172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
én szoktam,igaz elég ritkán
modokkal nem tolom
-
minek veszed meg egyikkel(SF;EF;mod-ok;stb) sem játszik a kutya sem
-
a másik is jó,meg remélem ez is az lesz...most néztem meg egy másikat,amiből kiderült,h.ezt is meg fogom venni
-
többen is egyet értettek velem 
de ha felpiszkálsz mindjárt átmegyek megint oda aztán beírom nekik hogy mi kéthetente kapunk a bf-hez baszterpakkot meg szüretre kijön a robotzsarus bf és ha ezt mind felfogják ésszel akkor lelkileg teljesen össze fognak omlani
-
Little Bird -
töltöm :P -
A Midnight Sun map felülnézetből :). -
Horatio Bloom #80523 Kijött az USI V 0.11 hotfix, benne a sniper, a RIB és a pkm-bug javítása és az 1.3-al is kompaktibilis. Juhé :) Leszedni a totalbf2-ről lehet, meg még máshonnan is biztosan. -
A faxom kivan ezzel az AF-el ! Azt mondja, hogy vegyem meg és telepítsem a Booster PAckot, majd kivág mindt a cart. -
atwe #80521 paty ilyen videokat még még még :D -
Igen, de láttalak téged is a szerveren. Pont akkor léptél ki, mikor felmentem.
Mi a gond? Kidobott? -
Need működik az Armored Fury ??? -
Kicsi videó. -
De egynlőre nem s mükszik az AF :), illl :((( -
Nem vagyok T-Onlin-os. -
TS Zolly #80515 tölsd fel a képfeltöltés.hura, és ha linkeled, tegyél bele valahová egy szóközt. Mert a sögö nem támogatja a képfeltöltés.hu oldaláról származó linkeket. -
TS Zolly #80514 Te figyu! Nekem évek óta a bookmarksba van a bf.hu oldala elmentve, + kivan rakva az aszalra ikonba. Mikor néztem, nem ment, most megy. De azé köcce az ötletet, és további jó agysejtek pusztítást kívánok minden lanos résztvevőnek. :P -
ha t-online-os vagy akkor van min.50Mb tárhelyed is... -
Mire gondolsz ? Feltölteni tárhely oldalra és belinkelni ? Azokat nem ismerem, meg bonyolultabb egy kicsit. De majd megoldom. -
Mester01 #80511 csinalj vagy 20-30 épet tömöritsd be és tedd föl 1 tárhelyre! -
Tarhelyek nem jok? -
Szerinted mi fér bele 20 Kb-ba ? Mert 1024*768-as kép biztos nem. -
Ja csak az a gond, hogy sima tagként a korlát 20 KB. VIP tagságnál meg 200 Kb. -
nem kell ahhoz VIP jog,csak a saját galéiádba töltsd fel,és linkeld be :)
fórum beállítások,saját galéria,ott találod a képfeltöltést is
-
glhf, az A10-ről szeretnénk minél több információt plz :-) -
RUNNING !
Nem lehetne egy napra VIP jogosultságot kérni, hogy az AF képeket fel tudjam nektek tölteni ???
-
Mindenkinek nagyon jó szórakozást kíván SWAT a LAN PARTYn, és egyben közli, hogy hajnali 05:32-kor megérkezett az Armored Fury teszt e-mailje !
Már töltöm lefele és azonal hírt adok mindenről. Sajnos egyenlőre ahogy nézem 1 db. 32-es MAP-ot adtak a tesztelésre, de meghajtom, mint SINGER a varrógépet !
-
http://www.battlefield.hu - igy próbáld.
A www record nincs vagy szarul van beállítva a dns zónában, ezért www nélkül a kapott oldal jön be. -
alap ;-) -
TS Zolly #80501 Remélem az asztal alá isszátok a cséseket meg a repülősöket. :P
Ja a bf.hu nem müxik jelen pillanatba.
-
Kis jelentés a LAN-ról!
Bocs ha most nem csillivillis betűkkel (stb) írok, mert cseppet még másnapos vagyok :D
Nnaszal, tegnap berendezkedtek a srácok, minden rendben megvolt, néhány embernek gondot okozott, hogy a gépében található 6 hálókártyából melyiken állítsa be az automatikus ip cim kiosztást, de végül minden ok volt. DonC-éknak köszönhetően, már tegnap a bftali előtt lehetett kicsit bemelegíteni jól.
Landornak köszönhetően toltunk tegnap egy kis Vietnam party-t is, jó volt.
Lassan gyűlnek az arcok, cs-sek és a bf-esek is, a repszimesek területet még töküres. Minden nagyon feelinges egyébként ha végigmegyek a sorok közt rengeteg részeg player van, dehát ezért is jó egy ilyen.
Aki gondolja, vegyen erőt magán és fáradjon ki ide, komolyan mondom megéri. vannak jópofa Fifás xbox-os konzolgépek, aminek pöttyet nehéz az irányítása, s bár részegen jól ment most kicsit józanodva már szarabbul :D
nna de miért is érdemes kilátogatni ide? Itt van kb 64 bf2-es játékos, akik elkápráztatnak minket a tudásukkal :D Nna jó viccet félretéve, pl a repülőgépszimulátoros kollégák kihoztak két szimulátort, ami a Mig-29-es gépek mása, bele lehet ülni, ki lehet próbálni, nagyon élvezetes.
Szal aki tud mindenképpen jöjjön ki határozottan megéri, a cím a bf.hu-n megtalálható. Ma reggel 9-től kb este 9-ig fognak zajlani a meccsek, valszeg lessz kissebb csúszás is. úgy tervezzük, hogy BB folyamatosan tolja ki bf.hu-ra az eredményeket, nagyon sok meccs lesz szal figyuzzatok jól ;-)
Nnah megyek felrángatom a többi részeg bfest az asztalok alól, mert mostmár jönnének a pléjerek :D
Nnah pá! -
TS Zolly #80499 Átnéztem a cod3 topicba. Nem hazudtolod meg magad, ott is hoztad a piszkálodós formád.
Amugy jobb reggelt kedves barátaim!!! :P -
Jó reggelt emberek és sok sikert LANlakóknak!
Ha esetleg van rá lehetőség, gondoljatok azokra akiknek itthon kellett maradnia és lepjetek meg pár képpel menet közben!:) Előre is köszönöm-köszönjük!
-
ott is esik
-
Na hazaértem a BF taliról. Túléltem... 
Running agyonvágott Snipervideója
/Próbálj sniperkedni 64 fős karkand szerveren amin csak ez megy, meg fogod érezni a minden percben a halál szelét.
-
nnna megszólalt az accuracy király
persze csak amíg le nem taszítom a trónról
-
ugyanaz a gépem van dezertkombat óta mint most bf2-nél úgyhogy negyere a szar géppel a vietnam volt szar nem a gépem sőt a vietnam elment 512-vel a dc-hez meg ajánlott volt az egy giga
-
igen,aki hozzászokott,azzal kurvára vigyázni kell...ezt HUN Cápa is nagyon jól tudja,mióta rámrepülésnél kilőttem a Z10ből
egyébként vagy én fejlődtem,vagy vmi gond van a szerverekkel,mert mostanában ha sniper vagyok,és egy FAVból próbálnak kiszedni,mindig én lövöm ki hamarabb a kocsi géppityuja mögül...
ezt úgy gyakoroltam,h.mikor single-ben nyomtam a heli contest-re(az alma2 félére),akkor amíg nem volt heli,a közeli adótorony tetején a piros lámpát próbálkoztam löveldözni ugrás után,fordulásból stb.ez jó gyakorlás lehet a kezdőbb snipereknek
-
ua..... -
Wazze, 71582 új üzenet.... mióta utoljára beléptem...
Szép teljesítmény :)