172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Polemius #82491 Ah, már megint kitörölte a saját hozzászólását? Ennyire telik tőle. Tényleg egyre szánalmasabb. -
Polemius #82490 Erre válaszolhatnám, hogy köcsög. De nem teszem. Egyrészt mert nyilvánvaló, hogy valóban okosabb vagyok nálad, aki az itt látható helyesírására büszke (míg másban még ennél is gyengébb - lásd az általad nyitott (nem)tanulós topikban).
Másrészt meg nem tudsz annyira felbosszanatni. Ahhoz nálad (jóval) nagyobb kaliberű valaki kell.
Te csupán kifogyván a szellemi munícióból, trágorkodni tudsz. Úgy érzem fognak téged még az életben ezért pofánfágni - mind átvitt értelemben mind szó szerint.
Szánalmas vagy. -
Polemius #82489 Ha nem érdekel senki véleménye akkor miért olvasod el? Vagy ha már elolvastad akkor mindk reagálsz rá? Nem úgy viselkedsz mint akit nem érdekel mások véleménye.
-
j4n3k #82488 Mert eddig mit loptam más oldalról?:D -
Kösz szépen mindjárt kiderül.
-
j4n3k #82487 Nem törölték. Én töröltem. -
Ezt melyik oldalrol loptad megint? :))) -
Igen ez nálam is előfordul néha, ilyenkor nézd meg a feladatkezelőt, mert a BF2.exe és valami 0005.exe fut ilyenkor. ekkor mindig bezárom őket és őjra kattintok a bf2 ikonra! -
j4n3k #82484 A vélemény olyan mint a segglyuk. Mindenkinek van, de senki se kííváncsi rá...
Szóval nem érdekel senki véleménye. -
látom zajlik az élet emberek...csak beköszöntem,megyek is vissza fizikát tanulni,mert holnap vizsgázom! 
-
Rákattintok az ikonra és semmi.???? 
-
Tallálkozott már valaki olyannal, hogy friss win reinstall és játékinstall után ( +1.3 patch) nem akar indulni a game? 

-
jó lenne ha GS.bf2-őn minden map mene nem csak ez a 4 mert szerintem már igen-igen unalmas azért mert azt hiszik magukról hogy jó infantrysok ami természetesen nem igaz még nem állandóan olyan mapokat nyomni de ha már ezzel kell megelégednünk akkor legalább legyenek 64-es mapok mert a méretük lényegébe véve nem változik mégis be tudna férni a sok magyar player természetesen country filtert dobjatok a szerverre -
Polemius #82479 Opsz, látom közben törölték a hozzászólásait. Ez esetben az alábbi reagálásomat is töröljétek, így korrekt. -
Polemius #82478 1. Azért írtad privátban (és nem "privátba"), mert gerinctelen vagy és nem mered nyíltan felvállalni a véleményed. Ezt számos alkalommal bizonyítottad, például azzal, hogy játékban anyázol, de mikor számonkérik rajtad (akár itt a fórumban akár VOIP) akkor behúzod füled-farkad. Én pedig azért válaszoltam itt, mert - veled ellentétben - én vállalom a véleményem nyíltan is, és egyúttal megmutattam nyilvánosan, hogy miért nem érdemes arra várni, hogy megváltozol.
2. "Szart se tudsz a játékról, te ne beszélj."
Ezt honnan vetted kicsi huszár?
3. Nem is a játékról írtam a hivatkozott hozzászólásban, hanem rólad. Csak szövegértelmezési problémáid vannak úgy látszik. De sebaj, van még 6-8 éved az érettségéig, addig még belejöhetsz. De nem kell mindenkinek érettségizni sem. -
Más téma.
A gradecomputers.hu-n van egy szavazás hogy menyjen-e ef a szerverükön.
Szerintem jó lenne mert már uncsi ez a pár pálya ami a sima bf2-ben van.
-
. -
lol! -
Polemius #82472 Gondolom tudtál rendesen farmolni, mert nem volt a többi játékos felkészülve egy szabályokat semmibe vevő dtk-zó basecampelő vinnyogó hangú istencsapására.
-
j4n3k #82471 Kár! azon kívül hogy bannolva voltam szerintem az volt a legjobb szerver. -
Azt meg az eddig fizető tagok megmaradt fele veti el, mert ők (köztük én is) viszont rankedet szeretnének 
A 22es csapdája
-
Polemius #82469 Feltétlen official ranked szervert akartok csinálni? Mi lenne ha esetleg másban gondolkoznátok és scriptelnétek? Úgy nem lenne akkora teher az adminokon. Sok player meg hálás lenne ha magyar private rankedon játszhatna megint.
-
Hát sajnos a 7th server bizonytalan ideig leállt, mert az eddig fizető tagok fele bemondta az unalmast, mert nem voltak kíváncsiak a sok vérpisti nyafizására, meg a töketlenkedő, olvasni nem tudó, szabályokat betartani képtelen
kirugdosásába. 
Remélem, hogy majd sikerül kompromisszumot kötni házon belül, és akkor mehetne újra a server.
-
CÁFOLOM!!!!!
nVIDIA 91.28b jelölésű (47Mb) detonator driver pillanatnyilag a legjobb!!! -
Akkor szerencséd van, nekem nem volt, mindenki prószálja ki és meglátja
-
Repülő Gyík #82465 Bocs hogy beleszólok, de nekem bevállt a 91.28 Beta driver.
-
Kicsit Off, de ez nagyon lol..
MS vs Wii vs PS3 az életben... -
mostanában tényleg nincsenek magyar official rankedos serverek, vagy csak megint beszart az all seeing eye-m? -
Hát nem ajánlom senkinek a 91.xx es drivereket, én is leszedtem és betöltés után a kép fele eltünt, helyette fekete sáv fogadott és az volt érdekes hogy ahogy mozgattam az egeret ugy változott. Még az nVIDIA-nal sincs a 84.21 nél jobb kint. Meg kell várni mikor ők is már kirakják!
-
de jó is lenne ha az új peccsben tudna dobni a kommander satupadot
-
dejó is lenne ha ilyen tankok lennének benne... -
az 1.4-es peccs ujitasa,az engineer csak igy fog tudni tankot szerelni...
-
lehet,hogy eppen feltengelyt akar cserelni -
Sok a spyware meg hasonló finomságok a gépeden...
-
Talan rakd fel a ForceWare 91.28 -as drivert hatha segit. -
hi!
lenne egy nagy problémám. a bf2 játszhatatlanul szaggat minden minimumon, 800 -600ba, a látóhatárt teljesen levéve!!!!!!!konfigom:2500cpu 1gb ram gfMsi nx6600 256mb-os
mi lehet a gond????????????? -
most írtuk hogy nem számít a net sebessége light-os kolléga
-
eszméletlenül nehéz tankkal kikerülni 1 gyalogost.. mondjuk ez nem azt jelenti h jogos h befekszik alá -
Gabor970 #82452 hát ha nem a net sebessége számít, akkor nálam valami csoda van, mert tök gyík a gépem, mégis nagyon gyorsan bent vagyok. -
Landor #82451