172102
  • Cream78
    Ja mondjuk, nem a legjobb a modora! Hát talán még formálható (nevelhető)! Ha nem akkor meg csak sajnálni lehet!
  • HTS s3rg1nh00
    legalábbis vagy én vagyok szarul nevelve,h.használok olyan szavakat,mint"légyszíves" illetve "előre is thx",vagy csak nem tudok olvasni,mert nem látom a hszeiben...
  • HTS s3rg1nh00
    idejött,és kapásból úgy kezdte,ahogy Joe beidézte...az ilyeneket ezért nem szeretem,mert megmondják neked mi merre hány méter,és utána "ezt meg hogy kell he?"...nem azért fikázom,mert tört,hanem a viselkedése miatt...ha félreértettem volna,én kérek elnézést
  • Kissztani
    Ma egész jó meccset játszottunk a HRC vel jók a srácok még össze kell szokniuk, de nagyon ügyessek. 1.2 Pachal szorosabb lett volna a meccs.
    Köszönjük HRC csak így tovább fiuk
  • Cream78
    Jah, ez igaz.... Csak azé van elég sok ember aki törtel játszik, és tud kultúráltan csapatban, punis nyomkodás nélkül játszani...

Meg hát igen, egy idegen ha bemegy a "kocsmába", ne akarja az egész bandát kib@szni az utcára!
  • joebacsi
    jó, de te nemis mondtál ilyeneket, hogy "idegesít ez a gyerek", vagy "leesett a vérem parasztszintje" :)
    akiben nincs meg a kellő alázat, mikor kérdez, az kapja be szépen keresztbe-hosszába :)
    (másik meg az, hogy asszem faqban benne is van a válasz a kérdésére, bár már nemlátom azt a postot :))
  • Cream78
    Miért kell lefikázni azt aki törtel játszik? Lehet nincs rá pénze! Vagy csak nem elég kocka! Esetleg nem ismeri, és nem akar 10-11000 Ft-ot kiadni egy olyan jétékért amit lehet utálni fog! Én is bénáztam az elején, de volt egy két jó arc aki segített(köszönet érte), és ma már megy gond nélkül...
  • joebacsi
    terrain detail: medium?
  • mohus
    kergess rá egy norton utilitiest a gépedre....kicsit rendberakja a winfost
  • Tgabbar
    Alapból ottvolt.Levettem low-ra ..ugyanúgy kidob :(.
  • David2006
    ja
    hfc-ből keletkezett
  • Csacsy
    Ki a HRC? Magyarok?
  • Xian
    Unlock az.
  • Xian
    Sokkal jobban fogyna a Booster Pack ha 2 Unclock járna mellé.
    Vagy 1.
  • Polemius
    Szerintem - ahogyan közben írták is úgy látom - törtnek kell lennie.
  • mohus
    a fifa egy fos:)
  • Cream78
    Nekem ugyan ez volt hagytam a faszba...
  • Pharolas
    Az audio beállítást vedd le mediumra.
  • SubZero911
    Bocsi nem én nyomtam kétszer...
  • SubZero911
    Na jöhet a kép.... !

Landornak : Én szívesen elmennék ilyen talikra, de már kicsit ki is öregedtem, meg már gyerek és család is van. Az fontosabb. Verekedni még szeretek, de már csak akkor, ha nem jelentenek fel..
  • SubZero911
    Na jöhet a kép.... !

Landornak : Én szívesen elmennék ilyen talikra, de már kicsit ki is öregedtem, meg már gyerek és család is van. Az fontosabb. Verekedni még szeretek, de már csak akkor, ha nem jelentenek fel..
  • Tgabbar
    Sziasztok!
    Nem tudom tudna-e valaki segíteni azon probléma megoldásában,hogy a usi mod miután betölti a pályát kidob az asztalra...a segítséget előre is köszönöm(a használhatóakat perzse).
  • TS Zolly
    Ha jól értemezem, szívedbe lopta magát Jancsika.
  • HTS s3rg1nh00
    az első kör második csatájában elég szarok voltatok úgylátom...a többi kb.reális
  • Deqwator
    az tuti ,6-0-ra elvertem :D
  • David2006
    a tanulság:RPK-ból hamar kimegy a lőszer ha 5-6 ember fut szembe
  • Danee
    Köszönjük a ma esti gyakorlást a HRC*** klánnak, sajna a 20 perces time limitet nem sikerült sose eltölteni

2 kör Karkand, infantry 16-os mapon 10 vs 10

1.kör
    173-0 LoB USA (LoB win)
    74-0 LoB MEC (LoB win)

2.kör
    155-0 LoB USA (LoB win)
    156-0 LoB usa (LoB win)

558-0 (LoB win)
  • schrank
  • item
  • bakvarnyu
    c:\documents and settings\neved\dokumentumok\battlefield2\profiles\default\Demos
    (letre kell hozni ha nincs ilyen)
  • joebacsi
    vótá teis lanon?
  • Landor
    Miért, miről írsz? A beépített notebookodról a traktorodban?

joebácsi: ugyanmár.. schrank meg a talik.. azon is csodálkozom hogy egyáltalán a nemét kitöltötte az sgs adatlapján
  • joebacsi
    meowról annyit érdemes tudni, hogy piszokszarul fifázik boxon, minden más lényegtelen :D
  • schrank
    féltem hogy beteszed a meow képét a mostani lanról de szerencsére azt sem tudod miről írok
  • Landor
    ezzel most kb semmit sem mondtál
    mert a társaság felére ez igaz a másik felére meg nem..
    gyere el a köv talira és nézd meg hogy kikről is beszélsz..
    persze hozzáteszem hogy a '40 kilós paragépek' nem lesznek ott
  • SubZero911
    Megfigyeltem, hogy akik a forumokban anyáznak, meg agresszióskodnak, azok általában szemüveges 40 kilós paragépek, vagy kövér 150 kilós, a kólától, meg a chipstől cukros pattanásos egyedek. (vagy 12-14 évesek)

Lehet, MeOw is ilyen lehet, mert egyfolytában szapul.

MIAU=MEOW
  • HTS s3rg1nh00
    minket meg te idegesítesz a többi jómadárral együtt,akik nem képesek megvenni eredetiben,mint az itt tanyázó törzsvendégek...ennyi...
    különben meg:ha tört,akkor tök mind1,nyílván van tartva az eredeti kulcs,amihez leszedték,szóval igencsak szopásajánlott a Shift+Delete gombok kombinációja,ha meg az alap eredeti lenne(neadjisten),akkor is,mert hamar kapod a global ban-t
  • Running
    ne kezdjetek flémet mert most nyugtalan vagyok és szétb***om véletlenül a fórumot értitek...szóval csitulás van.
  • Gerisone
    végülis én nem azt mondom hogy nincs igaza! csak annyira idegesít ez a gyerek, hogy már szórakoztat!
  • mesor
    Miért nincs igaza?
    Attól hogy beírod 500X attól még senki sem fogja tudni rá a választ.