172102
  • koschwarz
    egy hangszer.

nem, az a fagott. akkor nem tom.
  • Promi #81845
    Jogos, de akkor is.
  • n003
    mi aza "faqot"?
  • Zs0lt1
    szerencsétlen emberek nézzenek előbb faqot, aztán kérdezzenek ;-)
  • Promi #81842
    Itt egyesek mennyire bunkok tudnak lenni.
    Szerencsetlen emberek mar be se mernek nezni ide.
  • koschwarz
    nézd meg a fakkba, ba+!!!
  • Verzoo
    Mijaza tűzfal????
    A FAQba benne van he???
  • Yan
    hosszú volt az éjszakád?
    mennyél aludni!
  • Zs0lt1
    Nna skacok, mittaláltam:
    A Steelseries a napokban jelentette be legújabb termékét, a Steel Security-t, melyet a Bullguard nevű céggel fejlesztettek ki közösen. Ez az első, kifejezetten játékosok számára készült antivírus és tűzfal programcsomag. Természetesen ezek csak a legfontosabb összetevői a pakknak, kézhez kapunk még spamszűrőt és online backup rendszert ( demóinkat és egyéb fontos fájljainkat egy központi szerverre tölthetjük fel ). Ugyebár antivírus és tűzfal programokból lassan már Dunát lehetne rekeszteni, nem is ettől számít újdonságnak a két cég által megálmodott program. Ami a fő különbséget jelenti a „hagyományos”, ehhez hasonló programok között az a következő: a programban találunk egy Game Mode opciót, mely minimális rendszererőforrásokat használ fel miközben fut, azaz játék közben nem kell aggódnunk, hogy automatikusan frissíti magát illetve önkényesen a háttérben elkezdi átvizsgálni a meghajtónkat. A készítők bíznak az új program sikerességében, valamint remélik, hogy a saját területükön az eddig kamatoztatott tudásuk, most, a közös projektben is csak a javukra válhat. Elmondásuk alapján termékük szinte mindent tud majd, amit egy mai antivírus és tűzfalprogram adni tud, sőt még többet is.
    LINK.
    Még nem lehet letölteni sajna, mert bétatesztelés alatt van, de hamarosan elérhető lesz.
    Jah forrás cs2.hu
  • koschwarz
    igazi gecc
  • koschwarz
    azér' ba+, mer' nekünk itten erdedeti van...hö

• n003
    temijjen gecc vagy
  • n003
    köcce

wázze haverom gépe nem hajlandó kedd úta elindúlni az 5600al beleraktunk először egy riva tnt2-t azzal megy - beleraktuk az én 9600-mat azzal is megy ... belepróbáltuk az én gépembe az 5600ast - müxxik mi a tököm lehet??
    lehet kezd beszarni az alaplapja?? az 5600as elvileg 8*agp-s az ati csak 4*agp-s

még soha nem találkoztam ezzel problémával ..walaki??
  • Zs0lt1
    lol bazdmeg :DDDDD
  • joebacsi
    jancsika 11-12 éves lehet, érthető, ha még keresí önmagát, keresi a helyét ebben a rút, kegyetlen világban, ahol a sok szemét paraszt elvárja a normális viselkedést
    vagycsak szimplán dugja a fater...szarlehet neki...
  • joebacsi
    kilencezerhaccá egy hangyapélóval, de bf2nél vele is kell a miatyánk a röccenéstelen futáshoz :)
  • Verzoo
  • Verzoo
    Nem értem miért kell ilyen bunkónak lenni?Csak azért mert elöttem háromszáznyolcvankilencen kérdezték ezt??
  • n003
    jesszus mi törpént itt?? az utcsó 300hsz-t kihagytam volna ma reggel sajnos elolvastam

ha valaki ért a videókártjákhó megmondhatná mejjik jobb??
    ati 9600 256mb mem v. siluro fx 5600 dt 256mb
  • koschwarz
    faq, te gyökér, FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAQQQQQQ
  • koschwarz
    itt van meow újra! juppé!!!!
  • Verzoo
    Sziasztok.
    Van egy kis problémám.Tört játékom van és felraktam rá a pecset és mindíg kidobál az asztalra és amúgy meg fekete képernyő van állandóan.Tudna segíteni valaki?
    Meg még az a gondom,hogy nem tudom hogyan kell a sznájperrel zúmolni és nem tudom melyik gombal lehet beülni járművekbe.ja és a joyomat segítene valaki bekalibrálni.ja és törtel hogyan tudok rankeden játszani???????
  • koschwarz
    jancsika 11-12 éves lehet, érthető, ha még keresí önmagát, keresi a helyét ebben a rút, kegyetlen világban, ahol a sok szemét paraszt elvárja a normális viselkedést... nem akarjátok megérteni janekot????
  • Beers
    Látom újra önmagadat adod :D!
  • Me0w
    Teleportnal...

Talan azert mert megvette az SF-et, es az enfieldet ott unlockolta. Miert kell ilyen marhasagokat kerdezni 1 evvel a jatek megjelenese utan is meg? Van 300 oldal a neten ahol reszletesen le van irva minden rohadt rang, pontszam, unlock, olyan istentelen nehez ezt megkeresni?
  • Deqwator
  • Me0w
    Igen kisbaratom, az alap bfben meg ugy volt.
  • Kovács legény
    Köcce Ahhoj, nagyon faszántos:D
  • Ahhoj
    nemtom talán azért mert egy névvel hülyének néznek, nem kell más nevet használni, és mondtani hogy megváltozol... legalább is én nem változtatnék nevet... de mondjuk én nem is akarok normális lenni, bakaphatja mindenki .|.
  • Running
    Megértő és szerető családja vagyunk itt janeknak....
  • joebacsi
  • Polemius
    Miért bántjátok fujiyamát vagy janekot vagy mi a neve most.
    Megígérte, hogy meg fog változni! Biztos úgy is lesz!
    Hiszen annyiszor megigérte!
    Kár, hogy semmi nem lett belőle. De legalább azt betartaná, hogy többet nem játszik, és ide sem írogat. Főleg ez utóbbit.
  • mesor
    hmm...
    LOL
  • Pharolas
    Nem kiosztottalak, csak gyakoroltunk egyet
  • alma2
    jol kiosztottal pharolas, hiaba a hazai palya elonyei :)
  • Kovács legény
    csak az a baj hogy mindig megigéri hogy kisangyal lesz ,csinál egy uj nevet és kezdi elölről az egésszet és a 10. ien után valahogy már nem hisz az ember neki.
  • Landor
    janek godspeed reinkarnációja
    hiába.. kell az utánpótlás..
  • Kandurex
    Ha így állsz hozzá, valószínűleg igen.
  • Deqwator
    ez a kis sza****kány soha nem fog megváltozni
  • Kandurex
    Ok.