172102
  • Swy
    Faszért dob ki minden szerverről tötés után???
    Minden megvan pb, patch de kidob!!
  • Verzoo
    Szerintem az M95-re csak rá kell érezni és nagyon durva tud lenni de én akkor is az M24-et szeretem a legjobban habár egy kicsit gyengébb mint az M95...
  • uHs Gerzson
    Én már szédszedtem, most egy P2-ről írok :D
  • Horatio Bloom
    Az SVD pedig igenis nagyon jó Karkandon, meg a többi városi pályán, és semmivel se pontatlanabb, mint az M95. A Type 88-at a célkeresztje miatt szintén jobban kedvelem, mint a nagyágyút.
  • Horatio Bloom
    Akkor harmada, na :) Az a pár óra ide vagy oda ...
  • Fsensei
    Én akkor az L96A1-et létesítem előnyben.Megyek is mert szétszedem a gépem...
  • Verzoo
    Jaja szerintem is az M24 a legjobb de ha nem amcsi csapatban vagyok akkor csak az M95-öt használom már amikor sznipázok.A többi kalap szar....
    De most már elég az irkálásból mindenki kezdjen el készülődni a talira
  • Fsensei
    Nem tom én az M95-öt nem használom.Az nagyon félrehord, és arra az esély hogy kilőjj így valakit egy kocsiból vagy heliből elég kicsi, szóval én maradok az M24-nél...
  • Danee
    Sniper 68:05:43
    Total 221:33:40

talán majdnem harmada :)
  • Danee
    nem rossz próbálkozás.. majd jövőre :)

BSZN BB!
  • Horatio Bloom
    A BF2-ben is van esése a lövedéknek, de csak nagyon nagy távolságon (lőttem már ki embereket Wake-en a tüzérségi szigetről úgy, hogy balra, a STingernél voltak, és jóval föléjük kellet céloznom). A mozgó célokon meg nem érdemes rajta tartani a célkeresztet, hanem elé kell lőni egy picit, hogy belefusson. Amúgy a sniperkedést nagyon szokni kell, én csak most kezdtem rendesen lőni tudni az M95-el, pedig az időm majdnem fele mesterlövészkedéssel telt el.
  • leveskocka
    basszameg elirtam...y=z
  • leveskocka
  • Polemius
    A röhej, hogy Flashpointban volt esése a lövedéknek. Időbe tellt míg elért a célponthoz. Ráadásul a szél is befolyásolta (bár nemigen lehetett miből megmondani az irányt, max a lövés alapján). Vagyis távoli mozgó célnál szépen rá kellet tartani elé és fölé célozva. Mégis sokszor leszedtem a futó embert messziről. Pedig még a kéz remegése is ott volt. Futás után vagy sebesülés esetén jobban mozgott. Csak végre jönne a folytatás..
  • mNzJean
    Sajna ezen a bf talin nem tudok részt venni , de ezuton is kivánok mindenkinek jó bulizást ,nagy piálást ,és a lan-on sikeres részvételt a csapatoknak.
  • FtranX
    én ha frissítem a favorites-t, akkor szinte az összes szerver eltűnik. Ha újraloginolok, akkor megint látja mindet.
  • Kovács legény
    nekem csak két hu szervert lát az egyik késes szerver a többi piros
  • DummyBoy
    Én is majdnem elfelejtettem :)

Boldog Szülinapot BB! :)
  • csoves1976
    Nem raktál fel valamilyen kiegészítőt?
  • SubZero911
    Én ezt vazzeg nem értem.... MOst mi a fax van ? A favorit szervereim közül egyet sem lát a Bf2.

A k* anyjukat már !
  • Nagydög
    Nem csak neked. Gyakran van olyan erzesem, hogy a lovedekek roppalyajaval nem tokoltek. Egyszeruen egy veletlenszam generator megmondja, hogy eltalaltad-e a celt, vagy nem. Ja. Es a tavolsagot kihagytak a szamitasbol. Ket lepesrol egy hosszu sorozatbol olykor egy sem talal. Ha ugras kozben kilencven fokot fordulsz, hasalasba erkezel es kozben meg az iron sight-ot is a szemed ele kapod, akkor viszont ugyanolyan pontosan tudsz loni, mintha ezt nyugodtan hason fekve csinalnad. Sux!

• Kovács legény
    de lehetne már
  • SubZero911
    Olyan nincs is !
  • SubZero911
    MI ????
  • Kovács legény
    nem, 1.31re
  • SubZero911
    JÓl látom, vagy meghülyültem ? Minden szerver visszaállt 1.22 re ????
  • Mester01
    UOban vagy sima CoD?
  • Mester01
    Nekem a lőfegyverek a BF2ben nagyon nem állnak jol a kezembe! :)
  • csoves1976
    Egy eltévedt lövedék...
  • atomboy
    En meg egyszer egy gyereket lottem ki Hummer vezetoulesbol hatulrol vagy 70 meterrol... Kar, hogy nem volt recorder...
  • Kovács legény
    nem, arra gondoltam hogy ott is bárkit hülyére lehetett lőni, az UO-t meg nempróbáltam
  • FtranX
    Nekem valahogy jobban bejött az az alapsniper, amivel többet lehet lőni egymás után. Eddig csak az M95 van unlockolva, de azzal még bénább vagyok. :)
    az L96A1-et még nem próbáltam.
  • SubZero911
    Nehéz jól lőni a Bf2-ben amúgy is, sniperrel is. Sokszor van olyan, hogy egymásra lövünk az ellennséggel, én pontosabbnak érzem magamat, mégis meghalok. Ilyen ez a Bf2.

Az alap SNIPER fegyver nem olyan jó, az unlockolt puskák már kellemesebbek. A második unlockolt fegyver hangjától el lehet élvezni. A hatékonyságával sem lesz problémád szerintem
  • FtranX
    egy ideje hanyagolom is a snipert...
  • FtranX
    Hát biztos elég jól kitapasztalhatók a bf2 sniperei is, de nekem valahogy akkor sem stimmelnek. Lehet, hogy csak valami leírás kéne arról, hogy pontosan mire kell figyelni célzásnál.
    De wake-es példa: Sokszor snipereztem a sziget -anyahajóról nézve- baloldalán a közelebbi CP épületei mögül, ahonnan látszik a másik CP spawnpointja. Hasonfekvő, mozdulatlan embereket is csak 2-3 lövésből tudtam megölni. De volt pár olyan eset, hogy keresztben futó embert lőttem le egy lövéssel. Na most akkor hogy van ez?
    Lehet összefüggsében van azzal, hogy eléggé lebutított grafikával játszom?
  • JCSR ODIN
    jaj majdnem kiment a fejemből BSZN BurnBaby kisasszonynak! 8)
  • SubZero911
    Emlékszem a dzsippen toronygéppuskázó csávót is fewjbe lőtte mozgás közben M95-tel :)
  • SubZero911
    Nem tudom, eléggé régi hsz. volt, de nagyon ütős. Lehet, hogy Running-é volt, arra valóban emlékszem, hogy sok vágás volt benne.
  • alma2
    csak nem running kollega, agyonvagott videojara gondolsz ? :)
  • SubZero911
    Hát nem tudom.... Volt itt egy video régebben (valaki tán megmondja a hsz-t) amiben egy csávó sniperkedik, csak headshotokat rögzített, és nagyon ment nek. A flvételen volt vagy 100 kill, de semmi bizonytalanság nem látszott.

Megjegyzem nekem sem szokott lenni. Wake Islandon rendszeresen 10-20 fejlövés fekve a dombtetőn. He-he.