172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
:)) Aligha szükséges. Elintézitek egymást közt. Egyékbént, ha ennyire megakar változni, akkor talán hagyni kellene. -
j4n3k #81805 Teremts rendet, ahogy te gondolod. -
Deqwator #81804 szerinted nem olvasom a topic-ot?:) -
j4n3k #81803 Plz töröld a fujitsu-t -
Ő és 'Fujitsu meister' egy személy. -
Deqwator #81801 bocs, téged kérdezett valaki? -
j4n3k #81799 Már egy ideje normálisan játszottam mindenkivel, nem beszéltem sokat. Erre ma valaki beírta hogy janek vagyok és máris kis köcsög vagyok mert megint új nevet csináltam... -
Deqwator #81798 unalmas amit csinálsz!
-
Fujitsu meister #81797 Sokszor. De 2hete sikerült betartani, ti meg megint basztattok... -
Hányszor hallottuk már ezt?:o -
Fujitsu meister #81795 Ma is normális voltam, és 2hete már elhatároztam hogy megváltozok, sikerült is, és ma tök normálisan játszottam mindenkivel, mé daneeval is, mégis megint én vagyok a köcsög mert új nevet csináltam, pedig ez lett ovlna az utolsó. -

ma bezzeg volt neki,aratott is M24el mint valami Lamborghini kombájnnal
-
ez nagyon király -
tegnap ferenc elorditja magát TS-en: DaNeE BAZDMEG NE LŐJJ NINCS FEGYVEREM
ránézek és széttett karokkal rohan felém akkorát röhögtem :DDD -
én ilyet láttam éles játékban karkandon...ász volt
-
haxoror #81790 ZOMBITÁMADÁS!!! VÁHÁHÁHÁ
-
greenberet #81789 gerzson ez nagyon LoL!!zombik támadása
ill az amerikai tengerészgyalogság balet csoportja
az még LoL!!! rég nem nevettem ilyen jót!!!
-
Erről nekem is van történetem.
GSBF2-ből kiléptünk, átmentünk egy másik ts-re.Este felnézek, Janek ott virul a ts-en. Felvett MSN-en, kérdezem mit csinál. Erre: jövök az uj klánotokba... mondom ide biztos nem... ő: de már a többiek felvettek, te ugy se tehetsz semmit...
Mondom jó biztos be voltak baszva, de köv. nap télleg be akarták venni, én végig elleneztem.. megpróbáltam megszokni a stílusát, sikertelenül. Vmikor egész normális, de sajna nem tul sűrűn.
Na már ott tartottak a többiek hogy felveszik, mikor azt mondtam (lehet h ez köcsögség, de nézőpont kérdése) vagy ő vagy én.
Ekkor elhúztuk még 1 héttel a próbaidejét, amiböl csak 1 nap lett, mert este beállt ellenünk játszani, és akkora anyázást levágott az egész csapatnak, hogy fel is fogták h mit ugatok 3 hete... -
Ragazzo[hun] -
Mit nem értesz ezen?
Tegnap én is teleporttal jöttem haza.
(mikor már éreztem a kocsmában,hogy nem bírok hazamenni,akkor döntöttem a teleport mellett:megittam még egy felest és reggel otthon ébredtem
)
-
A cd-key simán kiolvasható a registryből. Valamelyik oldalon írják is, hogy ha újat generálsz, ott kell átírni. -
"teleportnál lötem le ... " 

-
TS Zolly #81783 Aha. Tudok. -
Fujitsu meister #81782 Behívtatok "infantryzni". BEmentem, mondtátok hova menjek. megyek, artilerry kinyír... megyek, akéta kinyír... megyek, sniper kinyír... oda se tudtam érni arra a bázisra xD -
Hunczutka #81781 mert nem értem ,hogy nállam kisseb rangban lévő embernek hogy lehet jobb fegyvere...( nekem pl a sniper M95 riflet használ viszont velem szemben kisebb rangban L96A1-et... (nem felvette mert a teleportnál lötem le és megnéztem a fegyverét... ) ezért érdekelne a részletes leírás... -
Hunczutka #81780 koszi tudsz egy linket adni ahol tényleg részletes leírás van? mert sajna nem találtam sehol... -
TS Zolly #81779 Pontosan ezek: ,,rang,pontszám,kieg.,,
Rangal lehet kiváltani uj fegyvereket, rangot meg a pontok hozzák. Meg a kiegek sem ártanak, de nem feltétel.
Amugy meg gyik. -
Gundark1234 #81778 Ja igen és ZOMBIE SOLDIERS FOR THE WIN!!
-
hogy lehet úgy, széttárt karokkal menni? :) -
Hunczutka #81776 Üdv !
Plz segítsen valaki ,hogy lehet a spéci fegyverekhez hozzájutni? milyen feltételek kellenek hozzá? ( rang,pontszám,kieg, vagy valami más? ) előre is köszi ... -
Gundark1234 #81775 Hát ez....HATALMAS 

Le is töltöm és beteszem az eredeti helyére. Ezután elég csak megnézni és mit nekem patch meg bugok. -
jó,sry :) szólj gémóvernke,h.ő is jöjjön 
Gerzsi:lol
-
lol -

-
BF2 intro egy kicsit máskép
-
Dani 22 #81770 oké köszi!
Még 1 kérdés az 1.22es patch is átírja már a registry bejegyzést?Vagy csak az 1.3as?
-
Nagydög #81769 Nem teljesen az a gond. A hosszu ize a cd kulcsod kodolva, mert a Dice-nal rajottek, hogy kicsit egyszeru megoldas a kulcsot csak ugy csupasz seggel eltarolni a regisztriben. Megoldast sajnos nem tudok, de itt is van par kollega, akik torttel nyomjak, talan segitenek. -
Dani 22 #81768 És tulajdonképpen játszom is csak a demos gulf of oman már pettyet uncsi 
Nagydög te nem tudsz valami megoldást?
Megnéztem ott a regeditben a jelszavamat de ami eredetileg ott volt az patchelés után egy kb 80 karakter hosszú izévé változott..tehát ez a gond sztem..Próbáltam átírni a régi kódra de arra is azt reagálta hogy invaild cd key.. -
Dani 22 #81767 Köszi hogy kiállsz mellettem....
Serghinhoo én is meg akarom venni semmi probléma nincs ezzel csak kicsit még várnom kelll vele..Csak gondoltam addig is játszanék -
Nagydög #81766 Naaaa! Nem kell arcolni. Egyszeruen maceras torttel jatszani.