172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
nnah a képet szerencsésen elqrtam:
-
Srácok, aki ma este jön a bftalira és úgy gondolja, hogy bort szeretne inni, az hozzon magával, mert a büfében a legnagyobb megdöbbenésemre NEM lesz bor.
Van itt néhány kép, amit fényképezőgép hijján a telefonommal készítettem, szal a minőség nem a legjobb: link
Jah és a LAN-nal kapcsolatban: mindenkinél legyen egy legalább 3-as vagy 4-es, (de inkább nagyobb) elektromos elosztó, mert két klánra jut 3 dugalj. Valamint ezenkívül ugye hálókábel is szükséges. Ezek nélkül NEM fogsz tudni játszani!!!
A dugalj szerencsésebb, ha nem kapcsolós, mert ugye lelőnek valakit és idegességében rátenyerel a kapcsolóra és a klánjának megszűnik az áramellátása :D
Jah és nehogy valaki eltévedjen, itt egy kép az utcáról:
-
A Catch-t infantryban mindig elkentük idáig :-) A 8vs8 meg a 12vs12 már igencsak más tészta :D
Amúgy jóreggelt
-
Nem szívtünk még eleget a levegőből,még egy kis plusz :(!
Komolyan mondom,azért ennyi légijármű ellen már valami használható légvédelmet is csinálhatnának! -
AZ esély szerintem erősen közelít a nulla felé!
Tegnap játszottunk a R3n Gaming norvég csapat ellen CB Infantryn. Azt hittem a JCSR elleni harcoknál nem lesz soha kilátástalanabb, de tévedtem. Nagyon durván nyomták a srácok! Szerintem ilyen Catch szintü csapat lehet, bár ellenük soha nem játszottunk. De azért egy kört sikerül még így is megnyernünk! Kiváncsi lennék, hogy egy 7th vagy JCSR mire menne a R3n ellen!Javasoltam is a leaderükek, hogy valamelyikőtöket hívják ki!
-
Kikérem magamnak a "csőcselék" titulust. :D -
-
Neem! Te nem vagy képben! Én mondtam először, bebebee!
(Ha óvodás szintre akarunk süllyedni...) :P -
inkább te nem vagy képben
-
Erről jut eszembe!
Horda!
Most, így ~fél év klánosdi után, mi a véleményetek? Van esélye egy public csőcseléknek egy szervezett klán ellen? Ugye ebből a vitából indult ki a megalakulásotok... (Tényleg, állítottatok már szobrot nekem? :P :]) -
Hihetetlen, hogy te mennyire nem vagy képben! -
üresek a magyar szerverek 
vszláj te meg vszlájjál le a magas lóról mert a szaros warotok annyit sem ér a ratyi időkorlátjával meg kempelős gerinctelen "taktikáitokkal" mint egy ereszd el a hajam publikon
-
nagy kaland:) -
jah és lanra ne fülest hozzatok hanem 5.1et
megremegne a népliget:D -
a kövi pöccsbe berakhatnának már egy oat hogy megtudjam akadájozni hogy fölélesszenek. Egy kicsit morci szoktam lenni amikor az ellentank csöve elött keltenek fel tizedszer. -
míg halott vagy nem tudsz squadba belépni, csak ki -
all:
az uj patchben mit jelent ez a "sqadleader átszervezés" mi változozott?
mert mindenki csak azt írta hogy jó vagy sem, dehogy mi változott, azt nem tudtam meg a hozzászólásokból...kösz
még csak most jön a cucc lefele.... -
vegyél egy külső digitalizálót -
-
Jóccakát -
Jó ez a FRAPS. Csak video rögzítésnél azt hittem kesik a vinyóm a helyéről
.
-
Ja
-
Armored Fury képek -
Nem jó, valamiért nem mükszik... -
A printscreen-el. :)) -
Repülő Gyík #80305 Fraps elég jó.
/szerintem/ -
Nem szoktam magam fotózni. Melyik progival a legjobb képet "lopni" ? -
Mester01 #80303 Cserébe nagyon sok KÉPET kérünk! :))) -
nagyon köszi 

esetleg tehetek valamit érted én is?
-
Figyu BB ! Olyat nem lehet, hogy közösen nyomatjuk Jean-nal, és én megdumálom vele, hogy mit írjunk és továbbítom.
Játszottunk már [GBC]Jeannal, és el kell ismernem nem nyomatta rosszul a gyerek ! Megérdemelné... Na légyszi-légyszi -
A feleségem és a gyerek is örül
-
Danke Sehhr !!!! -
Felert.
http://www.atomboy.hu/bf2/video/helicopter.tutorials-lesson4.aviHelicopter Tutorials Lesson 4 -
nem :) Pathy és [HUN]Swat
-
és ki a 2 nyertes vagy ez már TOP SECRET? :DD -
köszönöm, megvan a két jelentkezőm, több mailt nem kérek. beszámolókat remélem szombat este fel tudom rakni a lan alatt :)
üdv,
bb -
Hát én szivesen tesztelgetném ,lanra se tudok menni sajnos, csak az angol tudásommal vannak gondok , pedig szivesen elszórakoztam volna vele hétvégén.
-
Kár hogy nem a lan alat lehetne tesztelni mert minden megfelelö a kritériumokban :D -
Ma voltam nyelvvizsgázni angolból (idős koromra), betegállományban vagyok (tehát itthon), nagyon jól tudok fogalmazni, e-mail címem van, megfeleltem ?
-
Mester01 #80291 mind1