172102
  • Herold
    Miért van az, hogy mikor bejelentkezek az accountommal, nem csinál semmit, csak a feliratot mutatja, hogy CONNECTING TO ACCOUNT SERVER?
    Lehet, hogy a serial nem jó? Vagy az lehet a baj hogy nem raktam fel a patchet? Vannak még nem 1.3-as szerverek?
  • Nagydög
    Bazz! Ez csovesnek ment.
  • Nagydög
    Hat... Lehet, hogy csak nekem tunik ugy, mert legtobbszor valahogy egy oldalra sikerul keverednunk. Ha masik csapatban leszel, legkozelebb lecsiterezlek, hogy jobb kedved legyen.
  • mesor
    Csak a hsz nekem volt címezve ezáltal kicsit félreérthető volt!
  • Pharolas
    Az a jel nem neked ment, csak úgy általánosságban, hogy mindig baj van velünk

Úgylátszik ma mindenki frontbeteg
  • mesor
    Mondjuk ezt a jelet nem értem de ha neked ez jól esik...
  • Pharolas
    Hát mondjuk akkor már egy ember igazán tehetetlen..kiugrik, jó esetben kifehéríti a zászlót...majd kapja a nyakába a bombákat, a heliáldást, majd jöhet az arty..ha nagyon szerencsés, akkor a második hullámban érkező buggy különítmény likvidálja.
  • Pharolas
    köszönjük, már letárgyaltuk. Nem kell szítani a flémet
  • Fujitsu meister
    ENgem az idegesít, ha waken az USA befoglalja az összes pontunkat, és a repülősök még élnek és egyik sem ugrana ki hogy foglaljon, hanem fregelnek, és megvárják hogy lepörögjünk.
  • Running
    hihi...sorry.
  • Pharolas
    Running, mit keresek én a repcsis részlegben??? Azt se tudom, hogy mi az..tessék áttenni a helisekhez
  • Fujitsu meister
    így fejeztem be a mostani játékot
  • Fujitsu meister
    fejeztem be a mostani játékotÍgy
  • Pharolas
    Magyarázhatja ezt az ember

Ez hasonlít ahhoz, mint amin én a wake islandon szoktam kiakadni. Ha egy amcsi elviszi a repcsit, nincs az az isten, hogy kiugorjon belőle a szárazföldön, mert ugye utánna megint kell harcolni érte :P
    csak mert azon a pályán már többx copkodtam a bránert, hogy jó volt a kínai kommander, a helis, é két repcsis, és mindkét oldalon a tank is fragre várt, és képtelenség volt kijutni, de a repülős csóka még akkor sem eszmélt, hogy talán nem répáznák az anyahajót, ha egyszer megtenné ezt a kis áldozatot...

• Running
    Eddig 1 csapat jelzett vissza, és pár ember:

IV. DOGFIGHT:

1. VÉNY – csawaallat - csapat és egyéni
    2. VÉNY – Zsakmanyallat - csapat és egyéni
    3. VÉNY – TBFBat - csapat és egyéni
    4. VÉNY – [VeNY]_Kirk - csapat és egyéni
    5. VÉNY – Putyi - csapat és egyéni
    6. VÉNY – Fitymaaa - csapat és egyéni
    7. Gerzson - egyéni
    8. Pharolas - egyéni
    9. Mester - egyéni
    10. FRX-Deqwator - egyéni

V. DESERT STORM:

1. VÉNY - Intimrush - egyéni
    2. Mester - egyéni
    3. FRX-Deqwator - egyéni
  • atomboy
    NEM BC:
    - a foglalható ponton épp felszálló heli lelövése, de ugyanez NF ponton BC.

Forras: Na melyik klan honlapja?
  • Fujitsu meister
    Még meg i kérdeztem tőled valamelyik nap hogy nem zavar-e a név .
  • Archie2048
    A tegnapi 7th serveren lőtt screenshoton az sajna nincs rajta, hogy egy klán tagjai simán TK-zták a többieket, hogy ők szállhasank be egy fegyverekkel ellátott forgószárnyas repülő alkalmatosságba. (nah most majdnem hivatalos voltam)
  • mesor
    Meg kell várni míg felszáll! Ha a levegőben van akkor már kész a harcra nem? Ha még nincs olyan magasan akkor simán le lehet kapni tankkal! :)
  • Pharolas
    Csak hát ugye itt is az a probléma, hogy a legtöbb játékos nem is törekszik arra, hogy ha be van szorulva a főbasera, akkor elinduljon pontot foglalni. A magyarokra főleg jellemző, hogy amikor felszállnak a helivel, akkor inkább elmennek freggelni, nemhogy hátul elsunnyogva befoglaljanak egy pontot.

Ilyen szempontból meg lehet érteni uwut, de hát nincs az a normális szabályzat, amiben ezt rögzíteni lehet. Báááárrr .. ne lődd le a helit, hacsak nem tudod, hogy za felszáll, akkor nem a csapatot segíti, hanem megy freggelni
  • Running
    francba lebuktam. én törni mádzsár.....
  • Zs0lt1
    Gerzsinél ne várj helyesírást, mert az számára ismeretlen fogalom.
  • kerek1224
    Sziasztok, bocs ha volt erről szó mostanában, de az All Seeing Eye megfeküdt az 1.3 óta, vagy csak nálam döglött be? Tudniillik nem lát szinte egy szervert sem.

köszi
  • BurnBaby
    most látom tied az eredeti... akkor te vagy az ,)
  • BurnBaby
    fudzsi rjú :)
  • Kovács legény
    én jobb vagyok nálad
  • Archie2048
    fusera szerszám :)
  • Running
    BB-nek most van barátja?
  • Running
  • Fujitsu meister
    Hát én fujicu májszter vagyok, az ővét nem tudom hogy kell kiejteni :)
  • BurnBaby
    helyesírás, barátom... :)
  • Running
    Már betettem ide is, te maki.
  • uHs Gerzson
    Magyar kupák a jövőben bf.hu
  • Verzoo
    Igaz.
  • Verzoo
    Én se járok a sajátunkra csak fizetem a részemet,így legalább nem szídnak...
  • csoves1976
    Félreértések elkerülése végett nem az oviban érzem magamat, hogy panaszkodjak itt mindenféle dologról. Szeretem a 7th szerverét a szabályai és annak kemény betartatása miatt illetve, hogy nem csak 4 map játszható rajta állandóan (lásd GSBF2). Kellemetlenül érintett, hogy beszorulunk a főbézre és két felszállási próbálkozásból 2x lő ki egy közeli hegytetőn állomásozó 7th-s tank úgy, hogy még a rotor sem pörgött fel rendesen. Tessék betartatni és betartani is a szabályokat, ha már azok így lettek meghozva a szervereteken.
  • uwu
    Nem voltam a főbézen. Középről lődöztem arra mert nem tudtam játszani a míg Csöves a levegőben volt, egy megoldás maradt...
    Bocs asszem inkáb hanyagolom a szerverünket tök gáz, hogy hagyni kell magam megölni egy idióta szabály miatt.
  • Kovács legény
    ugyhallottam hogy van itt két kölök akik rámakarnak hasonlítani!
  • uHs Gerzson
    Újra hasznositjuk a konzerv dobozát
  • Pharolas
    Na bazz

Uwu mit csinál a tankod a mec fobasen?? ..na ezért majd letolok egy sallert

Ha dtk-zik, akkor csapjátok ki őt, mert utánna megint ilyen balgaságok mennek, hogy bezzeg a 7th (lerágott csont).