172102
  • Mester01
    Melyiket?:)
    Mert a 2142 Topicban legalabb van vagy 10 video.. :)
  • SubZero911
    Na ma egy kör erejéig felmentem a 7th szerverére. Nem akarok senkit se megbántani, pláne nem a 7th klánosokat, de ami ott ment az a következő volt :

Idióta béna magyarok (BOT-ok) rohangáltak össze-vissza (hangsúlyozom NEM KLÁNTAGOK), Boxer kolléga (PIROS ) meg 100-as kört csinált helivel, mert mindenkit leszedett.

Komolyan mondom ilyen színvonalat egyszer láttam, egy belga szerveren, akkor gyalogosan 60 v. 70 killt csináltam.

Gyakorló magyarok figyelmébe ajánlom tehát a T3 SE szervert, ahol MEG LEHET TANULNI CSAPATBAN JÁCCANI !!!!!!

Addig is visszamentem külföldre
  • SubZero911
    Le kell szedni egy olyan 1.3 PATCH-et, ami nem tömörített, azt telepíteni. Utána "elvileg" nem lép ki. Nekem is ugyanez a probléma volt, de egy ilyen PATCH megoldotta.
  • SigS
    Megneztem ennek az uj 2142-es BF elozeteset. Nos, szerintem annyit fog kibirni mint akarmelyik mod a BF2-hoz...
  • ZOLCHI
    Szasztok!
    Ez a kilépősdi valóban a magyar serverekre jellemző inkább.
    Talán az lehet az oka ami a bfhq kései frissítésének.
    Néha napok kellenek,hogy fissítsen. Ha külföldin játszok akkor viszont azonnal frissit.
    Nagyon furcsa dolgok ezek !!!!
  • JCSR Apache
  • item
    Ezen már én is elgondolkodtam, de ha rájövök, szólok...
  • SigS
    Bizony
  • item
  • Mester01
    Nem akarom itt flémelni meg tisztelem azokat a embereket akik csinaljak a EA HUs servereket!
    DE mikor külföldi serveren nyomom SOHA nem lép ki csak magyaron ez vajon mitöl van?
  • HTS s3rg1nh00
    montammár,Xfire-t tessék használni...ja,az másik fórumon volt
  • item
    Vannak EA HU-s szerverek, 1.3 as peccset rakd fel! És azért lép ki mert egy rakás ... az egész, nekem is eredeti és még is előfordul hogy kilép! POWERED BY EA/DICE TEAM !
  • Danee
    multkor ugy bebaszott h beirta mindenhova h kilép a klánbol, aztán meg pislogott köv nap.
    szóval szvsz ne becsüld le :))))))
  • Swy
    miért nincxsenek ea hu-s szerverek?? Nekem piros az összes a keresőben!!
    Mi van az összes szerverrel??
    Miért lép ki néha az asztalra mikor eredeti a játék és eddig minden ok volt!!
    Help!!!!!!!!
    Légyszi válaszoljatok!!!
  • item
    Látod Janek, GBC Jean kolléga is megsajnált és lát még lehetőséget a változásodban, tehát szerintem fogaddmeg a szavait és meglátod, idővel mindenki megbékél veled!
  • schrank
    még a free mod-ok sem kellenek a kutyának sem nem még a fizetősek
  • Xian
    Van értelme megvenni az AF-et?
    Az EuroForce is megbukott. Nincsenek szerverek.
  • HTS s3rg1nh00
    és mire mész a tört AF-el,meg az eredeti bfel?direkt akarsz permbant/HW bant?
  • SubZero911
    Azzal semmire se mennek ! A teszt verziót (ami nekem is megvan) rakhatták ki. A sok hülye majd pillázik, mikor kapják a BAN-t. Aztán lehet, h. nincs igazam.
  • Cream78
    Hm...Milyen indulatos pár napja a topic...Türelem emberek értsük meg egymás problémáit! A nem idevaló faszkalapokat meg b@sszátok ki...
  • Xian
    A Bithumen -en már fent van az Armored Fury
  • mNzJean
    Nagy igazságot mondtál ,tényleg egy két fiatalnak nagyon kellene egy év katonaság,most nem is itt a bf2 es társaságra gondolok hanem úgy általában,de ezt asszem már egyszer leirtam ,igazából egy jobb baráti társaság is képes emberré nevelni valakit ,persze ehez normális haverokra van szükség.Szerintem Janek ne változtas több nevet igy ismer mindenki válad fel magad ,attól ,hogy más nicken irsz még ugyanaz az ember vagy , tehát az első lépés a változás felé az legyen ,hogy befejezed ezt a gyerekes névváltoztatást amivel minket és magadat is becsapod.Sok sikert a továbbiakban. Csernus doki befejezte ,ma már több pácienset nem fogadok.
  • HTS s3rg1nh00
    szerintem nincs
  • SubZero911
    VAgy mégse... Az EA oldalán még nem. Lehet hogy éjszaka ??....
  • SubZero911
    VAgy mégse... Az EA oldalán még nem. Lehet hogy éjszaka ??....
  • SubZero911
    BF2 mániákusok !

Most frissített az EA DOWNLOADER, assszem van ARMORED FURY.
  • schrank
    most őszintén minek nézel minket ...
  • SubZero911
    A video tényleg jó nagyon !
  • SubZero911
    Szerintem az a baja a mai fiataloknak, hogy nem voltak (nem lesznek) katonák ! Ezt a legkomolyabban mondom.

A sok kis szélesnadrágos, orrkarikás, hátpiercinges pö@öt emberré lehetne faragni, he lenne még sorkatonaság, és nem ilyen hat hónapos gyógy bohócság lenne, meg EÜ szolgálat stb.

Kéne csinálni a sziget rendezvényre is egy akciót. Lezárni a hidakat, bevonultatni egy katnonai egységet... Feledhetetlen 10 nap lenne. Klárikát meg a Toi-Toi WC-ben keféltetném ! (Fogkefével a padlót )

• item
    ÁÁÁÁÁÁ ez nagyon
  • Yan
    és az nekünk mért jó?
  • SubZero911
    Polterbit Sound Recorder a legjobb !
  • j4n3k
    Nem akartok adni egy utolsó esélyt hogy megváltozzak? plz egy utolsót.
  • Beers
    Winamppal pedig streamripper plug in!
  • JCSR Apache
    Windows Media player --> fájl menüpont --> url megnyitása
  • schrank
    mivel lehet netes rádióból felvenni (letölteni )
  • Mester01
    Ez ugy van hogy EA UK (AW) Flight maps.
    Másikat még mindig nem talalom!
  • Mester01
    18+ :DDDDDDDD
  • Mester01
    nem találom a server listában.

IPt kérhetnék?
  • Beers
    Neked csak azért nézzük el, mert vén .... vagy :D!