172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Karkand az szinte alapmap. Szerintem a játékosok döntő többségénél ez a pálya a legtöbbet játszott map. -
uwu #82124 Azért találkoztál a jól együttdolgozó csapattársakkal? -
uwu #82123 Jó kis csapatmunka lehetett akkora tömegben.
LOL -
Mester01 #82122 Akkor én kivétel vagyok mert már a f**** jön ki... -
Deqwator #82121 Karkandnak maradnia kell!szvsz ez az egyik legjobb map.(nem lehet megunni) -
Mester01 #82120 Szerintem meg kikéne venni a Strike at Karkanot mert minden 5. serveren az megy 2 percenkent szoval mar picit uncsi nem de???
-
Mukodik egyaltalan a szavazogep? Nem szamolja be a szavazatot. :)
Egyebkent meg, mi a gond a wake island-dal? Kulfoldon nepszeru, nalunk nem. Minek tudhato be? -
Mester01 #82118 HW BANt nem kapsz csak Global Guid Bannt esetleg! -
a perm/HW BAN kockázatáról...ugye nem illik eredeti bf2höz tört kieget rakni,mert olyan BAN-t kapsz minden szerverről,h.leshetsz ;)
TerranceG:jó ötlet ;) -
Szerintem ha map cseréről van szó akkor a wake islandot vegyétek le és cseréljétek Oilfildsre plz.A városi pályákat szeretem nagyon azok jól vannak csak az a wake ne lenne.Daqing O pedig ritkán van magyaron jó lenne rajta játszani. -
A [GS.bf2] klán ranked szerverén esetleg egy EU Force-os pályát raknék be. Mit szóltok hozzá? Pontosabban arra lennék kiváncsi, hogy megvan-e sok embernek az EF és nem az lenne, hogy pályaváltáskor sok ember leesne a szerverről, mert nincs meg neki.
Szavazhattok is ez ügyben a www.gradecomputers.hu oldalon. -
Elárulhatnád milyen kockázatról gagyogsz? -
Lehet ,hogy én vagyok a béna de a világon egyetlen USI server se fut???
( a hotfiexet felraktam) 
-
Különben is útállak, mert tegnap kísérletképpen /egy évben egyszer van ilyen...) felmentem a szerveretekre és egyfolytában lekempeltél a sz@os helikoptereddel.
-
Polemius #82111 És melyik játékkal? Mert ugye a Battlefield 2-vel már nem játszol, le is törölted.
-
Itt Kaszásdűlő magasságában jó idő van. MOst éppen már nincs napsütés, de kb. 10:00-kor mentem uszikálni, akkor jó idő volt, egy szál pólóba jöttem hazafelé.
Akit érdekel egyébként :
AZ EA ÚGY OLDOTTA MEG (SZTEM MÁR KORÁBBANI IS LD. "EF") AZ ARMORED FURY VÉDELMÉT, HOGY NYILVÁNTARTJA A BF2 ACCOUNTOKAT, MÉGPEDIG AZ ASZERINT HOGY KIK TÖLTIK LE A BOOSTER PACKOT. (NA EZT JÓL KICSAVARTAM:).
SZÓVAL CSAK AKKOR TUDJA VALAKI HASZNÁLNI AZ ARMORED FURY-T, HA AZ EA-NÁL A LETÖLTÉSI ACCOUNTJA EGYEZIK A JÁTÉKBELI ACCOUNTAL. ADDIG NINCS BELÉPÉS, HIÁBA TELEPÜL FEL A PACK ! SORRY ! A TORRENTESNÉL MEG NEM SZEREPEL SENKI A NYILVÁNTARTÁÁSBAN.
PERSZE LESZ FIX, AHOGY AZ EUROFORCE-NÁL IS VOLT, DE NEM BIZTOS HOGY MEGÉRI A KOCKÁZATOT. AZTÁN MINDENKI SAJÁT FELELŐSSÉGE.... -
Nekem is simán felment, de mikor single ben akarom inditani akkor azt irja hogy menjek az oldlara és vegyem meg... -
j4n3k #82108 Tegnap meglett a 100 óra medikkel, frissítette is a statomat, meglett a 40kill, még több is, és nem kaptam meg az expertet. -
Hogy nézted meg elindul aktiválás nélkül is? -
Te melyik oldalon látod a jóidőt óbudán??mert ahol én nézem minden be van borulva és fúj a szél... ejnye bejnye kis füllentős -
Gyere TSre vengeeeee -
DonManó #82105 nekem nem megy, amikor el akarom indítani a mapot akkor kiírja h még nem fizettem... -
q13579 #82104 Most ezt nem nagyon értem. Ha leszedi vki warezről játszhat is vele? Nem kell hozzá cd-kulcs, vagy valami? -
McKalton #82103 Nekem is volt egy célom a first sergeant rang, azóta engem se érdekel a pont hajhászás -
Hát ez kész, ilyen lenne egy fanatikus gamer ?
-
-
Bahh, micsoda újitások..
"Voice-over IP supported with USB headset"
" Full in-game community support" Itt a support elég erős kifejezés..
"3 new diverse maps in the USA set the stage for huge armoured battles" etetés felsőfokon...

És a legjobb : Available exclusively via the EA™ downloader service, ahogy ezt ők kigondolták, a jónép meg már szűri is a netről...
-
gyuree #82099 lásd :#82072 -
Repülő Gyík #82098 Na, most tették fel Warez-re:)
-
ja meg az jutott a furyval kapcsolatban, ha lesz hozza normalis tort exe, a private ranked szerver uzemeltetoi helyeben siman rapakolnam ezt a ket modot is , ha mar siman le lehet tolteni, biztos vagyok benne sokkal tobb jatekos lenne ezen a szervereken, mint a hivatalos tarsainal jelenleg van.
szerintem megfontolando -
"Akinek értelme van,számlálja meg a fenevad számát,mert emberi szám az,és annak száma hatszázhatvanhat."erre gondolsz mesor? 
(Biblia
)
-
hitman55 #82095 amúgy a co-op mód az hogy működik nekem nincs meg csak érdeklődöm hogy mi a külömbség??? -
legalább valahol süt a nap, megváltozhatna már, kész röhej, be kellett fűtenem.
-
Repülő Gyík #82093 A párom is, és én is jártunk úgy, hogy a játékba megkaptunk valamit, de valamiért mégse kaptuk meg:(
Viszont én csak az 5000-et akartam elérni, azóta meg nem is érdekel:)
-
"06.06.06!"
666 na ez már jót nem jelenthet!
-
Skacok ! Az mér van, hogy egy csomó Badge, meg medal nincs meg, pedig rég teljesítettem a követelményeket ?
Na kb. ennyire nézem a statomat, hogy csak most vettem észre... -
gyuree #82090 Nálunk is süt itt középpen (Dunaujvaros). Lassan elkéne adni a helyzetjelentést a met.hu nak
-
óBUDÁN JÓ IDŐ VAN ! -
Szegeden kisutott a nap. -