172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
és az oblivionos sárkányos varázslós fasság miben tér el a lézeres szarságoktól 
-
Figyelmedbe ajánlóm :) -
húú az gáz 
-
Nagy villámokat és gömböket kilövő plazmatyutyutyuk. :D -
én alapból rühellek minden olyan játékot, amiben lila gömböket, sugarakat meg villámokat lő a fegyver. egy nagy loller az ilyen. bár az eddigi videók alapján nem derült ki egyértelműen, hogy végülis milyen fegyverek lesznek a bf2142-ben.
-
Őőő nekem nem igazán jönnek be szerintem ezek az űrfegyveres dolgok, inkább a jelenkortól visszafele. Persze ettől még lehet jó, de mivel az alap bf2-re épül az egész, így nem kérdéses milyen lesz a játék. BUGOS SZAR! -
Felajánlottad a párodat BB-nek Joe? De rendi srác vagy te.
-
hardwireden kint van egy 2142 video, nezzetek meg es tegye fel a kezet, aki azt mondja nem fog jatszani vele.
bar ha az a heli utanzat szar lesz benne, tul egyszeru iranyitani stb, akkor en nem :) -
-
Mester01 #80361 Én voltam.. :) -
Őőő eltűnt egy hsz, de nem én voltam.
-
Ja ja, nekem is első join-ra akármilyen szerverre, biztos hogy kidob asztalra és a pálya töltési ideje nőtt. -
Mester01 #80358 Most magyarul is köszi! :) -
Boldog szuletesnapot, BurnBaby. -
Boldog Szülinapot BB!
-
BSZN BB! -
Ez tegnap esti, mondták is utána hogy gratulálnak az EA tesztereknek... -
HBD BB! -
Egyre lol-abb az EA! -
ez tegnapi hír vagy ma reggeli?
-
Kérdésedre a válasz:
Attention Soldiers and Server Admins!
After a thorough investigation into the issues plaguing the server browser after the 1.3 Update, we believe that a last minute update in the way the Battlefield servers and Gamespy servers communicate may be the cause.
We have decided to revert this change in an attempt eliminate these browser issues. Please note that no uninstalling or re-installing is required by players or server admins. All servers currently running must be restarted once this change has taken place.
Please also note that if you are experiencing CTD issues upon start up that any alternate-ranking redirections in your windows "Hosts" file must be removed.
The reversion will occur at 2:00 PST. We are continuing to review other issues players have noted with 1.3. Further updates will be posted to this space as they become available."
Thank you,
The team at Dice and EA
-
ja az lehetséges, hogy még egyetlen egy magyar szerver sem állt át 1.3-asra? mert a favoritjaimban lévő összes szerver piros
meg elfelejtettem a szerverkeresőt: fasságokat mutat. szar a ping (bár tulképp eddig is az volt), de ami gáz, írja hogy 40/44 játékos van. rámegyek, erre alul a listában 3 játékos neve árválkodik!!!???? na ilyen eddig nem volt.
mikor először beléptem a szerverre, a ping olyan 400 volt úgy 30 mp-ig. majd beállt a szokásos 40-60-ra. -
Akkor majd társulásként te is bene vagy a köszöntésben ;) -
Reggelt !
BurnBaby
Boldog Szülinapot télleg, a Varnus Xavér játsszon a szülinap ünnepségeden !
Megrágtad a kérdésemet "80301", vagy nem is olvastad ? -
én is küldenék BB-nek egy ilyen fotót, de a feleségem nem örülne neki 

-
tegnap két kör erejéig kipróbáltam az új peccset, az m16-os erősödését nem vettem észre, szerencsére azon a német szerveren ahol toltam, a kommanderek nem össze-vissza dobálták a kocsikat, viszont a squados dolog nagyon szokatlan volt, ha megölték a lídert, akkor sokszor a leglehetetlenebb távoli pontokról kellett megint nekivágni, mert nem tudtam átállni másik szkvadba...de meg lehet majd szokni, végülis nem lesz ez így rossz.
csak autókat ne dobáljanak a fejemre
-
szintén HBD Magyarok Nagyasszonya 
-
szeretnéd azt Te helyettem
ígyis jó nagy sz*pás lesz a nap,felelés meg doga ezerrel,asse tom mikor játszottam utoljára
-
HBD BB!;) -
BB, mit vegyek fel ma, sorold el lécci...anyumék is elmentek, barátnőm sincs, teljesen tanácstalan vagyok.
-
thx :) -
HBD Burnbaby! ;) -
HBD BB. -
TS Zolly #80337 Boldog szülinapot nagyasszonyunk! 
Más! Horda! Hétvégi MKZ warotok szerintem egy picit kemény lesz. DC ladderen összefutottunk velük egyzser, szinte ott is csak assaultos mappot nyomtak. Magyarán asszaultosok inkább. Emlékszem mi akkor ellenük a no fly zone mappot vállasztottuk, ez egy csak repülős pálya. Nullára pörgettük őket, de lost villagen csak kis szerencsével hoztuk el tőlük a második kört. Igy nyertük a wart. Ügyesek, de jó csapatmunkával verhetőek. Ja és a link. -
Amúgy -
Repülő Gyík #80335 HBD! -
Jaja , Boldog Szülinapot BurnBaby!!!!
-
HBD BB ;)! -
[center]
[nagy]Boldog Születésnapot BurnBaby!! -
Hát mivel mi úgyis az alapjátékkal és a modokal nyomjuk így ez minket nemigazán fenyeget ;)