172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Erre az ember csak annyit mondhat: ejha -
Aha, OK ! -
a megjelenés dátuma: 27. (május hóban)
ezt látta egy vagy több, de nem 27, külföldi oldalon -
Meg az F2000 is ! Viszont az összes unlockolt support fegyver car ! -
2 játékosnak, aki a hétvégén nem jön a lanra, fel tudok ajánlani armored fury teszt lehetőséget.
kritériumok:
- jó angol nyelvtudás, mert utána egy Q/A session-ön kiváncsiak a véleményetekre
- tényleg játszani kell vele
- szombat estig meg kell küldeni nekem egy-egy élménybeszámolót e-mailben, ami felkerül a bf.hu-ra
az első kettő aki ezeknek megfelel és ír nekem mailt fog kapni egy tesztkulcsot az ea-tól :)
mail: [email protected] -
Nem értem : mit láttál 27. külföldi oldalon ? -
Mester01 #80284 27. külföldi oldalon látam! -
Toltom... egy ora. -
Állitolag holnap :)
Nekem csak az tetszik a patchben hogy egy kicsit végre eröseb lett az M16 ;) -
A legnagyobb hibája ennek a PECS-nek nem a játékmenetben van az biztos. Amikor kivág a játékból 49 v. 78 ponttal, az az igazi cián !
Tud már valaki AF /gy.k. ARMORED FURY/ megjelenési dátumot ???? -
Néhány fontos LAN és tali info
BF TALI
mivel a buli kint lesz, és nem tudom mennyire lesz banánérlelő meleg az idő tessék okosan öltözni. felülről ernyőkkel fedett, de amúgy nyitott tér, tehát tüdőgyulladás elkerülésére mindenki az időjárásnak megfelelően, rétegesen blablabla... :) na meg persze majd iszunk rá, az melegít vagy hűt, ahogy kell :))) jöttök amikor akartok, a büfé déltől üzemel.
LAN
1) Ahogy jeleztük 19 órától érkeztetjük a csapatokat
2) Mivel 8 csapatunk lett inkább levettük a köridőt 15 percre és egy csoportot csináltunk. Ennek megfelelően minden csapat 7 meccset játszik, majd az eredmény szerint lesztek beosztva a DE szétlövésre. azaz minden klán min 9 meccset tol szombaton. meccsek 09:00 - 21:30, egy meccsre szánt idő 75 perc (60p játékidő)
3)A csarnok két oldalfala üveg. Félmagasságig leárnyékoltuk, hogy ne süssön oda a nap a játéktérre, ill. a bf-es gépek az egyik fal mentén vannak, tehát minket kevésbé fog zavarni, de tudjatok róla, h természetes fény van bent
4) fentiek ill. a 400 gép és kb ennyi ember okán erősen MELEG LESZ BENT. tessék tehát úgy készülni, h szellősek legyetek, ill. TÖRÖLKÖZŐT praktikus hozni izzadt kezek és egyebek kiküszöbölésére
5) alvótér - a bf2 társaság részére a saját gépeink mögött kb 60 m2 hely van, ahol lehet aludni, cuccot tárolni. remélem ez megoldás azoknak, akik nem tudnak hazamenni. matrac, hálózsák javasolt -
Igen -
a negyedikért bejelentkeznék,kicsit fel kéne javítani a célzásom tvvel,mert ált.a hajóka tnem találom el Wake-en
bezzeg a kobra nem menekül,csak az a k*rva RIB kerüli ki folyton a rakétát....
-
crow #80277 Mást is kidobál a játék a szerverekről a patch óta?
Kb. 5-10 perc játék után (normál pinggel) egyszerűen kapcsolat hibával rendszeresen elszáll. -
Picidio2 #80276 szasztok
-
Picidio2 #80275 szasztok
-
alma2-nek (alattad lévő hsz) -
most nem tom mi bajod, télleg jók voltak. egy csomó más régebbi videó sincs már meg ezen az oldalon
-
Kösz -
a használhatatlan serverbrowsert említi, és hogy ha valaki ugyanazzal az IP-vel kapcsolódi ka serverre, akkor az leáll, de ez csak azokat érinti akik LANon nyomják, ahol 1 kábelen van az összes gép. és erre jön ki az 1.31 -
Nekem megvan winyon mind a 4. Kell valakinek? -
nagy kar, valoszinu nem voltak megsem olyan hatasosak :)
de azt megertem mondjuk egy papir ujsagba ilyeneket irnak, hogy meg legyen a karakterszam, de most ki az a .... aki ebbol barmi hasznos infot tud leszurni, annak tenyleg baj van az agyaval
olvassatok el, es tuti jo pilotak lesztek :)
Runningnak kulon van benne BH taktika is :)
heli tutorial -
McKalton #80268 NEm csak pénzért lehet reggelni én free reggeltem még reggel :D csak jobban olvasd el -
nem néztem meg, se nincsenek már meg ezek a vidók, sajna. -
Igen azt en is varom, de ott majd mesz a vegtelen nagy legterben a fak folott tobb szaz meterrel, es nyomkodod majd a tuzgombot, ha befogott valamid a ketyered.
Nincs meg az az erzes, hogy be tudnal tolatni egy parkolohaz harmadik emeletere siman a helivel, na ezt hianyolom a tobbi jatekbol, mert nincs ra szukseg.
de ha kijon tuti rakattanok egy idore, remelhetoleg. -
www.battlefield2.info oldalon találtam valami hírt, csak németül van. 1.31-et emlegetnek benne.
Valaki németes elolvashatná és közölhetné a lényeget. -
bocs,tévedtem,nem voltam elég kitartó a keresésben 

-
files.bf2s.com-on volt,4 részes,nekem csak 3 volt meg,pont a TV raksisat kezdtem volna szedni(az a 4. rész),mikor kiírta,h.Down tomaintenance,és tegnap még ezt írta,most meg már csak pár vidi van az oldalon...
-
re -
helicopter tutorials. számomra meggyőzőek ezek a filmecskék.
general skills
maintaining the diameter
dogfighting
the gunners seat -
Na igen, ezt a részét már embere válogatja :) Kinek mi tetszik :)
Nekem bejön a rugós cucc ... Bár nekem is rengeteget kellett szoknom ...
(OFF: Azért nem mert a Black Sharkra tarogatom a helizés örömének kiélését ... megintcsak magyarosan :) ) -
milyen fasza lenne,ha nem csak pénzért lehetne regelni... 
mellesleg ha a képeket megnézitek,feltűnik egy nyerges vontató(aka kamion),amint egy ugratón áll...vajom mennyi az esélye,hogy lehet majd egy ilyennel repeszteni országúton?előre látom a felC4ezett kamionokat,amint 3 T90est tesznek ártalmatlanná egyből...
-
mikor is??? -
TS Zolly #80257 Szóval te vagy az a rohadt köcösög akit a 7végén itt a fórumon elküldtem a pont pont pont ba! Észrevettem milyen q nagy repülős is vagy te! BC-vel tudod te is csak összegyüjteni a szaros kis pontocskáidat. Szánalmas egy kecseg vagy! -
de biztos boven eleg, csak vsly gombos megoldasara mondtam, hogy nem eleg a pontos helizeshez.
DE ez a rugos kidoles nagyon gagyi x-52-nek barmit is mondtok ennel meg a regi laprugos megoldas is jobb c64-es joyoknal :)
-
-
n003 #80254 a saját fórumunkra Ossi linkelte be és egyből Shrekk jutott eszembe :))))
!!!!!! :)
-
miert ha te csinalsz egy videot, sot te meg eros is vagy nem csak oreg :p azt szent irasnak kell venni ? Lehet, hogy csukott szemmel leloned a csokat,
de hol vannak a videok, linket please -
koszi vegre valami hasznos info,
de, ha igy fel vagy fegyverkezve, nem tudom miert nem eled at a helizes gyonyoret a bf2-ben :)
A regi joyok sokkal masszivabbak, volt mar nalam tobb thrusmaster is, persze nem ez a profi, sot regen gravis firebird 2-vel is toltam,
De ha jol latom ez nem 3d-s, /nem tekerhetos a karja/, gaz is kulon van, akkor megint kiesett a mezonybol :) FFB szerintem is baromsag, ahol precizitas kell, na meg amugy is :p -
Húúú ... ez érthetetlen mondat vol ... magyarul ... bővel elég a 100 forintos Genius is ... nehogymár az X-ek ne legyenek "elég jók" hozzá ...
Lol ... én meg nem tudok írni :)