172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
szárvórsz?
-
Deqwator #82244 majd priv-be megbeszéljük csak most inkább tv-t nézek -
Inkább inkább arról kéne álmodni hogy nó csőd nah télleg ez nemaza topik nemírok töbebt erről bocs. -
Deqwator #82242 b+ most néztem meg a tabellát sajna régit néztem :(
ugyhogy nem 6.kok hanem elsők leszünk ;) -
Tatabánya drukker vagy ők az ötödikek hajrá. :D -
Deqwator #82240 jövőre összeszedjük magunkat és nem 5.-kek hanem elsők leszünk! -
Majd jövőre nah de azt kétlem hogy a láki eljut valaha is legalább 20 bajnoki címig. :D -
Deqwator #82238 fogyá le!
-
Deqwator #82237 hát az a legközelebb nagyon messze van :P -
Jössz DC war-ra? -
Rajczit jogtalanul. Sajnálom hogy nem lettünk bajnok mert az idén mi játszuottuk a legszebb focit, azt sajnálom hogy Kokó nemlőtte be első félidő a legnagyobb a helyzetet meg még volt 12 nah majd legközelebb, de már nagyon türelmetlen vook 98 óta 2 éve is népstadionba vesztettük el bajnokságot beszarás. -
téged ki kért meg h.elmondd a véleményedet?
hajrá Diósgyőr
-
j4n3k #82233 Ez az! Ez hiányzott rajtam kívül ;´) -
az egy dolog mit mondtak a rádióban...a FF-ban van nekem időjárás-jelentő,egész nap aszonta esik az eső... 
-
Block #82231 téged ki a rák kért meg hogy osszad a jó tanácsot
-
Már meg is rendelted? Mert most mondták a rágyióban, hogy nemsokára esni fog Miskolcon.
-
Deqwator #82229 ...
veszteni tudni kell!!! -
HU.man butcher #82228 Erről van szó! Megvették a bírót és erre verik magukt! -
Deqwator #82227 szerinted jogtalanul állították ki az újpesti droidokat? -
j4n3k #82226 Jaja, érdekes hogy ezzel a bíróval kapott csak ki az újpest eddig :) -
j4n3k #82225 Amúgy újpestnek drukkoltam, ott laktam egy időben :) -
HU.man butcher #82224 Bajnok.... pff. kurva nehéz ellenfél volt!!! Úgy nem nehéz bajnoknak lenni hogy a bírót megvették, megnéztem volna hogy -2 emberel mit alkottak volna!
Debrecen
-
j4n3k #82223 Szia l-bandi :) -
Block #82222 pfuuj mocskos debrecen!!!!!
-
Repülő Gyík #82221 Én rendelek neked is:)
-
Az anyámat ! Hogy eddig nem jöttem rá, hogy mire való a G az E meg a Q gomb !
Nem úgy történt a karakter váltás, hogy bárki is volt a közelben (hullaként) ! De secko jedno ! Van cheat és ez néha kib.... bosszantó. Lezártam.
-
nem fog mert én nem rendeltem esőt
-
Na akkor majd odaa is fog menni ( előbb-utóbb) 
-
Repülő Gyík #82217 Nálatok is nyitvahagyta a csapot a fölöttetek lakó?:)
-
Repülő Gyík #82216 Üdv.
Már nagyon régen "találkoztunk".
Csak vagyok!
Itt kell rohadnom a gép elött:)
Pedig ha sütne a nap:)
-
Pesten jelenleg ömlik az égből a víz -
akkor most érezzem magam megtisztelve,hogy Miskolcon nem esett egész nap 1 csepp eső sem? 
-
olyankor van egy """"""""""kis"""""""""" lagg 
ált,csak ez,de néha újra is indul a szerver/lefagy,de megéri várni,ha 3 perc múlva is u.ez a helyzet,disconnect :D -
Szolnokon is detto u.az az időjárás ESIK ESIK ESIK 

-
Üdv,,
-
a GS.BF2 őn miért vág ki az asztalra ?? ma már kétszer előfordult...
Amúgy az is érdekelne, hogy elég sokáig megy rendesen a játék, és egyszercsak bejön az hogy "problem with your connection" és behal az egész, csak ESC et nyomok és disconektelni lehet, le merem fogadni vazze ezzel is kitudnak rakni a szerverekről, csak nem jelzi semmi hogy kicked, vagy banned, se pb, se egyéb, csak behal a kapcsolat. Nem tud az admin valahogy mittudomén megszakitani egy játékos kapcsolatot a szerverrel ?? Nem tudom, ezért kérdezem, valaki aki nagyon benne van ebben szóljon már legyen szives...
-
Szeva Gyííííík! Rég láttalak!!! Mizu? :)
-
jah hallottam...énis divatlokiultra voltam a lan idejére :D -
nnnna ja a sok láma aki nem ismeri a játék minden részletét egyből össze-vissza csíterezik ahelyett hogy kicsit elgondolkodna mire való a G E és Q gomb
-
OFF
Bajnok a DVSC-AVE Ásványvíz együttese!
2006. 06. 03. 18:15
Csapatunk 4-1 arányban legyőzte a Lombard FC-t, és mivel az Újpest - Fehérvár összecsapás 1-3-as eredménnyel zárult, a Loki megnyerte a 2005/2006-os bajnokságot!
Bekövetkezett, elérkeztünk a Borsodi Liga 30. fordulójához. Már jó ideje tudtuk, hogy ebben a körben, vagyis az utolsóban dől csak el a bajnoki cím sorsa. Volt, ki reménnyel és bizakodva, és volt, aki kedvenc csapatát féltve, kételyek között várta a kezdő sípszót. Érdekesség, hogy Debrecenben végig sütött a nap, a kezdésre azonban eleredt az eső. Vajon kit, kiket sirattak az égiek? Ekkor még senki sem tudta.
A találkozó felvezetéseként Böőr Zoltán 250., Dragan Vukmir 100. NB I-es mérkőzése alkalmából vehetett át ajándékot, míg Sándor Tamás a Zilahi Zoltán-díjat kapta meg, amely az év legjobb debreceni játékosának dukál.
Ezt követően, 11.000 debreceni néző előtt Szabó Sándor játékvezető a sípjába fújt, és a Loki támadói útjára indították a játékszert. Az első percben Lipták célt tévesztett fejese jelezte, hogy a Lombard FC, Zsivóczky Gyula ígéretéhez híven nem azért érkezett a Hajdúságba, hogy egy könnyed debreceni győzelemhez asszisztáljon. Öt perccel később Halmosi fejelt Szűcs kapujára, ám a vendégek hálóőre könnyedén hárított. A 10. percben Sándor Tamás végzett el szabadrúgást a pápai kaputól 18 méterre, lövése a kapufa mellett suhant el, míg a másik oldalon Fabinho ostromolta Csernyánszki kapuját, a brazil játékos fejesét kapusunk magabiztosan fogta. A folytatásban ’felborult a pálya”, rövid időn belül Vukmir, Sándor, majd Boganovics is célba vette a vendégek kapuját, Szűcs azonban mindhárom alkalommal a helyén volt. Az egyébként rendkívül fegyelmezetten futballozó vendégeket együttesünk igyekezett már a félpályánál megállítani, és a megváltozott „harcmodorral” a kék-sárgák nem tudtak mit kezdeni, így akcióik rendszerint már a felezővonal átlépésekor elhaltak. A 20. percben megszületett a hőn áhított gól! Sándor Tamás, Brnovics visszafejelt labdáját 22 méterről bombázta rá, Szűcs ezúttal tehetetlen volt! Öt perccel a Loki-gólt követően futótűzként terjedt el a hír a nézőtéren: vezet a Fehérvár a Puskás-stadionban! Mint kiderült, az önfeledt örömöt kiváltó „információ” nélkülözött minden valóságalapot. A 29. percben Brnovics kétszer is növelhette volna az előnyt, ám csatárunknak ezúttal nem volt szerencséje. Teljesen váratlanul egyenlített a Lombard FC. A 40. percben az üresen maradt Fabinho fejelt könnyedén Csernyánszki kapujába. Négy perc alatt a pokolból a mennybe! Sándor szabadrúgását Szűcs még kitolta, a labdát Máté kotorta vissza a kapu elé, majd három pápai védő gyűrűjében Brnovics helyezett a kapuba! Ismét vezet a Loki, 2-1! Szabó játékvezető nem sokkal Brnovics találata után lefújta a játékrészt.
Mivel a másik mérkőzésen az Újpest és a Fehérvár csatája 0-0-ra állt, a félidei eredmények szerint a DVSC vezette a tabellát!
Az időjárás nem kegyelmezett, szakadó esőben folytatódott a második félidő, melyet debreceni akciók vezettek fel. Bogdanovics, majd Brnovics próbálta növelni az előnyt, de nem tudtak túljárni Szűcs eszén. Az 57. percben a rutinos kapus is tehetetlen volt, Dombi tört be a tizenhatoson belülre, a labda Halmosi elé pattant, a középpályás okosan, belsővel helyezett a kapuba, már 3-1! Ezt követően érkezett a hír: a másik találkozón megszerezte a vezetést az Újpest. Hat perccel később tizenegyezer ember üdvrivalgása rengette meg a stadiont, ugyanis egyenlített a Fehérvár. „Hajrá Vidi!” rigmussal „jutalmazta” a debreceni publikum Dvériéket. Jelen állás szerint tehát ismét a DVSC a bajnoki cím várományosa! Közben az idő szerencsére tette a dolgát: telt, múlt. Már csak tizenöt perc, és sikerül a DVSC címvédése! Újabb információ a 79. percben: előny a Fehérvárnál! Maradandóvá téve a pillanatot Bogdanovics növelte a Loki előnyét, immár 4-1-re vezet együttesünk!
Vége, Szabó Sándor lefújja a meccset, de a fővárosi találkozón még négyperces hosszabbítás következik!
Hanacsek lefújta az Újpest – Fehérvár találkozót, amely 1-3-as eredménnyel zárult! A Borsodi Liga 2005/2006-os kiírásának bajnoka: a DVSC-AVE Ásványvíz együttese!
Kezdődhet a fieszta, mindenki a főtérre!
(máté)
ON