172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
basszatok meg a 996 uj uzeneteteket:)
klint isztvud? bekaphatja... reinstalll...:) -
Köcce -
Javítottam a kép linkjét -
-
Tessék a nagyitó... -

Serginhoo: te nem kapsz mert a hangyák hadat üzennek :D -
nesze megkaptad:D -
éniskérek,éniskérek!
-
Gerzson te meg kapd be
-
Nah ez nem jött be rendesen... mindenesetre uwuh szépen lerépelte a helinket többször is egymás után... grat! -
nagyitó hová van mellékelve? :DD -
A 7th szerveren történt... NoBC, NoBR, stb stb
Nocomment...
-
Ami BFV-re fog kijönni? mert az holnap már szedhető is lesz :) -
az a baj hogy itt sajnálják az emberek a pénzt a játékra, mig külföldön az embereknek nem pénz a játék... -
Ezaz... nézegetem itt a toplistákat, és állítom, hogy benne van a all world listában az első 10 -be, azaz egyik legtöbbet játszók táborába, még is kihaltak a magyar szerverek! Még talán Ukrajnába, meg Romániába gáz a helyzet, viszont Ausztriába és persze egyre nyugatabbra, tömve vannak a szerverek.
És ez a másik problémám, hogy tudom, fasza játék, megéri a dellát, a bugok ellenére is, de most menjek német szerverre? Már a gondolattól is bórsozik a hátam, ha meghallom a "dasz iszt ájná unikum" dumát! Na, mindegy, jövőhét után meglátogatom a Tesco, meg pár nagyobb centert, hátha kapok alap játékot.
Uhh...kíváncsiságból megnéztem a German szervereket, van vagy 300, abból 200 fullon 30 - 40 - 64 playerekkel :( -
csak már a BF42es mod jönne ki végre!!!! -
mert a régi nagy kieg címek reinkarnációi még nem készültek el mondjuk ha évente jön ki új BF akkor sok értelmük nem lesz
-
Xian #81548 Ezért fizettem ki az EF -et hogy 1 DARAB szerver se legyen.
De már tolja az arcomba a következő kieget. Persze, azt is megveszem.
Inkább javitanák a game et hogy legalább a Join Game után ne az asztal jöjjön.
-
De minek, ha egy kieg szerver sincs? Vagy, tán van kettő, de már hetek óta tök üresek! -
Dexantreal #81546 nemtom volt-e már ez a múvi,de nagyon yol meglett csinálva és yo poén
BF 2 Extremaly NBA -
[URL=http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1093362080]PoE2 update #70[/URL] -
Xian #81544 Miért nem látok EuroForce -os szervereket a keresőben?
Egy darab sincs.
Ekkora bukta volt a EF?
-
TS Zolly #81543 Vedd meg mind.
-
sz7arabb,mint volt...
11,5-ért kapsz 1 bf2-t meg egy sf-et,ha minden igaz(ez vmi deluxe edition vagy mi a faszom...)
-
steweee #81541 huhh, hetek óta először lépek be és pont ugyanezt akartam kérdezni. szóval az alapjáték megvételében még benne vagyok akár drágán is, de a kiegeket nem akarom már megvenni. szóval lehet e neten játszani, pontosabban érdemes e az alapjátékkal, illetve hol tart a dolog peccsügyileg. utoljára a specforces utáni peccsel volt felrakva, és abban még nagyon sok gagyi dolog volt. kiegek nélkül is meg van már javítva a játék? -
Mennyibe kerül mostanába amúgy egy BF2 -ő? Nézgettem a cdgalaxis -t, 576 -ot, sehol nincs készleten :/ A két kiegészítőt megéri meg venni? -
Akkor már értem miért fáradt meg nekem is, gyorsan lefotóztam:
2500 as pingel..
-
Ezt a videot pont a lanra hozta be nekem egy srác, hogy nézzem meg, de nekem egy két észrevétel miatt amolyan kettős érzelmeim vannak Redux-szal kapcsolatban. Biztos kurva jó a srác nem mondom, az látszik pl., hogy a gránátot mesterien használja, meg ha kell nagyon faszán leköveti az ellent, de az hogy a video jórészén teljesen statikusan játszik és többször is egy helyben léve lőnek rá miközben a gyereknek csöpp élete sem megy le, nem csak őt minősíti hanem az ellenfeleket is. Nagyon precíz a gyerek ez tény, de az hogy még közelről is csak gugolgat a videoban és még igy sem találják el azért érdekes.
Biztos szarrá lőne, nem mondom 8) de nekem ez a része nem tetszett.
A helis részéhez sok közöm nincs, de sztem abban isten a gyerek 8) -
akkor te vagy az O-DINKA
-
jah bátyám panaszkodott is, hogy alig hallott vmit a játékból annyit makogtál 8D -
nekem a 7th-nál megszakadt a kapcsolat a kör vége előtt de az is lehet hogy csak inkognítóban rugtak ki viselkedési zavarokért
-
tök jót nyomtam ma JCSR-ekkel GSBF2-n, erre beszaggat és kivág windows-ba.. GOOD WORK EA -
Tényleg? Akkor valamit nem mutat a game-monitor. Ugyanis nálam csak a GS székesfehérvári szerver van tele és ennyi,... (na jó, van még egy másik is amin bent hadonászik vagy 3db játékos), de úgy ennyi, a többi 30db üresen kong. A rendes EA Official Ranked szerverek tök üresek az biztos,. -
Ha ez komoly és ti is komolyan veszitek akkor csatlakozom , egy nap pihi ránk fér.
-
pff,jelen pillanatban 1 magyar ranked tele van,és 2-n még pluszban megy a játék...igaz azok nincsenek teljesen megtelve,de mégis játszanak rajtuk...forrás:Xfire szerverkereső ;) -
Muti már azokat a fullos ranked -ket... -
Én itt néztem... -
"official szervereken meg egyáltalán nem játszik senki" normál állapotban 2 magyar ranked tele van azért mert a ratyi warezos szaroddal nem találsz szervert még nem kell azt hinni hogy a rankedek üresek
-
Ezt nem értem, a demo szerverek meg tele vannak. Akkor hogy is van ez? -
...a magyar scene jelenleg egy db tört szerverből áll, ami este 7 után szokott menni, az is általában rögtön tele van 64 player -el, ergo kevésbé játszható. De, hogy mondjak jobbat, official szervereken meg egyáltalán nem játszik senki, leszámítva egy - két fehér hollót ahova jobbára befér az összes BF2 :)
Ez ilyen vidám játék, pedig megjelenéskor, tömve voltak a szerverek :(