172102
  • Fsensei
    Nekem a repülő már TV-vel és normál raksival is megvolt, mondjuk utóbbi csak egyszerÿ(Túl is éltem utána) és pont egy OC meccsen Z-10-zel :D TV rakétával meg eddig legtöbször Boxert meg Siget lőttem ki a repülőből...
  • Mester01
    TV-s fragmovie..
  • Mester01
    Én töltögetem le BF2 fragmovikat és a csoka kiirta a végén hogy miket használt..

Sony Video Vegas 6.0
    Sony Sound Forge 8.0
    Adobe Photoshop cs2
    MagicBit DVD Ripper Deluxe
    Videolan media player
  • Mester01
    lenének szabályok :)

• Pharolas
    hehe
  • Pharolas
    Abból csak az sülne ki, hogy mindenki ködhatárba repkedne
  • koschwarz
    és a legvégső ultramagas szint: szedd le a repülőt AA-gunnal
  • Pharolas
    Szerintem az már az itt lévő helisek legtöbbjének megvolt
    Az se mindegy, hogy tv raksival, vagy a simával (mert azért az utóbbi nehezebb )
  • uHs Gerzson
    Szedd le a repülött TV rakétával, ez a következő szint :)
  • Mester01
    jo 5let..
    Vagy Heli Dogfighter is lehetne rendezni mint 1vs1ben mint 2vs2ben..
  • eX RambO
    Csak ne Kornélt küld toborozni, mert csak kevesebben lesztek utána mint előtte
  • Fsensei
    Meg nyomhatnánk TV guided versenyt is.Amiben a pálya egyik részéről kell kilőni valamit TV-vel ami máshol van leállítva és bejelölik.Aztán meg hajrá aki kevesebb TV-vel irtja ki az összes célpontot az nyer.Mert ugye elsőre kilőni valamit ami ismeretlen helyen van, látotávolságon kívül azt nehéz, ált 1 felderítő rakéta kell majd hozzá és ebből jó kis pontrendszert lehetne csinálni.Persze minden versenyző ugyan onnan lő ugyan oda.
  • Fsensei
    Nekem is az tetszik, szóval most majd rágyúrok a köztelharcra helivel mert eddig mindig tvvel írtottam, ritkán jutok el a közelharcig... :D
  • Pharolas
    Valahogy nekem is az V. variáció tetszik a legjobban, tehát csatlakozok koschihoz
  • erdos
    ejj hogy ezt mióta mondod
  • uHs Gerzson
    Csatlakozom :DD, téged ugyis ideje kilönni abból a vacak konzerv dobozból :D
  • Running
    Valamit mindenképp ki fogunk találni, h ne legyen gond ezzel.
  • Archie2048
    Joint ops-ban volt lehetőség a Chinookba bele tolatni két Jeeppel és kirakni őket valahol. A másik ami hiányzik a BF2-ből a légpárnás szállítóhajó. 2 tank simán ráfért plusz személyzet. A fegyverzete is kielégítő volt. Igaz BF-2 ben nem sok esélye lenne TV-raksik ill. bombázók ellen. A jeep dobálásnak a lényegét egyenlőre a kiugrott helisek és repülősök támogatásában látom. Van még egy ötletem, de azt inkább nem itt postolom. :)
  • Madmano
    Hali.Mostanában mennyiért lehet venni egy originál BF2-t?
  • Mersant
    Mesornak adok igazat, Guidot meg majd a csapatok egyeztetnek maguknak ha érdekli őket kik ellen is játszottak valójában, ha meg nem az az ő bajuk. persze ha utólag kiderül a turpisság és a 2 csapat ne megyezett meg, hogy nem regidsztrált ember játszhat e, akkor ahol ilyen történt automatikusan bukta a meccset. akik meg kevesen vannak álljanak össze másokkal, de fix emberekkel és ne az leygen hogy most innen hozok 2 embert, holnap amonnan...;-)
  • mesor
    Csak gyakorlatilag egy mondaton belül ellentmondásba ütközünk. Mert az ok hogy egy klán ha két csapatot indít akkor egy ember csak az egyikben szerepelhet. De mi van ha egy klán elindul a rendes nevével és egy álnévvel (ahol ugyanazok játszanak). Senki nem fog rájönni erre soha max díjátadón ha nyernek.
  • Running
    Emlékszem h javasoltátok már. Ötletnek a legjobb. Két dolog miatt kérdéses:
    Nincs ember aki végignézné minden meccs embereinek GUID-ját, és szervezők terén se volt sose hatalmas létszám.
    Elég sok helyen emberhiány van és ezért jó ha páran máshol is kisegítenek, főleg akkor ha pl egy csapat tud így indulni.
  • lammaer
    Srácok, nyomja valaki a Project Reality mod-ot? Érdekesnek tűnik, kiváncsi lennék a véleményekre. A pontozási rendszere pl egész spéci... már persze akinek számitanak a pontok, ugyi...
  • mesor
    "Ha egy klán 2 csapatot indít akkor a csapat egy tagja csak az egyik csapatban indulhat, más klánok csapataiban viszont részt vehet, de maximum 2 csapattal vehet részt versenyen."

A viták elkerülése végett javaslom hogy egy ember egy csapat! (ne játszon álnéven sehol máshol)

Esetleg GUID bekérésével megoldaható az ellenőrzése!
  • Fsensei
    engem tegnap sarkin dobtak meg egy dzsippel helijavítás közbe...Majdnem lenyomott a víz alá.
  • koschwarz
    személy szerint nekem az V. jön be.
  • koschwarz
    hát a heli is füstült mint az állat, sajnos még így sem volt elég neki az AK-m :)

viszont szépen elrepült a hámvíval a hátán. lol.
  • Fsensei
    Nem tud valaki ajánlani valami jobb videórögzítőt mint a fraps, mert fél óra után 45 fps-ről leesik 6-ra és úgy elég nehéz megcsinálni a videomat...
  • n003
    a tankra dobott vodnyik elviszi a hp 60%-t!!
  • erdos
    A III-IV-V személyes kedvenc, tessék bátran arra szavazni. :D
  • Running
    I. Szerintetek milyen kupát lenne érdemes indítani a közeljövőben? Conquest 12-es volt, Infantry volt, lanon 8-as conquest volt, ami persze nem kizáró ok...várom az ötleteket ki mit látna, illetve min venne részt szívesen.

II. Más. Az jutott eszembe mi lenne, ha indulna egy olyan bajnokság magyar berkeken belül ami olyan mint egy cb. Meghatározzuk milyen meccsek vannak, arra neveznek a csapatok és játszanak egymással kihívásos alapon. Eredményeik felkerülnek egy oldalra, amin látszódik h melyik csapat épp hanyadik a mezőnyben, mennyi pontja van, stb...Aztán az első három csapatot szintén díjjazzuk valahogyan. Ebből mindig látszódik épp melyek a legeredményesebb magyar csapatok és milyen játékmódokban. Remélem értitek kb mire gondoltam.

III. Armor Kupa 16-os és 32-es mapon:
    Kiválasztunk néhány térképet ami megfelelő a versenyre (ez lehet custom map is), ha kell teszünk bele több páncélost és ezen fognak futni a verseny. A lényeg hogy a páncélozott erőkön legyen a hangsúly, vagyis több több tank, apc, légi járművek szerintem nem.

IV. Dogfight Kupa 5 vs 5, 8 vs 8 - 64-es mapon:
    A kiválasztott és módosított mapokon zajlanak a versenyek. Csak vadászgépekkel lehet repülni. Egyéni versenyen az győz akinek a legtöbb a pontja, csapatversenyeken a csapatok össz eredménye fog dönteni.

V. Desert Storm Kupa 5 vs 5, 8 vs 8 - 64-es mapon:
    A versenyek módosított mapokon zajlanak, csak helit lehet használni és nincs TV-zés. Egyéni versenyen az győz akinek a legtöbb a pontja, csapatversenyeken a csapatok össz eredménye fog dönteni.

Minden csapatot meg fogok keresni majd egy táblázattal, amin lehet jelölni mely kupa érdekli őket.

A Kupákra vegyes csapatok is jelentkezhetnek, a névsor alapján figyeljük a jelentkező csapatokat. Ha egy klán 2 csapatot indít akkor a csapat egy tagja csak az egyik csapatban indulhat, más klánok csapataiban viszont részt vehet, de maximum 2 csapattal vehet részt versenyen.

Az utolsó két pontra egyéni résztvevők is jelentkezhetnek, akit érdekel a dolog az írjon ide: [email protected], msn is ugyanez.

• Archie2048
    Én tegnap tankokat dobáltam vele, mert nem volt Arty-m. Bele is halt a tank :)
  • koschwarz
    valaki kipróbálta már, hogy ha leveszi a hangminőséget akkor nem vágja ki? qrva idegesítő, tegnap is a legjobb légicsata közben eccercsak desktop.

az autódobálásról meg annyit, hogy az ahogy néztem, a ledobott autók 70%-a esik az oldalára, kerítésre, háztetőről csúszik le, sőt tegnap egy BH tetjén landolt a humvi, miközben az lebegett a zászlónál. igazi idióta feature.
  • arty
    "menj szemészhez...a GS.bf2 és a QERTY szervere 1.3"

ASE ben nekem ezt a kettőt nem listázta, viszont ahogy schrank irta ezek gyalogos mapok(?) ... ha infantrizni akarok akkor cs/dod/cod2 vagy bármi egyéb! ;)

mindenesetre KÖSZÖNÖM, ha már nagyon elvonásim van, ezekre jo tudni h felmehetek :)
  • Fsensei
    Felőlem mehet
  • n003
    jóvan akkor majd Fiji ellen indítjuk Sergit .. egy kör sör - egy kör heli
  • Landor
    !!!
  • Fsensei
    Szükség esetén meg a legközelebbi kocsmában csinálunk egy toborzást:D
  • erdos
    Nono, azért erre is megvan a keretünk ha a szükség úgy hozza :D
  • n003
    hihi te pár év hátránnyal indulsz