172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Izébizé, akció közbeni Heli movied nincs? Ez szép meg jó meg minden de eksönöst néznék azse baj ha félórás, úgysincs most melóm idebenn. -
Chuck Norris féle fordulásos rúgással szerintem még az F15 öst is lekapod. Csak jókor kell jóidőben, viszont lehet picit fájni fog utána a kislábujjad. -
Jobb neked ha nem ismersz.:)
csak vicc.
Amugy tul lusta vagyok en mar az ijen partykhoz.
Eleg nekem itthon bekapcsolni a gepet.:)
Amugy se vagyok pesticsako. -
Nagydög #82648 Most mire vagsz fel? Arra, hogy nehany gyanutlan helit le tudsz loni egy .50-es geppuskaval? 
En mar pisztollyal is lottem le helit. Csak ugy ralottem, az meg lezuhant, es en kaptam a killt. Biztos valami nagyon erzekeny alkatreszt trafaltam el.
A kovetkezo nagyobb lepcsoben kessel akarok helikoptert leszedni az egrol, aztan ha az is megvan, akkor atterek a medkites heli vadaszatra. Utanna nem tudom... talan megprobalom felugrasbol szetrugdalni.
-
Akkor upgradelni kellene a tobbi mazsinak is cs -rol bf2 -re.:) -
Promi, te nem jössz erre a Desert Storm kupára amit a Futó ember szervez?? Jó lenne veled talákozni végre egy jó kis verseny keretein belül. Kár hogy lanra nem jöttél, szívesen megismertelek volna élőben is. -
Meg lehet... tobbunknek van mar bf2. :) -
Kiru
-
Tudom, de a BF2 ben nincs Mazsola klan.:) -
Má bocs hogy beleszólok, de 2006.06.06. a hivatalos megjelenés dátuma, azaz ma. -
most nézem a banner bal alsó sarkában van rólam egy kép "munka" közben valami szardarab repül felém de nem látok sok esélyt az életben maradására
-
A Mazsolat nem lehet elhagyni... :) -
Értem, akkor utánanézek jobban. -
Oppsz valakit kiloktem bocsika. -
Mi bajod a helikopterrel ? Olyan gyűlölettel beszélsz róla. Kellemetlen élmények?
-
attól hogy ezeknél a ratyiknál mikor jelenik meg hivatalosan nem számít a hipermarketekben már húsvét óta lehet kapni persze ha nem kapkodják szét mert viszik mint a cukrot
-
Persze persze mikor a raketa a seggedben figyel arrol mar nem beszelsz.
-
Jaja előbb LG-s volt aztán Mazsola ;) -
Jaja az is voltam.:) -
A Mazsis Promi? :) -
kérek minden helikopterezni kívánó újoncot ne dőljön be mindenféle langyi-bangyi helis szlaliomos videónak mert majd pofára esnek fenn a szerveren a tudományukkal én már csak tudom igaz a másik oldalról de még nézni is rossz ahogy próbálnak menekülni a golyózápor elől
-
Mit mi?
"Janeknak sincs klánja,fogjatok össze"
Erre valaszoltam.
En + janek????? naneeeee. -
Nincs bajom az ottani emberkékkel sem. -
Na figyelj pajti látom nagyon okosnak képzeled magad.
Egy apró sorocska elkerülte a figyelmed:
"Várható megjelenés: 2006.09.07."
Egyébként kösz a linket ezt láttam énis. Sebaj akkor várunk.
-
Verzoo #82627 Mi? -
Mester01 #82626 Itt azért normálisabb a társaság mint a Heroes 5 topicban ugye?:) -
Verzoo #82625 Akkor te vagy a googlekirály is mi???? 

-
Mar megbocsass, de ez meg viccnek is rossz.
-
Köszi dude már szedem is. -
Verzoo #82622 Azt hiszem magyarok közül Pharolas az első de Promi is elöl van valahol. -
nesze B+ 30 mp volt google-val úgy hogy chello lightom van és még töltök is vele
-
Alap sensivel addig is ajanlom figyelmedbe Ezt a kis videot gyakorlas celjabol.
-
Azért másabb ismerőssel játszani + Promi kb korban is passzol. Nincs bajom a fiatalabb korosztállyal de ha lehet akkormár a 30as korosztállyal játszom. -
áruld már el ki az első 3 vagy akár első tíz helis had röhögjek amikor levakarom őket az égről 
ja és remélem nem a faszláma gunnerekről van szó akik csak spawncampelnek aztán a statból meg úgy tűnik hogy 1982-ben ők voltak roy schneider dublőrei a kék villámban
-
Elhiszem de imádok helikopterezni. Nem az owerpower miatt, de bf2 környezetben repülni mikor már az asszony alszik...nyami. FÍLINGGG -
Verzoo #82616 Janeknak sincs klánja,fogjatok össze 

-
[H[BA]Promi_papa neven jatszogatok 1 klanban, de nem komolyan csak mint tiszteletbeli tag.:) -
Megkérdezhetem, hogy hol ? Privátba is jöhet ha ez itt nem a reklám helye. -
Valszeg csak feljebb kell vennem a sensimet a helinél és majd csinálok csodákat énis. -
már létezik húsvét óta és a bf2 áráért kapod a kettőt egyben