172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
ez a közösség nem azért jött létre,mert törttel játszik...ez nem a CoD,h.10ből 11 szerver tört
-
ez egy jó ötlet...ki csatlakozik?
-
Multkor Ronin nickel játszott beállt a squadunkba ,másnap küldtem neki privit,hogy ha akar csatlakozzon hozzánk,bár figyelmeztettek a többiek ,hogy valószinü Janek mesterrel van dolgunk de ugy gondoltam ,hogy talán uj név uj hozzáállás ,megérdemel még egy esélyt , behivtuk a serverünkre ,hogy megnézzük ,hogy játszik / hátha mégsem Janek/ hát 5 perc után elkezdett beirogatni ,hogy miért kellett feljönnie ,mondtuk neki ,hogy meg szeretnénk nézni ,hogy játszik erre ő "na jól van nekem ebből elegem van csa" és lelépett, szóval erről ennyit ha már mi adtunk valakinek egy esélyt ,hogy bizonyitsa,hogy nem olyan rossz mint a hire ,és felfáradtunk 6-an a serverünkre miatta akkor legalább megtisztelhetett volna minkett azzal ,hogy ott marad legalább egy 20 percig és normálisan beszél ,de hát ő nem ilyen részemről Janek kérdés egy életre letudva.Erőssen kétlem ,hogy ezzel a stilussal bármelyik klán foglalkozna vele,akár bf2 akár más gameről legyen szó.
-
Mester01 #81762 Vedd meg EREDETIben és utána föltudsz meni a serverekre! -
Janek hogy te mekkora ****************** vagy -
Üdv lakók, látom zajlik az élet... -
bannerra kiirjuk a cimet meg az időpontot -
Nagydög #81758 Szerintem olykor mar te sem tudod ki vagy. Mast meg aligha erdekel komolyan. -
Dani 22 #81757 Sziasztok!
Most próbálok csatlakozni a "kis" battlefieldes csapathoz de az istennek nem tudok felmenni a serverekre!Tört verzióm van
regeltem meg minden de csak nem megy mindíg kiírja hogy Invaild CD key!Elolvastam a FAQ-t de az ott leírtak ellenére sem változott semmi.Van az a cdkeycheck nevű exe amit futtatni kell.Rákattintottam de nem történt semmi vagyis semmi látványos
Tehát a kérdésem hogy ezt hogy tudnám megoldani másik pedig hogy csak tört szerverre tudok felmenni!
A segítséget előre is köszi
Ja 1.3 as patch van fennt... -
kimegyünk címre?megbeszéljük TSen 
-
Fujitsu meister #81755 még csak 20volt kb. akkor elviszem 45ig -
Fujitsu meister #81754 Nem én vagyok te lámi -
szerintem meg az ienek miatt leszel pofánverve
de folytasd csak -
Mester01 #81752 Várjál akor szolok OriOrdenek hogy tanitson neked 1 kis jó modort!!! -
Mester01 #81751 Mire vered a nyáladat? hogy kaptál anyucikátol egy Sulinetes szar géper ERRE?
Vagy arra hogy hetente csinálsz 45db accountot? inkább tanuljál egy kis jó modort! vagy elöbb vagy utobb valaki beveri a kicsifejecskédet.. -
Fujitsu meister #81750 Szerinted az ki? ;) -
Mester01 #81749 Azért kérdeztem mert mohaa játékban van 1 klán akit ugy hivanak hogy LOTR és van köztük ARAGORN játékos is... -
Fujitsu meister #81748 szerintem inkább anyád picsája ;) -
Fujitsu meister #81747 jaja -
szerintem inkább gyürükua:D -
Mester01 #81745 .::LOTR::.Aragorn <- ezt a nevet honnan vetted talán játszotál a Moháával? -
Töröld ki a "Play BF2 Online Now!" nevezetű parancsikonból a +playnow 1 sort. -
Nagydög #81743 Van az ugy. En a multkor Sharkin ketszer spawnoltam a meredely szelen kepeszto leaderemre. Kicsit prerifarkasos jelenet volt, mert csak arra volt eleg hely, hogy kitegyen, arra nem, hogy meg is tudjak allni. nana, hogy leszankoztam az aljara, es bele is doglottem. -
óóó nekem semmi de attól még a véleményem meglehet arról hogy szánalmas az aki lejáratja magát 100szor mindig uj névvel és 101szer is visszajön -
Nagydög #81741 Mi lenne, ha egyszeruen Sagvari Endre lenne az uj nicked? -
ez a probléma nálam akkor jön elő amikor dobom a gránátot és visszapattan a lombkoronáról ilyen esetek többsége a schrank[HUN] is no more felirattal végződik
-
Szóljatok Borgnak
!
Remélem fix IP-je van! -
Befejeztétek? -
Fujitsu meister #81737 Közöd? -
Életkor: Ismeretlen.
Tippelhetek?
12
Esetleg annyi se? -
Fujitsu meister #81735 ÉS mi a fasz közöd van hozzá hogy hány nevem van? -
nem nekem van minden héten uj nevem... -
Fujitsu meister #81733 Hülye nem én vagyok. -
akkor csak alapjáraton vagy hülye -
Fujitsu meister #81731 Az én voltam :) -
Fujitsu meister #81730 Nem poén -
Horatio Bloom #81729 Egy kérdés: A bokrok mindigis golyóállóak voltak, vagy ez egy új fícsör? Azt hittem, bennem van a hiba, amikor hatodszorra se találtam el a tőlem 10 méterre levő emberkét SVD-vel, de amikor kimásztam a bokoból, már elsőre ment a fejlövés. -
neked ez poén hogy mekkora gyökér vagy? -
Fujitsu meister #81727
-
Fujitsu meister #81726 sorrend:
SC|Freddy, .::DS::.Freddy, Alberto[HUN], Albert0, Jancsik, Janek,LoRd-JanEk, párra én sem emléxem, r0n1n, Tigerguy ,.::LOTR::.Aragorn, Fujitsu.meister