172102
  • Mester01
    Köszönöm a gyors választ Sig.
  • SigS
    =AW= Flight maps
    Air Warriors
  • Mester01
    Tudtok olyan servert mondani ahol csak repcsis pályák mennek, 2kör vagy több, és nem DTKnak a repcsiért?
  • leveskocka
    mer,en barkit anyazok...nemcsak oregeket
  • SubZero911
    Én mindíg olvasgatom ezt a forumot, de úgy látom megint ki kell hagyni egy-két napot, mert leült a színvonal . (Janek téma, meg más)

De egy megjegyzésem lenne :
    Aki 18 év alatti az talaj mentén közelítsen mer már a faxom kivan a hülye beírogatásokkal. AZ meg hogy "öreg motorosokat" anyáznak...

A pontos listáról annyit, hogy nem számít semmit. Aki ezzel foglalkozik (úgy értem, hogy erre bármit ad), az nem csapatjétékos, sőt egyáltalán nem játékos. Szerintem.
  • item
    Annyit még nem ittál, hogy janekké váljál DDD
  • leveskocka
    na most ki kivel van?lehet en vagyok janek?inkebb megyek inni...
    aztan jaccunk megint...
  • gyuree
    Megtudja valaki mondani, hogy az új patch után hol lehet beállitani lan serveren a botokat??????
  • Gebein
    köszönöm
  • gyuree
    Te aztán igen választékos gyerek vagy!
  • HTS s3rg1nh00
    majd Joe kioktat,ha gondolod...asszem ő anno T4CE-os volt,és mióta a mi nevünk coRDHA,felvettünk egy "pár" régi T4CE tagot...BJ asszem az egyik,de ezt nagyon ne vedd biztosra,mert én később csatlakoztam a klánhoz,mint ők
  • JCSR Apache
    faq
  • gyuree
    www.bfstats.info Itt találsz párat,de jelelleg nem jön be az oldal legalábbis nekem
  • Verzoo
    Azért két hétnél egy picivel régebben regisztráltam:)
    Ráadásul azt se tudom ki ez a BlekDzsekHun
  • Gebein
    Sziasztok
    Van olyan szerever amin a törtel lehet játszani, vagy marad a demo?
    Ha van tudnátok adni egy címet?
  • joe14
    Meg még nem is láttuk játszani, de ő engem ismer...
  • joe14
    Te sem vagy régreg
    :)
  • Verzoo
    Ráadásul nehogy már egy kéthetes újreg oktasson már ki hogy mit írjak és mit ne f@szom.....
  • joe14
    Én joe ;)
  • David2006
    és te?
  • Verzoo
    Az egy szó törölve
  • joe14
    Ki A *** vagy?
  • Verzoo
    Ja még annyit hogy majd azokat a hozzászólásokat hanyagolom amelyiket akarom.Azt hiszem 32 évesen már mondhatok azt amit akarok főleg egy itt a BF2 fórumon....
  • gyuree
    CSá! A topicot olvasgatva levontam a tanulságot: Janek élt ,él, élni fog.
  • Verzoo
    1:Ha kinyitnád kicsi szemed és agyilag fel is fognád amit látsz észre vetted volna azt a két-három kis vigyorgó fejet amit a hsz-m után raktam.
    2:A repülési tudományomról csak annyit,hogy nem tartom magam egy jó repülősnek de azért megyeget, igaz ritkán szoktam mostanában repkedni mert nem tartom nagy kihívásnak gyalogosokat,apc-ket,tankokat bombázni meg néha egy-egy repcsicsatát lezavarni.Sajnálom ha neked esetleg ez jön be de szerintem sokkal nehezebb helyt állni gyalog mint bármilyen repülő alkalmatossággal.Egyébként a killstreakom 74 amit én is repcsivel csináltam de nem egy nagy szám úgy csatázni ha csak egy-két ellenfeled van....
  • joe14
  • Kovács legény
    tevagy janek?
    >:D
  • ERykk
    Nem valami nagy durranás
  • Yan
    én meg lesz@rom...
    találjunk már másik témát!
  • Suicter
    Hiába erősködtök, nem janek vagyok.
  • ZoltanZen
    Én is erre a co-op módra lennék kiváncsi.
  • schrank
    de most miért nincs igazam
  • David2006
    :D
  • schrank
    és még az akna baráti sebzését sem meri kikapcsolni a sok ratyi medic-es kecseg
  • David2006
    nah akkor 7th szerverén akarom kilőni essex-et becsapodik a raksi mellé, kilő az ah-1z,erre "kicking for baseattack"
    kapjátok be
  • Neoncsoves
    Race már nem lesz ?
  • schrank
    global 15th transport 1st
  • JCSR Apache
    Szerinetem téged is meg akarnak majd nyúzni.
  • BlackJackHUN
    Csak ,hogy a janek témához én is hozzászóljak:Én még ALBERTO korából ismerem és mondhatom elléggé magának való figura .Emlékszem már akkor is szidta mindenki felmenőit főleg ha nem ott ült a heliben ahol ő akart,előfordult az is ,hogy DTK-zott a járgányért. Szerintem ennek az "embernek" nincs köztünk helye és kész.Adhatunk bárnennyi esélyt nem fog változni.
    Ki kell bannoni minden magyar serverről és a probléma megoldva.(HA VALAKI ISMERI A CDKEYHAS-ÉT AZ MEGOSZTHATNÁ AZ ADMINOKKAL)
  • BlackJackHUN
    Miért ratyizod le a helis és repcsis állományt?Ha csak azért mert te nem vagy jó a repülésben?Akkor gondolkodj el rajta esetleg , hogy mi is nyomhatnánk olyan szöveget , hogy: RATYI BOKORUGRÓK vagy nyulak vagy épp ilyen viccet: Mikor láttál nyulat repülni???Amikor sas van a hátán.Ahogy a légierőnél hívják a golyófogó gyalogosokat.Tehát tiszteljük legalább annyira egymást, hogy az ilyen beszólásokat hanyagoljuk.Köszönöm!