172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
ááá, akkor ez szerintem csak egy szimpla mod, nem új peccs 

-
xerinted?
-
n003 #83327 telepíccsed nyugottan min a 2-t egyik nem zárja ki a másikat ... bár garanciát az AE/Dice nem ad rá
-
Richard90 #83326 Valakinek működik az armored fury? mert találtam hozzá cracket, de amikor töltené be a pályát kidon az asztalra... valami ötlet? -
Richard90 #83325 Olyat lehet csinálni hogy fekrakom az euro froce-pt és az armored fury-t? ésm űködni fog minfd a kettő? vagy csak az egyiket lehet felrakni? -
Jihad3

Az új modok helyett inkább a hibákat javítanák! :) -
Lényeg: néhány szemfüles ember talált 1 Jihad2-es szervert amelyiken a Road To Jalalabad pálya ment és a verziószáma: 1.1.2887-719.0. ez a szerver ugyan eltűnt, de később rábukkantak a Jihad3 szerverre, valamint találtak 1 szervert ugyan ilyen verziószámmal amin bf2_infantryonly futott. Lehetséges, hogy a következő patchben lesz egy ilyen mód?
-
De jó lenne ha lehetne tudni a tesztelők nickjét.
Ha a kövi patch is szar lesz akkor szívesen tönkreteném a játékukat amikor játszanak.
Igazából az ok hogy a Dice szar patcheket csinál de ezek a tesztelők is ugyanolyan droidok, hogy nem veszik észre a hibákat. -
játszanak már a szervereken délelőtt is ezek a fostosok vagy még mindíg nincs nyáriszünet
-
ez németül van vazze, de annyit kivettem hogy egy amcsi, jihad nevű szerveren lehet hogy az új peccset tesztelik? -
ez megint kib***tt jó szmájli
-
www.bf-news.de ők :) -
Verzoo #83317 Ki az informátorod?
-
Na már "tesztelik" az új patchet belsö információk szerint. -
n003 #83315 -

-
Nagydög #83313 Undi vagy! -
n003 #83312 jahh itten kavircolok :DD -
ganai vagy ,bántod szegényemberfiát:(
:) -
n003 #83310 gondoltam ;) csak piszkáltalak egy kicsit :D -
nemszoktam emigy beszélni ,de rövidebb leirni a moncsit mint a monitort:) -
n003 #83308 jahh :)) -
...a moncsit (akartad mondani, a moncsit beépíteni az arcába
)
-
Sajna majd csak kora du. leszek, van néhány dolgom elintézendő, de sietek vissza, oszt tolhatjuk... -
most töltöm le az AF-et. 20 perc és megyek!:P -
n003 #83304 ..moncsi.. öö izé szal a volt főnököm beszélt így hogy önkori meg telcsi, ojjan öngyi vagyok ma ... hát voltak percek amikor nem kellett öngyinek lennie mert ezért a dumáéér simán beépítettem volna az arcába a monitort :DDD -
Miért ne? Péntek van vagy mi.
-
én csak annyit írok be, hogy "ea hu".
Most néztem van magyar AF szerver is, minő meglepi, kár, hogy tök üres.
Tényleg: esetleg nem lehetne az 3 AF pályát kombinálni a 3 EF pályával egy szerveren? (Csak kizárólag olyan mazohistáknak mint pl. én vagyok.) -
azért próbáld meg a legfrissebbmoncsidrivert. -
beléd is
-
én ilyenekre gondolok, hogy friss indítás után azt írja a szerverre, hogy majdnem teli van, és amikor belépek, akkor várnom kell még 7 játékosra. a pingek kiírt értékeiről ne is beszéljünk...de gondolom ezt mindenki észrevette 
a legbosszantóbb, hogy nem lehet a favoritokat frissíteni, mert eltűnnek. -
Nagydög #83298 Nekem teljesen jol mukodik a szerverkereso. Igaz a kereses annyibol, all, hogy beirom "HU". -
n003 #83297 miért ne?? amúgy szerintem is mindenkinek :DD -
egyébként kérdezném, hogy TÉNYLEG nem lesz több peccs? még egy hotfix sem? mert asszem ez az eddigi legszarabb állapottya a játéknak. ez a folyamatos asztalra dobálás, a fagyások és a szerverkereső totális csődje nagyon gázos. -
miért?
-
Jó reggelt! -
ő a demóverzió magyar sztárja
-
ez lehet a probléma
-
Talán a sok letöltést nem értékelték (custom mapok) ;) -
Figyelem. A Magyar Kupa oldalt a freeweb ma már 2x törölte nem tudom miért, ezért az oldalt költöztettem egy biztonságos, de ideiglenes címre:
www.szurkulet.hu - ezen a címen elérhető az oldal!!!!
Ezenkívül elkészült a Zatar Wetlands 1.2 /Dogfight-Desert-Armor Map/
22 amerikai vadászgép és 20 Cobra vadászhelikopter - 64-es méretben
armor mappá alakítva 32-es méretben
a map letölthető a kupa oldalról /letöltés menüponton belül/
A délutáni órákban fel fog kerülni a horda szerverre és bátran kipróbálható, remélem este sokan összegyűlünk rajta és nem lesz szar bugos a map.