172102
  • HTS s3rg1nh00
    a tanulság:vízbe kell ugrani
  • uHs Gerzson
    Én is nemrég kaptam a feladatott hogy tesztelni kell csak még nincs lent, hmmm érdekes festése van annak az Eurofighternek :D
  • felpillanto
    ef megvettem kb feleslegesen remélem ez nem okoz csalódást.
  • atwe
    BF2C Wake Airshow
    kiprobáltam ezt és nagyon király map .)
    teli repülövel helivel és átt vannak festve :)
    nem lehet ejtöernyöt használni (nem engedi )
  • uHs Gerzson
    Majd megtanitunk hatásosan lezuhani hogy a biró semleges halálnak számítsa
  • HTS s3rg1nh00
    ha kitalálod magadtól a TS címet,jöhetsz
  • HTS s3rg1nh00
    mert nem éri meg...
    ennek ellenére én megveszem
  • felpillanto
    mé?
  • atomboy
    Reszemrol SF-ezhetunk. De nem hasznalok TS-t.
  • atomboy
    Ne aggodj. Eletemben egyetlenegyszer tudtam leloni valakit. Viszont ha mogem kerul valaki (mar felszallaskor mogem kerul valaki), akkor sehogy se birom lerazni. :) Igy nem neveztem be. :)
  • Deqwator
    ne tegyed!!!
  • felpillanto
    sziasztok ma lefogom tölteni az uj kiegészítöt tud valaki mondonai olyat hogy ne tegyem? elöre is köszkemöszkepöszkesurmokparaszt
  • ERykk
    Én is mehetek?
  • Deqwator
  • Running
    vazze beneveztem én is egyéniben, de kicsit aggódom mert nem biztos h egyáltalán fel tudok szállni ezekkel a madarakkal, meg asse tom mivel kell rakétázni, gépágyúzni, meg elterelőket dobni. nem tok semmit...le fognak lőni.
  • HTS s3rg1nh00
    uhh akkor úgy néz ki a végén nem leszek..nincs gáz,addig úgyi kiesek
  • Running
    1 hónap kb szerintem.
  • HTS s3rg1nh00
    mintahogy az már itt párszor bennt volt,ha ellenség uncap-jén vagy,robbanthatsz,DE ölni csak késsel/pisztollyal,különben BC(megjegyzem:ez az engedékenyebb változat...)és ha most erre azt írod,h.jóhogynemmá azt fogod nézni mivel lövöd le,tévedsz.FOGLALHATATLAN AZ A KURVA BÁZIS!!!ergo ott senkit semmivel nem lőhetsz le,esetleg mint mondtam engedékeny esetben kés/pisztoly,és nem édekel h.akarod megtisztítani a terepet,bemész,onnan mintha nem is használhatnál normál fegyót,csak C4-et(itt nem tetszik azt gondolni,h."akkor lerakom a C4-et spawnhelyre",mert még több szerverről leszel bennaolva
    ránning:érdeklődés szintjén kérdezném,meddig zajlik kb.a helis verseny,mert úgynézki hónap végén és július elején nem leszek gépközelben
  • koschwarz
    könyörgöm, ne fokozod, ne fokozd...

jóhogynem a spawnkempelésre is mingyá kitalálunk ilyen kifogásokat, hogy "ha lelövöm, mielőtt meg tudna mozdulni, azzal csak a saját életemet mentem"
  • j4n3k
    De, csak az anyahajóról menjek gyalog az ellenség artihoz?:D
  • j4n3k
    Meg kellett tisztítani a területet mielőtt robbantok, mert ez előtt csöves lesniperezet, mikor robbantottam volna az uavot, kérdezd meg tőle.
  • Fsensei
    A JCSR-ből csak én használom az SF-et szóval unalmas.Mondjuk Kornélnak is megvan de ő még fel se rakta, meg hallottaam egy történetet arról, hogy erdősnek is meg van, de ő se használja sajnos.Szóval gyertek aztán lekenünk ezek szerint már 3-an minden külföldi nyomit :D
  • matyi08
    jó, kösz, akkor asszem hanyagolom az armored fury-t.
  • Nagydög
    Franc se tudja. A multkor bekrepalt a net nalunk. El se indult a jatek, mert a CD kulcs kuldozgetesevel kezd. Ezutan en nem biznek az EA-ban.
  • Running
    A Desert Storm ugyanez lesz. Mapok még változhatnak...meg ami még kell.
  • Running
    Dogfight BÉTA szabályzat:

Csapat verseny:

A versenyek során a csapatok 2 választott térképen, 2x15 perces (térképenként) menetekben küzdenek meg egymással. A Körök Ticket értékei számítanak majd. Az a csapat győzedelmeskedik amelyik a legtöbb nyert körrel rendelkezik. Egyenlő eredmény esetén 1-1 pont jár. Győzelem esetén 2 pont. A vert csapat nem kap pontot.
    Minden csapat játszik minden csapattal és az nyeri meg a versenyt amelyik a legtöbb pontot gyűjtötte össze. Ha két csapatnak ugyanannyi pontszáma lett a verseny végére, akkor egy újabb meccsel döntik el egymás között melyikük kerül a magasabb pozicióba.

64-es Dogfight mapokon zajlik a verseny:

Kubra Dam (módosított)
    Zatar Wetlands (módosított)
    El alamein XXL
    Aerial Combat
    BF2C Wake Airshow

- Minden csapat választ egy mapot magának. Egy war során két map fog szerepelni, mindegyik mapon 2 kört kell lejátszani.
    - 15 perces körido
    - 100 ticket
    - 15 mp spawntime
    - Friendly Fire: On
    - Auto Balance: Off
    - Punkbuster: On

- kommander nincs
    - csak repülőt lehet használni
    - 5 vs 5
    - Anyahajón és reptereken parkoló, felszállásra készülődő repülőt lőni, sebezni bármilyen módon szigorúan tilos. Azokra a gépekre szabad lőni, amelyek már biztonsággal elhagyták a felszállópályát. Akit répel, vagy répgyanús helyzetbe kerül, az elhagyja a szervert arra a körre.
    - Szerver megegyezés szerint.
    - Besorolások és idopontok a jelentkezések után. A war csúszhat csak ne maradjon el.
    - Az a csapat amelyik a megbeszélt idopontban nem tud megjelenni és 1 hét alatt a meccset nem tudja pótolni az veszti azt a csatát.
    - Az a csapat amelyik a megbeszélt idopontban nem jelenik meg és ellenfelét nem figyelmezteti veszti az a csatát.
    - Anyázásért, szerverrol lelépés esetén szintén vesztett csata jár.
    - Az a csapat amelyik vét a szabályok ellen, az automatikus veszti aktuális csatáját és büntetopontot kap.

Egyéni verseny:

A versenyek során a játékosok a szervezők által meghatározott 4 térképen, 1x15 perces (térképenként) menetekben küzdenek meg egymással. Az egyéni versenyzők pontszámai kerülnek rögzítésre. A 4. map végén a játékosok eredményei összeadásra kerülnek és a résztvevők számától függően a csapat fele jut tovább a későbbi fordulókra. Egyenlő eredmény esetén a továbbjutásról az 1 vs 1 párharc dönt első lelövésig. Minden fordulóban feleződik a résztvevők száma, ami a későbbiek során majd meghatározza mely versenyzők az ország első 10 legjobb pilótája közé. Az utolsó fordulóban a 10 versenyző pontszáma fog dönteni. Akinek a legtöbb pontja van, az nyeri meg a versenyt.

64-es Dogfight mapokon zajlik a verseny:

Kubra Dam (módosított)
    Zatar Wetlands (módosított)
    El alamein XXL
    Aerial Combat
    BF2C Wake Airshow

- A Szervezők választják ki a 4 térképet.
    - 15 perces körido
    - 200 ticket
    - 15 mp spawntime
    - Friendly Fire: On
    - Auto Balance: Off
    - Punkbuster: On
    - kommander nincs
    - csak repülőt lehet használni
    - ? vs ?, változó, de max 10 vs 10.
    - Anyahajón és reptereken parkoló, felszállásra készülődő repülőt lőni, sebezni bármilyen módon szigorúan tilos. Azokra a gépekre szabad lőni, amelyek már biztonsággal elhagyták a felszállópályát. Akit répel, vagy répgyanús helyzetbe kerül, az elhagyja a szervert arra a körre.
    - A szerver mindig időben ki lesz hirdetve. A Versenyek valószínűleg vasárnaponként lesznek megtartva.
    - Szép kultúrált játékot várunk el mindenkitől, anyázásért, majomkodásért a játékos 1 kör erejéig pihenteti magát.

• atomboy
    Arra emlekszem, en is a szenvedo oldalon voltam. Commanderunk nem szolt, ki jon del felol, csak a foterre nyomatta az uav-t. Ha jol emlekszem, 25 ponttal vezettunk.
  • matyi08
    és ha csak single playerben próbálnám ki?
  • Nagydög
    Na, haggya beken! Tegnap gondoltam atallitom a helit eger vezerlesure, aztan ugy is kiprobalom, mert az elejen nagyon nem ment. A repuloknel szerettem volna meghagyni joystickot, igy nem huztam le, hanem elkezdtem atturni a heli konfigjat. Mikor a pitchet ra akartam tenni az egerre, bejelentette, hogy utkozest talalt a Common controlsal. Hogy en mit mondtam a DICE kepessegeirol, azt inkabb nem ideznem.
  • n003
    nekem ez a 3.akkóntom úgyhogy énsem maradok le mögötted ezen a téren :DD
  • HTS s3rg1nh00
    inkább 2ccer mint 1cerse
    mellesleg nem csak a klántagokra gondoltam :))) Sebi:thx
    kívánságodra regeltem új nevet,az első kérdésed az lesz vele,h."minden klánba lépéskor új nevet regelsz majd?",a válaszom pedig nem,a HTS-ben is 7 hónapot húztam le,azért bátorkodtam mindenhol azt használni,nem is volt benne a kezem a klán felbomlásában...
  • David2006
    ő nem csak infantry-zik?
  • n003
    jóvanna olvasok saját fórumot is nem köll itten mindenkinek szétkürtölni :DD
  • HTS s3rg1nh00
    remélem az új egérrel már kicsit jobb lesz a cucc
    tegnap is 2 órát gyakoroltam,utána meguntam,h.mindig én győzök a párharcban,és mentem élesbe játszani...
    n00b:a célkereszt nekem is ott figyel
    Xfire-re vegyen fel aki teheti,a nicket nem fogjátok kitalálni:serginhoo :)))
  • n003
    jáájjj mindenki simán lezuhan a röhögéstől és nyerünk :DDD jó taktik ;))
  • joebacsi
    és mikor ugyanezt duálba adjuk elő, teljesen összehangolt csapatmunkával :D
  • n003
    jahh amúgy a Ránning féle helis röpködésen nem röhögni mert szerény szeméjjem is nevezni fog .. meg fohgtok ismerni a sajátos légibalettelőadásomról meg a nagy célkeresztről a gép oldalán :DDD
  • Nagydög
    Az SF fegyvereid megmaradnak. Csak az accountod szamit, az hogy eppen mi van feltelepitve, az nem. Ellenben a tort AF-vel nem bohockodnek, mert EA-ek esetleg kibannoljak a CD kulcsodat, aztan pisloghatsz. Nem tudom, tenyleg csinalnak-e ilyet, de naluk barmi elofordulhat.
  • n003
    meg radírozzd mán le a hts feliratot :DDD
  • joebacsi
    te csak gyakoroljad azt a properreles gyilkológépet bőszen oda-vissza, és hosszába keresztbe :)