172102
  • Zs0lt1
    nnah a képet szerencsésen elqrtam:
  • Zs0lt1
    Srácok, aki ma este jön a bftalira és úgy gondolja, hogy bort szeretne inni, az hozzon magával, mert a büfében a legnagyobb megdöbbenésemre NEM lesz bor.
    Van itt néhány kép, amit fényképezőgép hijján a telefonommal készítettem, szal a minőség nem a legjobb: link

Jah és a LAN-nal kapcsolatban: mindenkinél legyen egy legalább 3-as vagy 4-es, (de inkább nagyobb) elektromos elosztó, mert két klánra jut 3 dugalj. Valamint ezenkívül ugye hálókábel is szükséges. Ezek nélkül NEM fogsz tudni játszani!!!

A dugalj szerencsésebb, ha nem kapcsolós, mert ugye lelőnek valakit és idegességében rátenyerel a kapcsolóra és a klánjának megszűnik az áramellátása :D

Jah és nehogy valaki eltévedjen, itt egy kép az utcáról:
  • erdos
    A Catch-t infantryban mindig elkentük idáig :-) A 8vs8 meg a 12vs12 már igencsak más tészta :D
    Amúgy jóreggelt
  • Beers
    Nem szívtünk még eleget a levegőből,még egy kis plusz :(!
    Komolyan mondom,azért ennyi légijármű ellen már valami használható légvédelmet is csinálhatnának!
  • badsec
    AZ esély szerintem erősen közelít a nulla felé!
    Tegnap játszottunk a R3n Gaming norvég csapat ellen CB Infantryn. Azt hittem a JCSR elleni harcoknál nem lesz soha kilátástalanabb, de tévedtem. Nagyon durván nyomták a srácok! Szerintem ilyen Catch szintü csapat lehet, bár ellenük soha nem játszottunk. De azért egy kört sikerül még így is megnyernünk! Kiváncsi lennék, hogy egy 7th vagy JCSR mire menne a R3n ellen!Javasoltam is a leaderükek, hogy valamelyikőtöket hívják ki!
  • kBagyula #80325
    Kikérem magamnak a "csőcselék" titulust. :D
  • schrank
  • dronkZero
    Neem! Te nem vagy képben! Én mondtam először, bebebee!
    (Ha óvodás szintre akarunk süllyedni...) :P
  • schrank
    inkább te nem vagy képben
  • dronkZero
    Erről jut eszembe!

Horda!
    Most, így ~fél év klánosdi után, mi a véleményetek? Van esélye egy public csőcseléknek egy szervezett klán ellen? Ugye ebből a vitából indult ki a megalakulásotok... (Tényleg, állítottatok már szobrot nekem? :P :])
  • dronkZero
    Hihetetlen, hogy te mennyire nem vagy képben!
  • schrank
    üresek a magyar szerverek
    vszláj te meg vszlájjál le a magas lóról mert a szaros warotok annyit sem ér a ratyi időkorlátjával meg kempelős gerinctelen "taktikáitokkal" mint egy ereszd el a hajam publikon
  • mohus
    nagy kaland:)
  • Kovács legény
    jah és lanra ne fülest hozzatok hanem 5.1et
    megremegne a népliget:D
  • Kovács legény
    a kövi pöccsbe berakhatnának már egy oat hogy megtudjam akadájozni hogy fölélesszenek. Egy kicsit morci szoktam lenni amikor az ellentank csöve elött keltenek fel tizedszer.
  • JCSR ODIN
    míg halott vagy nem tudsz squadba belépni, csak ki
  • mohus
    all:

az uj patchben mit jelent ez a "sqadleader átszervezés" mi változozott?
    mert mindenki csak azt írta hogy jó vagy sem, dehogy mi változott, azt nem tudtam meg a hozzászólásokból...kösz

még csak most jön a cucc lefele....
  • mohus
    vegyél egy külső digitalizálót
  • mNzJean
  • SubZero911
    Jóccakát
  • SubZero911
    Jó ez a FRAPS. Csak video rögzítésnél azt hittem kesik a vinyóm a helyéről .
  • SigS
    Ja

• uHs Gerzson
    Armored Fury képek
  • SubZero911
    Nem jó, valamiért nem mükszik...
  • kBagyula #80306
    A printscreen-el. :))
  • Repülő Gyík
    Fraps elég jó.
    /szerintem/
  • SubZero911
    Nem szoktam magam fotózni. Melyik progival a legjobb képet "lopni" ?
  • Mester01
    Cserébe nagyon sok KÉPET kérünk! :)))
  • HTS s3rg1nh00
    nagyon köszi
    esetleg tehetek valamit érted én is?
  • SubZero911
    Figyu BB ! Olyat nem lehet, hogy közösen nyomatjuk Jean-nal, és én megdumálom vele, hogy mit írjunk és továbbítom.

Játszottunk már [GBC]Jeannal, és el kell ismernem nem nyomatta rosszul a gyerek ! Megérdemelné... Na légyszi-légyszi
  • SubZero911
    A feleségem és a gyerek is örül
  • SubZero911
    Danke Sehhr !!!!
  • atomboy
    Felert.
    http://www.atomboy.hu/bf2/video/helicopter.tutorials-lesson4.aviHelicopter Tutorials Lesson 4
  • BurnBaby
    nem :) Pathy és [HUN]Swat
  • uHs Gerzson
    és ki a 2 nyertes vagy ez már TOP SECRET? :DD
  • BurnBaby
    köszönöm, megvan a két jelentkezőm, több mailt nem kérek. beszámolókat remélem szombat este fel tudom rakni a lan alatt :)
    üdv,
    bb
  • mNzJean
    Hát én szivesen tesztelgetném ,lanra se tudok menni sajnos, csak az angol tudásommal vannak gondok , pedig szivesen elszórakoztam volna vele hétvégén.
  • uHs Gerzson
    Kár hogy nem a lan alat lehetne tesztelni mert minden megfelelö a kritériumokban :D
  • SubZero911
    Ma voltam nyelvvizsgázni angolból (idős koromra), betegállományban vagyok (tehát itthon), nagyon jól tudok fogalmazni, e-mail címem van, megfeleltem ?
  • Mester01
    mind1