172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
mindkettő eltűnt a süllyesztőben, mert hiába volt dzsungeles, meg hiába volt rombolható a környezet, minden más szar volt bennük.
-
hát ezek a gvékes meg ánrílturnamentes multis játékok meg a legszarabbak. iszonyatosan ostoba agyatlanságok, szerintem. -
tyu volt egy...nagyon szep meg rengeteg jarmuvel, nagy dzsungelekkel multi jatek volt jointoperations volt a neve.meg heli is volt benne :) meg ott a soldners is, bar az eleg csunyakka, de legalabb kidolnek a fak, es a falon is lesz luk ha nagyot losz bele :)
azokat nezted anno ?
-
ja a quake wars is hidegen hagy
-
Hagyd már rá,tudod,hogy degenerált...
-
nem tudom, de megnezed a quake warst, ami majd az ellenfele lesz, allitolag nagyjabol egy idoben fognak megjelenni, tuti viszi a palmat, de ez nekunk csak jo, pedig a sok gyaloghuszar, amikor majd a lebego csoda urhajot kell elfoglalni, biztos elvezni fogja, mivel ott nem lesz jarmu... tehat ott szamitunk rad is, talalkozunk 136 ev mulva a nagy mindent eldonto csataban :) -
Az a baj (de lehet hogy nem is annyira nagy), hogy a multiplayer játékosok jelentős százaléka ilyen (véleményem szerint) szarokkal játszik, mint a Q3-4, Unreal stb.
Ha van a világon ennyi fantáziátlan játékos, akkor az EA nem fog bukni. A meglévő Q4 és UT x. kiadásokból ellopják az alapszitut, beültetnek a Bf2-ből egy-két oylan dolgot, ami bejött és nyerők lesznek. Mi meg be kell hogy érjük 20010-ig a Bf2-vel. -
Khm. Operation: Flashpoint "kissé" komplexebb volt... -
Arról nem tehet a BFV, hogy szar volt hozzá a gépetek. Sokan ezért nem álltak át. Mi akik átálltunk, páran csak a Vietnámért fejlesztettük a gépet. És ha már a motort fikázod: mutass kérlek még egy multis, dzsungeles, nagyteres játékot kérlek! Én keresgéltem... Vagy folyosós szar, minta LoS:Vietnam, Vietcong, vagy tizedannyi fa/bokor/aljnövényzet van benne, mint BFVben.
(Tudom, válasz helyett majd beqrsz valami idióta képet, aztán jól elfelejted a dolgot, de azért leírtam neked) -
mindenesetre engem teljesen hidegen hagy ez a 2142
. tulajdonképpen ugyanazt kapjuk, mint a bf2-ben, csak scifi környezetben, de az meg - egy ilyen játékban legalábbis - egyáltalán nem izgat fel. sőt kifehezetten örülnék, ha az EA bukna a játékkal, bár ha az idióta amcsikon múlik, akkor nem fog
-
én is ;) csak még legörditek 2 vizsgát ma :( -
okka
10-10m, megyek a bótba akkor:( -
amikor kijött a vietnam nem sok playert csábított el az 1942-től és a mod-jaitól a hírhedt BFV motorról meg inkább ne is beszéljünk
-
a lenti videó alapján tulajdonképpen tökugyanaz, mint a bf2. viszont nem voltak benne lézersugarak meg ilyesmik, úgyhogy akár jó is lehet, bár az egyértelműen látszik, hogy az engine is ugyanaz, és ez nem jó előjel. de lehet hogy ebbe már az 1.3-as is belekerül majd alapból, és akkor kezdhetik újra a számozást (első peccs 1.01-es, majd a hotfix... 

)
-
Én meg azt hallottam, hogy arra jár majd SynthiBoy és a szünetekben ismétlik a Barátok közt 2001--es, 2002-es epizódjait !
-
Jó napot! -
Bocs az elgépelésekért, a gyerek közben megőrjít... -
na jó, 10-ből 1 nem
-
Ne szidjátok már a Bf2-t, és nem kell feltétlenül előre károgni a 2142 miatt. Én még mindíg azt mondom, hogy a Bf2 a legkomplexebb játék, amit valah is láttam, minden marha (én is)kiélheti magát benne, lehet mesterlövész, lapulhat, eszement módon lövöldözhet stb. sdb.
Az egyetlen játék (a CAESAR III óta), ami túlt élte a fél éves vinyón maradási küszöböt. -
10-15m UTP, BB utasitása már amit halotam a telon keresztül :) -
Private Ranked-es server. Persze törtel. -
ako hányaméter?
-
erre egyszeru a valasz, nem :) -
Annyi különbséggel, hogy a BFV jobb volt, mint az elődje, meg új grafikus motort kapott. Ez meg szarabb lesz, és u.a. endzsint használja, mint a BF2. -
miért, nem ezt csinálja az összes helis a bf2-ben??? 

-
es a vegen jol megtanit, hogy kell baserapelni, loni a lentlevo dolgokat, hat gratula az idiota keszitojenek. -
bahhh, ennek a videonak a celkozonsegje pont azok akiknek rairjak a mikrora, hogy ne tedd be be a macskat, mert megdogolhet, ha bekapcsolod... lami a pilota meg a gunnerje is....magyar szerveren fel percig nem maradna a levegoben, ha igy mozogna a fold kozeleben, nem beszelve ennyi "luft"-ot meg fociban sem lottem gyerekkoromban, mint itt a gunner :)
mindesetre megneznem a masik harmat is, mert tanulsagos, ha feltoltened koszi azt is megkoszonnem.
-
állítólag specialguest lesz a székesfehérvári kissrác is...
-
Hat azert a GPS team nem aramszunetekrol hires, hanem jo lanokrol. :) -
Halkan, suttogva, pusmogva kérdem...
...hogy van egy barátom, meg én, és szeretnénk egy kicsit játszani, törtel, mik a lehetőségeink? Vagy kihaltak a tört szerverek és mindeki eredetivel nyomul?
-
Ahányszor egy vérpistike beteszi a lábát az épületbe :D -
Inkább vegyenek egy dob utp-t meg 50 db plugot és ott méretre vágják!
Legalább nem lesz összegubancolódva :D!
Kíváncsi leszek hányszor lesz áramszünet! -
Na hírek a lanról:
-minimum 4 lyukas elosztott hozzatok mert csak egy dugot kap minden klán
-minimum 5 de jobb ha 10-nél több méter UTP kábelt hoztok -
thx -
hogy kitaláltad elsőre, hogy miben tér el!!! gratulálok!!!
-
ez a 2142 olyan mostohakölök lesz mint anno a vietnam
-
Valaki dobjon meg legyenszives egy privattal aki ert hozza hogyan kell ranked szervert krealni!
Thx -
Felhívom zsoltit és megkérdem egy pilanat
-
hát szerintem hozzál egy száz métert, aztán ha sok lesz majd ugrókötelezünk, meg kötelethúzunk.
-
lanra utp és hosszabitoból hány métert kell vinni?