172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Ma delutan a parancsnokok azzal szorakoztak hogy ki talalta el dzsippel a foglalo egysegeket...nem is mondok inkabb semmit amit lattam, jobb ha minel kesobb jonnek ra az emberek a kocsidobalos okossagokra 

-
Landor #80130 THX!
-
Mester01 #80129 Szia 
Mérges vagy még?
-
Nekem az a tippem, hogy azért vagy bannolva, mert gyakran lopod amcsiként az Mi-28 -at... -
Cramo #80127 Sziasztok, csak azt szeretném kérdezni az illetékesektől, hogy miért vagyok bannolva a 7Th és az EA HU Official 1 esről??? és meddig leszek bannolva??Régen is volt hogy csak úgy kiirta hogy bannolva lettem, mikor nem is jáccottam előtte már rég. Szeretném kérni az adminokat hogy oldják fel a bann-t pls. köszi: Cram0 -
Eztet itten meg elég érdekesen C4-ezték le :D
-
Nagy Szar ez az új 1.3 as "pöcs" nyomtuk nemrég egy német szerveren, amúgy aprítás volt 64es map 50 ember. Na a lényeg az hogy nem láttam rendesen rátartottam a fegyót, pirossal nyomta, lőttem mint állat erre látom MEC es figura. Nem írt Teamkill-t de -6 pontot leszedett, mondom, k@rva jó. 

Sorry a nagy képért!! -
Mester01 #80124 Szia
-
Szar bugos a játék és mindíg lelőnek emiatt gondolom
-
Csinálj jobbat... -
HU.man butcher #80121 THX
-
ez néha akkor is kijön ha utána esc-et nyomsz lehet, hogy beindul, de itt más van. Sztem várj egy keveset és amikor legközelebb logg-olsz mondd azt magadban, hogy úgyse sikerül!! -
lehet hogy még megbánod, ha eladod! -
Deqwator #80118 jó neked !
-
rkosa #80117 ha mást nem talán a kutya tud vele játszani az udvaron... -
rkosa #80116 Ha esetleg valakinek kellene olcsóért eredeti BF2 akkor keress meg, mert én ezt a szart mégegyszer bele nem rakom a DVD meghajtóba. Folt folt hátán, és egyre csak roszabb lesz. Szánalmas szemét.... Már ezerszer megbántam hogy pénzt adtam érte. -
Na a pihentek :)
Régen voltam erre, de ahogy látom nem sok mindenről maradok le ha nem olvasok vissza olyan sokat ... hallom volt egy pár TÉK
meg valami új pöcs is ...
Van már duálkór támogatás? Vagy az a 3.1-ben lesz? -
Talált :) -
Jahhh majd ha jöttök úgyis összefutunk. -
Csáó!
-
akkor ezért volt nekem feltűnő,h.minden Bf2es hírt együtt küldünk be
-
de -
Gerzson,GameStar Online-on nem futsz véletlenül Gerzsonrip név alatt? 
együtt küldtük a hírt tennap este
-
Block #80108 Néz már egy soldier :P
-
HU.man butcher #80107 Nem tom még, mert pont akkor lesz haver szülinapja és hát oda mind hivatalosak vagyunk, Josy, Babo, Bandi(sokak kedvence
)szal nem tom még!
-
Jahh de mostmár nyomjad ám bf2t lesztek talin humán már nincs mióta, azér eljönnek josyék?
-
HU.man butcher #80105 Szia
hát igen, érettségi meg az utána való pihizések:)
-
amúgy jó "reggelt" mindenkinek,látom volt egy pár 80k-s hozzászólás,az én tanulmányaim meg a gyök2 felé konvergálnak ma is 
-
Hali rég láttalak!
-
Elfog jönni mer ő belevaló gyerek. 

-
egy biztos:
A HIBA AZ ÖN KÉSZÜLÉKÉBEN VAN!
-
Mester01 #80100
-
egyszalu fos ez a jatek, meg szerencse, hogy a windows kepbe tud jonni, az se mindig sikerul neki, amig nem ter magahoz, /sikerul loginolni neki/ ne lepodj meg semmin, tobbek kozott ezen se.
Valoszinu halozatos/ nalad/ , vagy kozponti szerver problema van. Valassz egyet a neked tetszok kozul :) -
HU.man butcher #80098 Hali, egy kérdésre várnék válaszokat, ha tudtok, lehet hogy LOL lesz!:D
Miért van az hogy egyik napról a másikra a BF2 elkezd szívatni, vagyis elkezdenék loginolni a nevemmel és csak várok, várok, de nem történik semmi:( Hát nincs más mint egy Ctrl+Alt+Delet és ekkor látom hogy a program nem válaszol!! Nem tom miért csinálja, ötletek??? -
Repülő Gyík #80097
-
Repülő Gyík #80096 Nem!
Honnan veszed? :)
-
vajon lekéstem a 80K-t? -
majd gyere el talira, ott elmondhatod majd szépen, hogy mi nyomja a kicsinyke szivedet :) -
Szerintünk meg te vagy a szánalmas! -
McKalton #80092 vagyis gyúrunk vazze :D