172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
ja, mindent 3x kellett elmondani, mert :"ts-en sokat dumálnak nem hallnuk semmit" -
Egyik olyan zászlót sem lehet, ami piros áthúzott körrel van jelölve a minimapon. -
a hajót nem lehet elfoglalni. -
Senki nem tud erre válaszolni?
Egyébként a demóban a hajót el lehet foglalni? Ha igen, hogy? -
te kivered nekem, en kiverem neked, de semmi buzulaas!!! -
koszonom. 
ui:na ne szopjuk egymas farkat:)
II.ui:csak semmi buzulas!
III.ui.:hmmm...
IV.ui: kvittek leszunk legfeljebb:) -
fuu, megtanitasz ra hogy kell, nekem nem megy :( -
Mennyémááá!! Én meg most jövök a falvédőről.... -
Fujitsu meister #81597 Na jóccakát nektek :). -
Fujitsu meister #81596 Semmilyenbe -
És milyen kapcsolatban vagy vele??
-
DTK = Oman, MEC main.... -
Fujitsu meister #81593 nem fujiryu sensei vagyok, hanem fujitsu meister :) ne keverj össze vele. -
Amúgy megváltál(tak) a JCSR-től?? Csak mert hogy levetted a ruhát... -
Fujitsu meister #81591 Ellenség voltam :) -
Pláne DTK-zni a heliért...
-
uwu #81589 Asszem a legjobb kezekbe került. -
uwu #81588 TK-zni sem szabad. -
eredetivel tudsz itthon is remekül játszani, 2-3 rankeden tuti van mindig elég játékos...
kiegeket meg hanyagolhatod nyugodtan (ha láma sfes űrfegyverekre vágysz, aztis simán ellehet intézni a kieg megvétele nélkül), csak felesleges pénzkidobás...alapjáték megy a legtöbb helyen...esetleg ha változatosságra vágysz majd ottvan pl az usi mod, meg hamarosan jönnek a nagyobb ingyenes modok... -
Fujitsu meister #81586 Persze kirúgott az admin base rape-ért, pedig nem öltem meg senkit. Csak rájött hogy mi történt, mert ő volt a kobrára várok eggyike. -
amugy telleg be vok baszva:)
de mi ez a szemelyeskedes,hogy man megint?:)
meg mindig... -
jah:)ahhoz kepest ,hogy felidoben masztam be:)
nem ez a lenyeg...mindebesetre legmelyebb tiszteletem UWU-t illeti...szo nelkul atadta a tankot...nagy dolog egy olyen csavotol,aki tolem 1000x jobban nyomja...hat koszonom vazze:) -
Aki ennyire hülye az meg is érdemli! :DDDD -
Fujitsu meister #81582 Mostjátszottam, és gondoltam mielőtt lelépek, kipróbálok valamit :). Kommander voltam, volt egy szabad repülő, kiugrottam anyahajón 64es dragonon, leküldtem egy jeep-et, és bementem a tömegbe akik a kobrára vártak. Pont 3an voltak, és mielőtt elütöttem volna őket kiugrottam, és ők meg beszáltak a jeepbe, és kieste a vízbe :P. Nem volt szándékomban kempelni, csak kipróbáltam :). -
Mi van bazzeg részeg vagy megint? 
Egyébként szerintem csak kezdenek rájönni az emberek, hogy tank ellen hatásosabb az AT mint a medic. Mit sírsz az elöbb is szereztél egy ezüst érmet. :)
Ne add fel játszol egy kicsit azt újra a régi formádban fogsz tundökölni!
-
nem igazan ez zavar...csak nemtom mostanaban nem sokat jatszok,aztan ha feltunok mindenkit antitanknak velek:)de azert durva,hogy vedekezek valahol es feltunik hirtelen 3-4 antitankos:)jah,amugy ezek erosodtek mostanaban?merthogy oldalrol bekapok kettot es vege... -
Nincs korlátozva az egy oldalon használható tankelhárítók száma? -
Miért van az, hogy mikor bejelentkezek az accountommal, nem csinál semmit, csak a feliratot mutatja, hogy CONNECTING TO ACCOUNT SERVER? -
Fujitsu meister #81577 Miért adod el? -
nnnnaaaa.kab 2 hete jatszottam utoljara,de megfontolom a tovabbiakat.jatszottam 20 percet,fejemre dobtak legalabb 3 kocsit(kosz,inkab uav kellett volna),mindenki antitankkal maszkal,levezettem:itt semmi szukseg jarmuvekre,mehetek csezni?
ugyanitt bf2 elado.
klanbeli tagsagaimat felmondom. -
Az alap játék serverek nincsenek kihalva Magyarországon ne izgulj. Olyannyira hogy a GS.bf2-nél sorba állás volt amikor nem voltak patchelve a serverek csak kettő három. Most a 7th serverén is egész jó game ment!
A legjobban az tetszett ahogy Fujiriju-sensei-éket (remélem jól írtam ha nem akkor bocsi) sakkban tartottam az AA-val.
-
akko megis érdemeltétek:D -
Landor #81573 ja.. bezzeg minket kibaszott a squadból a higanymozgású csöves, mert állítólag sokat trécseltünk ott..

-
Noproblem
-
na elbasztam vmit a beallitasoknall -
basszameg,uj peccs?na mase fogom szeetankozni az arcotokat... -
Fujitsu meister #81569 persze :P -
pedig csiter -
Fujitsu meister #81567 Cső csöves :). Bocs hogy lecsítereztelek ma a gs.bf2 szerveren, csak nekem még nagyon furcsa az ilyen mozgású játékos. -
jah,csiter vagyok nem voltam lanon vazze