172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
béka nélküli kamion -
összegezve a fenomenális prezentációdat
:
-
talán igy -
Kamion -
Nálunk is erre ment a nap nagy része. -
1 a ráadás -
j4n3k #80605 nem jó :( -
Na még egy azt annyi :
kamion szemből -
Á szájbavert ideges vagyok ! Ma lett volna a nyelvvizsga 2. napja, de lemondtam a tesztelés miatt (meg úgyis gyenge voltam), az EA egy szart se segített a probléma megoldásában, a képekkel is szenvedtem, közben a lányom, meg a feléségem is idegesítettem -
j4n3k #80602 sry, mást nem tudok:) -
Szerintem ezen ne idegeskedj, mindketten későn tudtunk nekiállni.
Csak szépen nyugodtan. -
A fórum ne fogadja be a magyar képfeltöltő linkeket :( -
Amúgy nagyon nyugodt lennék, ha az EA hibájából nem 16:00-kor tudtam volna csak felmenni az első szerverre. Ugyanis elbaszták az accountomat ! -
Repülő Gyík #80598
-
j4n3k #80597 képfeltoltes.hu esettleg? nem kell belinkelni, csak a kép címét másold be... -
Met kibaszottul jól játszom, és kifingatom az ilyen idiótákat ! -
Repülő Gyík #80595 Hívd fel:):):) -
Repülő Gyík #80594 Nagyon kedves ember vagy.
-
Csak a türelmetleneknek :)
6. kép -
Én már végeztem, de BB még nem válaszolt.
Amint válaszol küldöm neki. -
j4n3k #80591 basszus, ha még képet sem tudsz felrakni, akkor mi a faszért jelentkeztél a tesztelésre?... -
Repülő Gyík #80590 Ez kimaradt:
AZÉRT IGYEKEZHETNÉTEK:)
-
4. kép -
Repülő Gyík #80588 Szerintem amint végeznek a tesztelők, és átküldik BB-nek, felkerül minden a BF.hu-ra!
Vagy rosszul tudom?
-
zpeti #80587 Sziasztok! Az ASE segítségével nem tudok csatlakozni egyetlen szerverhez sem. Végigcsináltam amit a FAQ-ban írtak a filters.txt-ben de akkor sem megy vmiért. Légyszíves segítsetek! -
A k* életbe ! MÉg saját honlapot is próbáltam csinálni az extra.hu-n, hogy fel tudjam tölteni a képeket, de az a sem sikerál...... -
VAlamiért csak az 1. kép megy. -
sárgabéka -
1. kép
2. kép
3. kép -
IDE
aztán gyorsan :)
-
ha van egyáltalán admin szoftver és tudja is azokat a dolgokat amiket írtál amit erősen kétlek akkor meg pont azért nem fog oda járni a kutya sem mert túl nagy lenne a szigor
-
Mester01 #80579 [H[BA]-nak van honlapja hogy ha igen linket pls! -
valaki próbálta már nem eredti verzióval az 1.3-as patchet?
két haverral játszanánk helyihálóban, de az 1.3 feltelepítése óta a játék állandóan kilép. az egyiküknél még a loginscreenig sem jut el, a másiknál pedig a loginolás közben lép ki. -
Ha tudnék, képeket is töltenék fel. Várok javaslatot, hová tölthetek fel képet ! -
Akit érdekel :
Most délután sikeresen beléptem az ARMORED FURY szerverekre /találkoztam Pathy-val is :)/ és jól megnéztem a pályákat.
Szerintem első osztályúak (a pályák). Most csak BOT-ok ellen tudtunk nyomulni, új fegyverek nem voltak, így eléggé uncsi volt. Pathy már töltött fel videókat, így én nem ismétlem őt, nem is tudok úgy repkedni.
Ami a lényeg :
Nagy áttörés nincs sajnos. Azonban a hangulatot terén : beszarás. Az éjszakai pálya (MIDNIGHT SUN), valamint az esős idő (OPERATION HARVEST) nagyon fasza. Imádni fogjuk őket.
A városi pálya se kutya (OPERATION ROAD RAGE), olyan, mintha igazi városban lenne az ember.
Ja és a legnagyobb : a HARVEST pálya teljesen második világháborúsra sikeredett, fenomenális.
A többi : járművek : nincs nagy változás
Tankok APC : kicsit pontosabb célzás
Helikopterek : részben ua. lletve a kis heli nagyon király, tiszta
BLACK HAWK DOWN
Repülők : hát ez nem az területem
Folyt köv..
-
Nnah skacok, nem tudom, ki hogy követi a lan eredményeit, de az 'újjonc' _eAb_ klán elintézte az JCSR-t egy szoros meccsen 398-351-re.
Csak emlékeztetőül, bf.hu-n megtalálható a link ahova folyamatosan frissíti BB az eredményeket. -
Rég röhögtem ennyit! Qrva LOL!
-
A ranked szerver nem feltétele a fair play-nek. -
Ranked szerveren is van SK, BC, BR, stb.
Foleg hollandoknal es nemeteknel. -
Apache... ez HATALMAS!!!!