172102
  • TerranceG
    Karkand az szinte alapmap. Szerintem a játékosok döntő többségénél ez a pálya a legtöbbet játszott map.
  • uwu
    Azért találkoztál a jól együttdolgozó csapattársakkal?
  • uwu
    Jó kis csapatmunka lehetett akkora tömegben.
    LOL
  • Mester01
    Akkor én kivétel vagyok mert már a f**** jön ki...
  • Deqwator
    Karkandnak maradnia kell!szvsz ez az egyik legjobb map.(nem lehet megunni)
  • Mester01
    Szerintem meg kikéne venni a Strike at Karkanot mert minden 5. serveren az megy 2 percenkent szoval mar picit uncsi nem de???
  • atomboy
    Mukodik egyaltalan a szavazogep? Nem szamolja be a szavazatot. :)

Egyebkent meg, mi a gond a wake island-dal? Kulfoldon nepszeru, nalunk nem. Minek tudhato be?
  • Mester01
    HW BANt nem kapsz csak Global Guid Bannt esetleg!
  • HTS s3rg1nh00
    a perm/HW BAN kockázatáról...ugye nem illik eredeti bf2höz tört kieget rakni,mert olyan BAN-t kapsz minden szerverről,h.leshetsz ;)
    TerranceG:jó ötlet ;)
  • Fsensei
    Szerintem ha map cseréről van szó akkor a wake islandot vegyétek le és cseréljétek Oilfildsre plz.A városi pályákat szeretem nagyon azok jól vannak csak az a wake ne lenne.Daqing O pedig ritkán van magyaron jó lenne rajta játszani.
  • TerranceG
    A [GS.bf2] klán ranked szerverén esetleg egy EU Force-os pályát raknék be. Mit szóltok hozzá? Pontosabban arra lennék kiváncsi, hogy megvan-e sok embernek az EF és nem az lenne, hogy pályaváltáskor sok ember leesne a szerverről, mert nincs meg neki.
    Szavazhattok is ez ügyben a www.gradecomputers.hu oldalon.
  • bakvarnyu
    Elárulhatnád milyen kockázatról gagyogsz?
  • BlackJackHUN
    Lehet ,hogy én vagyok a béna de a világon egyetlen USI server se fut???( a hotfiexet felraktam)
  • SubZero911
    Különben is útállak, mert tegnap kísérletképpen /egy évben egyszer van ilyen...) felmentem a szerveretekre és egyfolytában lekempeltél a sz@os helikoptereddel.
  • Polemius
    És melyik játékkal? Mert ugye a Battlefield 2-vel már nem játszol, le is törölted.
  • SubZero911
    Itt Kaszásdűlő magasságában jó idő van. MOst éppen már nincs napsütés, de kb. 10:00-kor mentem uszikálni, akkor jó idő volt, egy szál pólóba jöttem hazafelé.

Akit érdekel egyébként :

AZ EA ÚGY OLDOTTA MEG (SZTEM MÁR KORÁBBANI IS LD. "EF") AZ ARMORED FURY VÉDELMÉT, HOGY NYILVÁNTARTJA A BF2 ACCOUNTOKAT, MÉGPEDIG AZ ASZERINT HOGY KIK TÖLTIK LE A BOOSTER PACKOT. (NA EZT JÓL KICSAVARTAM:).

SZÓVAL CSAK AKKOR TUDJA VALAKI HASZNÁLNI AZ ARMORED FURY-T, HA AZ EA-NÁL A LETÖLTÉSI ACCOUNTJA EGYEZIK A JÁTÉKBELI ACCOUNTAL. ADDIG NINCS BELÉPÉS, HIÁBA TELEPÜL FEL A PACK ! SORRY ! A TORRENTESNÉL MEG NEM SZEREPEL SENKI A NYILVÁNTARTÁÁSBAN.

PERSZE LESZ FIX, AHOGY AZ EUROFORCE-NÁL IS VOLT, DE NEM BIZTOS HOGY MEGÉRI A KOCKÁZATOT. AZTÁN MINDENKI SAJÁT FELELŐSSÉGE....
  • item
    Nekem is simán felment, de mikor single ben akarom inditani akkor azt irja hogy menjek az oldlara és vegyem meg...
  • j4n3k
    Tegnap meglett a 100 óra medikkel, frissítette is a statomat, meglett a 40kill, még több is, és nem kaptam meg az expertet.
  • bakvarnyu
    Hogy nézted meg elindul aktiválás nélkül is?
  • eX RambO
    Te melyik oldalon látod a jóidőt óbudán??mert ahol én nézem minden be van borulva és fúj a szél... ejnye bejnye kis füllentős
  • eX RambO
    Gyere TSre vengeeeee
  • DonManó
    nekem nem megy, amikor el akarom indítani a mapot akkor kiírja h még nem fizettem...
  • q13579
    Most ezt nem nagyon értem. Ha leszedi vki warezről játszhat is vele? Nem kell hozzá cd-kulcs, vagy valami?
  • McKalton
    Nekem is volt egy célom a first sergeant rang, azóta engem se érdekel a pont hajhászás
  • item
    Hát ez kész, ilyen lenne egy fanatikus gamer ?
  • Danee
  • item
    Bahh, micsoda újitások..

"Voice-over IP supported with USB headset"

" Full in-game community support" Itt a support elég erős kifejezés..

"3 new diverse maps in the USA set the stage for huge armoured battles" etetés felsőfokon...

És a legjobb : Available exclusively via the EA™ downloader service, ahogy ezt ők kigondolták, a jónép meg már szűri is a netről...
  • gyuree
    lásd :#82072
  • Repülő Gyík
    Na, most tették fel Warez-re:)
  • alma2
    ja meg az jutott a furyval kapcsolatban, ha lesz hozza normalis tort exe, a private ranked szerver uzemeltetoi helyeben siman rapakolnam ezt a ket modot is , ha mar siman le lehet tolteni, biztos vagyok benne sokkal tobb jatekos lenne ezen a szervereken, mint a hivatalos tarsainal jelenleg van.
    szerintem megfontolando
  • HTS s3rg1nh00
    "Akinek értelme van,számlálja meg a fenevad számát,mert emberi szám az,és annak száma hatszázhatvanhat."erre gondolsz mesor?
    (Biblia)
  • hitman55
    amúgy a co-op mód az hogy működik nekem nincs meg csak érdeklődöm hogy mi a külömbség???
  • item
    legalább valahol süt a nap, megváltozhatna már, kész röhej, be kellett fűtenem.
  • Repülő Gyík
    A párom is, és én is jártunk úgy, hogy a játékba megkaptunk valamit, de valamiért mégse kaptuk meg:(
    Viszont én csak az 5000-et akartam elérni, azóta meg nem is érdekel:)
  • mesor
    "06.06.06!"

666 na ez már jót nem jelenthet!
  • SubZero911
    Skacok ! Az mér van, hogy egy csomó Badge, meg medal nincs meg, pedig rég teljesítettem a követelményeket ?

Na kb. ennyire nézem a statomat, hogy csak most vettem észre...
  • gyuree
    Nálunk is süt itt középpen (Dunaujvaros). Lassan elkéne adni a helyzetjelentést a met.hu nak
  • SubZero911
    óBUDÁN JÓ IDŐ VAN !
  • atomboy
    Szegeden kisutott a nap.
  • item