172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
lammaer #80171 A patchbe a squados dolog tetszik, végre azt csinálja a leader amit kell (hátul jön és bújkál, mostmár csak jutalmazni kéne érte valamivel... mondjuk minden egyes ráspawnolt csapattárs gyilokja után kapna egy kill assistet vagy valami hasonlót).
A jeepdobálás az LOL, a saját kommanderem tegnap kétszer kinyirt, de megkapta TS-en a magáét. Az egészben a vicc az,hogy a második alkalommal egy épület boltive alatt voltam (a sarkin a legkülső amerikai zászlónál van egy fedett átjáró), hogy oda hogy repült be a jeep....
-
lammaer #80170 Hasonlóképpen vagyok én is, pedig nem toltam több ezer órát, de már néha uncsi a dolog. Igaz, a MOD-ok dobnak rajta, de mostmár én is nézek más játékok után, de a BF is megmarad, hiszen ahhoz nem kell már tanulni, le lehet ülni és lődözni egy kicsit. -
mellesleg én egyre többet tolom a bf2 helyett az obliviont...lehet hogy ez fokozódni fog, őszintén szólva nagyon elegem tud lenni újabban a gémből.
bár igaz, hogy ha egy kis felhőtlen-gondolkodásmentes hentelésre vágyom, azért még mindig ezt a játékot veszem elő
-
magyar szerveren lehetne olyan szabály, hogy nincs kocsidobálás... 

engem ez idegesít a legjobban
-
Beléd is!
-
Tegnap megvolt az első 1.3-as patch -es OC 8vs8 -as meccsünk ami még jónak is volt mondható. (Mint a lendkerekes autó) Az elején kissebbfajta feszültség, hogy hogyan fog elsülni a dolog, de a végén már dőltünk a röhögéstől. A legjobb taktika, ha segítesz az ellenfélnek abban, hogy csak egy spawn helyre tudjanak születni!!!! Vagy egyre sem!!!
-
Reggelt makik! -
Nagydög #80164 1.3? Csoves meglatasa szerint a tuzerseg hamarabb csapodik be, bar ezt nem tudom biztosan. Remek lett a P90. A jarmu dobalas marhasag. A leader spawn dolog atszervezese szerintem hasznos volt. Egyebkent meg semmi valtozas. Kisebb nagyobb bugok hegyekben. -
HBD Landor! 
-
Innen: 3V
...és Jó reggelt! -
Szerintem meg ennek az 1 javításnak van értelme! Végre nem azon kapom magam, hogy 60-100 állásnál 64-es mapon 20-44 ben küzdünk, mert a sok láma átáll a nyert körért... -
Polemius #80160 Tényleg? Bárcsak úgy lenne! 
Csak az a baj, hogy időnként teszel ilyen kijelentéseket, aztán valahogy mégsem tartod magad hozzájuk.. Szóval a többség szerintem nem hiszi el.
-
FLeK0 #80159 szia! -
csa penge!:) -
PENGEinno3d #80157 Csá honnan lehet letölteni a 3V 3Viators BF2 muvit? -
Squados dolog nem olyan vészes! Átalakulnak a taktikák az biztos. (ettől még hülyeség szerintem na mind1).
Jeep dobálos okosság egy faszság. Server keresőt sikerült jól elbaszni :) több serverre is 44milliós pinget mutat lol!
Lassab lett a game? Hát ezt én nem vettem észre. Ugyanannyi FPS-t ad a játék mint patch elött.
Ezt a jeepes dolgott úgy kellet volna megoldani szerintem hogy csak korlátozott számban lehessen ledobni pl egszerre csak kettőt és ha az egyik elpusztul csak utánna lehesen megint dobni eggyet. Ezzel szerintem valamennyire megszünne az hogy agyonakarnak nyomni a jeeppel. -
Na, mer' ennyi eszed van, hogy 3 részből rakod fel. :P -
j4n3k #80154 persze, aztán még fél óra a 3patch :) -
Szarok rá egyébként. De kb 10 perc újrarakni, szal az sem jelent semmit. -
Szerintem kurvanagy poén, hogy benyögöm TSbe, hogy "dzsip kéne középre", és jön, áldásként az égből... :)) -
j4n3k #80151 mutassak képet? :) -
Hányszor is mondtad már ezt? Nem merünk már hinni benne... :P -
j4n3k #80149 nekem is ugyan ez van, lassabb lett. és akár hiszitek, akár nem, és akármennyire örültök, én befejeztem a battlefieldezést. játszottam az új patchel kb 20percet, szarabb lett a game. ma reggel uninstall volt, és elkezdtem stratégiákkal játszani. -
szerintem ez azért nem helytállló gondolat, mert a védőkhöz ugyanúgy lehetett spawnolni, mint a támadókhoz. -
Az égből hulló gépjárművek is tiszta jók, végülis ahogy érzitek. -
hát igen sokaknak lessz most savanyú a szőlő ,megszünik a 20 an spawnolunk egy zászlóra , sok lud disznót győz taktika , végre a védők skillje is számit majd nem csak az észnélküli spawnolgatás.Igaz ezt már az elején kellet volna. -
nemtom, olyan óriási nagy különbség nincsen sztem, kicsit átalakult a játékmenet, de nemolyan vészes :) -
Lyan Kyj #80144 Megnéztem 2 paródiavideót (mine 1-2 by Snoken), tudtok még hasonló minőségű, lehetőleg hosszú humoros videókat, amik ezzel a játékkal készültek? -
Az rövid harag volt, majd helizek veled.Ja és sztem ne az EA I/II rankeden gyakorolj tvzni mert azon nem lehet lőni... -
Landor #80142
-
Landor #80141 Running MODeráld magad! 
Egyébként nekem tetszik az új patch! Végre sikerült arra szintre süllyednie a játéknak, ahogyan én gondolok rá már egy ideje!
-
hoppácska nem tom vót e má de HBD Landornak! -
még ki sem próbáltam a peccset,de nem tom hogy a hallottak után akarom e egyáltalán 8) -
vájjá,én mióta a peccs kijött,magyar szerverből csak 1-et v.2-t látok,még a tieteket sem,csak pirosan 
én úgy vettem észre,h.a játék tovább lassult a gépen...ez egyre szarabb

-
Köszönjük a játékot coRDHA. Aszem páran nem fogunk már játszani a 1.3 peccsel. Nekem ennyi elég volt belőle. Ez így egy rakás és játszhatatlan fos lett.
Dögöljenek meg a gecibe!!!! -
excreator #80136 Egyébként engem a megszerezhető badgek, ribbonok nem nagyon érdekelnek...inkább csak játszom... -
excreator #80135 Mi lenne ha a következő patch-et úgy csinálnák meg, hogy jó legyen?! Nekem pl. ez a "squad leaderség átadás"-os korlát nem jön be... :((( -
Detto.Nemtudom hogy csak neekm tünt-e fel,de mintha az APC-kés a tankok is erősödtek volna.A badge-ek követelményeit szánalmasan levitték.Az eddig nehezen megszerezhetőnek hitt War College Ribbonhoz csupán 100 óra commanderkedés és 25k commander pont kell a 3:1 W/L helyett.
Emelett sok az uj bug..remélem az Armored Fury kárpótol.. -
nekem a szerverkereső nem működik rendesen patch óta ,remélem nem marad igy mert ez egy rakás szar.Hotfix -ről nem, hallottatok? -
tegnap warthog komát is agyoncsaptam pár dzsippel miközben sniperkedett... nevetséges ez a patch