172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Mester01 #82046 Melyiket?:)
Mert a 2142 Topicban legalabb van vagy 10 video.. :) -
Na ma egy kör erejéig felmentem a 7th szerverére. Nem akarok senkit se megbántani, pláne nem a 7th klánosokat, de ami ott ment az a következő volt :
Idióta béna magyarok (BOT-ok) rohangáltak össze-vissza (hangsúlyozom NEM KLÁNTAGOK), Boxer kolléga (PIROS
) meg 100-as kört csinált helivel, mert mindenkit leszedett.
Komolyan mondom ilyen színvonalat egyszer láttam, egy belga szerveren, akkor gyalogosan 60 v. 70 killt csináltam.
Gyakorló magyarok figyelmébe ajánlom tehát a T3 SE szervert, ahol MEG LEHET TANULNI CSAPATBAN JÁCCANI !!!!!!
Addig is visszamentem külföldre
-
Le kell szedni egy olyan 1.3 PATCH-et, ami nem tömörített, azt telepíteni. Utána "elvileg" nem lép ki. Nekem is ugyanez a probléma volt, de egy ilyen PATCH megoldotta. -
Megneztem ennek az uj 2142-es BF elozeteset. Nos, szerintem annyit fog kibirni mint akarmelyik mod a BF2-hoz...
-
Szasztok!
Ez a kilépősdi valóban a magyar serverekre jellemző inkább.
Talán az lehet az oka ami a bfhq kései frissítésének.
Néha napok kellenek,hogy fissítsen. Ha külföldin játszok akkor viszont azonnal frissit.
Nagyon furcsa dolgok ezek !!!! -
-
Ezen már én is elgondolkodtam, de ha rájövök, szólok...
-
Bizony
-
-
Mester01 #82037 Nem akarom itt flémelni meg tisztelem azokat a embereket akik csinaljak a EA HUs servereket!
DE mikor külföldi serveren nyomom SOHA nem lép ki csak magyaron ez vajon mitöl van? -
montammár,Xfire-t tessék használni...ja,az másik fórumon volt
-
Vannak EA HU-s szerverek, 1.3 as peccset rakd fel! És azért lép ki mert egy rakás ... az egész, nekem is eredeti és még is előfordul hogy kilép! POWERED BY EA/DICE TEAM ! -
multkor ugy bebaszott h beirta mindenhova h kilép a klánbol, aztán meg pislogott köv nap.
szóval szvsz ne becsüld le :)))))) -
miért nincxsenek ea hu-s szerverek?? Nekem piros az összes a keresőben!!
Mi van az összes szerverrel??
Miért lép ki néha az asztalra mikor eredeti a játék és eddig minden ok volt!!
Help!!!!!!!!
Légyszi válaszoljatok!!!

-
Látod Janek, GBC Jean kolléga is megsajnált és lát még lehetőséget a változásodban, tehát szerintem fogaddmeg a szavait és meglátod, idővel mindenki megbékél veled! -
még a free mod-ok sem kellenek a kutyának sem nem még a fizetősek
-
Xian #82030 Van értelme megvenni az AF-et?
Az EuroForce is megbukott. Nincsenek szerverek.
-
és mire mész a tört AF-el,meg az eredeti bfel?direkt akarsz permbant/HW bant? 
-
Azzal semmire se mennek ! A teszt verziót (ami nekem is megvan) rakhatták ki. A sok hülye majd pillázik, mikor kapják a BAN-t. Aztán lehet, h. nincs igazam. -
Hm...Milyen indulatos pár napja a topic...Türelem emberek értsük meg egymás problémáit! A nem idevaló faszkalapokat meg b@sszátok ki... 
-
Xian #82026 A Bithumen -en már fent van az Armored Fury -
Nagy igazságot mondtál ,tényleg egy két fiatalnak nagyon kellene egy év katonaság,most nem is itt a bf2 es társaságra gondolok hanem úgy általában,de ezt asszem már egyszer leirtam ,igazából egy jobb baráti társaság is képes emberré nevelni valakit ,persze ehez normális haverokra van szükség.Szerintem Janek ne változtas több nevet igy ismer mindenki válad fel magad ,attól ,hogy más nicken irsz még ugyanaz az ember vagy , tehát az első lépés a változás felé az legyen ,hogy befejezed ezt a gyerekes névváltoztatást amivel minket és magadat is becsapod.Sok sikert a továbbiakban. Csernus doki befejezte ,ma már több pácienset nem fogadok.
-
szerintem nincs
-
VAgy mégse...
Az EA oldalán még nem. Lehet hogy éjszaka ??....
-
VAgy mégse...
Az EA oldalán még nem. Lehet hogy éjszaka ??....
-
BF2 mániákusok !
Most frissített az EA DOWNLOADER, assszem van ARMORED FURY. -
most őszintén minek nézel minket
...
-
A video tényleg jó nagyon ! -
Szerintem az a baja a mai fiataloknak, hogy nem voltak (nem lesznek) katonák ! Ezt a legkomolyabban mondom.
A sok kis szélesnadrágos, orrkarikás, hátpiercinges pö@öt emberré lehetne faragni, he lenne még sorkatonaság, és nem ilyen hat hónapos gyógy bohócság lenne, meg EÜ szolgálat stb.
Kéne csinálni a sziget rendezvényre is egy akciót. Lezárni a hidakat, bevonultatni egy katnonai egységet... Feledhetetlen 10 nap lenne. Klárikát meg a Toi-Toi WC-ben keféltetném ! (Fogkefével a padlót
)
-
ÁÁÁÁÁÁ ez nagyon -
és az nekünk mért jó? -
Polterbit Sound Recorder a legjobb ! -
j4n3k #82014 Nem akartok adni egy utolsó esélyt hogy megváltozzak? plz egy utolsót.
-
Winamppal pedig streamripper plug in! -
Windows Media player --> fájl menüpont --> url megnyitása -
mivel lehet netes rádióból felvenni (letölteni )
-
Mester01 #82010 Ez ugy van hogy EA UK (AW) Flight maps.
Másikat még mindig nem talalom! -
Mester01 #82009 18+ :DDDDDDDD -
Mester01 #82008 nem találom a server listában.
IPt kérhetnék? -
Neked csak azért nézzük el, mert vén .... vagy :D!