172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Azt már direk nem írtam ide. Az egyszerű játékosoknak lehet, hogy már ez is bonyolultan hangzott...
-
Az SF még kicsit bonyolít is rajta, ha van olyanod is. :) -
Az viszont gáz, hogy a booster pack-okat nem az alapgémhez (v1.0), hanem a második vagy harmadik patch-ez fejlesztették. Ergo, a telepítés menete:
1.) Telepíted az alapgémet
2.) Telepíted az 1.3-as patch-t (az EF min. 1.2-es patch-re hajlandó települni)
3.) Telepíted a boostereket
4.) Majd telepítheted újból az 1.3-as patch-t (az EF-ot hivatott javítani vele)
-
4 év után ideje volt gépetcserélni :) -
NEM! UAV-hoz nem!
Itt is látszik, hogy még nincs meg a pálya ismeret.
-
egy csomó favoritnak bejelölt szerveremen mostanában armored fury-s pályák is mennek...úgy látszik egy hétig nem használhatom majd őket 

-
uwu #83124 Nincs abban semmi aljasság, minek üknek helibe. -
A Midnight Sun pályán például kivitelezhető a robbantás az usa bézen. Bár kerités védi, de melléállva egy járművel, arra felugrasz, már át is tudod dobálni a C4-et az UAV-hoz és a SCAN-hez is. -
Azok a kis berregő helik komolyan veszélyesek tudnak lenni mindenre!!! (repülőre, páncélosra, gyaloghuszárra egyaránt)! Nem gondoltam volna. Bár ennek ellenére az elsődleges feladatuk a rajok célbajuttatása és a felderítés. Utóbbi viszont tuti taktika lehet egy összeszokott csapatnak. Gondolom a fejlesztők is ezzel a szándékkal alkották meg, nem pedig a vérpistiknek!!! -
de ez is szar megoldás, mert aki tényleg csak robantani megy be és nem campelni az is repül, ha meg nem tudod kihasználni az UAV robbantást stb. akkor minek van a játékban...
-
McKalton #83120 ezt tudtuk hogy megoldható csak egy vmi volt eddig a gáz hogy a szervert bérli az ember és a kedves szerverüzemeltetők meg nnem adnak akkora szabadságot hogy a scripteket is át tudd írni rankednál. Mert az a 10 fős minimum limit elindulásnál sok külföldi szerveren csak 6 vagy még kevesebb főre van állítva amit csak script piszkálással lehet állítani. Csak ugye az EA ezért elveheti a jogát a szerverüzemeltetőnek ha kiderül hogy piszkálta -
Remélem igen, mert akkor kis hazánkban is le lehetne szok(p)tatni a rosszfiúkat a csúnya dolgokról!!!
-
McKalton #83118 És milyen az Armored Fury Boxer??? -
na, csak nem megoldható mégis?????
-
Na jah... De hát már csak, ilyen a magyar ember..

(Amíg nálunk voltak az oroszok, volt is kitől tanulnunk) -
Te csúnya, rossz fiú...
-
SCRIPT!!!!
Tegnap Voltunk egy külföldi AF szerveren, és lőn világosság, járműlopási szándékkal éphogy átléptem az ellen főbézének a keritésén, (rohadt messze volt mindentől és nem lőttem semmire) automatikusan jött is a kick. /Hivatalos ranked volt/ -
meg innék egy két sört egy Battlefieldes komával -
van itt a foroumozok közül Debreceni? -
Asus A8N-E, AMD 3700+, 2GB RAM, 7900GT 256Ram ez baszki egy vagyon NEM?az én kis nem is mondom milyen azis 140000 vót -
a fene a pofád jó kis géped van -
mégha 2-12 is a killem -
ugy is kitudnám deriteni de nem fogom ÉN A TISZTA JÁTÉKOT SZERETEM!! -
Kapsz olyan csalást hogy belebannolnak! -
Nagydög #83106 Majd adok en neked csalast! -
szemétség akkor énis valaki mondja el hogy kel csalni de csak német oldalakon használnám.Majd adok én nekik csalást -
Ahahahh :D -
Nagydög #83103 Ezen kivul nagyon hatasos a nyelvi modositasok, lecserelt nyito animok, es nemely modok ellen is. -
A pb igen remekul mukodik a ket evvel ezelotti csiteket igen biztosan fogja :P -
Hát én nem is tudtam hogy valakik csalnak az eszem megáll azt hittem a pb jol müködik .én is tudnám sorolni a furcsa haláljaimat.Szét kéne szecskázni a csalokat! -
mostanában kezd telilenni a tököm ezzel a bughalommal, néha tisztára fel tudom idegelni magam, pedig korábban nem...kezdek kiábrándulni 
-
Darfur egy nagyon jó tankos map, sok embernek tetszett. ATOM is nagyon jó, de az át fog kerülni a Conquest mapok közé, mivel túl nagy infantrynak. -
Nagydög #83098 Azert beljebb akkor is mozgalmasabb volt az elet. Az elozo korben ugyanott negy koptert nyirtam ki a tank agyujaval. Harom Cobrat, meg egy BH-t. Igaz egyik Cobrat a foldon. Kicsit aljas huzas volt. Megalltam tavol tole, es megvartam, mig a csokak kenyelmesen elhelyezkednek benne.
-
Darfur legalább ment, és sokan élvezték ahogy hallotam ts-n ;) -
Nos tegnap Horda szerveren kipróbáltuk ezt a Bf2C Dogfight mapot. Kb 10 emberből 3-at engedett be ezért megy a levesbe. Sajnos majd az összes Dogfight és Desert mapot ki kell próbálni h a versenyek alatt ne legyen olyan gond, h valakit nem enged be, vagy full bugos a map.
Ha lesz még mapteszt, mindenképp szólunk és akkor lehet jönni. -
Nem rossz mi... A legjobb, hogy elöbb néztem, 300 online bejelentekezés volt!!!!!!!!! -
ha legálisan ügyes az ellenfél, akkor minimum heccsátnak kell lennie, mert testre a legerősebb fegyverekből is kb. 2 db 3-as sorozat kell. ha meg kipötyög egy-két lövést pl. egy g3-ból, akkor az elég fejre. -
Ne kiabáld el. :( -
Futva egy kis fegyverrel elég nehéz 3 embert lelőni egy fél tárral!:D Ugyan ezt 2x már szinte lehetetlen!:) 2 pontos fejlövés kell az engi fegyverből fejre, hogy meghaljon. (ha jól emléxem) -
Nagydög #83091 Megtalaltam igy is. Bazzeg! Teljes feature lista, videok, screen shotok. Es az a csucs, hogy a hack megvasarolhato. A tetves edes anyjat az ilyeneknek!
Itthon szerencsere nem szokas az ilyesmi, ugy tunik.