszán hátbaszúrt mikor sniperkedtem,igaz utána meg nem tudott lelőni bárhogy próbálta
  • kBagyula #79434
    Asszem akkor kifogyott épp a tár. Annyit hallottam, hogy valakinek egy sorry-t kajabálsz, gondoltam megnézem ki az aki a kerítés mellett lapít. Vesztemre... legközelebb a birkanyíró ollómmal, vagy a szakállnyíró bicskámmal megyek. :P
  • HTS s3rg1nh00
    persze,meg 3 fejes az előbb a G36E-ből,mi?jössz hátulról,lősz,marad egy csíkom,mondom így játszunk?nem táraztál újra
  • Beers
    Nem égette a kopasz fenekedet a btr :D ?
  • kBagyula #79431
    Nekem csak egy ilyen jutott:
  • item
  • Landor
    saját bőrömön tapasztalhattam

• n003
    én warlordon jáccottam és ott kevés hejj van ahol közelharcot nyomathacc .. túlnyomórészt középtávra de inkább ködhatárra
  • n003
    ez meg mijjen náció csotrogánya??? :D:D
  • TS Zolly
    Most gyüttem le egy ea hun szerverről. Mitom én mellik vót az. Páran csodálkoznak, hogy nagyon sokan külföldi szervereken játszanak. BC, BR szinte futószallagon, pedig volt bent két frx-es is. Van egy meklárenpowa vagy milyen nevü. Annak üzenem, édesanyukájával tanuljon meg elösszőr tisztességesen játszani, utánna menjen fel szerverre. Kis kecseg.

• item
    Méghogy ezekkel nem lehet vagizni??!

• HTS s3rg1nh00
    mondjuk ez attól is függ,milyen módban használjuk őket...a szórást valamennyire lehet javítani hasalással,meg 1-es lövéssel,bár mondjuk egy PKM ellen ez szart se ér
  • Cobra.
    F2000 közép és hosszútávon nagyon durva, közelharcba AK és G3 a durvább (ezekenek nagy a szórásuk, azért nem jók távolra)
    Shotgunokból közvetlen közelről az alap puskák durvábbak, mert 1 lövéssel le lehet szedni egy assaultot is, DAO-ből kell legalább 2. 3-4m-től már a DAO/Jackhammer jobb.
  • n003
    hát én nem vagyok egy mesterlövész de warlordon ak után egy felszedett f2000el 2-3szor annyit öltem egy halállal mondjuk ha beszámítjuk hogy szerencsém is volt akkor maradjunk 1,5ös szorzónál ;))
  • HTS s3rg1nh00
    ez kva nagy volt...
  • HTS s3rg1nh00
    talán mert közelre szinte semmivel nincs esély ellene?egy sikátorban max.a Jackhammer lehet az ellenfele...pár méterről mire meglátod,mi van az ellen kezében(DAO,MK3A1,vagy M11-87,stb.),már halott is vagy
  • mNzJean
    f2000? hm aki tud az m16 al is jól nyomja aki meg béna az meg jöhet atompuskával is azzal se talál el.Egyedül a DAO-sokra haragszom azt valamiért nem szeretem ha azzal ölnek meg.
  • n003
    az nem játék hanem mészárlás .. kb minnha egyik csapatnak full unlock az összes csítes f2000 meg medikes sznájperutánzat a másik meg mehet az alap fegyókkal
  • n003
    nahh ezt viszont gyökérségnek tartom, hogy egy klán jáccik a csőcselék ellen :(((
  • j4n3k
    az volt a 2. pontjuk, a többiek train accidentnél voltak
  • n003
    nahh ez a pazarlás 6an védeni a suburbot :))) lol
  • j4n3k
    volt már olyan, hogy egy klán védte suburbot, 6an voltak, és odament valami jármű, 6rakétát kapott egyszerre :)
  • n003
    és nem is beszélve az 25gyalugkakukkból vagy 5-10 at
  • n003
    két egymást normálisan javító apc-vel szemben csak a hullazsákban bujkálhacc ;))
  • j4n3k
    és ez most ohgy jön ide?
  • Kovács legény
    ...
  • joebacsi
    ott mind2 oldalon van 2-2 apc...
  • j4n3k
    64es karkandon elbírok intézni 2apc-t meg 1 tankot, csak ügyesen kell bujkálni :)
  • HTS s3rg1nh00
    belősz a lovagtorony alá,1ből megvan a tank,az APC meg reggeli
  • Danee
    én is szoktam karkandon tankozni, de nem a ygalogosokat hentelem, hanem gyakorlom h t90-el elbirok e egy tankkal meg egy apc-vel egyszerre :)
  • j4n3k
    aki még joyal sem tud repülni az érdemli meg...
  • David2006
    kempelni a MEC helipadot?
  • Tibor
    Az SG Team tagfelvételt hirdet a BF2 csapatába!

Hogy miért jó ez neked?
    -Van saját szerverünk .
    -Jó közösségbe tömöríti az SG-n fórumozó játékosokat :) A csapat saját, közhasznú honlapot, és szervert épít, amelyek fejlesztéséből egyenlően kiveszi minden tag részét.
    -Csapatmunka és fairplay van, és mindez csak minimális kötelezettségekkel, szabadon
    -Nem klán, nincs warokkal görcsölés, nincs nagy arc másokkal szemben. Max gyakorlásokat tartunk olykor szervezetten. Ez egy funplay team, de ha komolyabbra vágysz, nem zárja ki más klánban való tagságodat.
    -Nincs hierarchia a csapaton belül, tehát mindenki ott tesz hozzá ahol tud.
    -Demokratikus felépítés. Minden csapatot, szervert, szabályokat érinto kérdésben szavazunk.

Mik a feltételek?
    -Állandó, és aktív fórumozó kell legyél itt az SG fórumon, és ezen belül is kifejezetten a BF2 (és majd az SG Team) topikban. (És ez nem azt jelenti, hogy havonta beböksz ide egy kérdést...)
    -Állandó, és aktív játékos kell legyél a BF2-ben.
    -Lehetoség szerint mindig a mi szerverünkre jössz játszani BF2-ben.
    -A jelentkezés alsó korhatára 18 év!!!
    -Törekedned kell a csapaton belüli teamworkre, és a szerveren a fairplayre is.
    -Lojalitás a csapathoz, a fórumhoz, és a szabályokhoz.
    -Kötelező jelleggel részt kell vállalnod az SG Team közösségi feladataiban. Te magad választhatsz, hogy mit, és mikorra, de valamiféle posztot el kell vállalnod, amit rendszeresen önállóan ellátsz. Ilyen feladatok mindig adódnak a honlappal, szerverrel, team ügyekkel kapcsolatban. Ilyen jellegű feladatok a jelentkezési időszak utáni próbaidő alatt lesznek kiosztva.
    -Az érvényes csapat és szerverszabályzatot megtalálod az SG Team honlapon. Jelentkezéseddel kijelented, hogy mindezt megismerted és elfogadtad.

Mi nem kizáró ok?
    -Ha nincs eredeti játékod... Amíg ez nem akadályozza az aktív részvételedet a játékban, addig senkit nem érdekel.
    -Más klánban való tagság. Nekünk mind1, csak a fentieket teljesítsd.
    -Nem kell skill. Minket az sem zavar ha kezdo vagy. Csak tudjál normálisan hozzáállni a dolgokhoz, és törekedni arra, hogy senki játékát ne rontsd el bénázással a szerveren.
    -Ha van humorérzéked, és tudsz hangulatot teremteni :D

Egyéb dolgokat az SG TEAM HQ oldalon lehet megtekinteni.

Jelenzkezés menete?
    -Jelentkezezni Tibornál PÜ-ben. Megadod a játékbeli, és fórumbeli nicked, korod, fórumbeli adatlapod linkjét, melyik játékban kivánsz aktív lenni (mert ugye van CSS és COD2 részleg is) és hogy mit szeretnél csinálni (elemzés, grafika stb..), email címed (esetleg MSN címed ha van)

AKI NEM TARTJA BE A JELENTKEZÉS FORMAI KÖVETELMÉNYÉT, ANNAK NEM REGISZTRÁLJUK A JELENTKEZÉSÉT.

Végezetül még egyszer annyit, hogy ez nem klán. Pusztán funplay csapat, amely az itteni aktív fórumozókat tömöríti.

A jelentkezés Május 23-ig tart!
  • Mester01
    Mert TE megérdemled!
  • Mester01
    De bocsánatot is kértem töletek csövesel együtt!
    Gondolj bele szerinted direkt mentem belétek? Semmi hasznom nincs belöle miert tettem volna TÚL késön huztam L a Joy-t.
    De ne mtudok mit csinalni gyakorlás tesz a M3st3Rt :DD erre csak ezt tudom mondani hol gyakoroljak? (csak publicon tudok).
    Miért csalodtal? Mert nem tudok olyan jol löni mint TE?
    Valami scriptet hasznalsz vagy enyire PRO vagy? Segitsél nekem és nem fogsz csalodni benem!

és még 1* bocsánat NEM DIREKT VOLT!
  • HTS s3rg1nh00
    ezért kell okosan gyalog asszisztálni neki...igaz pontban mintegy 70 különbség lesz a javára,de ez lényegtelen
    tegnap nekem is ritka szarul ment a tévézés,tán pont F-S-vel voltam?
  • j4n3k
    ezt nem csak vele csináltad... hanem velem is, és csodálkozott a csapattársad hogy miért lógatom én is ki... meg még azokkal is csináltad akik be akartak melléd ülni
  • Fsensei
    Szerintem a legegyszerübb kidobni a flert, elmenni messze és megdobni a fejét egy tv rakétával :D
  • Fsensei
    Én megmondom szivesen hogy ki volt az aki kirohasztott...mivel én voltam.Tudod én azóta haragszom rád, amióta wake islandon 2x-er belémkamikázéztál és várhattam 20000 órát a helire és nem csak azon a pályán tetted...Meg utána meghagytam neked a helit, hogy szórakozz vele nyugodtan és elötte is elvittelek pár körre de csalódtam....