172102
  • Danee
    GBC klán!
    a pénteki meccsel akpcsolatban keressetek meg.
    szeretnénk h a mi szerverünkön legyen h tujdunk csitelni
    Na de télleg, mert most teszteljük a szervert, és ki kéne próbálni hogy bir 16 embert, mert 1 hét próbaidőt kaptunk rá coRDHA|Flash komától!
  • Zs0lt1
    1.22-nél próbáltam és fel tudtam szedni endzsivel az ellenséges claymore-t, csak óvatosan kell csinálni.
    1.3-nál nemtom mennyi mindent baxtak széjjel, szal ...
  • schrank
    erre amondatra én is emlékszem de nem én kérdeztem mert én veletek ellentétben nem az anyahajón vertem a faszomat hanem elfoglaltam a kiflisziget 3/5-ét
    te vagy az aki nagyképűen lemondta az internet előfizut meg eladásra bocsájtotta az eredeti bf2-jét aztán ráébredtél hogy függő vagy és visszatértél koratavasszal a pihe-puha bf scene-be
  • Gabor970
    hát én ma délután pl kínomba és unalmamban tk-ztam egy nagyot. Asszem pont Schrank kérdezte, hogy elgurult-e a gyógyszerem. Szétszórtam a hajónkon a C4-et és durr a közepébe. Nem tudom mi lelt abban a pár pillanatban. Bocsánat mindenkinek!!! (már nem osztott-szorzott a végeredménybe)
  • schrank
    bocs de ma legalább 5-6 ilyesfajta nem egyértelmű TK-s konfliktusom volt persze mindvégig én maradtam alul
    most már így emléxem nem azt írtam hogy így is neked volt a legtöbb pontod
  • schrank
    de az ellenséges endzsi biztos nem legalábbis nem szemből
    amúgy sokan még mindíg megpróbálják felvenni a gránátot több-kevesebb sikerrel
  • Deqwator
    mind a 2en repültünk .repültem a leszállópálya felé te meg jöttél velem szembe és nem tudtuk kikerülni egymást és persze ilyenkor mindig én tk-zok és egyböl kaptam a punist.;)
  • Zs0lt1
    az endzsi tudja felvenni a claymore-t, legalábbis az 1.22-ben még ez volt.
  • schrank
    ha jól emléxem gunner voltál és lőttél mindenre ami mozog amiből az következik hogy vállald a felelősséget a tetteidért nem nyomtal egyből punist megvártam valaki újra éleszt-e de mivel hogy majdnem lejárt azu újraélesztési idő hát megadtam azt ami jár
    kérdezz meg bárkit nem szoktam indokolatlanul büntetni de ez nem az az eset volt külön ben is ha jól emlékezem akkor a szerver alapból levonta a 4 pontot és a punis után nem vont le még négyet úgy hogy meég szerencséd is volt
  • bakvarnyu
    87.244.192.201:16567 mind a kettő
  • haxoror
    bájdövéj mintha vmikor szó lett volna arról hogy a sniper majd fel tudja venni a claymore-t, ezt végül kihagyták?
  • haxoror
    Amcsival megyek, velem szembe kínai egyenruhás de kék neves fickó lelő.
    Neki team killnek adja meg hogy lelőtt engem, a következő pillanatban egy amcsi őt is lelövi neki meg normál freg

Jöhet a következő pecs...
  • Polemius
    Azt hiszem már csak oda van esélyed bekerülni ahol még nem ismer senki. Ha találsz ilyen klánt, talán két hétig is tagja lehetsz.
  • Deqwator
    téged is ha letékáz valaki VÉLETLENÜL miért egyből a Page Down-ot nyomod meg?
  • schrank
    tegnap nem nagyon tartották be a playerek a bojkottot
  • TS Zolly
    Pl más a port.
  • bakvarnyu
    Az hogy lehet, hogy két szervernek ugyanaz az IP címe? Hogy lehet váltogatni őket (Antik 2 - 4)?
  • HTS s3rg1nh00
    remélem minél gyorsabban...még nem heverték ki a srácok a DICE-nál az 1.3-as kiadásának estéjén tartott bulit...
  • schrank
    egyszerű szerveroldali beállítás miszerint nem tudod kiválasztani sem az alap sem az SF-es unlockokat a becsületes játék érdekében
  • Swy
    m,ikor jön a mostani patch-et javító patch?
    Amúgy néhány servernél nem ír ki semmi infót amikor ott töltöm a játékot!
    Például: allow global unlocks:0 persze amikor belépek (ha nem lép ki) minden ok és vannak bónuszfegyverek is!
    Ez miért van?
  • schrank
    nnna majd így ...
  • schrank
  • schrank
  • Zs0lt1
    nem emléxem, hogy kalapács lenne a játékban ,)
  • Zs0lt1
    szerinted? :P
  • Cream78
    Commandernak jó az új fegyvere! Többször sikerült az Hammer-t az ellenség helijére dobni!
  • Repülő Gyík
  • ERykk
    Ne szájaljá me megadom az msned janeknak
  • HTS s3rg1nh00
    ezt nem itt kellett volna...így csak flém lesz...
  • j4n3k
    GBC-be lenne még eséjem bekerülni?
  • HTS s3rg1nh00
    =SF=-ék egész jól játszanak amikor én nem vagyok azon a szerveren...vajon velem van a gond?
  • Deqwator
    csít ;)
  • item