172102
  • HTS s3rg1nh00
    az első 3 közül akarok választani
    M3st3R:jaja,egy jó százas rám fér majd az új joy-al,még több is,a TVben van már egy kis gyakorlatom,de vezetni az emberek 70%a jobban vezet a magyarok közül
  • Mester01
    Én köszönöm hogy ki tetted...
  • Mester01
    Akkor még játszál jo pár száz orát.. :)
  • n003
    mijjen joy-t akarsz? remélem nem ijjen csillagokháborúja x-akárhányás parasztvakítósat
  • HTS s3rg1nh00
    ezt most találtam:
    A férj késő éjjel jön haza. Mivel gondolja, hogy a felesége haragudni fog, úgy gondolja, kiengeszteli. Belopózik a hálószobába, és orálisan kielégíti. Aztán kimegy a fürdőszobába, és megdöbbenve látja, hogy a felesége éppen jön kifelé.
    - Hát te hogyan kerülsz ide?! - kiált fel.
    - Csitt, még felébreszted anyámat! - mondja a feleség.
    ez annyira szar
    n00b:gyakorlom én,csak mindig jön vki,aztán beül gunnernek...
    olyan szintre kéne fejlődni,mint F-s,csak nekem nincs joyom,kéne venni egyet
  • eX RambO
    Rotyi nem kellett volna elárulnod a titkos fegyverünket és egyben beépített emberünket, GCR már régóta nekünk dolgozik, erre te meg lebuktatod??
  • item
  • Deqwator
  • KáTéCé
    Jó reggelt
  • n003
    hmm nem lesz más választásod mee ki lészel téve a klányból addig is gyakorold azta magányos helizést
  • koschwarz
    Tegnap este a feleségemmel üldögéltünk a nappaliban. Azt mondtam neki:

"Nem akarok vegetatív állapotban élni, amikor valamilyen géptől meg
    palackból csordogáló folyadéktól függ az életem. Ha ilyenre kerül a sor,
    húzd ki a dugót."

Felállt, kihúzta a tévét, és kidobta a sörömet. Ribanc...
  • item
    Vazze ez nagyon király kép
  • HTS s3rg1nh00
    valahogy úgy veszem ki az élménybeszámolókból,h.nyáron nekem is ott lesz a helyem...
  • item
    Üdv, mindenkinek...
  • PannonRobi
    Néha levegőt is elfelejtett venni :)
  • Fsensei
    Hát meg az ellenetek játszott meccsen is beszélt vele...GCR-nek kb a meccs 5. percében esett le hogy éles és játszania kéne:D
  • PannonRobi
    Ja-ja!

Azért GCR-nek is kijár egy elismerés, mivel Norbossunk folyamatosan piáltatta amikor csak kiment cigizni!
    Tehát GCR grat! Álltad a sarat.Pedig nem semmi a tempó! :)
  • HTS s3rg1nh00
    tényleg,sry coRDHA Prot 43 éves lesz 6.-án link
    még 1x sry Yan
  • eX RambO
    Élménybeszámoló az nálunk minden napos ha Kajmánusz van porondon, márpedig ő mindig a porondon van már siheder kora óta.Gyerek korában elnyomták , nem kapott elég szabad teret és ezért most így próbál visszavágni az elszenvedett sérelmekért.Mi külön tanfolyamot végeztünk, hogy el tudjuk viselni, másoknak akik először találkoznak Kajmánusszal elég erős idegzetre na meg türelemre van szükségük, hogy ki tudják várni amíg szóhoz juthatnak mellette :-)))
    Hajrá KajmÁnusZ . . . .
  • BurnBaby
    nah, armored fury beszámolok fenn a bf.hu-n. köszönöm a türelmet :)
  • Me0w
    Hja, aztan a pisibol 4-5 cigi lett, elmenybeszamolo stb. :p
  • PannonRobi
    Kajmánusznak :) Ánusz pisil=Hasmenés
  • Me0w
    Mert az egyik anusznak pisilnie kellett :P
  • n003
    jóreggelt mindenkinek
  • Polemius
    Magáról a szerver bérleti díjakról lentebb már beraktak egy táblázatot. Ha saját gépet akarsz betenni valahová (előnye, hogy azt futtatsz rajta amit akarsz - hátránya, hogy neked kell összerakni a gépet, meg minden telepíteni), az tudtommal 10-15e körül kezdődik.
    Amúgy meg kereső, több magyar cég is foglalkozik iylesmivel.

A privat ranked témában meg itt keress meg valami admint (javaslom a fórumban [van angol nyelvű szekció]): http://www.bfstats.info
    Esetleg a <<DRAGON>>-t kérdezd kivel kell felvenni a kapcsolatot.
  • BurnBaby
    akinek van fotoja a lanról kérem sos tegye közkinccsé, mert kéne estére összedobnom egy beszámolót, amit a gps + jetfly anyagával együtt tolnak szét a szponzoroknak. thx :)
  • willis
    Privat ranked kellene.

Nagyon unom, hogy soha nincsen egy admin fent és így mindenki azt csinál amit akar BC, BR, SK, stb...

Én normálisan szeretnék egyszer már játszani, igazi fair play-t hogy mindenki megmutathassa hoyg mit is tud valójában. Na meg a pistols & knife meccsek is jók szoktak lenni máramikor betartják a szabájokat!

ezért akarok egy normális szervert, csak nemtudom merre induljak el. mennyiért lehet bérelni stb.
  • PannonRobi
  • Landor
    Na most veszem észre! Az a gyökérláma tényleg baszódjon meg egy ló által aki feltolta maxra a basszust a hangkártyámon!!! Egész lan alatt majd' leszakadt a fejem, mostmár tudom hogy miért...
  • DonC
    este töltöttem, de ma érzem nem kellett volna :D
  • PannonRobi
    Szeva! Metaxa?
  • Piedon
    Megkértem egyik havert, hogy érdeklődjön az rtl klubos kollégájánál,hogy a teljes vágatlan riportot nem-e lehetne megszerezni, de azt mondta nem sok az esély rá mert az ilyen riportokat kiadják külső cégeknek akik már csak a vágott anyagot jutattják el a klubnak.
  • eX RambO
    Részemről a leg kellemesebb meglepetést a HBA szerezte, nagyon jó volt látni egy új csapatot akik még csak most kezdenek beérni igazán és máris ilyen sikert értek el!! Az mindig jó ha komoly ellenfelekre számíthatunk a magyar ligában, na de azért legalább egyszer hagyhattak volna minket is nyerni.
    Az -eAb- részéről 2 csapat volt meghatározó ezen a Lan-on a GBC és a HBA. Mind 2 csapattal 3x játszottunk.A GBCvs_eAb_: 0:3-ra végződött és a HBAvs_eAb_: 3:0.
    Ami viszont nagyon tetszett, hogy a CSR-t megcsaptuk 46pontal, ez egy revans volt nekünk az Infantry vereségért cserébe, köszönjük mindenkinek a kellemes légkört és nagy összecsapásokat. Hajrá HBA csak így tovább és vigyázzatok nehogy feloszoljatok mint egy-két fiatal klán, kár lenne értetek mert nagyon jól nyomtátok!!!
  • PannonRobi
    Dehogy! A hátsó kijáratnál csinálta RambO a saját gépével...
  • BurnBaby
    kedves donc
    általában beszéltem. általában pl vasárnap is ti 2 kör között is tartottatok szünetet, az eab-bal egyeztetve. :)))
  • PannonRobi
    Hahó! Félreértesz! Kedves kérdezőnknek irtam , hogy ott a válasz amit annyira reklamál.
  • Landor
    az éjszaka leple alatt lenyúltátok a gépemről a privát képeimet ti geciek!!?!!
  • PannonRobi
    A lovast, amin a bernáthegyi is rajta van!!!!
  • Polemius
    Voltál már fent valamelyik priváton? Ha nem akkor nézd meg. :) Gyakorlatilag script intézi a rendfentartást. Méghozzá nem is rosszul. Nem is igen van dtk meg basecamp. Illetve ennél összetettem a dolog, mert ha már csak a nem elfoglalható base van meg, akkor lehet azt is támadni, addig viszont nem. Pontosabban a területén lehet robbantgatni, aknázni, illetve pisztolyt, kést használni. Vagyis megvédeni magad van esélyed odabent, de vszeg nem fogsz mészárszéket rendezni.
  • eX RambO
    Landor! Bakker abba maradtunk, hogy nem teszel fel rólam kompromitáló képeket.
    Ha így folytatod én is töltök fel rólad néhányat hiányos öltözékben, pucsítva... pfff