172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Repülő Gyík #82165 Légyszi velem szembe legyél OFF!
Köszi!
-
:) nyugalom, gondold át a történeket, keress reális magyarázatot, és ami a legfontosabb keress god mode csítet :D, ha találsz, megkövetlek.
Nem akarom, de csak felhozom a CS-t, ahogy teltek az évek, hamarabb találta kint magát a szerverről a csít kiabáló, mint az úgymond "használó" delivens. -
"... de van; de van ; de vaaaaan ...."
-
Repülő Gyík #82162 Semmi értelme itt bármi hasonlót leírni!
Én videóval támasztottam alá a dolgot/ még annó/ és akkor is azt regélték, hogy bug, holott olyan bug azóta sincs:)
-
"1. te csak úgy hitted hogy nem lógsz ki pedig kilógtál lásd a derékig kilógó sniperek a tetőkön a sok ratyi meg nem érti miért vették észre őket"
Ha szorosan a fal mellett álsz akkor tuti kilógsz, de ez nem az ahelyzet volt, na mindegy!
"2. lehet hogy nem ratyi medic-kel kellett volna spawn-olni hanem AT-vel"
Meglehet majd kipróbálom, és nem medikkel voltam..
Bármondjuk annyi időd nincs hogy eldobd az aknat,vagy barmit...
-
Figyelj öreg nem neked panaszkodtam,csak elmondtam milyen szerveren jártam, amúgy nem szokásom panaszkodni! Nem vitatkozom erről, bárcsak ott lettél volna, azon a szerveren, azthiszem, gyorsan elfelejtetted volna a " kifogás.txt" et!! 
Erről ennyit, ja és én biztosabb vagyok a dolgomban mint te, elhiheted!
-
1. te csak úgy hitted hogy nem lógsz ki pedig kilógtál
lásd a derékig kilógó sniperek a tetőkön a sok ratyi meg nem érti miért vették észre őket 
2. lehet hogy nem ratyi medic-kel kellett volna spawn-olni hanem AT-vel
3. pedig a játékban igen is hogy nem találja el is-nélkül
-
CS -ben ezt úgy hívták kifogás.txt :D -
Akkor csít, tuti csít...
...persze, inkább lagolt a gyerek, speciel játszottam vagy 6 évig counter - strike -ot, na ott van csít bőven (bár mostanába nem jellemző), de soha, soha nem hallottam még god mode csítről. Legalább, ha már csítre panaszkodunk, akkor ésszel
-
"1. én is kihasználom a falon keresztüllógó testrészre lövést"
csak én nem lógtam ki mert fallal szembe voltam és messze a faltól!
"2. az apc "mandínerből" szinte bárhonnan kiszed"
Azt tudom hogy a lepattanó szilánkok is megölhetnek,de amit mondtam, karkand hotel a spawn pontoknál, gondolom tudod melyikről regélek, a két átjárohoz áltak be...
"3. a p90 még ájronszájttal sem egy sniper hát még nélküle"
Na azt azért ne mond hogyha 4-5 m ről feléd rohan egy ember akkor nem tudod lelőni ?? !
-
1. én is kihasználom a falon keresztüllógó testrészre lövést 
2. az apc "mandínerből" szinte bárhonnan kiszed
3. a p90 még ájronszájttal sem egy sniper hát még nélküle
-
Végetért a Lan party, mindenkinek volt ideje kipihenni magát, lássuk mik a tervek a közeljövőre. Indíthatunk ismét sima Conquest és Infantry kupát, vagy ezeket kiválogatott Custom mapokon.
- Az Armor kupa módosított alap, vagy custom mapokon zajlana. A tervek szerint légi járművek nélkül, sok páncélossal.
- A Dogfight Kupa a vadászgépekről szól. Módosított Custom mapokon zajlik majd a verseny 5 vs 5, vagy 8 vs 8 vadászgéppel. Ugyanolyan típusú gépek lesznek a pályán, hogy egyenlőek legyenek az esélyek. Csapatversenyek esetén a csapat összpontszáma fog számítani, egyéni versenyeken pedig a lelőtt gépek száma. A jelentkezők számától függ hogyan zajlanak majd le a kupák, de mindenképp többfordulós versenyek lesznek.
- A Desert Storm Kupa hasonló mint a Dogfight csak éppen itt a helikoptereké a főszerep. A gépekben csak 1 ember, a pilóta ülhet. TV rakétázás kizárva. A többi ugyanaz amit a Dogfight kupáknál leírtam.
Sok csapatnak elküldtem már egy táblázatot ahol megjelölhették mely kupákon indulnának. Akik még nem kaptak, azok keressenek meg engem, Running-ot. (msn: [email protected])
Ha egy csapat nem tud kiállítani minimum 5 embert például a Dogfight Kupára, de pár embert érdekelne, akkor egyéniben még mindig indulhatnak. Hozzátenném a csapattal való részvétel se akadályozó tényező, mivel az egyéni és a csapat versenyek külön zajlanak majd. Az egyéni jelentkezők szintén keressenek meg engem a fent megadott msn címen, vagy ahol el tudnak érni. Egyelőre még csak a neveket gyűjtöm, és a csapatokat, mire mekkora az érdeklődés.
Jó lenne ha még ezen a héten eldöntené minden csapat mire jelentkezne és egyéniben ki melyik kupán indul.
Hozzátenném, hogy nem feltétlen kell csak azoknak indulniuk akik például már kiváló repülősök. Valószínűleg egyetlen csapat se lesz képes 5 kiváló pilótát kiállítani. Egyénire is jelentkezzen mindenki, mind1 az h tud repülni vagy sem. Szerintem egyedülálló lesz 10, illetve 16 vadászgépet a levegőben látni. Kiváló alkalmak lesznek ezek a versenyek a fejlődésre, és tapasztalatgyűjtésre. Várunk minden jelentkezőt szeretettel.
Ötleteket, véleményeket, és mindent ami eszetekbe jut azt nyugodtan mondjátok el, küldjétek el nekem. A szabályok végleges lefektetésénél mindent át fogunk beszélni. Akik szeretnének a szabályok megalkotásában, a szervezésben, illetve bíróskodásokban részt venni, azok szóljanak.
Üdv Mindenkinek és BB a Királynő
/Kornél és Running/
Jelentkezők:
IV. DOGFIGHT:
1. VÉNY – csawaallat - csapat és egyéni
2. VÉNY – Zsakmanyallat - csapat és egyéni
3. VÉNY – TBFBat - csapat és egyéni
4. VÉNY – [VeNY]_Kirk - csapat és egyéni
5. VÉNY – Putyi - csapat és egyéni
6. VÉNY – Fitymaaa - csapat és egyéni
7. Gerzson - egyéni
8. Mester - egyéni
9. FRX-Deqwator - egyéni
10. JCSR-Wolfguy - csapat és egyéni
11. JCSR- Apache - egyéni
12. Horda – Steve79 - csapat és egyéni
13. Horda – Running - csapat és egyéni
14. Horda – badsec - csapat és egyéni
15. Horda – ITEM - csapat és egyéni
16. Horda – Silent - csapat és egyéni
17. Horda – Szigi - csapat és egyéni
18. Horda – Keke77 - csapat és egyéni
19. Horda – X-Lancer - csapat és egyéni
20. Horda – Atwe - csapat és egyéni
21. Horda – Nicam - csapat és egyéni
22. FRX - csapattal
23. GBC - valszeg csapattal
24. Wing - csapattal
V. DESERT STORM:
1. VÉNY - Intimrush - egyéni
2. Mester - egyéni
3. FRX-Deqwator - egyéni
4. Pharolas - egyéni
5. JCSR-Wolfguy - csapat és egyéni
6. JCSR-Apache - egyéni
7. Horda – Steve79 - csapat és egyéni
8. Horda – Running - csapat és egyéni
9. Horda – ITEM - csapat és egyéni
10. Horda – Silent - csapat és egyéni
11. Horda – Szigi - csapat és egyéni
12. Horda – Keke77 - csapat és egyéni
13. Horda – X-Lancer - csapat és egyéni
14. Horda – Atwe - csapat és egyéni
15. Horda – Nicam - csapat és egyéni
16. LoB – Thor Erik - egyéni
17. FRX - csapattal
18. Wing - csapattal
-
Hát nemtudom mit mondtál volna ha ott vagy, olyan helyeken meglátták az embert ahol elvileg soha, tuti hogy nagyon sok csiter volt köztük, 

Meg lövöm a gyereket és egy egész tár P90 es nem elég neki ?? az meg késsel futott felém, elég érdekes! -
a csít meg a bug az nem egy és ugyan az 

-
A büdös ku..a pi..ába hát, most voltam egy 64 es szerveren, mi ment ott, az ellen 50% csiter volt az tuti, artyztak minden elfoglalhatatlan bázist is, és mindent támadtak, fő részt a spawn pontok voltak, 1 APC, 1 TANK, 5 ember és löttek mint allat.. fal mögött voltsm és azt vettem észre hogy lőnek rám, erre a fal mügül jött a gyerek, mondom mi a fa@.. Ez nem játék volt hanem hentelés a javából, pedig voltunk mi is elegen... -
nem ma van az a bojkotos fasság
-
jah hát sajna bf2 populárisabb jóval mint az elődje, 42-őt még nagyrészt elkerülték a csés vérpistikék, ott pár retardált idősebb volt csak (xray, gs)...dehát haladni kell a korral :(
de szerencsére azért megvan még a viszonylag magas átlagéletkor, szal nincsgond...max néha kicsit összekapunk az sg-s modikkal, beszólogatunk pár embernek, aki kicsit nagyobb arccal jön ide a kelleténél, de azért nagyrészt békeszerető scene vagyunk :)
(jön minnyá meow, és rámcáfol :D)
legalább lesz egy kevésbé antibfes sg modi :) -
willis #82148 ok proba
-
bocs, rosszul emlékeztem, ezt próbáld meg:
renderer.drawHud 0
(/ nélkül) -
Erről beszélek, a gyereknek esélye sincs változni... 
nah, mindegy, jövőhéttől, ha kapok eredetit Nyíregyházán, akkor én is feltűnök a scene -ébe :) Lehet szétrúgni seggem :)
előre látom:
"BEZÁRTAD A TOPIKOM???!!!! NESSSZEEE!!! Rohagggyyy elll!!!"
"BÜNTETŐPONT???!! EZT KAPD BE!!!"
-
willis #82145 próbálom, de nem segít! -
személyesen is ilyen kibaszott szellemes lennél? -
huhh talán a 3dmapot ha kikapcsolod, azok is eltűnnek (bár ebbe nemvagyok biztos), meg van egy konzolparancs /renderer.display 0, vagy valami ilyesmi, ez kilő minden információs grafot (eleterő, lőszer hudokat, célkeresztet), ezzel tuti kitudod szedni...filmeknél is ezt használják (vagy a br-t :)) -
kinek a pap,kinek a paplan :P
-
j4n3k #82141 neked a pap, neki a papné, mert több embernek kell a papné ;) -
kinek a pap, kinek a papné :) -
willis #82139 hi
nem lehet valahogy kikapcsolni a neveket a saját embereim feje fölül? -
Hát a Karkand tényleg sokat fut a szervereken, én nem nagyon komálom,pedig Wake után ezen játszottam a legtöbbet...Mostanában Oman is bejön, pedig régen nem szerettem.....Legjobban Dalian Plant, meg a Dragon jön be nekem.....
-
j4n3k #82137 Jaja! -
j4n3k #82136 ne kötekedj. -
Lehet, hogy lefogtok érte gyilkolni, de szertintem az egész Battlefield a városi pályákon a leghangulatosabb, a többi felejtős... -
jah, wake már valahogy nem az igazi így bf2 alá... -
Én szeretem a városi lövöldözést mert jóbuli csak nyomjátok be Oilfildset is olyan levezetésnek wake helyett.Mert az egy nagyon jó pálya -
mert úgy játszol, hogy letörölted a bfet... -
Kurva jó pálya de százharmincadszorra a legjobb kajától is behánysz.
Már mindenkinek a kisujjaban van a varos minden pontja nem lehet megelepetést okozni semmivel. -
j4n3k #82130 Rambo miért vagyok csiter? -
uwu #82129 A pontszámokon is látszik mennyire tevékenyen kivette mindenki a részét a harcból, és nem csak pár ember freggelt
-
Igazad van nekem is=) -
Ezt meg is valósítják a gyakorlatban,vagy csak fenyegetőznek? -
Érdekes hogy mennyien szidják az EA/Dice párost hogy milyen bugos játékokat adnak ki mégis milyen sokan várják és valószínüleg meg is veszik az AF-et!