172102
  • koschwarz
    ááá, akkor ez szerintem csak egy szimpla mod, nem új peccs
  • kBagyula #83328
    xerinted?
  • n003
    telepíccsed nyugottan min a 2-t egyik nem zárja ki a másikat ... bár garanciát az AE/Dice nem ad rá
  • Richard90
    Valakinek működik az armored fury? mert találtam hozzá cracket, de amikor töltené be a pályát kidon az asztalra... valami ötlet?
  • Richard90
    Olyat lehet csinálni hogy fekrakom az euro froce-pt és az armored fury-t? ésm űködni fog minfd a kettő? vagy csak az egyiket lehet felrakni?
  • mesor
    Jihad3

Az új modok helyett inkább a hibákat javítanák! :)
  • Mersant
    Lényeg: néhány szemfüles ember talált 1 Jihad2-es szervert amelyiken a Road To Jalalabad pálya ment és a verziószáma: 1.1.2887-719.0. ez a szerver ugyan eltűnt, de később rábukkantak a Jihad3 szerverre, valamint találtak 1 szervert ugyan ilyen verziószámmal amin bf2_infantryonly futott. Lehetséges, hogy a következő patchben lesz egy ilyen mód?

• mesor
    De jó lenne ha lehetne tudni a tesztelők nickjét.
    Ha a kövi patch is szar lesz akkor szívesen tönkreteném a játékukat amikor játszanak.
    Igazából az ok hogy a Dice szar patcheket csinál de ezek a tesztelők is ugyanolyan droidok, hogy nem veszik észre a hibákat.
  • schrank
    játszanak már a szervereken délelőtt is ezek a fostosok vagy még mindíg nincs nyáriszünet
  • koschwarz
    ez németül van vazze, de annyit kivettem hogy egy amcsi, jihad nevű szerveren lehet hogy az új peccset tesztelik?
  • koschwarz
    ez megint kib***tt jó szmájli
  • uHs Gerzson
    www.bf-news.de ők :)
  • Verzoo
    Ki az informátorod?
  • uHs Gerzson
    Na már "tesztelik" az új patchet belsö információk szerint.
  • n003
  • Kandurex
  • Nagydög
    Undi vagy!
  • n003
    jahh itten kavircolok :DD
  • Kovács legény
    ganai vagy ,bántod szegényemberfiát:(
    :)
  • n003
    gondoltam ;) csak piszkáltalak egy kicsit :D
  • Kovács legény
    nemszoktam emigy beszélni ,de rövidebb leirni a moncsit mint a monitort:)
  • n003
    jahh :))
  • koschwarz
    ...a moncsit (akartad mondani, a moncsit beépíteni az arcába)
  • kBagyula #83306
    Sajna majd csak kora du. leszek, van néhány dolgom elintézendő, de sietek vissza, oszt tolhatjuk...
  • Crem
    most töltöm le az AF-et. 20 perc és megyek!:P
  • n003
    ..moncsi.. öö izé szal a volt főnököm beszélt így hogy önkori meg telcsi, ojjan öngyi vagyok ma ... hát voltak percek amikor nem kellett öngyinek lennie mert ezért a dumáéér simán beépítettem volna az arcába a monitort :DDD
  • kBagyula #83303
    Miért ne? Péntek van vagy mi.
  • kBagyula #83302
    én csak annyit írok be, hogy "ea hu".

Most néztem van magyar AF szerver is, minő meglepi, kár, hogy tök üres.
    Tényleg: esetleg nem lehetne az 3 AF pályát kombinálni a 3 EF pályával egy szerveren? (Csak kizárólag olyan mazohistáknak mint pl. én vagyok.)
  • Kovács legény
    azért próbáld meg a legfrissebbmoncsidrivert.
  • koschwarz
    beléd is
  • koschwarz
    én ilyenekre gondolok, hogy friss indítás után azt írja a szerverre, hogy majdnem teli van, és amikor belépek, akkor várnom kell még 7 játékosra. a pingek kiírt értékeiről ne is beszéljünk...de gondolom ezt mindenki észrevette

a legbosszantóbb, hogy nem lehet a favoritokat frissíteni, mert eltűnnek.
  • Nagydög
    Nekem teljesen jol mukodik a szerverkereso. Igaz a kereses annyibol, all, hogy beirom "HU".
  • n003
    miért ne?? amúgy szerintem is mindenkinek :DD
  • koschwarz
    egyébként kérdezném, hogy TÉNYLEG nem lesz több peccs? még egy hotfix sem? mert asszem ez az eddigi legszarabb állapottya a játéknak. ez a folyamatos asztalra dobálás, a fagyások és a szerverkereső totális csődje nagyon gázos.
  • koschwarz
    miért?

• kBagyula #83294
    Jó reggelt!
  • koschwarz
    ő a demóverzió magyar sztárja
  • koschwarz
    ez lehet a probléma
  • KáTéCé
    Talán a sok letöltést nem értékelték (custom mapok) ;)
  • Running
    Figyelem. A Magyar Kupa oldalt a freeweb ma már 2x törölte nem tudom miért, ezért az oldalt költöztettem egy biztonságos, de ideiglenes címre:

www.szurkulet.hu - ezen a címen elérhető az oldal!!!!

Ezenkívül elkészült a Zatar Wetlands 1.2 /Dogfight-Desert-Armor Map/
    22 amerikai vadászgép és 20 Cobra vadászhelikopter - 64-es méretben
    armor mappá alakítva 32-es méretben
    a map letölthető a kupa oldalról /letöltés menüponton belül/

A délutáni órákban fel fog kerülni a horda szerverre és bátran kipróbálható, remélem este sokan összegyűlünk rajta és nem lesz szar bugos a map.