172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Miért van az, hogy mikor bejelentkezek az accountommal, nem csinál semmit, csak a feliratot mutatja, hogy CONNECTING TO ACCOUNT SERVER?
Lehet, hogy a serial nem jó? Vagy az lehet a baj hogy nem raktam fel a patchet? Vannak még nem 1.3-as szerverek? -
Nagydög #81684 Bazz! Ez csovesnek ment. -
Nagydög #81683 Hat... Lehet, hogy csak nekem tunik ugy, mert legtobbszor valahogy egy oldalra sikerul keverednunk. Ha masik csapatban leszel, legkozelebb lecsiterezlek, hogy jobb kedved legyen.
-
Csak a hsz nekem volt címezve ezáltal kicsit félreérthető volt! 
-
Az a
jel nem neked ment, csak úgy általánosságban, hogy mindig baj van velünk 
Úgylátszik ma mindenki frontbeteg
-
Mondjuk ezt a
jelet nem értem de ha neked ez jól esik...
-
Hát mondjuk akkor már egy ember igazán tehetetlen..kiugrik, jó esetben kifehéríti a zászlót...majd kapja a nyakába a bombákat, a heliáldást, majd jöhet az arty..ha nagyon szerencsés, akkor a második hullámban érkező buggy különítmény likvidálja. -
köszönjük, már letárgyaltuk. Nem kell szítani a flémet 
-
Fujitsu meister #81677 ENgem az idegesít, ha waken az USA befoglalja az összes pontunkat, és a repülősök még élnek és egyik sem ugrana ki hogy foglaljon, hanem fregelnek, és megvárják hogy lepörögjünk. -
hihi...sorry.
-
Running, mit keresek én a repcsis részlegben??? Azt se tudom, hogy mi az..tessék áttenni a helisekhez
-
Fujitsu meister #81674 így fejeztem be a mostani játékot -
Fujitsu meister #81673 fejeztem be a mostani játékotÍgy -
Magyarázhatja ezt az ember 
Ez hasonlít ahhoz, mint amin én a wake islandon szoktam kiakadni. Ha egy amcsi elviszi a repcsit, nincs az az isten, hogy kiugorjon belőle a szárazföldön, mert ugye utánna megint kell harcolni érte :P
csak mert azon a pályán már többx copkodtam a bránert, hogy jó volt a kínai kommander, a helis, é két repcsis, és mindkét oldalon a tank is fragre várt, és képtelenség volt kijutni, de a repülős csóka még akkor sem eszmélt, hogy talán nem répáznák az anyahajót, ha egyszer megtenné ezt a kis áldozatot...
-
Eddig 1 csapat jelzett vissza, és pár ember:
IV. DOGFIGHT:
1. VÉNY – csawaallat - csapat és egyéni
2. VÉNY – Zsakmanyallat - csapat és egyéni
3. VÉNY – TBFBat - csapat és egyéni
4. VÉNY – [VeNY]_Kirk - csapat és egyéni
5. VÉNY – Putyi - csapat és egyéni
6. VÉNY – Fitymaaa - csapat és egyéni
7. Gerzson - egyéni
8. Pharolas - egyéni
9. Mester - egyéni
10. FRX-Deqwator - egyéni
V. DESERT STORM:
1. VÉNY - Intimrush - egyéni
2. Mester - egyéni
3. FRX-Deqwator - egyéni
-
NEM BC:
- a foglalható ponton épp felszálló heli lelövése, de ugyanez NF ponton BC.
Forras: Na melyik klan honlapja? -
Fujitsu meister #81669 Még meg i kérdeztem tőled valamelyik nap hogy nem zavar-e a név . -
A tegnapi 7th serveren lőtt screenshoton az sajna nincs rajta, hogy egy klán tagjai simán TK-zták a többieket, hogy ők szállhasank be egy fegyverekkel ellátott forgószárnyas repülő alkalmatosságba. (nah most majdnem hivatalos voltam) -
Meg kell várni míg felszáll! Ha a levegőben van akkor már kész a harcra nem? Ha még nincs olyan magasan akkor simán le lehet kapni tankkal! :) -
Csak hát ugye itt is az a probléma, hogy a legtöbb játékos nem is törekszik arra, hogy ha be van szorulva a főbasera, akkor elinduljon pontot foglalni. A magyarokra főleg jellemző, hogy amikor felszállnak a helivel, akkor inkább elmennek freggelni, nemhogy hátul elsunnyogva befoglaljanak egy pontot.
Ilyen szempontból meg lehet érteni uwut, de hát nincs az a normális szabályzat, amiben ezt rögzíteni lehet. Báááárrr .. ne lődd le a helit, hacsak nem tudod, hogy za felszáll, akkor nem a csapatot segíti, hanem megy freggelni
-
francba lebuktam.
én törni mádzsár.....
-
Gerzsinél ne várj helyesírást, mert az számára ismeretlen fogalom. -
kerek1224 #81663 Sziasztok, bocs ha volt erről szó mostanában, de az All Seeing Eye megfeküdt az 1.3 óta, vagy csak nálam döglött be? Tudniillik nem lát szinte egy szervert sem.
köszi
-
most látom tied az eredeti... akkor te vagy az ,) -
fudzsi rjú :) -
én jobb vagyok nálad -
fusera szerszám :) -
BB-nek most van barátja?
-

-
Fujitsu meister #81656 Hát én fujicu májszter vagyok, az ővét nem tudom hogy kell kiejteni :) -
helyesírás, barátom... :) -
Már betettem ide is, te maki.
-
Magyar kupák a jövőben bf.hu -
Verzoo #81652 Igaz. 
-
Verzoo #81651 Én se járok a sajátunkra csak fizetem a részemet,így legalább nem szídnak... -
Félreértések elkerülése végett nem az oviban érzem magamat, hogy panaszkodjak itt mindenféle dologról. Szeretem a 7th szerverét a szabályai és annak kemény betartatása miatt illetve, hogy nem csak 4 map játszható rajta állandóan (lásd GSBF2). Kellemetlenül érintett, hogy beszorulunk a főbézre és két felszállási próbálkozásból 2x lő ki egy közeli hegytetőn állomásozó 7th-s tank úgy, hogy még a rotor sem pörgött fel rendesen. Tessék betartatni és betartani is a szabályokat, ha már azok így lettek meghozva a szervereteken. -
uwu #81649 Nem voltam a főbézen. Középről lődöztem arra mert nem tudtam játszani a míg Csöves a levegőben volt, egy megoldás maradt...
Bocs asszem inkáb hanyagolom a szerverünket tök gáz, hogy hagyni kell magam megölni egy idióta szabály miatt. -
ugyhallottam hogy van itt két kölök akik rámakarnak hasonlítani! -
Újra hasznositjuk a konzerv dobozát
-
Na bazz 
Uwu mit csinál a tankod a mec fobasen?? ..na ezért majd letolok egy sallert
Ha dtk-zik, akkor csapjátok ki őt, mert utánna megint ilyen balgaságok mennek, hogy bezzeg a 7th (lerágott csont).