172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
én meg tegnap a gsbf2-es szerveren szívtam folyamatosan, legjobb esetben is 1-2-vel többször haltam mint öltem, egyszerűen mindenki jobb volt (?), bár monnyuk a körök is elég langyik voltak, volt hogy dalianon egy parti pontot védve egész kör alatt nem láttam ellenséget, csak egy kurva repülőt ami mindig kiszedeet az AA-ból 
aztán egy uccsó körre, hogy megnyugtassam magam, átmentem egy tökismeretlen szerverre, és masturon csináltam egy 21-1 K/D-s kört sniperrel. lehet hogy azt hitték én is használom ezt a szar csítet?
-
Na ezért nem járok mostanában a német szerverekre. Gyanús volt már 2 hete is az összes elhalálozásom. -
Akartam már kérdezni korábban is, hogy honnan tudjátok, hogy az "fejes" volt? Mert kiírni nem írja ki úgy mint anno a MOHAA-ban, CoD-ban... stb. csak a kill-t. Lehet, hogy láma kérdés, de érdekelne. Vagy csak ráfogjátok, hogy ha egy lövéstől megfexel akkor az tuti heccsát volt? -
én mindig is csodálkozom, amikor az elém bevetődő ellenfél összevissza egy lövéssel csinál ki (annyit is hallok, nem egy sorozatot) természetesen bug vagy lag, úgy szoktuk mondani...
-
Biztonsági okokból nem linkeltem az oldalt!:D
Tegnap bementem egy EU DE EF szerverre, kicsit játszani. Olyan szinten szoptam, mint még soha!!! Amivel nem is lenne gond, hisz benne van. Futtás közben kiszed a sniper, még ezt is elfogadom, de ezt 7x egymás után, akkor már kezdek anyázni!:D Great Wall mapon a gyerek átlagban 60-at ölt és 1-2x halt. Akkor kezdtem igazán ideges lenni, mikor a két claymoron átsétált és a közepet védő squadot egyedül lenyomta.Visszaspawnoltunk, és az engineer kisfegyverrel megint lekaszált mind a hármunkat!:D Zászlót elhúzta, artyt túlélte!:D
De ez csak 1 eset a kb. 15-ből!:DDD
Gondoltam, hogy kicsit utánnanézek, de hamar megtaláltam a választ... -
kösz!:) -
Nagydög #83084 Celkereszt(ek?)
Milyen forumban orulnek neki? Egyebkent nem remlik, hogy tobb fejest kaptam volna mostanaban. -
Hát jah...
A PB-nek is úgy kéne működni, mint a vírusírtónak !:) -
Crosshair - celkereszt. -
Punkbuster majd csak frissül -
Morgen!
Érdekesség képpen! Akinek pár napja (kb egy hete) feltünt, hogy elég sok fej lövést kap illetve hasonló kis okosságokat az ne csodálkozzon, ugyanis "ügyes" gyerekek megint megcsinálták a "tutit"...
BF2 Light is a extremely small, and impossible to detect mini version of BF2 Full hack.
Az a nevetséges, hogy mennyire örülnek neki a fórumon!:((
Ui: egy szónak nem találtam a magyar megfelelőjét: Crosshairs -
Wing,Pnet,PCEF,Hef,Dragon,SOS,SOG és most alakult a =25=
-
1.) majdnem minden komolyabb klánnak van saját servere, a "tehetősebbeknek" ranked server a többieknek sima unranked server .
2.)warok általában neten történnek lebonyolitásra valamelyik klán serverén.8vs8 12vs12 és nagy ritkán 16vs16 ez megbeszélés kérdése melyik klán éppen hány főt tud kiállitani. A gyak warokon nem olyan fontos a létszám betartása akár lehet 6vs6 is viszont a kupákon azért illik teljes létszámban megjelenni.
3.) magyar klánok csak igy fejből : Dr , Frx ,7th ,Jcsr,Horda,Gbc,HbA,Rdha,Vény,Lob,Gsbf2,Cor,Trs??,ha valakit kihagytam akkor sry. Taglétszám klánonként változó vannak elég népes klánok és vannak akik jelenleg létszámhiánnyal küzdenek.
-
BF2 (magyar) warokkal kapcsolatban lenne néhány kérdésem:
1. Mennyire jellemző, hogy magyar BF2 klánoknak saját szerverük van? Gondolom a sávszélesség-igény magasabb költsége miatt nem olyan gyakori mint pl. CoD2-ben.
2. Warok hogy szoktak történni? Csak LAN-partykon vagy saját klánszervereken is előfordul? Ezek általában hány fővel mennek?
3. Hány aktív magyar klán van BF2-ben, és milyen nagyságrendű a taglétszámuk kb.?
thx. -
Ez valami warszabály, vagy ez minden officialon érvényes, hogy az uncap bázison tilos lőni? -
ez biztos fajt a helinek:)

-
Na egyeske elszallt. Kar, pedig szepen elfoglaltunk a tvtorony Sharqin, orulok, hogy abban a squadban lehettem. :) -
kezdödik a colombo mindenki eridjen nézni -
Na asszem, megoldottam. Map felrakasa utan ujra feltettem az 1.3-s patchet. Ugy mar beengedett egy kulfoldi szerver, ahova korabban sem sikerult. -
nincs gond,elmondom még úgyis 60x :D -
ja bocsi, csak egy ideje nem olvastam a fórumot. mégegyszer bocsi. -
1.3-as szerverekkel nem megy...60x írtuk már,tessék Xfire-t használni :))) -
nekem meg nem találja meg az all seein eye a servereket. nem tudom mi baja lehet, eddíg működött... -
Szeretnék megkérni mindenkit hogy a RankedII helyett válasszátok inkább a RankedI-et, ugyanis általában az kevésbé lagos, mégis úgy vettem észre hogy a II-re mennek inkább a playerek. -
Én mondtam ezekkel a custom mapokkal csak a baj van!
-
ja, hogy most másik megy. és ez milyen? -
ez kész. játszottam, vége volt a körnek, és most me azt írja, hogy nincs meg a map, ami fut a serveren. vagy most valami másik van? -
atwe #83063 Darfur
Valszeg ez a map senkit nem fog kidobni gyertek probáljátok ki már vannak rajta:)
-
atwe #83062 másik map Darfur -
Ötödször dobott ki!
Ujraindítottam a vasat és ismét kidobott.
Most másik servert próbálok. -
atwe #83060 Na fiuk ugynézki hogy nem birja map .D
15emberböl/3 embert nem dob ki :D -
Polemius #83059 Akkora láma vagy, hogy a láma kifejezés jelentésével sem vagy tisztában.
-
Deqwator #83058 inkább ezt most nem eröltetem ,állandóan kibasz asztalra. -
vass17 #83057 hasonló problémánk van:(((((((((((( -
Puff!! Kivágott asztalra !
-
vass17 #83055 nem tudjátok miért lép ki a játék amikor WAKE AIRSHOW mapot elindítom?
(lehet azért nincs fent patch???????)
előre is kösz a segítséget!!!! -
Már tölti is befelé !!!!!!!!! -
gondolom ilyen esetekre van a map vote :D -
most meg nem az a pálya van! -
nekem meg azt írja, hogy ellenőrizzem a netkapcsolatomat mikor beírtam az ip-t