172102
  • McKalton
    Na az érmek megszerzéséhez szükséges idők és pontok elég rendesen változtak. Rengeteg badges, medál és szallag fog a nyakatokba hullani. Akit érdekelnek a változások azok böngésszék át ezt a linket:
    Érmek

Egy példát mondanék: Expert késhez már nem kell őlni megkapod ha megvan a veterán 100 össz késelés után. Vagy a Heli medálhoz már csak 150h helizés kell és 5000 össz kill stb. szemezgessétek
  • uHs Gerzson
    Én még nem láttam bugokat, inkább azt vettem észre hogy az M16 egy kicsit erőseb lett :)
  • schrank
    nem 15mp hanem tíz és különben is a főnöknek legyen felelősség tudata amúgy miről van szó kijött az új peccs vagy mi van ?
  • koschwarz
    nem voltak illúzióim, hogy nem teremtődik még több bug az új peccsel
  • Kovács legény
    :D
    nemlesz ennek soha vége
  • koschwarz
    szerintem ezzel nincs baj. azért nem könnyű a dolga a komandernek, foglalja az ellen a zászlót, odateszi az artyt, kb. 15 mp míg megérkezik, ennyi idő alatt egy hámvival beszáguldozik egy szakasz, kilövi azt a pár ellent és elkezdi visszafoglalni. közbe meg nem lehet az artyt visszavonni. pont az ilyen szituk miatt volt gáz az hogy minuszt kapott régen a komander. n pl. előtte nem szívesen voltam kom., utána azért bátrabbban mertem artyzni. egyébként meg FIGYELNI KELL AZT A KURVA KISTÉRKÉPET!!

ha vissza lehetne vonni, még akkor is ha az ágyúk eldörögtek, de mondjuk ugyanúgy töltődnie kell, mintha elhasználtam volna...ha már autókat lehet az égből dobálni, ez sem lenne akkora gáz
  • Nagydög
    Azt akarom, hogy a commander ismet kapjon pontokat az artilery killekert minuszba is! Folyton az a program, hogy mikor megrohanunk hatan egy zaszlot es epp lenyomnank a ket-harom tenfergo vedot, akkor a mi rajongasig szeretett commanderunk rankba..a az artit, ugyhogy futhat mindenki el a zaszlotol.
  • mesor
    De állítólag ez az utolsó patch BF2-höz! :)
  • Looserke
    hát javítottak rajta...
  • Kovács legény
    azért nyulnak hozzá hogy legyen ok az 1.31-et minnél hamarabb kiadni és igy lesz munkájuk mindig. Ha élből egy tökéletes játékot adtak volna ki sok ember munkanélkül maradt volna:D
  • Looserke
    én most leszedem a full 1.3-at és újrarakom a gamét...hátha...
  • mesor
    A server keresővel semmi baj nem volt a fasznak nyúltak hozzá...
  • Beers
    Gratulálok EA,ismét bebizonyították, hogy igen is lehet a sz@rból sz@rabbat csinálni!
    Azt hittem,ennél már nincs lejjebb! (tévedtem)
    Azt tudnám, ezek mi a f@szért kapnak fizetést
  • Kovács legény
    haligali
  • Repülő Gyík
    Ez lemaradt!

Ha az ember megfontoltan vásárol, még spórolhat is egy erősebb gép összerakásánál, mintha a Tesco gazdaságos gépet venne.
  • Repülő Gyík
    Persze, csak azért beruházni annyi lóvét nincs értelme.
    Én annó a 64-b váltással kötöttem össze a dolgot.
    Viszont már nem annyira drágák a cuccok, hogy megfizethetetlen legyen!
    Szerintem egyszer kell rá áldozni, utána már könnyebb karbantartani:)
  • koschwarz
    mindig montam hogy ez a dzsippdobálás egy fasság
  • koschwarz
    itt csekkold

persze gyorsabb a pci-os, de azért a párszáz pontért új alaplapot, új memóriát és új procit venni...(merthogy erről volt szó)
  • JCSRSoldier
    Jahh egykis előny kell. :D
  • erdos
    Még jó hogy nem te vagy a főállású kommander, osztanád az ellenek a jeppeket :D
  • JCSRSoldier
    Nagyon jó eza a jeep dobálós egy koron belül simán kinyírok 4 embert hogy rádobom lassan már nemis kellenek emberek elég ha rádobálja a kommander a jeepeket az ellenre. Jahh és sokkal gyorsabb lett kommanderkedés vagyis nekem sokkal gyorsabban feltölt mindent. :)
  • Repülő Gyík
    Játék, és stat terén is érezhető a külömbség.
  • koschwarz
    jelentéktelen a különbség az agp-s és a pci-e-s 6600gt között
  • Running
    Ja és köszönjük a JCSR-nek a tegnapi gyakot. Sorry, h csak fregnek voltam jó, nagyon sokszor leestem és kegyetlenül akadtam végig, szemét netesek se tudják mikor lesz ennek vége.:(
  • Running
    Reggelt makik. Örömmel jelenthetem be, hogy mindkét magyar kupára megvan a serleg, HBA-Farock pedig megcsinálja rá a táblácskát. A többit megoldom péntekig. Remélem leszünk páran és tudunk koccintani az érmesekkel...
  • n003
    a jcsr mán megen spónblokkolja a fórumot is
  • JCSRSoldier
    Neked is!
  • erdos
    jóreggelt
  • JCSRSoldier
    Guten morgen!
  • Mersant
    újra raktad a gépet? irigyellek, hogy volt hozzá lelkierőd...
  • Hatt
    Mert mocskosul nem volt fent a gém mivel kb 2 hete nem játszottam és amúgy se szeretek 8 patchet egymás után feltenni ugyan arra a játékra.
  • joebacsi
    hmm nézzükcsak hogyis nézki:
    [bf42-bf2 80k]

hmm pöpec lesz ez
    nyugi, azért majd a segítségeteket megköszönöm :)
  • Kovács legény
    279hsz és 80K boldog tulajdonosa vagyok ,de igy nemfog összejönni:(
  • mNzJean
    hát a serverkeresőt azt sikerült elb.szniuk ,eddig is egy rakás szar volt de most már teljesen használhatatlan, ekkora barmokat ,miért nem tesztelik mielött kidobják a patchet??
  • ZoltanZen
    Én is ezen a véleményem vagyok. Szerintem már holnap kijön egy patch hogy még rosszabb legyen, mert ebben a patchben nem tudtak túl sok mindent elrontani. Na mindegy kíváncsi leszek milyen lesz egy war így.
  • SyneT
    Hi all!

Nem tudom hogy agytok vele deh szerintem ez az új patch egy rakás fos!
    Nekem pl a belső server keresőben olyanokat csinál hogy mikor rányomo 1 serverre hogy frissítse akkor elugrik máshova ... lol pl % jelesen nem is tudok keresni :D meg ien apróságok. Join gombra rákattintok és ledob asztalra lol? :D
  • Boxer HUN
    Modjuk azért is, mert ha újra rakja a Winfost, akkor elég egy patch -t felraknia és nem kell akkor szarakodni a FULL letöltésével. Én is a FULL-t szedtem le a FilePlanet-ról teljes sávszéllel, és hibátlanul műxik. Egyértelmű volt a válaszom????
  • SubZero911
    Ha akarod nem beszélek ÚJMAGYARUL. Csak jó kedvem vót :)

Én két napig veszekedtem itt a torrentes EUROFORCE miatt, azért mondtam neki hogy kap.... szidalmat...
  • SubZero911
    Hát beszarok ezen a PATCH-en ! A SPAWN-váltás-tiltás nagyon gecc. A kocsihajigálás meg csak KING-KONG-nak ment. Ledobja a kocsit nekünk a commander, szakasz elbújva, mellettünk landol a dzsip az olajos hordón, kampec egész osztag
  • mesor
    Ja úgy néz ki LAN-on az 1.3-al fogjuk tolni!