172102
  • Cream78
    Amúgy nem rossz ez a dzsippes dolog, 5-böl 3X használta is akinek ledobtam, a lőszeres láda+ ha kilapít az pech, néha nem árt felnézni! De a legbosszantóbb az amikor az engi szereli a tankot valaki beugrik oszt kilapít, ha ellenség akkor rendben van kihasználta a lehetőséget, de ha csapattárs az má nem frankó!
  • bazs1
    VÓT MÁ?
  • Danee
    de
  • ERykk
    ja
  • Herold
    Ha emberre dobom a lőszeres konténert, abba belehal?
  • Running
    Vagyunk már egy páran, lehet jönni:

A Horda szerveren futnak a custom mapok amik az infantry kupában leszenek. Lehet menni gyakorolni.
    Horda szerver ip: 195.228.74.105 port: alap
    Custom map letöltés:
    ftp://195.228.74.105:22/Maps/
    vagy
    http://bf2huncup.fw.hu
  • Horatio Bloom
    A tankok ellen is hatásos... Három autó garantáltan kicsinálja a legépebbet is Volt is erről egy rövid vitám pár napja az egyik server egy külföldi látogatójával :)
  • n003
    nekem meg van méé?? :))
  • atomboy
    Sajat commanderem vagott ram ketszer is dzsipet egy mapon... Azt mondta, segiteni akart, hat balul sikerult...
  • atomboy
    Nekem egyedul az AF nincs meg...
  • Deqwator
    és a sniper-ekre
  • Xian
    Milyen lett az Armored Fury?
    Most töltöm az EA Downloader -el.
  • Cream78
    1.3-as pöcs óta lehet! Én előszeretettel dobálom az ellenség helijére!
    A múltkor rajta volt a dzsip a heli tetején felszált a srác, vitte magával oszt bumm! Pont nem járt érte. De legalább megkeserítettem az életét!
  • SirArcheer
    Le lehet dobni. Egy majdnem a fejemre esett. De hogy hogy kell azt nem tom, mert nem vok sose commander.
  • haxoror
    fasz kivan eddig nálam szerencsére nem volt a piros-feliratos saját és a járműveken átrepülő rakéta most meg szinte egyfolytában ez megy!
    Kurva anyját az eas pöcsöknek!
  • Herold
    Asszem a battlefield.hu fórumon olvastam, hogy le lehet dodni dzsipet ejtőernyővel, de én ilyen funkciót nem találtam a commander panelen. Most akkor lehet vagy nem? Vagy ez vmelyik kiegészítőben lehetett?
  • Fsensei
    SF nincs meg valakiknek??
  • HTS s3rg1nh00
    bementem GS.bf2-re,30an voltunk,véget ért a kör,dejó EF map,erre maradtunk kb.3-an
  • Nagydög
    Na most, ja. Az, hogy Janek megvaltozik, az olyan mindennapos dolog, mint az ebedido, de a provokalatlan DTK(egy pillanatra most ne tekintsuk provokacionak Janek puszta letet) vele szemben sem megengedett.
  • Fsensei
    Az is a megváltozásod része hogy elfoglalhatatlan bázist kempelsz omanon, Janek?
  • mesor
    Mondjuk ebből a megmozdulásból honnan veszed hogy különb vagy mondjuk janeknál vagy akármelyik más DTK-zó köcsögtől?
  • mNzJean
    Igen kérnénk tisztelettel vissza a jó kis gsbf2 es szervert , a jó kis városi mapokkal .
  • j4n3k
    Hát nem.
  • j4n3k
    Nem írtam volna be, és nem akartam elvinni a helit, csak addig voltam ott amig spawnolt a kocsi. És mikor kilőttél, annyit mondtam hogy anyukádat. CSak egy jót röhögtem rajta, nem vettem komolyan :)
  • Szigi90
    A Horda szerveren futnak a custom mapok amik az infantry kupában leszenek. Lehet menni gyakorolni.
    Horda szerver ip: 195.228.74.105 port: alap
    Custom map letöltés:
    ftp://195.228.74.105:22/Maps/
    vagy
    http://bf2huncup.fw.hu
  • ERykk
    Ugynézem a gsbf2nek nem jött be ez az euro force-os mapos megoldás, mindig sorbanállás volt a helyekért,most meg full üres az egész
  • David2006
    megkétük-megkértük
  • David2006
    az meg a másik,meg az is hogy megkétük,meg anyázott...
  • Pharolas
    Na de milyen alapon?? Hisz most írta, hogy ő már csak gyalog nyomja
  • David2006
    Janek mindjárt beír hogy le dtk-tam a heliért
    megvolt rá az okom...
  • mNzJean
    különben probaképp ird be alul a keresőbe,hogy "tört szerver" és megtalálod a választ a kérdésedre.
  • mNzJean
    Veszel egy servert , jól összetöröd és már játszhatsz is vele.
  • Nagydög
    Amennyiben komolyan kerded akkor elmesz te a jo budos...
    Ha csak szorakozol, akkor hasonlokeppen.
  • gamehunter12
    Sziasztok hoyg tudok tört szerveren játszani FAQ-ba nem találtam
  • n003
    szép mozi volt köszönjük
  • Szigi90
    Nem árt a változatosság. Kulonben kiprobáltam a dockos pályát nagyon jo, pont infantryra való.
  • Nagydög
    Tudom mar mi furcsa. Azert tunik minden mozdulat olyan nehezkesnek, mert iszonyatosan esetlenul mozog a fegyver az urge kezeben. Meg egy kicsit halszem optikas erzesem van. A kopterben olyan volt, mintha a lovesz jo ot meterrel ulne elorebb.
  • LuluBono

Volt már? :D
  • mesor
    Inf kupába minek custom mapok!?
  • Nagydög
    Nem az iranyitas tunt nehezkesnek, hanem a mozgas. A Mariora meg ne eskudj meg! Mindig is az idegeimre tudtak menni az ugyessegi platform jatekok. A Half Life elso reszet is ott hagytam abba, mikor az idegen vilagban kellett egyik platformrol a masikra ugralni.