172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Polemius #82771 Na, ezt a videot érdemes megnézni. Egyrészt a kommentek miatt, másrészt hogy mekkora területeket terveznek ebben is. :) Remélem jól összerakott multi része lesz.
12. perc körül tessék figyelni pl meddig látni el. Ott kezd el csipázni.
-
"Valahogy szornyen nehezkesnek"
hát jah, nehézkesebb irányítani, mint egy bf2őt, ez tény, de ha így közelítjük meg a dolgokat, akkor a bf2őt is nehézkesebb irányítani, mint egy mario-t, és azért van egy kis különbség :D
(pl marioban kevesebb bug :)) -
Szigi90 #82769 Ha a Horda szerverre gondolsz azon már működik a battlerecorder. -
Horatio Bloom #82768 Az OFP csodás volt... Emlékszem, amikor egy custom mission-ben 2 órán át barangoltam a hegyek közt KGB mesterlövészként őrjáratokat kerülgetve, hogy kilőjek egy tisztet a környék két falujának valamelyikében... Ez volt az eddigi legjobb FPS élményem. -
Platypus16 #82767 Szerintetek az Armored Furyhoz is ki fognak adni dobozos verziót? -
emléxem, az ofp alapjátékban a nem kampányos küldetéseknél volt asszem a legtolsó küldi, aminél figyelmeztetés is volt: 1000MHZ-s proci vagy annál nagyobb szükséges hozzá
.
egy nagy frontális gyalogos támadás volt, majd amikor elfoglaltuk a célt, vissza kellett verni az ellentámadást...bakker lehet hogy előkeresem a gammát
-
Polemius #82765 A lentebb belinkelt video alapján nem tűnik olyan műanyagnak. Nekem tökéletesen elegendő grafikailag amit láttam ott. Nem zavar ha netán a bf2 alatt marad ebből a szempontból, cserébe a hatalmas bejárható hactérért (mert bármennyire is elámultak néhányan a bf2-ben levő területektől, az ofb-ban nagyságrenddel nagyobb volt), a komplexitásért, és a realisztikusabb játékért. -
megnéztem én is az armed assault trélerjét, nekem bejön, tisztára ofp fíling, ráadásul asse baj ha nem lesz csili-vili agyoneffektezett graf, legalább futni fog. mondjuk ha ilyen hatalmas területek és ennyi npc lesz, akkor kell majd memória meg proci bőven. -
Nem lehetne a kupákat battlerecorderes szerveren tartani?
-
Szigi90 #82762 Nem még csak az infantry kupásak a repcsis/helis mapok még nincsenek készen. -
n003 #82761 bf2 után egy kcsit tényleg bádogkatonának tűnnek de nekem sokal jobban bejött az ofp mint eza nemtommi :( -
állítólag idén októberben megjelenik a 2142, na hogy eltaláltuk azt az 5-6 hónapot??.....
-
Nagydög #82759 A multkor lattam videot az Armed Assaultrol. Valahogy szornyen nehezkesnek, es (nem tudom jobban kifejezni) muanyagnak tunt. Pedig az OFP nagyon kellemes jatek volt. -
vagy akármeik magyarra,csak jöjjön már vki :) -
s amik a heli/repcsi kupában lesznek?szeretnék gyakorolni,be kell súlyoznom a G5-öt is,mai szerzemény
-
Itt találsz. Bár nincs magyar, az egyetlen Magyar törtszerveren amin van élet, az 1.0 és folyton tele van :( -
Polemius #82755 Már megjelent az Armed Assault?? Ha igen és hozza azt kb amit az ofp, csak mai szinten akkor dobom a fenébe ezt a bughalmazt.
-
j4n3k #82753 Gyertek gs.bf2 szerverre játszani. -
Szigi90 #82752 Hi all
A Horda szerveren futnak a custom mapok amik az infantry kupában leszenek. Lehet menni gyakorolni.
Horda szerver ip: 195.228.74.105 port: alap
Custom map letöltés:
ftp://195.228.74.105:22/Maps/
vagy
http://bf2huncup.fw.hu -
1.1.2878 (1.3) verzióra tudtok mondani tört szervereket? mert amik a faq-ban vannak nem jók -
Polemius #82750 Tudtommal a magyar EA rankedek közt több is üresen áll sokszor.
Deviszontellenben! Privat rankedra meg lenne igény szerintem. Az antik 1 2 3-on alig fér be sokszor az ember. Ráadásul szegény magyar playernek nincs magyar private ranked.
-
Császtok már vagy fél éve nem játszottam és lenne egy kérdésem. Melyik patchet tegyem most fel? 1.3 az jó? Vagy van újjabb? -
monnyuk az is igaz, hogy nem a multis része volt az erőssége -
nah elvileg itt a multis részére is rágyúrnak szépen :) -
n003 #82746 jahh ott ha meglőttek akkor elfeködté oszt annyi vót :)) sajnos egy 26-30 fős szerveren ment a gém a végére már nem láttunk a lagtól :(( -
imádtam az ofp változatos küldetéseit, amiket ráadásul tényleg úgy csináltál meg, ahogy akartad, sztorija is volt, ráadásul nem is rossz, mindent, tehát tényleg mindent lehetett vezetni, skodával száguldoztam
, de helitől vadászgépig, tanktól mindenféle légvédelmi szarig minden volt benne, már akkor is.
szeintem a legnagyobb királyság volt annak idején, és azt kell hogy mondjam, még ma sem csináltak hozzá hasonlót. -
ugyanaz a bohemia interactiv készíti, mint az ofp, ami az isten és az etalon a taktikai háborús fps-ek között 
-
n003 #82743 megnéztem a hivatalos oldalát hát ez ofp egy az egyben :))) -
Hát azért a végére jó kis klán lett:) -
hm...a legemlékezetesebb az volt,mikor az infantry kupában elpakoltuk az akkor még teljes GS.bf2-t...kurva nagy élmény volt egy olyan kis klánnal egy nagy,szponzoros,szerveres emberekből álló igazi klánt elverni...talán nem vettek minket komolyan? 
a lényeg,h.tényleg nem túl skilles pléyerekből állt,de azóta minden ember fejlődött,ne kelljen sorolnom kit hova vettek föl/hova jelentkezett...igaz,a JCSR-ben még nincs volt HTS-es,de ki tudja
-
n003 #82740 jahh aztán beugrott a dolog
Sturmékkal is beszéltunk már erről a gémről .. nekem ofp-os fílingem van vele kapcsolatban és ha egy kicsit is hasonlít rá akkor én bicctos beruházok rá
-
nem egyre gondolunk sztem :)
Armed Assult egy gamma :) -
sorstársam vagy basszus
sok profi játékos fórumozó között eláshatom magam én is a kb 1:3-as gyilok/halál arányommal
lényeg, hogy gyorsan kell rángatni az egeret nekem meg az nem megy ha közben hagymás vajas kenyeret zabálok
-
péntek este bemelegitünk a GBC-vel, mert szombaton gyakorlás a 25th ellen :DDDD -
péntek este bemelegitünk a GBC-vel, mert szombaton gyakorlás a 25th ellen :DDDD -
n003 #82735 dehogyisnem!! egy szentéletű türelmes klánlíder lehet ;)) ... najó de ez még a régi Janeknak szól, mert az új az jobban mos-tisztít-csöndesebb-és még pénzt is spórol az ember vele! :))
Atombój:
és szerinted a bf2-re vár ojjan jövő minn a cs-re?? én kétlem
-
Nagydög #82734 Ize... Nezd el nekem, de ugy remlik a HTS kicsit verpistikes klan volt. -
anno a [HTS]-ben mégis eltűrtük,többeet volt ott mint én
-
Nagydög #82732 Akinek akar csak megfordul a fejeben, hogy teged bevesz a klanjaba, az jo ember nem lehet. -
j4n3k #82731 Én már csak infantryzok :)