172102
  • felpillanto
    legközelebb
  • felpillanto
    leg közelebb legyél öszintébb :huzzátok ide a beleteket segiteni ba**námeg
  • item
    Kb 5 hónapja ez az első ilyen kick-em, na mindegy legközelebb nem irok hasonlót.

• Polemius
    Attól, hogy a szó alakja torzult a jelentése még változatlan.
  • Running
    Akinek még nem indult be a clanwaros cím, az a www.szurkulet.hu ról tájékozódhat. Legkésőbb holnapig mindenkinél menni fog a clanwar-os domain.
  • item
    Szerintetek a "VAZZE" az trágár szó ? mert tegnap ezzel rakott ki az egyik szerver. Ja és azt hozzáteszem hogy éppen foglaltam egy pontot, ahol mellettem ált egy APC és akkor irtam be hogy jöjjön már ide valaki segíteni.

Asszem a Dr clan szervere volt..

• n003
    én meg otthagytam a sajátomat úgyhogy akkor valakinél sok lehet belőle ... valaki messze lakik a szomszédjától akitől lopja az áramot :DDD
  • Running
    FIGYELEM!!
    A Magya Kupa Oldal stabli és fix új címe: http://bf2huncup.clanwar.hu/
    A Zatar Wetland 1.2 /Dogfight-Desert-Armor Map linkje újra él és elvileg a map működik is rendesen, legalábbis nálam megy. Este mindenképp kipróbáljuk a szerveren is, akinek nem indul el, az szóljon. Este 7-8 körül meg várok mindenkit a Horda szerverre tesztelés címszóval.
    A Kupa oldal>Letöltés menü>itt lesznek a Custom mapok linkjei, amiknél már van link azok elvileg jók és alkalmazni is fogjuk őket.

Szeretném megköszönni itt is Free-nek, aki segített elhelyezni a Kupa oldalát. Akinek kell TS, az ide másszon:
    Hungarian Game TS-Battlefield - - 193.109.252.107:8775
  • bakvarnyu
    ha eredetid van akkor a játékban találsz 1965 szervert.
    ha nem akkor http://bfstats.info - menüsorban a monitorra kattintsál a jobb szélen.
  • item
    Akkor én is beszállok, nálam : 438 MB (459 493 648 bájt)

• atomboy
    Multiplay -n latsz szerverkeresot.

Elozo hozzaszolasombol kihuzom az elso ket betut. :)
  • atomboy
    Bemegneztem, mik a szabalyok ESL-n. Ez szurja a szememet:
    Optional Rules
    - No c4
    - No Claymores

Mas helyeken is tilos?
  • Bence94
    segítene valaki mert nem nagyon értem hogy hol lehet szervereket keresni ?
  • koschwarz
    a légnyomás miatt vannak ilyen kihagyásaid, amit múltkor mastúron kaptál, vazz.
  • mesor
    LOL! látod-látod kellet nektek úgy elsietni szombaton. :P
  • sector512
    Cserébe viszont elvitted az elosztómat
  • joebacsi
    öö az éjszaka folytán valami rosszarcú landorék kavartak valami vijetnámos hülyeséget a gépeken, aztán reggel hirtlenjében nemtaláltam meg megint a miniisót a béefkettőhöz, ezér bevágtam gyorsan a sajátot...aztán meg nemvolt időm bevenni a kavingtonomat, szal bennemaradt a matéria :)
  • mesor
    Azokba a gépekbe minek raktad bele az eredeti BF DVD-t? :D
  • kBagyula #83351
    Amikor megvásárolod az EREDETI EF-et akkor azt az accountodhoz kapcsolják. Csak azzal a felhasználónévvel tudsz játszani vele, más névvel nem.
  • koschwarz
  • koschwarz
    miva???

na mindegy, szerintem a gamershell.com-ról vagy a battlefield2.com-ról kell leszedni, onnan biztos nem szart töltesz le.
  • atomboy
    EA downloaderen 427 mb a full.
  • Dtomka
    én innen szedtem le:http://www.bfhelp.try.hu/

Letöltés:
    BF2 patch v1.3 (438Mb): sly.hu
    BF2 patch incremental v1.3 (82Mb): sly.hu

• Pharolas
    Mondom, hogy 660mb
  • koschwarz
    én úgy emléxem, sokkal több mb volt az a peccs...
  • dorell
    a következő a gondom: megkaptam az euro forces "biztosági másolaton" és feltelepítettem az eredeti bf2-re. ranked szerverre azonban nem enged be. Ezek szerint ott, külön azonosítás van? És ha igen, van tört euro force magyar szerver?
  • Dtomka
    Sziasztok!

Felraktam a gamet....aztán pecs(1.3-495mb)aztán mini image....elinditom a gamet és kidob az asztalra!Tud vki vmilyen megoldást?
    köszi elöre is
  • Madmano
    Aha.Köszi szépen az infokat.Akkor van itt Valaki,ha lehet somogyi,Aki el akarja adni a BF2-jét?Nekem.Hmm?
  • joebacsi
    nekem is használtan lett meg még anno (piszokmocskosalacsony zsidó áron...undorodtam is magamtól utánna egy kicsit, nade azé nemsokáig :D), egy fórumon váltottunk vagy 4-5 priviüzenetet, meg beszéltem vele egyszer telefonon, bízni is csak azért bíztam benne, mert a lakásán adta oda a játékot...ha valamit okoskodni akart volna, akkor ezt gondolom kihagyta volna :)
    amúgy ez asszem olyan 9 honapja volt, és nemvolt semmi gondom vele (leszámítva azt, hogy a dvd-t ügyesen bennehagytam lanon a kölcsöngépbe, de ez az én darwin díjjas okosságom :D)
  • BurnBaby
    annyiban lehet, h ha az illető valójában továbbra is használja a kulcsot, akkor nem fog felengedni az account szerver, ha az illető is épp játszik. Ez bizalmi kérdés, én ha eladnám a kulcsom nyilván azért tenném, mert már nem akarok játszani vele. de mások lehet h máshogy gondolják :)
  • Mersant
    de lehetnek, ha valami gerinctelen embertől veszed. ha korrekt a srác és nem használja többet, akkor semmi gond.
  • Madmano
    Ok.Eddig tiszta.De ugy értem,ha használtan veszem,az accounttal,cd-key-el nem lehetnek-e problémák?
  • koschwarz
    elmebetegség, súlyos pszihózis, idegösszeroppanás, családi élet elhanyagolása, baráti kapcsolatok satnyulása, égő vörös szem, gyomorfekély. ezek az enyhébb tünetek, én már érzem is mostanában...
  • Madmano
    Hali.Megéri,érdemes venni használtan BF2-őt?Milyen buktatoi lehetnek a dolognak?
  • uHs Gerzson
    Fuck booster! Mods rock!!!!
  • atwe
    Készitik az uj boostert megint :(((
  • Mersant
    :-D hát ezekből még ezt is kinézem, lassan már a BF2ben ellőtt lőszerek után is fizetni kell
  • koschwarz
    lehet hogy a legújabb peccs októberben fog kijönni, ez a 2142-es verziószámot fogja viselni, és fizetni is kell érte...
  • Mersant
    hát nem tudom, de legalább megint van mit várni :-)
  • Running
    SENKI NE SZEGGYE A ZATAR DOGFIGHT MAPOT, MERT ELBASZTAM A TÖMÖRÍTÉST ÉS KIFAGY TÖLTÉSNÉL A MAP, HA JAVÍTOTTAM AKKOR SZÓLOK. SORRY!!!