172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
na helló! hátte? a modorod csak szebb lett! Már kezdtelek hiányolni! Már nagyon leesett a vérem paraszt szintje de hála neked már semmi baj! 
-
A battlerecorder file-okat hova is kell másolni ?
help please..
-
vedd meg az eredetit vagy szopj tovább. -
Janek,alberto, csíra stb kis geci, hogy a falloszcidázó édesanyádba mered te már harmadszor a szádravenni az anyámat. Ha olyan tökös legényke vagy akkor a szemembe merd mondani. De amilyen kis gyökér lehetsz ezt biztos nem mernéd. Majd ha te is annyi idős leszel mint én akkor te az ilyen kis fallosz szopó kis köcsögöktöl te sem fogod eltürni mint pl te vagy.
Lehet nem érted meg, de azért leírom. "NEM VAGYUNK TESTVÉREK" -
Talán bevásárló központok!? -
Somogyban nincs Teszko vagy Osan? :) -
Madmano #82526 Hali.Szeretnék venni egy BF2-öt.Csak az alapjáték érdekelne.Ha lehet,originál.Van olyan somogyi,aki tudna ebben segiteni? -
Szerinted ha 20 percenkent beirod akkor valaszol ra valaki? -
(ez már nem aktuális, kérem törlését) ;)
szal megtaláltam :) -
aha,
de hová? -
én anno a kezdetek kezdetén egyszer voltam egy magyar tört szerveren és simán aláztam mindenkit pedig egy egész délelőttöt nyomtam akkor végig és ráadásul 64-es mapokon úgyhogy bizton állíthatom a warezosok ratyik
-
"6. Pistike a karácsonyra kapott BF2-jével a legit szervereken idegesíti a népet"
Sokkal több szerencsétlen játszik tört játékkal mint eredetivel! (nem rátok értem)
Pl.: az olyanok akik 50X kérdezik meg hogyan kell crackelni stb hát az ilyenektől a játékban sem várok többet. ;) -
letöltöttem azt az armored fury kieget! a játékban megpróbáltam bemenni az uj mapokba de nem enged mindíg ki akar lépni a böngészőbe! hogy lehet jáccani azokon a mapokon? és hogy lehet használni az uj járgányokat? -
Deqwator #82518 nekem is elküldöd ha szépen megkérlek?
-
Gollam12 #82517 hát kéne mp3 formátumban ha lehet. emailben eltod küldeni vagy inkább msn? -
most mindegy milyen mapok mennek mert nincs ase az integrált szarver keresővel meg nem fognak keresgélni mert halott ügy 
-
wav-ba meg mp3-ba is meg van.
kűggyem, kell még? -
Paranoia #82514 Az!
és nekem mindig sikerül a szarabbik csapatba kerülnöm...
ha még nemis abba a csapatba kezdek akkor meg átesz az autobalansz
.
all good
-
haxoror #82513 Ha van egy normális commander aki a dokkra nyomatja nonstop az artilleryt akkor át lehet jutni, onnantól már leader spawn
Persze ha béna csapat jön össze akkor gigaszívás de hát ez van :) -
Gollam12 #82512 üdv mindenkinek. Nincs meg véletlenül valakinek a Battlefield 1 zenéje valamilyen hangfájlban? (mondjuk a gépen) Ha valakinek megvan pls --> [email protected]
(Az is elég ha valaki van oly szíves, és tud linket mondani, ahonnan le lehet tölteni)
előre kösz
h@v3 a g00d g@m3 -
Paranoia #82511 Antik2(infantry) 
Stalingrad 64-en esélytelen átjutni csónakkal a másik oldalra...leis törötem azt a mapot.
-
Apache:
Délelőtt a GS.bf2 szerveren futott egy EF map, de mikor a szerver odaváltott, hirtelen kiürült. Úgy látszik kevés embernek van meg.Most épp nem fut EF pálya, de teszek még egy próbát este.
Schrank:
Valóban nem vagyunk jó infantrysok, de nem is azért mennek a szerveren azok a pályák. Egész egyszerűen népszerűek. Meg lehet nézni, hogy általában melyik szerveren vannak. Személy szerint én is unom ezeket a pályákat, azért van benn +1 pálya (most éppen Daquing Oilfields Fujiru javaslatára). Volt idő, amikor minden pálya a szerveren volt, és alig-alig voltak rajta. -
haxoror #82509 Hát egy 32-esnek én is örülnék, a 64-es Dragon Valley-ből egy életre elegem van már 
REKLÁM!
Miért jó a private ranked?
1. tört tehát lesznek rajta
2. van rank-rendszer tehát jobb mint egy sima tört szerver
3. a rank rendszer sokkal gyorsabb mint a legit szervereken szal kevesebb a statpadding
4. Bár tört az emberek mégis normálisan viselkednek mert bann esetén hiába generálnak új kulcsot az unlockjaikat bukják a bannolt nickel együtt
5. lehet scriptelni, nincsenek a legit ranked megszorítások
6. Pistike a karácsonyra kapott BF2-jével a legit szervereken idegesíti a népet
Ha valakit érdekel hogy milyen fíling annak az Antik2(infantry)-t ajánlom, előtte le kell tölteni a custom mappokat de sztem megéri, egy-két map jobb mint a gyári (Berlin, Sztálingrád, Valhalla stb) -
Paranoia #82508 Elég sokan nyomják private ranked szerveren.Jó lenne már ujra egy magyar ilyen server.Sztem eléggé vonzaná a népet.Mivel csak slovákoknál van többnyire ilyen és elég sok hun-t látok:). -
haxoror #82507 Szal a private ranked rendszerhez tört szerverekkel lehet csatlakozni, ha legit szervert akartok akkor az értelemszerűen úgy is "sima" ranked szerver lesz. -
haxoror #82506 oké
A PRIVATE RANKED egy a hivatalostól totál független társulat akik saját rank szervert és listát tartanak, az ÖSSZES ilyen szerver tört. -
Hm. Érdekes. Ha teszem azt befektetek, csinálok egy szervert amin a BF2 fut, akkor miért kéne annak törtnek lennie feltétlenül, hogy prájvét legyen? -
öö he?
hát a gold is private, mégse tört, a pirates meg egy fasza játék, de valahogy nemérzem a logikai összefüggéseket :D -
haxoror #82503 private - pirate ééérted?
-
haxoror #82502 Persze hogy feltétel hogy tört legyen, ezért private ranked
-
öö private ranked szervernek feltétele, hogy tört szervernek kell lennie?
mert ha nem, dobj pls egy msnt, mert lehet érdekelne a dolog, és kifaggatnálak :) -
panther (G?) 
-
"mert nem voltak kíváncsiak a sok vérpisti nyafizására, meg a töketlenkedő, olvasni nem tudó, szabályokat betartani képtelen kirugdosásába."
hát durván ezen okok miatt nekunk megse fordult a fejunkben, hogy publikrankedet kéne üzemeltetni, azért grat, hogy eddig kitartottatok :) -
David2006 #82498 mér nem mindjárt új tankot:) -
Szerintem jók azok a mapok én nem unom őket.
Te vagy a jó infben! Mester taníts minket!
-
Aláhúztam mit kell keresned, de most attól tekints el hogy nem raktam be a dvd-t , csak megakartam mutatni mi töltődik be mikor rányomsz az ikonra...
Nekem sikerült mindig, ha ez volt a baja, valőszínüleg 2x is fut, azért nem reagál! -
Probáltam a staartmenüből,a DVD-jéről a filekezelőből . Egyikből sem akar indulni.
-
Polemius #82494 Próbáld, hogy nem a desktopon levő ikonra katt, hanem közvetlen az exe-t indítod filekezelőből. Hátha. -
most akkor mi a különbség a szád és az ánuszod között
-
Sajnos nem találok semmi ilyesfélet a folyamatok között.És mégse megy.Más ötlet esetleg?