172102
  • HTS s3rg1nh00
    és én még jelentkezni se tudok
    mellesleg:nekem is megvan az SF,majd meglátogatlak titeket F-s
  • n003
    akkor gyere .. veled ponn kilesz a léccám
  • matyi08
    ha leszedem a tört armored fury-t, és eredeti alap játékom van, akkor neten tudok játszani az alappal még, ugye? mert gondolom a kiegészítővel nem, de az alap érdekelne. meg ha vannak unockolt special forcesos fegyvereim, akkor ha nem teszem fel a sf-t, attól még meglesznek a fegyvereim vagy nem?
  • koschwarz
    akkor még hiányzik 7 játékos
  • n003
    óké :)) de nem ma mert meccset jáccunk a MaD nevű holland cb-s klánnal

wazze 12v12-gémre 17en jelentkeztek nálunk :DDDD
  • Mester01
    Ezt én is szeretem....
  • Fsensei
    Azért kérdeztem mert majd valamikor gyere át ts-en a jcsr szobába és akkor majd nyomjuk csapatba az SF-et mert egyedül unalmas...Egyébként visszatérve Janekre nem hiszem hogy robbantani mentél oda mert lekempelted a felszálló MI-28 -at utána meg visszafordultál és ledobtál egy bombát szépen rám aki ott áltam a bázis közepén messze a SCAN-től UAV-tól és az ARTIK-tól.És szerintem sem a az elfoglalhatatlan bázisról felszálló elikopter, sem a járműre váró gyalogos nem számit a kommander cuccának...
  • n003
    ha közben pogo-zol az segít ;))
  • kBagyula #82923
    Elutasították a tranzakciódat, kifinomult EA nyelven.
  • mesor
    Tegnap ugyanez volt velem! :)

Amikor meg próbáltam összehívni név alapján jó játékosokból egy squadot, hogy mégis próbáljunk kitőrni hillről akkor szart rám mindenki.

Nem túlzok tegnap én voltam az egyetlen aki hillről nem a mészárszékre ment hanem próbált zászlót foglalni.
  • Me0w
    Hat sajnos manapsag mar squadba sem lepek be, csak ritkan. Multkor is mustar sziti volt, 3 perc alatt vesztettuk el a mapot, ketszer egymas utan. Persze az osszes epkezlab jatekos az amerikai oldalra tomorult, gbc + jcsr + stb. En meg szoptam a tuloldalon 3x annyi killel + ponttal mint a mogottem levo...
  • penge17
    Sziasztok!
    Tudnatok ebben segiteni ?:
    The following error has occurred:
    Address Unintelligible

Explanation:
    Somewhere along the way to your destination, the address (location) you were trying to get to was garbled.

How to Fix the Problem:
    Your best bet is to hit the Back button on your browser and try to navigate from there. If that doesn't work, you should close your browser window, sign back on to the site, and try again.

If you get this error again, please let us know by going to:

* EA Customer Help
    * Pogo Help

Please take note and let us know the steps you took to get to this page.
    Back
    Armored Fury-t szerettem volna megvenni, de a vegen ez a valasz :(
  • mesor
    Hétvégén amilyen emberek voltak napközben a servereken az valami borzalom. Csupa kezdő (nem valakiknek az alteregói voltak mert érezni lehetett minden megmozdulásukon hogy kezdők). Nézték hogy a földön mi az a claymore nevezetű akármi közben persze legyilkolták őket. A srác beépített gépfegyverrel küzdött a tank ellen (nem sok sikerrel). Végülis valahol el kell kezdeni de azért remélem még egy ilyen turnust nem fogok ki. :)
  • koschwarz
    ja.
  • n003
    az elmúlt, tegnaptól megváltozott!! ;))
  • n003
    majd gyün még kutyára úthenger!! :DDD
  • koschwarz
    én tényleg már nem akarom janeket bántani, de hétvégén is kora délután felmentem a gsbf2 szerverre, éppen sarki ment, és mindenki janeket szidta. értelmes játék nem volt, viszont ment a spawnkempelés 1000rel, janekkal az élen, tulajdonképpen a fél amcsi team az arab főbázist kempelte, meg az arab helikopteres bázist, ment a járműlopkodás. le is léptem, mert úgy tűnt óvodadélután volt

nem fogják fel, hogy így sem az ellenfélnek, sem a saját, normálisan játszó csapattársaknak semmi élvezet nincs a játékban. nyilván ők viszont jól megszedték magukat killekkel.
  • n003
    F-S: mért kérdezted tennap kinek van meg az sf??
  • joebacsi
    R.I.P.
  • Beers
    Ismerős :D !
    Ezt a kocsma dolgot szoktam én is bevetni :D !
  • Fsensei
    Repülővel???
  • koschwarz
    csak meg kell találni az egészséges egyensúlyt. akkor kell játszani, amikor őnaccsága éppen a szexésnyújorkot nézi

meg néha esténként bf2 helyett el kell vinni vacsorázni

• Nagydög
    mar latom a fenyt az alagut vegen. De miert dudal?
  • TS Zolly
    Jaja! Kevered, az más, de nem áll messze tőle nagyon. Kilehet bírni, de nagy akarat erő kell hozzá. Főleg mikor a mézes mázos hetek elmulnak. Akkor jön: ,,már megint az qva számítógép! Velem meg annyit sem törödsz mint vele, mingyá kibaszom az ablakon!,, Ha adhatok erre egy jó tippet, válaszold azt, igazad van picinyem, bf helyett leugrok a közeli kocsmába, iszogatok, és ha hazaértem, majd foglalkozok veled igérem. Hidd el bevált dolog.
  • mesor
    Szekrénynek egyre megy ha valami kép nem jön be neki akkor biztos hogy az illető baszta el a linket.

Egy a lényeg hogy ő tökéletes!
  • Me0w
    Van elet, de mindent ugy kell intezned, hogy a vegen a szexualis eleted ne csorbuljon :P
  • erdos
    Bocsesz, elírás heti akart lenni, bár lehet hogy az asszony /évre gondolt :D
    Köszi Zolly, és hamár így vonalban vagyunk mesélj, van utána élet? egyesek valami alagútról beszélnek fénnyel de lehet keverem
  • Me0w
    Semmi baj a linkkel, csak a sulinet.hu nem eppen a gyorsasagarol hires.
  • TS Zolly
    Hehe! Mé legyen jobb neked mint nekem? Nősülj csak!

És sok boldogságot!
  • Archie2048
    Már belém is tövig döfték az ideglándzsát. Most éppen forgatják is.
  • schrank
    tanulj meg linkelni B+
  • n003
    ...és nyíl egyenes?? :DDD
  • Nagydög
    Napi 3 ejszakan? Nem lesz az sok egy kicsit?
  • mesor
    Neked meg ilyan map kellene amin csak humwee meg vodnik van:

• David2006
    ASE nem igazán működik a peccsel:)
  • FCH kari
    naon jo ez a pöcs!következövel teljesen játszhatatlanná teszik a játékot?!
  • koschwarz
    ja, az ase-t hanyagold
  • koschwarz
    egyébként ajánlom az aláírásomat a figyelmedbe
  • FCH kari
    hmm.... az aseban nézem a szerververek milyen verzioval megy mennek de csak az elözöt találom 1.1.2720-552.0
  • koschwarz
    ha már itt tartunk, a feleségem is nézte velem tegnap a levelup-os műsort a játékexporól, és szerintem egy kicsit máshogy láttya a dolgot...nem szokott arénázni hogy játszom, de azért elragadtatva sincs tőle, de így azért valamit vág a dologból, hogy ez is csak egy szórakozás-időtöltés