172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Mielőtt megkapod a fórum rongálás címén az 5 pontot, válaszolj a privátomra! -
take -
Nagydög #79831 Ja. A tegnapi nap lovese. Sharkin a TV torony tetejerol talaltam el az epitkezes melletti keritesnel, ahol jarmu is szokott spawnolni. Mi ebben a kunszt? Granatvetovel csinaltam.
-
A neved mellett van egy kék vonal, azt kövesd egészen addig míg nem találsz egy számsort, no ha az a számsor a neved mellett 80000-et fog mutatni akkor még jobban fognak útálni
-
Azért ez a dzsippdobálás mókás lesz meccsen pl. repülőtér répelésénél. Lelövöd repcsit, méred az 50 mp-t és szépen időben dobod a cuccost, hogy mire leérjen robbanjon is együtt a repcsivel 8) Mondjuk lesz ettől anyázás publikon is 8) Remélem köv. peccsben kikapják ezt. Ahogy olvasom senkinek sem tetszik. -
A heliből nem ugorhat egyszerre 20 ember! :P
-
Polemius #79827 Ezt most is megteheted.
Squad leader felmegy jó magasra helivel, a többiek meg potyognak az ellen nyakába szépen. Ha elég magasan van a heli akkor jó eséllyel megússza. Legfeljebb időnként kell szólni, hogy valaki engivel spawnoljon és kicsit szereljen mielőtt kiugrik.
És persze célszerű földetérés előtt az utolsó pillanatban nyitni. Bár jó magasan nyitva pl antitankkal lehet vicceskedni mert senki nem jön rá honnan érkeznek a rakéták.
-
Mi folyik itt!!!!!!!!!!!!? -
nem kaptam bibibíííí 8) Itt maradok míg enyém nem lesz a 80k TÉK, amiről egyébként máig nem tudom, hogy mi a fütyit jelent 8) Vki beavatna? -
tegnap kipróbáltam, hogy megpróbálták-e kiegyensúlyozni a repcsiket, de még mindig sz@rrá gyaláztam mindenkit a J-10el....30 killem és 2 deathem volt, de abból is egy telefon miatt, egy meg a csapattársammal való ütközés miatt.... -
sg PB guid ban
-
n003 #79822 mindegy kelcsünk flémet
vajh mi történhetett .. monnyuk valami új sg-csítet "próbáltál"
-
Nagydög #79821 Lehet, hogy az Opera szorakozik. A "kovetkezo" link sem mukodik rendesen, csak ha az URL-ben az indexet kijavitom 1-re. -
hmmm most megint eltűnt nekem is lol 8D sebaj kezdjük nulláról 8D -
hihi jah előszőr én is azt hittem hogy blkkoltam egész sg-t de aztán vhogy frissült a cucc 8D -
n003 #79818 jaja 8:21től mostanáig az összes hsz törlődött!!! 
-
Nagydög #79817 Mit csinaltal, Odin!? Egyetlen hoazzaszolas sem latszik a te utoso kettodon kivul! -
n003 #79816 próbáld mégegyszer!! -
hmmm jóvan megy ez 8D sry -
próba -
próba -
próba -
próba -
...és annyi hozzászólást lehet még törölni :DDD -
Meesssze van még az a 200 hsz... -
Nagydög #79809 Igy: 100% -

-
n003 #79807 tényleg hogyan kell a 100%ot növelni?? :))) -
rohadjatokle mennem kell és lemaradok a 80K-ról:((((
remélem valami noob ujreg viszi el egy oan kérdéssel hogy "tört játékom van és hogy lehet közeliteni a fegyverrel és a 100%-ot hogy tudom növelni?"
nah pá:D -
Guten Tag!
-
akkor már csak izomból kell pár kiló és olyanok leszünk mint két tojás 
nna megyek kipróbálom a peccset
-
Nagydög #79803 Ez azert nem teljesen igy mukodik. Az viszont mas teszta, hogy az egesz BF2 legnagyobb rakfenejehez, a netkodhoz nem nagyon piszkaltak hozza egyszer sem. Valoszinuleg igy eshetett meg az a tegnapi eset is, hogy a sarok mogul kirohant egy krapek, en meg szepen elleptem elole, es folyamatosan love moge kerultem. O hasra vagta magat es lelott. Annyi szepseghibaja volt az esetnek, hogy latszolag tovabbra sem felem nezett. Gyakorlatilag a dereka mellett alltam, mikor kinyirt.
A dolphin dive kivedesere is kitalaltak, hogy ugras kozben nem lehet loni. (Netkod rulez! Kivulrol tovabbra is ugy latszik idonkent, hogy az ellen ugras kozben lo.) Ja futas kozben sem lehet loni. Minek szamit egy k... detonator megnyomasa? Nana, hogy lovesnek. Ahogy a DICE-t ismerem, tuti hogy a kes szorasa is valtozik, ha lefekszel. -
akkor már lehetne egy új kaszt: vegyifegyveres. fehér köpenyben rohangálna, elsődleges fegyvere egy görény, gránát helyett zöldlötyis savas kémcső, kés helyett szike. speciális képessége: valami biokémiai anyaggal az elhullott katonákból zombiharcosokat tudna előállítani, akik kb. 30 mp-ig még harcolni tudnak, sebezhetetlenek, majd aztán szétrohadnak
-
Repülő Gyík #79801 Vagy a nadrágból szivárgó zöld felhő:)
A lényege az lesz, hogy ellazulsz, elindul a felhő, és végigrohansz az ellen bázisán.
-
na a 187-ről felkúsztam a hétvégi teljesítményem alapján a 183. helyre accuracyban. közeledek hozzád schrank
-
van egy ien film má:D
amugy szentem a biologiai fegyver lesz a köviben, kis üvegcse széttörik zöld felhő...és mindenki nevet :D -
én ugyan nem vagyok se informatikus se programozó, de az biztos, hogy ha egy játékhoz ennyi peccs kell, akkor az eleve gáz, de nem is ez a lényeg, hanem az hogy a sokadik peccs után már lehetetlen átlátni, hogy melyik sor fog elbaxni egy másik sort, úgyhogy én azt mondom, most már tényleg ez legyen az utolsó. minden peccs javított valamit, de ugyanannyit el is rontott 
-
Jaja.De még ha lehetne figyelni rá...
Minden pöccsben kapunk valami újat.
A következöben mi lesz?Commender által küldhető vérverébraj?Ha beleszállsz egy ilyenbe repcsivel,lerágják a gépet körülötted
-
Nagydög #79796 Ja. Mielott az ember kimegy az epuletbol, elobb kipislog z egre, hogy milyen ido varhato. Arti fog esni, kezdo pilota, vagy esetleg dzsipp? -
Amúgy ha a Dice ennyire benne van az ejtőernyős dolgokban akkor csinálhatnának egy Herculest is a játékba ami egy spawn pont lenne a levegőben és arról ugrálhatnának az emberek! :)