172102
  • Swy
    aha köszi!
    Akkor kell a dánlóderbe váltani, csak azt nem tudom, hogy ez két megapack(EF,AF)
    után hogyan műxik?!?!?
  • Landren
    Nézd, én pl. valóban csak olvasom ezt a topikot, de, hogy kit köcsögözöl le, azt azért gondold át még egyszer.
  • Crem
    nem
  • Swy
    nem lehet úgy megcsinálni az armored fury-t, hogy ketten lehessen játszani egy accountról?
  • HTS s3rg1nh00
    hotelt nem csak fentről lehet foglalni...a telefonfülkétől is lehet,ott is húzod a zászlót,remélem oda nem tudnak kilőni...vagy igen?
  • Beers
    Nem én ezzel azt akartam mondani, hogy a bf2 egy rakás sz@r ;)!
  • atomboy
    Kosz, hogy leirtad... ezentul kerulni fogom a hotelt... Hacsak nincs apc.
  • HTS s3rg1nh00
    tényleg,én hülye!már akkor is láttam ott egy Humwee-t,és néztem,h.mit keres az ott...most már értem
    de ez csúnya dolog,ne tessék próbálgatni mert igencsúnya ban-ok lesznek
  • uHs Gerzson
    Csak azt akarta mondani hogy a modok remélhetőleg mesiásként rontanak be a bf2 közönségnél :)
  • mesor
    A f@szért kellet most leírni itt a menetét bazd+!

Most a sok kis köcsög aki nem ír ide csak olvass mind ezt fogja csinálni mert szerencsére te pontosan leírtad a menetét hogyan kell csinálni.
    Most megígérem csak egyszer lőnek le így megy is az illető pihenőre az összes ranked serverről!
  • Beers
    Ez csak az én véleményem!
    Mostanában egyre inkább hanyagolom!
  • Mr Manson
    komoly?
  • Beers
    És újra csalódni fogsz :( !
  • Kovács legény
    bazze
    már látom magam elött ahogy a teli szerveren üresek az utcák mert mindenki az épületben van:D
    Amugy berlinnél nem kellett semmi simán belehetett kuszni a házba,stalinon kellett jeep hogy kimehess a mappról és a házak mögül lődözz:D
    A kircsi a jeepet magamalárobbantós ,házon landolos cucc volt:)
  • Mr Manson
    jaja ... :D és a BF2őt is feltettem! Kicsit ujra megpróbálom ...
  • uHs Gerzson
    Az öreg motoros visszatért ;)
  • item
    Ja hát ez igaz..
  • LuluBono
    sztem se bűn,mondjuk autora nem szoktam emrt az engem is bosszant,de ha annyi esze nincs hogy észrevegye a világos színű APC-n a sötét kis C4-eket akkormegérdemli,könnyen kikerülhető dolog.
    Szvsz az bántohatta a Dr.-es admin delikvenset hogy meghal-t,és könnyebb volt kirugni mint megtanulni játszani.
  • LuluBono
    Hát amit leirt Pharolas az alapján nem a tetőről lőnnek hanem az épület belsejéből ahova vmilyen buggal bemennek.
    Nemtudom ti hogy vagytok vlee de ez az 1.3 nekem nagyon lerontotta a játékkedvem vmér,a játék élvezhetősége csökken-t.Pl az milyen bosszanto amikor kisautoval foglasz és rád dobnak egy autot,na ilyenkor száll el az agyam.
  • item
    Értem,így már világos, de ezt a fel C4 ezést sokan csinálják, nemcsak APC re, de vodnikra, humwira meg buggy ra is, és akkor mi van ? Nem te vagy az egyetlen aki ilyen helyzetben ezt teszi,ez nem bűn. Legalábbis nemhinném ha már az ellen tankjainak, helieinek, repülőinek ellopkodása olyan nagy divat!
  • LuluBono
    Nem,tulajdonkép azért rugtak ki a szerverről,mert c4 volt az APC-n,lehet félreértetted de c4-et raktam a saját APC köré,mert tulerőben voltak APC/Tank terén,és az ellenséges APC-t valami Dr.-es vezette,én megtámadtam az APc-t de jött a tank is és nem birtam velük,amikor szétlöttek (közel voltak) felrobban-t a tank is emg az APc is ,mert előzőleg fel C!-eztem.Ezért kirugtak a serverről,visszamentem és emgint kirugtak,azota nem voltam ott.
  • item
    Erre gondolsz ? C4 repülés
  • Kovács legény
    találkoztam már én is sajna vele
  • 3TOMI3
    hello téged is lehet itt látni ^^
  • HTS s3rg1nh00
    nemrég én is játszottam valahol,ahol folyton az ment a mi csapatunkból a chatbe,h."kick the cheater at hotel",ill.ennek különböző variánsai...mint érdeklődő,ellátogattam az oly'híres secretsofbattlefield-re,ahol meg is említették,de nem írták le,h.kell...van 1 megoldás,de rankeden használhatatlan:magad alá vágod a C4-et és felrepülsz a tetejére...
  • Mr Manson
    halo
  • Pharolas
    Nemtudom, hogy ki találkozott már ilyen buggal, de karkandon Hotel zászló...valahogy be lehet menni a zászló épületébe, és onnan bármelyik irányból kiszedni az embereket, miközben ők nem tudnak leszedni.

Előre közlöm, hogy a 7th serveren ezen bug szarság kihasználása permbant jutalmaz. Egy delikvens már van is emiatt tíltólistán
  • HTS s3rg1nh00
    Running,lennél szíves a csapatok közül a 6-ost,azaz a HTS-t törölni?köszönöm :)
    mellesleg nekem jó a clanwar-os oldal,a mapot is lehet letöltöm :)))
  • Bence94
    ja és bocsi hogy ilyeket írok de ha kapcsolódok egy szerverre akkor azt írja ki hogy rossz a cd kulcs.
  • item
    Hát ez jó D
  • ERykk
    hopp káóéccer szurtam be:)
  • ERykk
    Ha már a vb nél vagyunk:
    kezdődik a foci VB, kérem a T. Hölgyeket, hogy olvassák el az alábbiakat és okuljanak belőle!!

Néhány fociszabály:
    * - Szöglet kerek vagy ovális stadionban is van.
    * - A bedobást nem a szurkolok végzik.
    * - A pálya szélén hiába emelik fel a zászlót, attól még nem indul el a vonat.
    * - A plexitető alatt ülő játékosok nem a buszra várnak.
    * - A 11-est, nem csak a 11 számú játékos
    rúghatja.
    * - A VB abban különbözik a Bajnokok Ligájától, hogy a VB-n a Real
    Madrid játékosai a spanyolok ellen játszanak.
    * - A VB abban hasonlít az EB-re, hogy egyiken sincsenek ott a
    magyarok!
    * - A pálya közepén futó kapus, a bíró.

Ha lehet, mellőzzék az alábbi kérdéseket:
    * - Kik játszanak az izék ellen?
    * - Átkapcsolnál amíg megnézem a Lucecitat?
    * - Te, a Figonak van felesége?
    * - Szerinted melyik csapatnak szebb a meze?
    * - Akinek nincs labdája az miért fut?
    * - A hosszabbításra is kíváncsi vagy?
    * - Összesen hány félidő van?
    * - A németek miért rúgnak olyan erősen?kezdődik a foci VB, kérem a T. Hölgyeket, hogy olvassák el az alábbiakat és okuljanak belőle!!

Néhány fociszabály:
    * - Szöglet kerek vagy ovális stadionban is van.
    * - A bedobást nem a szurkolok végzik.
    * - A pálya szélén hiába emelik fel a zászlót, attól még nem indul el a vonat.
    * - A plexitető alatt ülő játékosok nem a buszra várnak.
    * - A 11-est, nem csak a 11 számú játékos rúghatja.
    * - A VB abban különbözik a Bajnokok Ligájától, hogy a VB-n a Real
    Madrid játékosai a spanyolok ellen játszanak.
    * - A VB abban hasonlít az EB-re, hogy egyiken sincsenek ott a
    magyarok!
    * - A pálya közepén futó kapus, a bíró.

Ha lehet, mellőzzék az alábbi kérdéseket:
    * - Kik játszanak az izék ellen?
    * - Átkapcsolnál amíg megnézem a Lucecitat?
    * - Te, a Figonak van felesége?
    * - Szerinted melyik csapatnak szebb a meze?
    * - Akinek nincs labdája az miért fut?
    * - A hosszabbításra is kíváncsi vagy?
    * - Összesen hány félidő van?
    * - A németek miért rúgnak olyan erősen?
    :)
  • item
    VB nyitóképek, RTL klub élő ááá, micsoda stadion...
  • Mester01
    DonC pls irj Privit hogy mivan a kulcstartoval.. :)
  • BurnBaby
    beszéltem media marktos illetékes elvtárssal, azt igérte vmikor kicsomagoltatja a gépeket és megnézik, ha benne maradt visszakapod.
  • item
    Nem értem az összefüggést, gondolom ellenséges APC volt !?

Hát ez is nagyon érdekes dolog!
  • TS Zolly
    Puncit jobban szeresssem.
  • LuluBono
    Engem is dobtak már ki hasonlókért a Dr. serverről,pl mert C4-et raktam APC-re...
  • item
  • Kovács legény
    lényegében a vagina meg a picsa is ugyanaz