172102
  • HTS s3rg1nh00
    nem tom,talán Joebá okosabb...
    mellesleg a korról annyit,h.ha jól emlékszem,yan 43 éves,és mintha ott lett volna a csapatban...vagy én vagyok félreinformálva?
  • sector512
    A CS-s lányok nekem is szimpik voltak, először csak lestem :D
  • Kovács legény
    Szerintem is Qrva jó volt a lan,grat minden csapatnak és a szervezőknek is!
    H[B]A nagyot alakitott külön grat nekik!
    Azt viszont sajnálom hogy nemlett felvéve a közvetités:( Nem vette fel valaki véletlenül?
    Meg a vége is elég gáz volt a díjkiosztó,nemcsak a csuszásról beszélek hanem arról hogy már levolt bontva a stadion és a takaritónők már körbesöpörtek minket
    de azért egész jól elszórakoztattuk magunkat a HBA-val és stadionméretű ovációt hoztunk össze:D
  • uHs Gerzson
    Az GBC Vonbody volt :D
  • mesor
    LG-s lányokra haragszom mert úgy volt megbeszélve velük reggel hogy nyerek valamit! :D
  • mesor
    Tőletek vitte el valaki az LG-s monitoromat igaz? :D
    (amit tombolán lehetett nyerni)
  • ERykk
    kár h mi nem indultunk:( Mind1 a köv lanon tuti h ottleszek és remélem motmár nem nézőként;)
  • DonC
    jah, meg gondolt hozzá egy szint :D mert lehet még az sem stimmelt, lol
  • mesor
    Ott a helyünk! :)
  • alma2
    persze persze, mert a mami azt mondta, akkor jatszunk a videok nelkul, ha gondolod allok elebe, gunner es atulogetes nelkul, hogy ne a tv-rol szoljon az egesz.
  • mmbike
    hát gyerekek... kurvajóvót ez a lan :) az ánuszosok készen voltak ahogy kellet :) és a legjobb a Cs-s Csöcsös Csajok klán volt szembe velünk :) Az utsó kör meg nagyon meleg volt (főleg hogy ánuszék ellen mentünk) :) egy bolhafarok választotta el a GBC-t a 3. helytől :) Izgalmas volt jóvót köszönjük :) jövőre ott a helyem :)
  • HTS s3rg1nh00
    vegyél új VGA-t
  • mesor
    De hogy jött az ötlet?
    Hallotál két számot azt úgy gondoltad te vagy a nyerő? :D
  • BurnBaby
    a játékexpo időpontja fix, jövőre is ekkor lesz. DE
    meghívást kaptunk a júliusi d-lanra, ill. ősszel egy pécsi lanra. szal amint tudok részleteket megbeszéljük hány csapat jönne, melyiket fogadjuk el és hogy akarjuk megrendezni :)
    az adminoknak mégegyszer nagyon köszönöm a melót. ugyancsak az frx csapatnak a szerverek odacipelésévle, kezelésével, mm gépek elhozásával blablabla... :)
    remélem legközelebb jobban elő tudjuk készíteni, ill. több segítőnk lesz és mindenkinek könnyebben megy. magam részéről holnap azért írok egy bővebb lére eresztett beszámolót a tanulságokkal együtt :)
    és thx mindenkinek, h eljöttetek

az elasztikus fiúk és a gbc egyik tagja randizzon velem a közeljövőben, mert van nekik egy szép nagy látványos oklevelem :) a három nyertes klán vezetőjét is holnap keresem meg, h a mocskos anyagiakat rendezzük :)

jah, és remek dolog 3 napig ünnepelni a szülnapomat ,)

bb
  • DonC
    veszedelmes egy bolond vagy te alma, nagyon úgy látom :)) a lan meg szvsz nem azért kell mert nem tudnék otthonról neten keresztül nyomni, hanem azért mert ennek megvan a maga filingje. másrészt meg mi az, hogy kinőttél? LOL és? a lanra szórakozni meg versenyezni mennek az emberek, bár lehet a nagy copypartik közepedte nektek erre régen nem volt időtök...
  • mesor
    Nem kell itt hardverbuziskodni!

Ez valami új cheat egyértelmű!
  • uHs Gerzson
    Legalább egy életre belevéstem magam a hülyék közé :D
  • HTS s3rg1nh00
    jó,akkor szólok igazgatóbácsinak,h.jövőre legyen meg a vizsga félévkor :)))
  • schrank
    csak hogy ma se usszuk meg hardverbuzikodás nélkül
  • Danee
    nekem is postázzon valaki egy bf2142-s kulcstartót, privi-t küldjön ha tud vki!
  • Fsensei
    azért mert így meccs után oda tudsz menni beszélni azokkal és gratulálni azoknak akikkel játszottál.Szerintem ezért jó a lan.De egy ilyen antiszoc mint te ezt nem tudhatja értékelni...
  • mesor
    A tombolás akciód felejthetetlen volt! :D
    Remélem lemegy a TV-ben! :D
  • Admiral Chris
    a Játékexpo jelenleg úgy van tervezve, hogy évenet gyereknap alkalmából lesz, szal ezn változtatni igazából nem fognak. A döntés meg különben is a GPS csapat kezében van, amit talán csak a szponzorok befolyásolhatnak.
  • ERykk
  • uHs Gerzson
    Na 3 óra alvás után én is nyilatkozom :)

Szeretném megköszöni a LAn-t hogy végre ezt is megtapasztalhattam is megismerhetem azokat akikel csak vagy a forumon vagy TS-n találkoztam.

A helis akciómról LAndoral csak annyit, hogy mi mindig így megyünk csatába és Landor is elvégzi a maga 50% és én a magam 50%.

Köszönöm mindenkinek aki ott volt és azoknak akik a lan létrejöttét elintézték, BB-nek meg boldog 12-k születés napot :DDD

• alma2
    persze igazad van, de mar kinottem ebbol a lanosdibol , 17 evesem meg elment, par azok inkabb copypartik voltak meg es amigan.De miert kell ezert lanra menni ?
    tudunk jatsznai mar otthon is, ha van ra igeny.

• mesor
    Állítólag meg a miénk :)

Mind1 mert a napot így is -1 tápkábellel és -1 monitor kábellel zártuk! :)
    + azt se tudom hogy kinek kellhetett egy floppy amin egy multis billentyű installja volt. :D

Frx-nél nem én repkedek mert utálok repülni örülök hogyha a levegőben maradok egy kicsit :)
    De a hsz-d akkor is sértő ráadásul nem csak szerintem indokolatlanul.
  • erdos
    mégse kellesz a kutyának se, te teee félisten
  • HTS s3rg1nh00
    én is csak sajnálni tudom...lehet,h.rám nem sokan lettek volna kíváncsiak(),de legalább bocsánatot kérhettem volna azoktól,akiket egy jó fél éve anyáztam,mert már akkor is jól tolták,én meg csak most kezdem érezni
    Joe,legközelebb ha meghívsz ilyen LAN-ra,akkor tessék indoknak azt felhozni,h."KÜLÖNBEN KI VAGY B@SZVA A KLÁNBÓL!!!!" és akkor tuti ott leszek
  • Fsensei
    Szerintem a BF2-be nem azért tették a helit hogy akadálypályásdit játszunk vele...arra ottvannak a különböző szimulátorok. ÉS én nem fogom megcsinálni azokat, és hidd el nem azért mert megijedtem...Szerintem jól helizek és nekem ennyi elég, nem kell egy ilyen nagyképű helikopterzseni elismerése, akiknek a véleménye érdekel azok azt mondják, hogy jólkenem ezt a helis dolgot...és szerintem te is elismerhetnéd...
  • DonC
    Alma ajánlanám a következő lan-t, ott megmutathatod élőben.
  • alma2
    akkor tuti te heliztel, te masik droid....
  • alma2
    nem tudom mi bajod neked is ezzel a benazassal, ha valaki tok bena, miert mondanal mast ra, azert mert egy "klan" tagja, meg viccessebb, hogy ilyenek jatszanak allitolag komolyabban.
    csak arra tudok gondolni, csak nem te repkedtel az frx szineiben, hogy igy magadra vetted ? :)
    a hozzaszolasod tovabbi reszet, inkabb figyelmen kivul hagyom, tudom mirol szol a jatek nem kell bemutatni, koszi :)
  • n003
    jóvanna wazze nem az vót az egyetlen hibánk aznap :)))) bocs!! amúgy az ott maradt fehér elosztó meg az enyém volt szal ha elhozom akkor egyáltalán nem jáccotok a gbc-vel

amúgy köszönjük mindenkinek a játékot!!
  • Beers
    Reméljük lesz rá mód, hogy megismételjük!
  • Deqwator
    1videoval kitörölheted a segged te droid
  • DonC
    Sajnos ezt nem mi döntjük el. Mi már annak is örültünk, hogy a BF2 bekerült a GPS-re, annak meg főleg örülünk, hogy jól is sikerült.
  • mesor
    Sajna az időpontot nem BB találta ki!

Meg volt adva hogy ekkor és ekkor lesz meg vagyunk hívva rá és állítsunk ki x csapatot.
  • joebacsi
    öö oops
  • joebacsi
    öö oops
    akkó köszi neked is