172102
  • JCSRSoldier
    Sosem lesz már 80k.
  • JCSRSoldier
    Jahhh vmit kellett írnom.
  • uHs Gerzson
    Bazzeg már annyi a légi "huladék" a játékben hogy még arra is kell figyelni miközben akciózól. Örület.
  • schrank
    ez olyan értelmetlen mondat mint ha én írtam volna
  • JCSRSoldier
    Bazooka a király!
  • vsly
    Az haggyán,nekem a kedvencem,amikor elém spawnol az UAV!
  • Mester01
    "kirobbanó sikerem volt asszem :D" De komoly szöveg :DDDDDDDDDDD
  • JCSRSoldier
    Mindig az év játékosához hasonlítgattok kédem én ki őőőőőőő nemisten.
  • item
    Na ez az amit kaptam: Combat Infantry Medal

• uHs Gerzson
    Engem akkor kapot el az arty amikor su-34-el bombáztam 2 tankot és pont akor kapot el egy lövés, kirobbanó sikerem volt asszem :D
  • Looserke
    ez a patch egy nagy rakás fos....a szerverkeresőt egy az egyben elb*szták...egyszerűen lehetetlen arra a szerverre menni, amire te akarsz...eddig ha linuxos, vagy 64bites szerverre mentem, akkor sokkal hamarabb tudtam Joinolni mert rövidebb volt a Verifying, most már ezeknél a szervereknél is perceket kell várni...hihetetlen hogy egyre szarabb lesz a game minden patch után...
  • uHs Gerzson
    LOL
  • atomboy
    Szegeny BlackHawkunket is eltalalta az arty... Pilotank egyenesen az agyuk fole vitte a koptert...
  • item
    Tudom, eddig is igy működött, de eddig nem ugrott vissza OFF ra a élsimítás! mindegy megoldottam ,mert kint a nvidia vezérlőpultban engedélyeztem és kész! Amúgy ezt elcseszték! Elég viccesek ezek a repülő járgányok!
  • Kovács legény
    jaja,igy is beszopattak az aláhulló dobozok meg artyk engem is:(
  • uHs Gerzson
    Én már attól félek hogy egy ereszkedő dzsipbe fogok beleütközni ha repülök :DDD
  • koschwarz
    hát ilyenkor valóban a commander a fax.
  • koschwarz
    no comment. pont az ilyen fasságoktól tartottam. tök felesleges újítás volt, minden szempontból.
  • schrank
    milyen a K/D-d kocsival
  • Kovács legény
    parkolóház?
  • Nagydög
    Az telejesen oke lenne, ha a mar hullo artiba belecsaszkalunk, de nem ez szokott tortenni, hanem mikor mar ott vagyunk, megjelenik az arti ikon, es lehet szetspriccelni. Mire meg lemegy a musor, bespawnol egy csomo figura, aztan fujhatjuk a zaszlofoglalast.
  • atomboy
    Akarom mondani, ground
  • uHs Gerzson
    Egyesek már ki is használják az air dropot....
  • atomboy
    Air defense es group defense badgenel viszont nincs idofeltetel.
  • uHs Gerzson
    Ha beállitod hogy elfogadta akkor újra kell inditani a bf2-t.
  • koschwarz
  • schrank
    expert armor 100h 400h helyett de szaaaar
  • Looserke
    nekem már megvan a 2000 driver ability....mondjuk nem pihentetem annyit a seggem egy humvee-ben mint te szal még csak a Basic van meg...
  • item
    De köcsög, mindent beállitottam, és nem hajlandó az élsimítást berakni, rányomok és utánna elfogadtatom, és erre OFF ra ugrik, amúgy kaptam egy medált!

• schrank
    hol van ez a transport expert badge-hoz képest
  • atomboy
    Most nezem a War College ribbont...
    * 100h command time
    * 200 wins
    * 25,000 command points
    Kezdoknek nehezebb, veteranoknak konnyebb hozzajutni.
  • koschwarz
    ebben az évben én akarok a "zévjátékosa" lenni, úgyhogy mostanában csak medikkel tolom

a bf2s.com-on is átváltott az eddigi stabil antitankosról medikre a képem
  • koschwarz
    úgy tűnik. én most töltöm az ea hivatalos oldaláról, de a munkahelyi szupergyors nettel is csak olyan lassan csorog, mint az öregember nyála.
  • schrank
    ebből megint az lesz hogy a sok ratyi medic fog kaszálni mint ahogyan a tavalyi év játékosa is teszi
  • uHs Gerzson
    A sok izomszag csodákra képes? :DDD
  • schrank
    a transzportkirálysághoz képtelenség összegyűjteni 2,000 driver special ability points-ot úgy hogy ez a legnehezebben megszerezhető medál ahogyan eddig is de ha valahogyan ki lehet keresni hogy kinek van ilyen plecsnije amit erősen kétlek hogy ilyennel rendelkezik is valaki akkor annak megnézném a statját
  • koschwarz
    az király. m16 rulz!
  • McKalton
    Schrank az expert transzport badgeshez már elég 75 óra is :D
  • item
  • Kovács legény
    vagy csak te vagy keményebb:D