172102
  • item
    Na ez a kölök semmit sem változott, és még csak meg sem próbálta. Amúgy kiváncsi leszek én is hogy a CS-seknek mikor gurul el a gyógyszerük miatta?!
  • atomboy
    Mar kivancsian varom, hogyan utaljak ki janekot a CSsek. :)
  • Kovács legény
    lol
  • leveskocka
    akkor enis kecseg vagyok?:)
  • leveskocka
    van meg eppen eleg...:)valszeg az a helis is lekocsogozott parszor,akinek szetdobaltam a helijet a repulokocsival:)
  • Mester01
    1 kevesebb. :D
  • ERykk
    "[c=41]Janek[/c=11] üzenete:
    CSzek HEHE. bf a buziknaqk való már, így hogy nem játszok
    ~LoB~Erik üzenete:
    lol
    [c=41]Janek[/c=11] üzenete:
    kihalnak a szerverek ha én nem leszek, de leszarom
    bye"
  • HTS s3rg1nh00
    nah grat Janeknak,megint igazolta önmagát..sebaj,legyen boldog a CS-ben,mi üdvözöljük innen is!
  • item
    Na ez az utolsó! :

- Miben halt meg az anyósa?
    - Gombamérgezésben.
    - De azt mondják, tele volt zúzódásokkal.
    - Hát... nem nagyon akart enni.

Búcsúbeszéd a villanyszerelő temetéséről:

- Jó vezető voltál, mindig nagy volt körülötted a feszültség. De most, hogy kiverted a biztosítékot, földelünk.
  • item
    OFF Előre is sorry az alergiásoktól, és a nagy kép miatt! De ez LOL!

• Nagydög
    Pedig erdekes otletnek tunik.
  • item
    Szeva noob, ,amúgy én is egyet értek veled, ez nem a legjobb dolog, mert még ha nem is de véletlenül eltalálhatja az ellen, vagy neadj isten a saját lebegő helijét! Én így látom :
  • Nagydög
    Bocsi! Igazabol nem neked szolt, hanem az itteni benszulotteknek. Hiszti az Hysteria es ugy emlekszem o csinalta(es folyton reklamozta itt) a Dragon nevu ClAN-t.
  • n003
    háááát ez támadási pont lehet egy vesztő fél részéről, mert "a mi kommanderünk szarabb pontokra dobált meg a tiétek direkt minket dobált dobozokkal miközben lebegtünk a doboz felett" meg ijjenek .. szerintem ezt nem kéne belerakni legyen elég a saját béz repér lehetőség
  • fv82
    phú ezt nem értettem
  • erdos
    esetleg a helis szbályokhoz ötlet hogy mindkét csapat kapna egy-egy semleges kommandert aki a pályán összevissa dobozokat dobál, viszont a játékosok nem mehetnek vissza a kiindulási pontra javítani. így lehet hogy aki tartalékol meglepheti az ezerlövéses ellenfelét aki amíg egy dobozból tankol újabb raksikat lényegesen könnyebb célpontá válik.
  • Nagydög
    Jujj! Ez nem Hisztiek CiAN-ja?
  • fv82
    DRAGON>>Clan Server 1.3 217.113.62.87:16567
    itt egy server 1.3 nem hivatalos kulcsos
    jelenleg csak ezt találtam amin játszani is tudnék úgyhogy aki ilyet keres
    annak figyelmébe ajánlom mert egyedül elég uncsi
  • KáTéCé
    Cool :)
  • n003
    ááá inkább valami ijjesmit :))

vagy
  • Running
    Pharolas, az új listán már betettem, és kiváló ötlet, aszem be is tesszük Dalian-t mert heli mapnak kötelező. Kössz az ötletet.
  • uHs Gerzson
    Vélemények jöhetnek, azt senki nem mondta hogy nem szabad mondani :)
  • Pharolas
    Nem tudom, hogy lehet-e még javaslatot tenni, de nagyon sajnáltam, hogy az egyik legjobb helis pálya, a Dalian plant nem került be a mapok közé.
    Pedig érdekes harcok alakulhatnának ki a silók közt, na meg ott van a nap is, mint zavaró tényező..szal igen jó kis csatákat lehetne nyomni.

Persze ez csak szubjektív vélemény
  • Pharolas
    Running, azért azt a 7th-t odatehetnéd a nevem elé, mégha egyéniben indulok is.
    Ezer thx
  • Me0w
    Nem hanyagolnad vegre az ekezetes urleket? En elhiszem hogy a rokkant mozilla alatt latszik, de korantsem rfc szabvanyos.
  • kBagyula #83185
    Nem, az L96A1 az a sunyin durranós szar. Az M95-re gondolhattál asszem. Egyébként az L96 jóval pontosabb és erősebb az svd-nél.
  • koschwarz
    szerintem nem feltétlenül.

egyébként kipróbáltam, amit már soxor láttam: sarkin kisautóval beállni a partra úgy, hogy rá lehessen látni a toronyra, a helire meg a dombra, amin előszeretettel közelítik meg a tornyot. röpke másfél perc alatt egy felszálló helikopter teljes személyzettel és vagy 5-6 dombon lefelé rohangáló ellen lett az áldozat, és sajnos vége lett a körnek.
  • kBagyula #83183
    ...értsük persze. ;)
  • koschwarz
    az a 96a1 az a nagyon fekete hangosan durranós szar? semmivel nem jobb a többinél. még mindig az m24 és az svd a legjobbak, egyébként svd-vel is naccerűen lehet egylövéses fejeseket osztani.
  • item
    " a többi pontatlan szar headshot-hoz" nem sok maradt, jól, kicentizted !
  • koschwarz
    tessék:

• mesor
    Bazzeg kezditek nagyon félreérteni a dolgokat.
    Azt írtam le hogy sokkal szebb sniperrel csinálni egy 25-1-es kört mint ugyanezt vodnikkal.
    De mindegy mert úgyis szekrény az isten ezt mindenki tudja[ide jönne még egy hányós smiley de hirtelen nem találtam].
  • schrank
    de szigrúan M24 vagy a 96A1 a többi pontatlan szar headshot-hoz
  • koschwarz
    snperként a vodnikban őrülten lövöldöző ellenek a kedvenc célpontjaim. ízifreg öcsém, ízifreg!!!
  • mesor
    pfff...
  • Running
    ESTE MINDENKI CSEKKOLJA A MAGYAR KUPA OLDALT MERT TÖLTÖGETEM FEL A JELENTKEZŐ CSAPATOKAT ÉS EGYÉNI RÉSZTVEVŐKET. AKI NEM LÁTJA MAGÁT A LISTÁN AZ KERESSEN MEG!

MAGYAR KUPA OLDAL
  • felpillanto
    tegnap letöltöttem az af és naon jo szépek a pályák az autopályás tuti az egyik hídnál el lehet ökörködni tank vs tankerhárító
  • item
    Amúgy
  • item
    Hát ez nagy volt DD mit röhögtem rajta, mario
  • schrank
    egy sniper előbb kiszedi a vidnyíkost mint a vodnyíkos a snipert nnna persze nem olyan sniper mint te