172102
  • HTS s3rg1nh00
    én szoktam,igaz elég ritkánmodokkal nem tolom
  • schrank
    minek veszed meg egyikkel(SF;EF;mod-ok;stb) sem játszik a kutya sem
  • HTS s3rg1nh00
    a másik is jó,meg remélem ez is az lesz...most néztem meg egy másikat,amiből kiderült,h.ezt is meg fogom venni
  • schrank
    többen is egyet értettek velem de ha felpiszkálsz mindjárt átmegyek megint oda aztán beírom nekik hogy mi kéthetente kapunk a bf-hez baszterpakkot meg szüretre kijön a robotzsarus bf és ha ezt mind felfogják ésszel akkor lelkileg teljesen össze fognak omlani
  • retteneteske
    Little Bird
  • HTS s3rg1nh00
    töltöm :P
  • retteneteske
    A Midnight Sun map felülnézetből :).
  • Horatio Bloom
    Kijött az USI V 0.11 hotfix, benne a sniper, a RIB és a pkm-bug javítása és az 1.3-al is kompaktibilis. Juhé :) Leszedni a totalbf2-ről lehet, meg még máshonnan is biztosan.
  • SubZero911
    A faxom kivan ezzel az AF-el ! Azt mondja, hogy vegyem meg és telepítsem a Booster PAckot, majd kivág mindt a cart.
  • atwe
    paty ilyen videokat még még még :D
  • retteneteske
    Igen, de láttalak téged is a szerveren. Pont akkor léptél ki, mikor felmentem.
    Mi a gond? Kidobott?
  • SubZero911
    Need működik az Armored Fury ???
  • retteneteske
    Kicsi videó.
  • SubZero911
    De egynlőre nem s mükszik az AF :), illl :(((
  • SubZero911
    Nem vagyok T-Onlin-os.
  • TS Zolly
    tölsd fel a képfeltöltés.hura, és ha linkeled, tegyél bele valahová egy szóközt. Mert a sögö nem támogatja a képfeltöltés.hu oldaláról származó linkeket.
  • TS Zolly
    Te figyu! Nekem évek óta a bookmarksba van a bf.hu oldala elmentve, + kivan rakva az aszalra ikonba. Mikor néztem, nem ment, most megy. De azé köcce az ötletet, és további jó agysejtek pusztítást kívánok minden lanos résztvevőnek. :P
  • Crem
    ha t-online-os vagy akkor van min.50Mb tárhelyed is...
  • SubZero911
    Mire gondolsz ? Feltölteni tárhely oldalra és belinkelni ? Azokat nem ismerem, meg bonyolultabb egy kicsit. De majd megoldom.
  • Mester01
    csinalj vagy 20-30 épet tömöritsd be és tedd föl 1 tárhelyre!
  • atomboy
    Tarhelyek nem jok?
  • SubZero911
    Szerinted mi fér bele 20 Kb-ba ? Mert 1024*768-as kép biztos nem.
  • SubZero911
    Ja csak az a gond, hogy sima tagként a korlát 20 KB. VIP tagságnál meg 200 Kb.
  • HTS s3rg1nh00
    nem kell ahhoz VIP jog,csak a saját galéiádba töltsd fel,és linkeld be :)
    fórum beállítások,saját galéria,ott találod a képfeltöltést is
  • Zs0lt1
    glhf, az A10-ről szeretnénk minél több információt plz :-)
  • SubZero911
    RUNNING !

Nem lehetne egy napra VIP jogosultságot kérni, hogy az AF képeket fel tudjam nektek tölteni ???
  • SubZero911
    Mindenkinek nagyon jó szórakozást kíván SWAT a LAN PARTYn, és egyben közli, hogy hajnali 05:32-kor megérkezett az Armored Fury teszt e-mailje !

Már töltöm lefele és azonal hírt adok mindenről. Sajnos egyenlőre ahogy nézem 1 db. 32-es MAP-ot adtak a tesztelésre, de meghajtom, mint SINGER a varrógépet !

• Zs0lt1
    http://www.battlefield.hu - igy próbáld.
    A www record nincs vagy szarul van beállítva a dns zónában, ezért www nélkül a kapott oldal jön be.
  • Zs0lt1
    alap ;-)
  • TS Zolly
    Remélem az asztal alá isszátok a cséseket meg a repülősöket. :P

Ja a bf.hu nem müxik jelen pillanatba.
  • Zs0lt1
    Kis jelentés a LAN-ról!

Bocs ha most nem csillivillis betűkkel (stb) írok, mert cseppet még másnapos vagyok :D
    Nnaszal, tegnap berendezkedtek a srácok, minden rendben megvolt, néhány embernek gondot okozott, hogy a gépében található 6 hálókártyából melyiken állítsa be az automatikus ip cim kiosztást, de végül minden ok volt. DonC-éknak köszönhetően, már tegnap a bftali előtt lehetett kicsit bemelegíteni jól.
    Landornak köszönhetően toltunk tegnap egy kis Vietnam party-t is, jó volt.
    Lassan gyűlnek az arcok, cs-sek és a bf-esek is, a repszimesek területet még töküres. Minden nagyon feelinges egyébként ha végigmegyek a sorok közt rengeteg részeg player van, dehát ezért is jó egy ilyen.
    Aki gondolja, vegyen erőt magán és fáradjon ki ide, komolyan mondom megéri. vannak jópofa Fifás xbox-os konzolgépek, aminek pöttyet nehéz az irányítása, s bár részegen jól ment most kicsit józanodva már szarabbul :D
    nna de miért is érdemes kilátogatni ide? Itt van kb 64 bf2-es játékos, akik elkápráztatnak minket a tudásukkal :D Nna jó viccet félretéve, pl a repülőgépszimulátoros kollégák kihoztak két szimulátort, ami a Mig-29-es gépek mása, bele lehet ülni, ki lehet próbálni, nagyon élvezetes.
    Szal aki tud mindenképpen jöjjön ki határozottan megéri, a cím a bf.hu-n megtalálható. Ma reggel 9-től kb este 9-ig fognak zajlani a meccsek, valszeg lessz kissebb csúszás is. úgy tervezzük, hogy BB folyamatosan tolja ki bf.hu-ra az eredményeket, nagyon sok meccs lesz szal figyuzzatok jól ;-)
    Nnah megyek felrángatom a többi részeg bfest az asztalok alól, mert mostmár jönnének a pléjerek :D
    Nnah pá!
  • TS Zolly
    Átnéztem a cod3 topicba. Nem hazudtolod meg magad, ott is hoztad a piszkálodós formád.

Amugy jobb reggelt kedves barátaim!!! :P
  • Crem
    Jó reggelt emberek és sok sikert LANlakóknak!

Ha esetleg van rá lehetőség, gondoljatok azokra akiknek itthon kellett maradnia és lepjetek meg pár képpel menet közben!:) Előre is köszönöm-köszönjük!

• schrank
    ott is esik
  • Running
    Na hazaértem a BF taliról. Túléltem...

Running agyonvágott Snipervideója

/Próbálj sniperkedni 64 fős karkand szerveren amin csak ez megy, meg fogod érezni a minden percben a halál szelét.
  • schrank
    nnna megszólalt az accuracy király persze csak amíg le nem taszítom a trónról
  • schrank
    ugyanaz a gépem van dezertkombat óta mint most bf2-nél úgyhogy negyere a szar géppel a vietnam volt szar nem a gépem sőt a vietnam elment 512-vel a dc-hez meg ajánlott volt az egy giga
  • HTS s3rg1nh00
    igen,aki hozzászokott,azzal kurvára vigyázni kell...ezt HUN Cápa is nagyon jól tudja,mióta rámrepülésnél kilőttem a Z10bőlegyébként vagy én fejlődtem,vagy vmi gond van a szerverekkel,mert mostanában ha sniper vagyok,és egy FAVból próbálnak kiszedni,mindig én lövöm ki hamarabb a kocsi géppityuja mögül...ezt úgy gyakoroltam,h.mikor single-ben nyomtam a heli contest-re(az alma2 félére),akkor amíg nem volt heli,a közeli adótorony tetején a piros lámpát próbálkoztam löveldözni ugrás után,fordulásból stb.ez jó gyakorlás lehet a kezdőbb snipereknek
  • SubZero911
    ua.....
  • Gfreiter
    Wazze, 71582 új üzenet.... mióta utoljára beléptem... Szép teljesítmény :)