172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Sniper a Vodnikban? :D -
nnna csak kibújt a szög a zsákból
agyalogosok és az autósok örök harca 
-
sniper vs vodnik! Érzed a külömbséget? :) -
Szerintem poénos, aranyos, ahogy a Mario-t eljátszották, igazi klasszikus. Néha a mai napig is játszom vele (itt a melóhelyemen) ha nagyon unatkozom. 
-
Nagydög #83166 Nana! Azert Vodnikkal elismerem az ilyesmit. Az nem tank, ahogy azt Csoveseknek is elmagyaraztam tegnap Sharkin, mikor a dombokon keresztul akartak megkozeliteni a TV tornyot.
-
A másik fele meg az hogy szerintem lehetek büszke az ilyen k/d-re mert gyalogosként érem el nem pedig úgy hogy egy vodnikban meresztem a picsámat egész kör alatt és onnan gyilkolom a népet.
-
Arról nem én tehetek hogy toronynál körülnézés helyet mindenki szalad bele a clay-ekbe fejetlenül hármasával.
+ a domboldalról és az építkezésről sniperozó emberekről nem is beszélve akiket a zászlótól könnyedén küldők a másvilágra.
-
1. rád inkább a 25/1-es szerénykedés vonatkozott 
2. ezzel a videoval sok emberrel el lehet hitetni hogy a konzolok még mindíg azon a szinten vannak mint anno 15 éve
3. ha nem hazudol kosvarc akkor megpróbálok éjjel szakítani egy kis időt játékra és nyomok sarkin 4 db 25/1-es kört ami elég lesz talán a rangugráshoz
(bocsesz mesor de ezt nem hagyhattam ki
)
-
Ertem, tehat erteni a szamitogephez az hardverbuzisag. Mondjuk ha olyen hulye lennek a gepemhez mint amilyen te vagy, be se mernem inditani. -
sokan alábecsülik a shotgunt, pedig egy karkandon hotel környékén hasznos -
ez egy tök xar videjo
-
"konzolok nyílvános kigúnyolását"
Hol volt ebben a videóban kigúnyolás? Sehol nem éreztem rajta hogy kigúnyolna valamit.
-
húzzá bele, mert már csak 94 pont kell neked az alezredesi rangig
-
ezen a héten még nem is tudtam játszani úgyhogy elmarad a "a sharkin 25/1 -es kört nyomtam a toronynál" duma
a partíciók csodálatos világa témához az anti-hardverbuzi ösztöneim miatt nem tudok hozzászólni
a konzolok nyílvános kigúnyolását meg kikérem magamnak a konzolosok nevében is pláne hogy egy olyan linkeli aki azt sem tudja hogyan kell kézbevenni egy kontrollert (és nem csak a FIFA2006-ban)
-
Battlefield vs Nintendo -
Viszont ha egyszerre szeretnel olvasni mondjuk swapfilet meg a jatek adatait akkor a vinyod belerohad az allando fejmuveletekbe mivel ide-oda rangatod. Kell 2 vinyot venni, pl 2x250gb ami most olyan 40 rony, es akkor nem kell gepeszkedni. -
ez igaz, ritkán vagyok engivel, de észrevettem, hogy sokszor egy shot is elég, sokszor a 3 lövésre fekszik az ellen.
-
..én még egyetlen olyannal sem találkoztam. -
n003 #83152 hálistennek én abban a szerencsés hejjzetben vagyok hogy az asztali gépem csak játékra meg netre van
tehát ami elvész nem sírok érte
-
Te is csak a beszólásaidal tartod itt magad életben... -
Mondjuk azért ha tönkre megy a winfos akkor nem vesznek el a másik particíón lévő adataid.
-
n003 #83149 pl mert van ojjan játék meg progi ami csak C:-re hajjlandó települni 
-
David2006 #83148 leveskocka,DaNeE -
Meg linux miatt. -
Azért kurva jó hogyha megint csinálok mondjuk Peninsulan a toronynál sniperrel egy 25-1es kört (ami nem ritka ha a torony a miénk csak :) akkor rögtön kapom majd a cheater jelzőket már előre várom.
Engineer fegyvere elég bugos egyébként múltkor kipróbáltuk. Valamikor elég egy lővés bárhova és az ember fekszik tőle valamikor meg fejbe lővod vele és csak az ellenfél 3/4 energiája megy le. -
Én 20 gigát szoktam hagyni az pont elég a pár játéknak meg a progiknak amit felrakok és még marad is hely mindíg. -
egyetértek -
Pl.: biztonsági okokból. Ha nagy a hely nagy a káosz. Minek a windóznak 80Gb amikor elfér 10GB-on is? -
a custom telepítésre menj és akkor be tudod állítani h hova szeretnéd... -
ez már lerágott csont aki a mai napig ilyenekkel szopik az vessen magára
-
n003 #83140 tényleg .. elmagyarázhatná valaki mi a túrónak kell egy vinyót szétforgácsolni darabokra??
nekem a 80gigás vinyó egyben a c: és vettem mellé egy 120gigásat
-
nnna megszólalt a mágnás miska
-
SF telepiteshez 3 giga szabad hely kell C meghajton. Nekem 10 gigas a C meghajto, ebbol 8 giga volt Windowsnak es Program Filesnek, amikor megvettem. D-n 20 giga, de azt sehogy sem vette igenybe.
-
Sehányra, csak hogy elvegyem a kedved a kötözködéstől
-
n003 #83136 american express gold-ról még nem hallottál??
tod Grezsinek van ojjan .. ő nem csóró tesitanár
-
inkább arra lennénk kíváncsiak hány éves futamídőre vetted fel a hitelt 5 vagy 10 évre
-
Talált, igaz 1-1,5 hónapot vártam rá mivelelég sok alkatrészből elégé kevesett hoztak az országba. A 7900GT is úgy kaptam ,hogy 20db-t hoztak az országba és mivel garis 7800Gt vetem a gainwardtól de annak a ventije megrepedt így kaptam egy 7900GT és ezzel nyomom. :) -
n003 #83133 és mibe került azaz űrkorszaki gép?? 250-300??
-
-
maradunk a gy.k. alapfogalmazásnál