172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
j4n3k #82287 Tudom mi az. izé...izé...óbuda? -
Landor #82286 most aquincumon épp nem esik az eső
-
Mit vársz bóbita ha nem tudsz normálisan fogalmazni
-
j4n3k #82284 Mi a bajod a kövérekkel? -
Ja jó lenne megint egy inf kupa, de most csinálhatnánk belőle egy hosszabb bajnokságot!
Egy csoport és mindenki mindenki ellen vagy 2 csoport ahonnan az első kettő jut tovább.
A1-B2-vel, B1-A2-vel játszana a döntőbe jutásért. a két vesztes értelem szerűen a 3. helyért játszana. -
lol!
Egyébként aki azt hiszi hogy a mai fociban van még tiszta meccs akkor az még nem mászott le a falvédőről! (lásd most Olaszo.)
Valaki emlegette az FTC révén a csőd közeli helyzetet nos minden magyar klub úszik az adósságban szal' előbb-utóbb mindegyik csapat erre a szintre fog eljutni.
:)
ON -
na jó8 mindenkinek,elteszem magam holnapra,mert kicsit többet kéne tanulnom fizika vizsgára,mint ma(2 tételt tudok a 11-ből 
)
-
:))) -
jah, kötsög idő...énse tudtam támfalat betonozni :/ -
áhh megszokott szituáció...bandika néha nemtalálja a rejszzsepiét, így nembírja megrángatni a lompost a vadiúj gépére, éshát a magába folytott energia miatt feljön ide keménykedni kicsit (most perpill deqwatort nézte ki magának), bebizonyítva mindenkinek, hogy mitsem változott, egyedül butcher az aki mindig a zsebét fogja, és vele sétálgat (pb után szabadon :D) -
Deqwator #82277 csak szivattunk itt mindenkit június bolondjai vagytok :P -
A tököm ebbe az időbe, most jöttem be, de bőrig áztam...kérdezgettem az okosokat, álltólag egész nyáron ilyen gány idő lesz. Mit is akartam? Ja, igen, makogni a normális viselkedésről, de látom szent a béke. -
HU.man butcher #82275 Akkor jó, kezdek lehiggadni, hagyjuk abba! És sorry! -
Ez hiányzott még ide:DD -
Deqwator #82273 jaja
enyímet is törölték. -
HU.man butcher #82272 Na mi van már törlték is a hozzászólásomat, apám a pofám leszakad
remélem deqwator láttad :D
-
Muszaj durvulnotok? Vannak ertelmesebb sportok... -
bazze,most min vitáztok?majd köv,LAN-on tessék ezt megbeszélni egy pohár sör/bor/tequila(megfelelő aláhúzandó a monitoron
)mellett!PÍSZ na,mert különben én leszek nagyon mérges
-
Deqwator #82269 figyi ő kezdett el nekem irogatni és nem én . -
Deqwator #82267 sajna nem családi ház :( -
családi házba lift?ej de jól megy itt valakiknek
-
HU.man butcher #82264 Hagyd Block ne foglalkozz vele, mert csak jobban felhúzod magad, ezzel a senkivel nem érdemes törödni!!!! -
Deqwator #82263 hajrá!!!;)
a házba lift is van ,hogy ne keljen felgyalogolnod az emeletre
-
Block #82262 inkább megkeresem a lakáscimed hátha kell még... -
HU.man butcher #82261 Ne pattogj és ne sértegesd Block-ot bazd meg -
Repülő Gyík #82260 Na megérkeztek a béna focisták!
A fociba minden megvan, csak a legtöbb szurkolóból hiányzik az értelem! /tisztelet a kivételnek/
Különben az én véleményem az, hogy az összes hazai csapat egy rakat szar, csak ezt nem képesek a szurkolók beismerni!
OFF -
és én mit szóljak,mikor nálunk meg csapat sincs! 
-
...ne mondj semmit földim :D -
Deqwator #82257 akkor menj és egyél még 1kicsit -
Block #82256 ne idegelj tovább mert még a végén kitérek a béketürésemböl
-
Deqwator #82255 
-
Block #82254 cs
-
Es en szegedikent mit mondjak, amikor a Veszprem elcsalta a kezilabda dontot? Nemtom mar hanyadszorra. -
HU.man butcher #82251 igen veszteni tudni kell, de ha elcsalják a meccset, az már idegesítő!!! -
most foci helyett jön a SW2
-
Igen szárwórsz :D most jön a java... :P -
focidrukkerek el innen , széjjel offoljátok a topicot ,majd jön Running aztán kapjátok a sárgalapot .
beszéljünk inkább arról ,hogy nem e kellene csinálni még egy infantry kupát . Számomra a legemlékezetesebb meccsek voltak.
-
Deqwator #82247 jaja -
Engem is csak az dobál ki. Jóelőbb is megtörtént, mára rá is hagyom.
-
egy t lemaradt...érted na :D