172102
  • Polemius
    Na, ezt a videot érdemes megnézni. Egyrészt a kommentek miatt, másrészt hogy mekkora területeket terveznek ebben is. :) Remélem jól összerakott multi része lesz.
    12. perc körül tessék figyelni pl meddig látni el. Ott kezd el csipázni.
  • joebacsi
    "Valahogy szornyen nehezkesnek"
    hát jah, nehézkesebb irányítani, mint egy bf2őt, ez tény, de ha így közelítjük meg a dolgokat, akkor a bf2őt is nehézkesebb irányítani, mint egy mario-t, és azért van egy kis különbség :D
    (pl marioban kevesebb bug :))
  • Szigi90
    Ha a Horda szerverre gondolsz azon már működik a battlerecorder.
  • Horatio Bloom
    Az OFP csodás volt... Emlékszem, amikor egy custom mission-ben 2 órán át barangoltam a hegyek közt KGB mesterlövészként őrjáratokat kerülgetve, hogy kilőjek egy tisztet a környék két falujának valamelyikében... Ez volt az eddigi legjobb FPS élményem.
  • Platypus16
    Szerintetek az Armored Furyhoz is ki fognak adni dobozos verziót?
  • koschwarz
    emléxem, az ofp alapjátékban a nem kampányos küldetéseknél volt asszem a legtolsó küldi, aminél figyelmeztetés is volt: 1000MHZ-s proci vagy annál nagyobb szükséges hozzá.

egy nagy frontális gyalogos támadás volt, majd amikor elfoglaltuk a célt, vissza kellett verni az ellentámadást...bakker lehet hogy előkeresem a gammát
  • Polemius
    A lentebb belinkelt video alapján nem tűnik olyan műanyagnak. Nekem tökéletesen elegendő grafikailag amit láttam ott. Nem zavar ha netán a bf2 alatt marad ebből a szempontból, cserébe a hatalmas bejárható hactérért (mert bármennyire is elámultak néhányan a bf2-ben levő területektől, az ofb-ban nagyságrenddel nagyobb volt), a komplexitásért, és a realisztikusabb játékért.
  • koschwarz
    megnéztem én is az armed assault trélerjét, nekem bejön, tisztára ofp fíling, ráadásul asse baj ha nem lesz csili-vili agyoneffektezett graf, legalább futni fog. mondjuk ha ilyen hatalmas területek és ennyi npc lesz, akkor kell majd memória meg proci bőven.
  • JCSR Apache
    Nem lehetne a kupákat battlerecorderes szerveren tartani?
  • Szigi90
    Nem még csak az infantry kupásak a repcsis/helis mapok még nincsenek készen.
  • n003
    bf2 után egy kcsit tényleg bádogkatonának tűnnek de nekem sokal jobban bejött az ofp mint eza nemtommi :(
  • koschwarz
    állítólag idén októberben megjelenik a 2142, na hogy eltaláltuk azt az 5-6 hónapot??.....
  • Nagydög
    A multkor lattam videot az Armed Assaultrol. Valahogy szornyen nehezkesnek, es (nem tudom jobban kifejezni) muanyagnak tunt. Pedig az OFP nagyon kellemes jatek volt.
  • HTS s3rg1nh00
    vagy akármeik magyarra,csak jöjjön már vki :)
  • HTS s3rg1nh00
    s amik a heli/repcsi kupában lesznek?szeretnék gyakorolni,be kell súlyoznom a G5-öt is,mai szerzemény
  • Kandurex
    Itt találsz. Bár nincs magyar, az egyetlen Magyar törtszerveren amin van élet, az 1.0 és folyton tele van :(
  • Polemius
    Már megjelent az Armed Assault?? Ha igen és hozza azt kb amit az ofp, csak mai szinten akkor dobom a fenébe ezt a bughalmazt.
  • j4n3k
    Gyertek gs.bf2 szerverre játszani.
  • Szigi90
    Hi all
    A Horda szerveren futnak a custom mapok amik az infantry kupában leszenek. Lehet menni gyakorolni.
    Horda szerver ip: 195.228.74.105 port: alap
    Custom map letöltés:
    ftp://195.228.74.105:22/Maps/
    vagy
    http://bf2huncup.fw.hu
  • ScOrpY
    1.1.2878 (1.3) verzióra tudtok mondani tört szervereket? mert amik a faq-ban vannak nem jók
  • Polemius
    Tudtommal a magyar EA rankedek közt több is üresen áll sokszor.
    Deviszontellenben! Privat rankedra meg lenne igény szerintem. Az antik 1 2 3-on alig fér be sokszor az ember. Ráadásul szegény magyar playernek nincs magyar private ranked.
  • fv82
    Császtok már vagy fél éve nem játszottam és lenne egy kérdésem. Melyik patchet tegyem most fel? 1.3 az jó? Vagy van újjabb?
  • koschwarz
    monnyuk az is igaz, hogy nem a multis része volt az erőssége
  • joebacsi
    nah elvileg itt a multis részére is rágyúrnak szépen :)
  • n003
    jahh ott ha meglőttek akkor elfeködté oszt annyi vót :)) sajnos egy 26-30 fős szerveren ment a gém a végére már nem láttunk a lagtól :((
  • koschwarz
    imádtam az ofp változatos küldetéseit, amiket ráadásul tényleg úgy csináltál meg, ahogy akartad, sztorija is volt, ráadásul nem is rossz, mindent, tehát tényleg mindent lehetett vezetni, skodával száguldoztam, de helitől vadászgépig, tanktól mindenféle légvédelmi szarig minden volt benne, már akkor is.

szeintem a legnagyobb királyság volt annak idején, és azt kell hogy mondjam, még ma sem csináltak hozzá hasonlót.
  • koschwarz
    ugyanaz a bohemia interactiv készíti, mint az ofp, ami az isten és az etalon a taktikai háborús fps-ek között
  • n003
    megnéztem a hivatalos oldalát hát ez ofp egy az egyben :)))
  • ERykk
    Hát azért a végére jó kis klán lett:)
  • HTS s3rg1nh00
    hm...a legemlékezetesebb az volt,mikor az infantry kupában elpakoltuk az akkor még teljes GS.bf2-t...kurva nagy élmény volt egy olyan kis klánnal egy nagy,szponzoros,szerveres emberekből álló igazi klánt elverni...talán nem vettek minket komolyan?
    a lényeg,h.tényleg nem túl skilles pléyerekből állt,de azóta minden ember fejlődött,ne kelljen sorolnom kit hova vettek föl/hova jelentkezett...igaz,a JCSR-ben még nincs volt HTS-es,de ki tudja
  • n003
    jahh aztán beugrott a dolog Sturmékkal is beszéltunk már erről a gémről .. nekem ofp-os fílingem van vele kapcsolatban és ha egy kicsit is hasonlít rá akkor én bicctos beruházok rá
  • joebacsi
    nem egyre gondolunk sztem :)
    Armed Assult egy gamma :)
  • bakvarnyu
    sorstársam vagy basszus
    sok profi játékos fórumozó között eláshatom magam én is a kb 1:3-as gyilok/halál arányommal
    lényeg, hogy gyorsan kell rángatni az egeret nekem meg az nem megy ha közben hagymás vajas kenyeret zabálok
  • Danee
    péntek este bemelegitünk a GBC-vel, mert szombaton gyakorlás a 25th ellen :DDDD
  • Danee
    péntek este bemelegitünk a GBC-vel, mert szombaton gyakorlás a 25th ellen :DDDD
  • n003
    dehogyisnem!! egy szentéletű türelmes klánlíder lehet ;)) ... najó de ez még a régi Janeknak szól, mert az új az jobban mos-tisztít-csöndesebb-és még pénzt is spórol az ember vele! :))

Atombój: és szerinted a bf2-re vár ojjan jövő minn a cs-re?? én kétlem
  • Nagydög
    Ize... Nezd el nekem, de ugy remlik a HTS kicsit verpistikes klan volt.
  • HTS s3rg1nh00
    anno a [HTS]-ben mégis eltűrtük,többeet volt ott mint én
  • Nagydög
    Akinek akar csak megfordul a fejeben, hogy teged bevesz a klanjaba, az jo ember nem lehet.
  • j4n3k
    Én már csak infantryzok :)