172102
  • Danee

Debrecenben is..mostmár DE NEM BAJ MERT BAJNOK A LOKI JUHÉÉÉ!!!!!

• Repülő Gyík
    Egész nap itt kell rohadnom ez a szar gép elött, pedig ha jólenne az idő, akkor is ezt csinálnám:)
  • Repülő Gyík
    Üdv. Kőszeg.
  • ERykk
    ITT is:)
  • Repülő Gyík
    Frankó:(
  • kBagyula #82200
    Szegeden is.
  • mNzJean
    Ja üdv a Szombathelyieknek , Kőszegen is szar az idő.
  • mNzJean
    tényleg nagyon jó sqad jött össze , lehet a kép kicsit félreérthető szerintem Gabóca nem a pontszámainkat akarta megmutatni ,hanem mit is....? e őő na mindegy tényleg faja volt fél óráig toltuk az ellenfél is élvezte mert egy beszólás nem volt , pont az volt benn a jó ,hogy kevesen voltunk és ha valakre rálőttem akkor nem százan lőttek vissza ,egy kicsit olyan vietes feelingje volt ,mert fél óra alatt nagyon sokszor ua. az emberre futottunk össze és 1 az 1 ben lehetett lejátszani .Ja és ami még frankó volt ,hogy nem daráltak minket szarrá a helik.Ez egy fullos szerveren nem lett volna olyan élvezetes.
  • kBagyula #82197
    Hétfőre mondtak kicsivel jobb időt az okosok, utánna kezdődik minden előlről. Eső-eső -eső... :(
  • Repülő Gyík
    Frankó, nálunk holnap is esni fog:(
    Lassan elővehetem a nemlétező csónakomat:(
  • Deqwator
    Ha shock paddles-el megöllek akkor miért kell pofázni csimpi?
    ezért nem hiszik el neked senki ,hogy megakarsz változni!
  • Kandurex
    :DDDDDDDD Oké,
  • Polemius
    "váltogatja a karaktereket !!! Egyik pillanatban siper, aztán meggyógyítja magát. Ilyet is láttam !"

Ez nem feltétlen cheat. Egyzerűen felveszed a földön heverő kitet, szétdobálod a lőszert, eücsomagot stb, aztán visszaveszed a sajátodat. Vagy ha nagy hent volt, válogathatsz is, hogy mi tetszik. :)
  • HTS s3rg1nh00
    mit gondolsz,miért lenne ilyen hosszú a ban lista,ha nem lenne cheat a gémhez?
  • Kandurex
    Fúúú, hát, na de! Ilyen gagyiságot, ez tele van csítessel, meg ami még rosszabb, a csítossal! Az, az nem egyszerűen csítel, hanem csítol is! Bizony! Meg állítólag ebbe a játékba lőnek is! Fúj.
  • SubZero911
    Még hogy nincs cheat !

Olyan programot láttam a neten működés közben (ez nem kamu), ami a térképen és "egyenes adásban" is bejelöli az ellenfeleket, leválasztja a saját embereket. Innentől már nincs nehéz munkája a delikvensnek !

Ja arról nem is szólva, hogy nem cserél tárat egy-két játékos, meg hogy váltogatja a karaktereket !!! Egyik pillanatban siper, aztán meggyógyítja magát. Ilyet is láttam !
  • uwu
    Miért nem olyan képet raktál be ami jól jellemzi a játékot???????????
    Most jól félrevezettél minket
    Aki megnézi a belinkelt képet kapásból azt gondolja, hogy pár szerencsétlen helyzetbe került játékost mészároltatok, úgy hogy annyira kevesen voltatok, hogy éppen ment a szerver.
    Ilyen körülmények között viszont nem beszélnék csapatjátékról a helyedben.

Most aztán kezdheted a mgyarázkodást, és terelést, ebből nem jössz ki jól.

Valld be hogy jól esett a freggelés, és azért raktad be a képet, hogy mindenki átélhesse egy kicsit milyen jó is szinte üres pályán fregre vadászni, szerintem ezt is meg lehet éteni, hisz akik ottmaradtak azon az üresen kongó szerveren mindd ezt szerették volna csinálni.
  • HTS s3rg1nh00
    émmeg hiába nézem IE-el,FF-al,hiába frissítem 60x,nem jó
  • SubZero911
    A jó édes @ @@ @@@ """""""""....... náncsinénikéd gagyog köcsög !
  • mesor
    Nálam látja a bannert! :)
  • HTS s3rg1nh00
    hopp,eltűnt a banner...FF-al se látom,akkor gondolom nem nálam van a hiba
  • HTS s3rg1nh00
    a nagy testrész mindent lát?
  • Kandurex
    Janekről jutt eszembe. Tegnap lekövettem a két IP -t a janekét, meg Suicter -ét. Janek valahol Monor közelében lakik (Nagykáta, Dobos lehetséges még), míg Suicter Nyíregyháza és környékén valahol Szabolcsban, vagy Szatmármegyében mereszeti a seggét (sajnos őt nem tudom normálisan behatárolni, de valószínű, hogy nyíregyházi).

Szóval hacsak nem ült repülőre Janek és tette meg fél óra alatt 250km akkor lehetséges, hogy ő a Suicter.
  • mesor
    Erről beszélek!

A mai beszólásaid után állítom!
  • j4n3k
    Mert te azt mondtad?
  • mesor
    Nem god mod de láttam már olyan videót, (itt linkelte valaki) hogy a gyerek magáról csinált felvételt és olyan cheatje volt amit ha benyomott lőhette bármi nem tudta megölni mert az ereje csökkent de sokkal gyorsabban töltődött vissza. Így soha nem tudott 0-ra csökkeni.

Schrank kihasználod az átlogó lábakat gratulálok ez az a dolog amit a legjobban utálok mert gerinctelenség szvsz.

Janek te soha nem fogsz megváltozni!
  • j4n3k
    És 7th rambon lett meg az expert :)
  • j4n3k
    Megvan az expert medic :)
  • atomboy
    Azt tudom. De CS-ben nem lattam ilyesmit, holott tobb eve vagyok banlist admin, parszaz gyerektol megfosztottam a jateklehetoseget, mert csitelni mertek...
  • Danee
    NO team damage, C4 flying :D
  • Danee
    god mode, quake 1-böl ismerős
    nem tudnak megsebezni, akármennyien lőnek, akármilyen maagsrol esel le, semmi bajod :)
  • Kandurex
    olvass vissza
  • item
    Lehet hogy nem használna, bár nem lagzott a gyerek, a lagot még felismerem
  • atomboy
    Milyen god mode csitrol beszelsz? Lattam mar aimet, wh-t, speedhacket, de god mode? :)

Btw kiprobaltam a gs.bf2 szervert, "kicsit" laggos szamomra... pl autoban valtok helyet, es csak 5 masodperc mulva tudtam atulni...
  • Danee
    Mindjárt felrakom mit összebaromkodtunk ma, 78%-on van a video feltöltés :)
  • Robogo
    LOL azt se tod mennyien voltak.Ez már a végén volt.Tudod azért írtam oda,hogy karkandon és wake-n is,mert akkor teli volt a server és ez a kép már hajnali 2 fele készült.Szóval LOL tényleg...
    És tudod így is van csapatmunka ha ennyien vannak a serveren...

• Kandurex
    Csak azért mondom, mert még a legidiótább se használna god mode -t, ha lenne, hisz egy pillanat alatt lebukna.
  • item
    Keresek, átgondolom, nem megyek még egyszer arra a szerverre, ennyi...

Bár erre nem igen tudok más magyarázatot, ez elég egyértelmű helyzet volt!
  • Repülő Gyík
    Tudom!
    De zászlótartó bug nincs, meg látlak a házon keresztűl bug sincs!
  • Kandurex
    Fiygelj már, linkelek én neked ezer videót, ahogy átmegy a célponton a golyó...LAG, net kód, pillantnyi késedelem, bug, ezeregy hiba.