172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Ja mondjuk, nem a legjobb a modora! Hát talán még formálható (nevelhető)! Ha nem akkor meg csak sajnálni lehet!
-
legalábbis vagy én vagyok szarul nevelve,h.használok olyan szavakat,mint"légyszíves" illetve "előre is thx",vagy csak nem tudok olvasni,mert nem látom a hszeiben... -
idejött,és kapásból úgy kezdte,ahogy Joe beidézte...az ilyeneket ezért nem szeretem,mert megmondják neked mi merre hány méter,és utána "ezt meg hogy kell he?"...nem azért fikázom,mert tört,hanem a viselkedése miatt...ha félreértettem volna,én kérek elnézést
-
Ma egész jó meccset játszottunk a HRC vel jók a srácok még össze kell szokniuk, de nagyon ügyessek. 1.2 Pachal szorosabb lett volna a meccs.
Köszönjük HRC csak így tovább fiuk -
Jah, ez igaz.... Csak azé van elég sok ember aki törtel játszik, és tud kultúráltan csapatban, punis nyomkodás nélkül játszani... 
Meg hát igen, egy idegen ha bemegy a "kocsmába", ne akarja az egész bandát kib@szni az utcára! -
jó, de te nemis mondtál ilyeneket, hogy "idegesít ez a gyerek", vagy "leesett a vérem parasztszintje" :)
akiben nincs meg a kellő alázat, mikor kérdez, az kapja be szépen keresztbe-hosszába :)
(másik meg az, hogy asszem faqban benne is van a válasz a kérdésére, bár már nemlátom azt a postot :)) -
Miért kell lefikázni azt aki törtel játszik? Lehet nincs rá pénze! Vagy csak nem elég kocka! Esetleg nem ismeri, és nem akar 10-11000 Ft-ot kiadni egy olyan jétékért amit lehet utálni fog! Én is bénáztam az elején, de volt egy két jó arc aki segített(köszönet érte), és ma már megy gond nélkül...
-
terrain detail: medium? -
kergess rá egy norton utilitiest a gépedre....kicsit rendberakja a winfost -
Tgabbar #82562 Alapból ottvolt.Levettem low-ra ..ugyanúgy kidob :(. -
David2006 #82561 ja
hfc-ből keletkezett
-
Ki a HRC? Magyarok? -
Xian #82559 Unlock az.
-
Xian #82558 Sokkal jobban fogyna a Booster Pack ha 2 Unclock járna mellé.
Vagy 1. -
Polemius #82557 Szerintem - ahogyan közben írták is úgy látom - törtnek kell lennie. -
a fifa egy fos:) -
Nekem ugyan ez volt hagytam a faszba...
-
Az audio beállítást vedd le mediumra. -
Bocsi nem én nyomtam kétszer... -
Na jöhet a kép.... !
Landornak : Én szívesen elmennék ilyen talikra, de már kicsit ki is öregedtem, meg már gyerek és család is van. Az fontosabb. Verekedni még szeretek, de már csak akkor, ha nem jelentenek fel..
-
Na jöhet a kép.... !
Landornak : Én szívesen elmennék ilyen talikra, de már kicsit ki is öregedtem, meg már gyerek és család is van. Az fontosabb. Verekedni még szeretek, de már csak akkor, ha nem jelentenek fel..
-
Tgabbar #82550 Sziasztok!
Nem tudom tudna-e valaki segíteni azon probléma megoldásában,hogy a usi mod miután betölti a pályát kidob az asztalra...a segítséget előre is köszönöm(a használhatóakat perzse). -
TS Zolly #82549 Ha jól értemezem, szívedbe lopta magát Jancsika.
-
az első kör második csatájában elég szarok voltatok úgylátom...a többi kb.reális
-
Deqwator #82547 az tuti ,6-0-ra elvertem :D -
David2006 #82546 a tanulság:RPK-ból hamar kimegy a lőszer ha 5-6 ember fut szembe
-
Köszönjük a ma esti gyakorlást a HRC*** klánnak, sajna a 20 perces time limitet nem sikerült sose eltölteni 
2 kör Karkand, infantry 16-os mapon 10 vs 10
1.kör
173-0 LoB USA (LoB win)
74-0 LoB MEC (LoB win)
2.kör
155-0 LoB USA (LoB win)
156-0 LoB usa (LoB win)
558-0 (LoB win) -
-
-
c:\documents and settings\neved\dokumentumok\battlefield2\profiles\default\Demos
(letre kell hozni ha nincs ilyen) -
vótá teis lanon? -
Landor #82541 Miért, miről írsz? A beépített notebookodról a traktorodban?
joebácsi: ugyanmár.. schrank meg a talik.. azon is csodálkozom hogy egyáltalán a nemét kitöltötte az sgs adatlapján
-
meowról annyit érdemes tudni, hogy piszokszarul fifázik boxon, minden más lényegtelen :D -
féltem hogy beteszed a meow képét a mostani lanról de szerencsére azt sem tudod miről írok
-
Landor #82538 ezzel most kb semmit sem mondtál
mert a társaság felére ez igaz a másik felére meg nem..
gyere el a köv talira és nézd meg hogy kikről is beszélsz..
persze hozzáteszem hogy a '40 kilós paragépek' nem lesznek ott -
Megfigyeltem, hogy akik a forumokban anyáznak, meg agresszióskodnak, azok általában szemüveges 40 kilós paragépek, vagy kövér 150 kilós, a kólától, meg a chipstől cukros pattanásos egyedek. (vagy 12-14 évesek)
Lehet, MeOw is ilyen lehet, mert egyfolytában szapul.
MIAU=MEOW -
minket meg te idegesítesz a többi jómadárral együtt,akik nem képesek megvenni eredetiben,mint az itt tanyázó törzsvendégek...ennyi...
különben meg:ha tört,akkor tök mind1,nyílván van tartva az eredeti kulcs,amihez leszedték,szóval igencsak szopás
ajánlott a Shift+Delete gombok kombinációja,ha meg az alap eredeti lenne(neadjisten),akkor is,mert hamar kapod a global ban-t
-
ne kezdjetek flémet mert most nyugtalan vagyok és szétb***om véletlenül a fórumot értitek...szóval csitulás van.
-
végülis én nem azt mondom hogy nincs igaza! csak annyira idegesít ez a gyerek, hogy már szórakoztat! -
Miért nincs igaza?
Attól hogy beírod 500X attól még senki sem fogja tudni rá a választ.