172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
n003 #82851 lol .. tömören és nyersen, semmi szmájli 
amúgy nem rossz aza kúbra + fúsi ... mára transzpórtláma az illető
-
nekem mindegy melyik pálya van a gsbf2 szerveren, egyedül a ködösdzsungelest nem szeretem, meg kubra damot, viszont a 16-os map 32 játékosssal nagyon nyerő ötlet, igazi brutál tömeges harc lenne. -
Szopjal le a fusepasszal meg a kubradammal egyutt. Varosi palyak kellenek, Karkand es Sharqi. -
én azokat a küldiket csíptem az ofp-ben, amiben egy konvojnak kellett csapdát állítani, ha jól helyeztem el a csaptomat, az aknákat, a c4-et, akkor sima ügy volt egy tankos-páncélos többteherautós konvojt semmi perc alatt lerendeztünk, ha nem elszabadult a pokol. -
j4n3k #82847 Azt én se szeretem. Hamar lepörög valamelyik csapat. -
szeretek minden mapot :)
egyedül ha valamit választani kell h mit utálok, az a mustár sziti -
Verzoo #82845 Jah már csak egy pár óra kell az armoros fityegőmhöz 

-
lófaszt, kubra damm 1 fos, karkand cool...;-)
-
TS Zolly #82843 Ja. Tegnap volt hozzád szerencsém az egyik külhoni karkand szerveren. Ki sem száltál az apc-ből. Ettől függetlenül gratulálok!
-
Ezek is jók, támogatom.
Szerk: ...és Jó reggelt mindenkinek! -
Meg jöhetne esetleg zatar wetlands is néha. Imádom a mocsarat. -
karkandot is basszátok ki a picsába mert unalmas ratyi szar lineáris fos map helyette kérünk kubradamot meg fúsepassztot
-
Nah ma egész jó kis játék volt az EA HU I-en.
Igaz hogy most a vége felé nem kicsit kezdőkből állt a csapat de elötte nagyon jó volt.
-
néha bedobhatnátok egy-egy 16 os mapot is , nagyon faja amikor 32 ember kergeti egymást egy 16 os omanon vagy sharqin . -
Szerver visszaáll a bf2 alappályákra. Ha EF pálya jött, kiürült a szerver.
A mostani mapok: shárki, mustár, vékájlend, karkand, daliant és daking .
Nem eebben a sorrendben. -
Mester01 #82836
-
Alig várom hogy jöjjön a BF2142 ...
Vége lesz a nemlétező BF2 supportnok, és nem szidhatjuk legközelebb a jólsikerült peccseket ...
Az dühít a legjobban, hogy én kurvára szerettem a BF2-t, de manapság már nemvisz rá a lélek hogy nyomjam egész nap, sokkal több olyan game van ami jobban leköt ... eccerűen beleuntam a rengeteg hibába :(
Egyedül azért járok fel szabadidőmben, hogy picit visszarázódjak a warokra ... de sajna sokat "esett" már így is a teljesítmény :(
Útáááálom ... (Ha nem vitte volna el a megdöglött vinyóm a joyom profilját, és nem lennék lusta újracsinálni, akkor már lehet ennyit sem jáccanék vele ...)
Modokat viszont várom mint a messiást :) -
-
Landor #82833 off
a dagadt geci dundika :Ð
on
bf2142 roxx :D -
"BF2 mod rulez!!" én is ezt mondom :) -
Lehet hogy ez is csak annyit fog érni mint az SF, meg az Euroforce, egy két napig érdekes, de aztán ugyanúgy abba marad... -
BF2 mod rulez!!
A bf2 motor szerintem bugokra van építve szal ezt kijavítnai csak 0-ról kezdve lehet.Ilyen fatálisan eltolt cuccot egy gyári mod se javít ki.
-
Verzoo #82829 A mi klánunkba ha valaki megveszi akkor ki van rúgva:)
-
Válasz: EA pénzpolitika -
Verzoo #82827 Neeem inkább főtörzs mert három ezüst csillag 

-
Idézet a gamekapocs -ról "No, végre egy jó hír! Az Electronic Arts a mai napon közzétette az immáron egy távoli jövőben játszódó új Battlefield epizód hivatalos megjelenési dátumát.
A Battlefield 2142-ben ezúttal már 64-en írthatjuk egymást a sci-fi csatamezőkön, egészen pontosan 2006 október 19-étől. Nagyon várjuk! :) "
Már előre félek , megint szétesik a bf közösség már látom előre ,hogy hullanak majd szét a klánok mert a felének bejön a másik felének el se indul ,mi lessz itt .Várhattak volna vele még egy kicsit.
-
Landor #82825 psszt.. szakaszvezető... :DD -
Landor #82824 te addikt állat
-
Főtörzs
-
-
Verzoo #82821 Köszike:)))))))) -
Grat
-
Verzoo #82819
-