172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Mester01 #82006 Köszönöm a gyors választ Sig. -
=AW= Flight maps
Air Warriors -
Mester01 #82004 Tudtok olyan servert mondani ahol csak repcsis pályák mennek, 2kör vagy több, és nem DTKnak a repcsiért? -
mer,en barkit anyazok...nemcsak oregeket
-
Én mindíg olvasgatom ezt a forumot, de úgy látom megint ki kell hagyni egy-két napot, mert leült a színvonal
. (Janek téma, meg más)
De egy megjegyzésem lenne :
Aki 18 év alatti az talaj mentén közelítsen mer már a faxom kivan a hülye beírogatásokkal. AZ meg hogy "öreg motorosokat" anyáznak...
A pontos listáról annyit, hogy nem számít semmit. Aki ezzel foglalkozik (úgy értem, hogy erre bármit ad), az nem csapatjétékos, sőt egyáltalán nem játékos. Szerintem.
-
Annyit még nem ittál, hogy janekké váljál DDD -
na most ki kivel van?lehet en vagyok janek?inkebb megyek inni... 
aztan jaccunk megint... -
gyuree #81999 Megtudja valaki mondani, hogy az új patch után hol lehet beállitani lan serveren a botokat?????? 

-
Gebein #81998 köszönöm -
gyuree #81997 Te aztán igen választékos gyerek vagy! -
majd Joe kioktat,ha gondolod...asszem ő anno T4CE-os volt,és mióta a mi nevünk coRDHA,felvettünk egy "pár" régi T4CE tagot...BJ asszem az egyik,de ezt nagyon ne vedd biztosra,mert én később csatlakoztam a klánhoz,mint ők
-
faq -
gyuree #81994 www.bfstats.info Itt találsz párat,de jelelleg nem jön be az oldal legalábbis nekem -
Verzoo #81993 Azért két hétnél egy picivel régebben regisztráltam:)
Ráadásul azt se tudom ki ez a BlekDzsekHun

-
Gebein #81992 Sziasztok
Van olyan szerever amin a törtel lehet játszani, vagy marad a demo?
Ha van tudnátok adni egy címet?
-
joe14 #81991 Meg még nem is láttuk játszani, de ő engem ismer... -
joe14 #81990 Te sem vagy régreg
:) -
Verzoo #81989 Ráadásul nehogy már egy kéthetes újreg oktasson már ki hogy mit írjak és mit ne f@szom..... -
joe14 #81988 Én joe ;) -
David2006 #81987 és te? -
Verzoo #81986 Az egy szó törölve 

-
joe14 #81985 Ki A *** vagy? -
Verzoo #81984 Ja még annyit hogy majd azokat a hozzászólásokat hanyagolom amelyiket akarom.Azt hiszem 32 évesen már mondhatok azt amit akarok főleg egy itt a BF2 fórumon.... -
gyuree #81983 CSá! A topicot olvasgatva levontam a tanulságot: Janek élt ,él, élni fog. -
Verzoo #81982 1:Ha kinyitnád kicsi szemed és agyilag fel is fognád amit látsz észre vetted volna azt a két-három kis vigyorgó fejet amit a hsz-m után raktam.
2:A repülési tudományomról csak annyit,hogy nem tartom magam egy jó repülősnek de azért megyeget, igaz ritkán szoktam mostanában repkedni mert nem tartom nagy kihívásnak gyalogosokat,apc-ket,tankokat bombázni meg néha egy-egy repcsicsatát lezavarni.Sajnálom ha neked esetleg ez jön be de szerintem sokkal nehezebb helyt állni gyalog mint bármilyen repülő alkalmatossággal.Egyébként a killstreakom 74 amit én is repcsivel csináltam de nem egy nagy szám úgy csatázni ha csak egy-két ellenfeled van.... -
joe14 #81981
-
tevagy janek?
>:D -
Nem valami nagy durranás
-
én meg lesz@rom...
találjunk már másik témát! -
Suicter #81977 Hiába erősködtök, nem janek vagyok. -
Én is erre a co-op módra lennék kiváncsi. -
de most miért nincs igazam
-
David2006 #81974 :D -
és még az akna baráti sebzését sem meri kikapcsolni a sok ratyi medic-es kecseg
-
David2006 #81972 nah akkor 7th szerverén akarom kilőni essex-et becsapodik a raksi mellé, kilő az ah-1z,erre "kicking for baseattack"
kapjátok be -
Neoncsoves #81971 Race már nem lesz ?
-
global 15th transport 1st
-
Szerinetem téged is meg akarnak majd nyúzni. 
-
Csak ,hogy a janek témához én is hozzászóljak:Én még ALBERTO korából ismerem és mondhatom elléggé magának való figura .Emlékszem már akkor is szidta mindenki felmenőit főleg ha nem ott ült a heliben ahol ő akart,előfordult az is ,hogy DTK-zott a járgányért. Szerintem ennek az "embernek" nincs köztünk helye és kész.Adhatunk bárnennyi esélyt nem fog változni.
Ki kell bannoni minden magyar serverről és a probléma megoldva.(HA VALAKI ISMERI A CDKEYHAS-ÉT AZ MEGOSZTHATNÁ AZ ADMINOKKAL) -
Miért ratyizod le a helis és repcsis állományt?
Ha csak azért mert te nem vagy jó a repülésben?Akkor gondolkodj el rajta esetleg , hogy mi is nyomhatnánk olyan szöveget , hogy: RATYI BOKORUGRÓK vagy nyulak vagy épp ilyen viccet: Mikor láttál nyulat repülni???Amikor sas van a hátán.Ahogy a légierőnél hívják a golyófogó gyalogosokat.Tehát tiszteljük legalább annyira egymást, hogy az ilyen beszólásokat hanyagoljuk.Köszönöm!