172102
  • Hatt
    bazze, most ébredtem fel. 200 új hozzászólás
  • Landor
    Nah most átküldöm neki, meg a hugának is a biztonság kedvéért MMSbe..
    A fejükre reggel azért kíváncsi lennék
  • Kovács legény
    amugy a tvre alapból kiirhatnák hogy a tv-től függővé is válhatnak
  • Ahhoj
    :DDDDDDD
  • Pharolas
    hehehe
  • Landor

• Ahhoj
    egyebkent meg kit erdekel mit ad le rtl, aki ismer minket vagy ugy egyaltalan egesz gamer vilagot, tudja mi az igazsag, az meg hogy mas mit gondol, kit erdekel :)
  • Ahhoj
    na jól van take :D
  • Ahhoj
    na jól van take :D
  • Kovács legény
    adjanak csak ien videokat legalább (talán)kevesebb vérpitike lesz
  • Ahhoj
    hát igen :P
    esetleg lehet hogy a közös használatú gépet kéne lecserélni egy kisebbre, arra úgy is elég egy kisebb vas, és akkor ócsóbban megvagyok :)
  • Zs0lt1
    meg itt is vannak képek.
    cshu-ról származik, szal a nagytöbbség cs-s.
  • Zs0lt1
    nnah képek a lanról:
    linkecske
    bár bf-es kép csak egy van, az is a jcsr-ék kupája.
  • Admiral Chris

egyébként ez már nem az első alkalom, hogy kereskedelmi tvsek jöttek forgatni GPS rendezvényre, és aztán negatívan állították be a dolgot. Akkor ez elég nagy port kavart. Ezt a történetet a cs-el csak Sógyurma akciónak nevezik
  • Zs0lt1
    jah, a szar notePAD-odon tuti nem menne :D
    sztem ha bf2-re akarsz gépen venni, akkor ne ilyet vegyél, mert pl fél giga ram kurva kevés.
  • Pharolas
    De gecc
  • Landor
    ja meg volt még vasárnap egy staffos csajszi, aki valamilyen gaméval mojolt egy kb 13"os monitor előtt a regpultnál. Odamegyek, megszólítom: Szia! Kisvártatva rámnéz: szia. Majd vissza a monitorra. Mondom: jéé, mijaz a játék? Megint rámnéz, de mostmár csúnyán: WOW! visszanéz és katttintgat tovább.
    Na gondoltam magamba: anyád! Nem kell több vovos picsa..
    Na de nem is kell gamer csaj, rájöttem.
    Jött pénteken jjj-is; aszondja: naaaaa had jáccak! Erre beül az ölembe és elkezd lődözni bf2-vel. És mitsem törődve azzal hogy:
    a: feleslegesen okoz nekem merevedést
    b: ÉPP JÁCCOTAM BAZEG!
  • Zs0lt1
    háát hogy páratlan az tuti, bár Rusidnak is hasonló a billkiosztása. nem tudtam megmozdulni, míg végig tapperoltam az összes billentyűt, és akkor még csak eljutottam a heliig :D
  • Kovács legény
    ááá ez az rtlklubbos cucc lol
    ugy állitják be hogy sok gyökér függő volt csak ott,pedig mi bfesek is ott voltunk>:D
  • Ahhoj
    ja tényleg, olvastam én is meg akartam linkelni, csak vhogy elmaradt, thx :)
    (ilyen gépen menne a bf2? úgy megjött a kedvem hozzá most lan után, csak lehet a gépemen nem menne ;) )
  • Zs0lt1
    a hozzászólásokban valaki kiszámolta mennyibe kerülnek alkatrészenként:
    msi alaplap MSI 848P NEO2-V ( talán ) 14 800 Ft
    NEC DVD-RW 3550 8 370 Ft
    Mitsumi billentyűzet , egér kb 3500 Ft
    Foxconn ház 10 416 Ft
    Samsung 120 GB HDD 16 800 Ft
    512 MB DDR400 8 460 Ft
    Intel LGA 775 P4 3GHz 34 500 Ft
    Radeon 9600Pro 256Mb 21 192 Ft

összesen : 118 218 Ft
  • Admiral Chris
    márpedig tuti...

azt én is
  • JCSR ODIN
    Az a billkiosztás páratlan és tökéletes! És utólag is köszi 8)
  • Zs0lt1
    skacok ez asszem fontos lehet, most olvastam a cs.hu oldalon:
    A GPS8-on szerverekként használt 20 komplett számítógép nagyon kedvező áron, bruttó 100.000 Forintért eladóak. A konfigurációkat csak egyben lehet megvásárolni (esetleg minimális átalakítással), így sajnos külön alkatrészenként nem juthattok hozzá. A gépek adatai a következők:

# MSI alaplap
    # NEC DVD-RW 3550
    # Mitsumi billentyűzet, egér
    # Foxconn ház
    # Samsung 120 GB HDD
    # 512 MB DDR400
    # Intel LGA 775 P4 3GHz
    # Radeon 9600Pro 256Mb

Érdeklődni a szolnok kukac users pont hu címen lehet.
  • Ahhoj
    ahh ahh, qnet-es #cs.hu -n csuda sokan vannak :DDDDDDDD
  • Ahhoj
    lol, sry :DDDDD
  • Pharolas
    Figy, én biztos nem szídtalak...első körben akkora volt a felháborodásom, hogy én mondtam a többieknek, hogy adjuk oda a kis ....nek a meccset, nem oszt nem szoroz. Aztán egy-két finom beszólás után tértem át a sötét oldalra

Ha valaki szídott téged a klánból, azért én kérek elnézést, bár nem hiszem, hogy neked címezte, elég nagy volt ott a hangzavar.

És remélem, hogy lesz legközelebb...
  • JCSR ODIN
    igen az mókás volt nektek, hogy majdnem beesem asztal alá úgy vetődőm joyért hátha sikerült helit lopni, de közben meg bumm rögtön szal még értelmetlen is volt testi épségemet kockára tenni 8D
  • joebacsi
    merő a ratyi cs-s csatiró beszél :)
  • Kovács legény
    elösször azthittem rohamod van,már készültelek intubálni vagy legalábbis háton rugni hátha az áram baszott meg:D
  • Admiral Chris
    ennek oka lehet, hogy a cs-ek csatijai szinte kivétel nélkül quakeneten vannak

#cshu @ Quakenet <-- talán nézd meg ezt
  • Zs0lt1
    erre már bf.hu-n válaszoltam neked, de a nagytöbbségnem bekopizom ide:
    figyu, az volt a baj, amit már mondtam is, hogy az eab-7th-s arcokkal tudni kell beszélni. legközelebb én beszélek velük majd, mert én még le is ugathatom a fejüket(ahogy ugye meg is tettem), nem veszik sértésnek :DDD
    a flémet meg nem kell feleslegesen kelteni ;P

ez a diszkvalifikálós szöveg meg égő sztem.
  • Ahhoj
  • Ahhoj
    megnéztem, jól emléxem, qnet-en szokás szerint szinte senki nincs bent bf-es csatikon, nem is igazan ertem minek vannak... :)
    de amugy latom nem vagy teljesen tisztaban a dologgal, de ircnet-en _VAN_ bf-es csati, mindig is ott volt ;)
  • Kovács legény
    az pojcsi volt nagyon:D
  • Landor
    hát akko' bazd meg akko'! majd adok a vazelinből..
    nekem meg marad akko' a 16éves.. viszont akkor hagyj nekem is vazelint
    lehet aludni kéne már valamit
  • Zs0lt1
    qnet bf.hu hetek óta szinte üres, csak úgy, mint bf2.hu. a battlefield2.hu-n is kb 4-5 fő az átlaglétszám.
  • Admiral Chris
    ezt megbeszéltük akkor!

Bírói döntés született: A 4(merthogy tudtommal annyi esett ki) ember kiesése ti hibátok volt, csak épp ti ezt akkor úgy állítottátok be, hogy a szervezők hibája, és ezért mi tévesen úgy itéltük meg, hogy jogos a pause. Végül mint kiderült a 4 emberetek kiesése a ti hibátok volt(tehát a kiírt szabályok szerint nem szabadott volna megadnunk a pause-t), ezért Dr-nek megadtuk a döntés lehetőségét, és ők az RR mellett döntöttek.

Egyébként meg ezzel az esettel kapcsolatban mondom el, hogy legközelebb(amennyiben lesz legközelebb), ha engem, mint a verseny adminját szidtok, akkor pakolhattok is... Így utálag nézve a dolgot, hibáztam, amikor nem vettem komolyan a fenyegetőzéseteket, és nem diszkvalifikáltalak titeket azonnal...
  • Kovács legény
    Eddig ez volt a legszinvonalasabb lan abszolut minden rendben volt a szerverek is faszántosak voltak, öröm volt 0-1 pinggel játszani, de valahogy mégis ugy éreztem hogy a bf2 levan szarva a rendezvényen,remélem a következő lanon már belátják hogy a BF2 a fontosabb:)
    Amugy tényleg mókás volt a cssek üvöltözése,kövire nekünk is kötelező:D
  • Ahhoj
    én csak azt a csajt láttam hogy fűzöd aki a 16 éves :)

ő már az enyém