172102
  • n003
    lol .. tömören és nyersen, semmi szmájli
    amúgy nem rossz aza kúbra + fúsi ... mára transzpórtláma az illető
  • koschwarz
    nekem mindegy melyik pálya van a gsbf2 szerveren, egyedül a ködösdzsungelest nem szeretem, meg kubra damot, viszont a 16-os map 32 játékosssal nagyon nyerő ötlet, igazi brutál tömeges harc lenne.
  • Me0w
    Szopjal le a fusepasszal meg a kubradammal egyutt. Varosi palyak kellenek, Karkand es Sharqi.
  • koschwarz
    én azokat a küldiket csíptem az ofp-ben, amiben egy konvojnak kellett csapdát állítani, ha jól helyeztem el a csaptomat, az aknákat, a c4-et, akkor sima ügy volt egy tankos-páncélos többteherautós konvojt semmi perc alatt lerendeztünk, ha nem elszabadult a pokol.
  • j4n3k
    Azt én se szeretem. Hamar lepörög valamelyik csapat.
  • Danee
    szeretek minden mapot :)

egyedül ha valamit választani kell h mit utálok, az a mustár sziti
  • Verzoo
    Jah már csak egy pár óra kell az armoros fityegőmhöz
  • Mersant
    lófaszt, kubra damm 1 fos, karkand cool...;-)
  • TS Zolly
    Ja. Tegnap volt hozzád szerencsém az egyik külhoni karkand szerveren. Ki sem száltál az apc-ből. Ettől függetlenül gratulálok!
  • kBagyula #82842
    Ezek is jók, támogatom.

Szerk: ...és Jó reggelt mindenkinek!
  • kBagyula #82841
    Meg jöhetne esetleg zatar wetlands is néha. Imádom a mocsarat.
  • schrank
    karkandot is basszátok ki a picsába mert unalmas ratyi szar lineáris fos map helyette kérünk kubradamot meg fúsepassztot
  • mesor
    Nah ma egész jó kis játék volt az EA HU I-en.
    Igaz hogy most a vége felé nem kicsit kezdőkből állt a csapat de elötte nagyon jó volt.
  • mNzJean
    néha bedobhatnátok egy-egy 16 os mapot is , nagyon faja amikor 32 ember kergeti egymást egy 16 os omanon vagy sharqin .
  • TerranceG
    Szerver visszaáll a bf2 alappályákra. Ha EF pálya jött, kiürült a szerver.
    A mostani mapok: shárki, mustár, vékájlend, karkand, daliant és daking .
    Nem eebben a sorrendben.
  • Mester01
  • DummyBoy
    Alig várom hogy jöjjön a BF2142 ...

Vége lesz a nemlétező BF2 supportnok, és nem szidhatjuk legközelebb a jólsikerült peccseket ...

Az dühít a legjobban, hogy én kurvára szerettem a BF2-t, de manapság már nemvisz rá a lélek hogy nyomjam egész nap, sokkal több olyan game van ami jobban leköt ... eccerűen beleuntam a rengeteg hibába :(

Egyedül azért járok fel szabadidőmben, hogy picit visszarázódjak a warokra ... de sajna sokat "esett" már így is a teljesítmény :(

Útáááálom ... (Ha nem vitte volna el a megdöglött vinyóm a joyom profilját, és nem lennék lusta újracsinálni, akkor már lehet ennyit sem jáccanék vele ...)

Modokat viszont várom mint a messiást :)
  • uHs Gerzson
  • Landor
    off
    a dagadt geci dundika :Ð
    on
    bf2142 roxx :D
  • uHs Gerzson
    "BF2 mod rulez!!" én is ezt mondom :)
  • JCSR Wolfguy
    Lehet hogy ez is csak annyit fog érni mint az SF, meg az Euroforce, egy két napig érdekes, de aztán ugyanúgy abba marad...
  • JCSR Apache
    BF2 mod rulez!!
    A bf2 motor szerintem bugokra van építve szal ezt kijavítnai csak 0-ról kezdve lehet.Ilyen fatálisan eltolt cuccot egy gyári mod se javít ki.
  • Verzoo
    A mi klánunkba ha valaki megveszi akkor ki van rúgva:)
  • uHs Gerzson
    Válasz: EA pénzpolitika
  • Verzoo
    Neeem inkább főtörzs mert három ezüst csillag
  • mNzJean
    Idézet a gamekapocs -ról "No, végre egy jó hír! Az Electronic Arts a mai napon közzétette az immáron egy távoli jövőben játszódó új Battlefield epizód hivatalos megjelenési dátumát.
    A Battlefield 2142-ben ezúttal már 64-en írthatjuk egymást a sci-fi csatamezőkön, egészen pontosan 2006 október 19-étől. Nagyon várjuk! :) "

Már előre félek , megint szétesik a bf közösség már látom előre ,hogy hullanak majd szét a klánok mert a felének bejön a másik felének el se indul ,mi lessz itt .Várhattak volna vele még egy kicsit.
  • Landor
    psszt.. szakaszvezető... :DD
  • Landor
    te addikt állat
  • SigS
    Főtörzs
  • mNzJean
  • Verzoo
    Köszike:))))))))
  • uHs Gerzson
    Grat
  • Verzoo
  • joebacsi
    ehh, az a szutyadék tuctuc nemkéne az elejére, de amúgy korrekt :)
  • JCSR Apache
    Áhh ez nem gond.
    Ezt mindig jó újra megnézni.
  • j4n3k
    Uavot, artit robbantani voltam.
  • bazs1
    sorry
  • JCSR Apache
    Még én raktam be. ;)
  • bazs1
    sztem is!
  • Cream78