172102
  • Fsensei
    Nem jönne fel egy admin a GSBF2-re mert két köcsög külföldi bevette magát a hotel alapzatába...
  • schrank
    aki tud az gyorsan olcsa le a crysys-es hardverbuzit single player lámát a játékhírekben
  • Running
  • Running
    Multiplayer>create local pl, holnap lesz szerver is.
  • David2006
    nem szóltam,Create local:)
  • SigS
    Inkabb sorkert...ott meg lezeng par normalis ember
  • David2006
    na és ezt hol próbáljam ki?:)
    mert ugyes Sp-ben em lehet:(
  • Verzoo
    Nagyon érdemes megnézni. 2 szezon van belőle eddig és ugyanilyen gennyes módon van vége mint a Prison Brake-nek. De az a szerencse, hogy holnaptól kezdig el vetíteni a harmadik évadot Amerikában szóval nemsokára le lehet tölteni.
  • Zs0lt1
    PB és My Name is Earl a legjobbabb ;-)
  • sector512
    Nem de már mondták többen is hogy jó úgyhogy le is kapom gyorsan ;)
  • Verzoo
    Jaja, csak azt utálom, hogy most várni kell a folytatásra. A 4400-et láttad?
  • sector512
    Tényleg nagyon szemét az utolsó rész egyébként :)
  • sector512
    Prison Break a legjobb sorozat!
  • bdtom
    THX. Nem értem miért ne játszhatnék új pályákon ha már lehet?! Install után nyomtam rá az új 1.3-ast. A SF műkoödik rendesen , idáig is ment csak ez az új 3 pálya szivat. Esetleg neked megvan? Neked elindult? Valaki ha tud rá megoldást esetleg. Köszönöm
  • schrank
    én csak érdem hogy amíg az alap játékban nincsenek kiemlkedő eredményeid addig ne kezdjünk el búszterpakkokkal kínlódni és remélem nem felejtetted el újrapeccselni a pakk feltelepítés után hogy a kiegek kompatibilisek legyenk az alap gammával legalábbis anno az sF-nél ez alapkövetelmény volt
  • Verzoo
    Vááááááááááááááááááááááááááááá
    Te is nézted a Prison Brake-t? Most néztük végig, de a faszom kivan, hogy szeptemberig várni kell a következő részekre.
    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
  • bdtom
    Akkor a megoldás?
  • schrank
    ez olyan kérdés volt mint ha megkérdezted volna hogy önkezüleg eltudod-e veszteni a szüzességedet-e
  • bdtom
    Hello. Remélem tudtok nekem segíteni!? Az a nagy problémám , hogy az euro force-ot megvettem és annak rendje és módja szerint leszedtem és utána install de a neten nem tudok játszani mert nem enged fel az új 3 pályára. Azt irja ,hogy nem jó a verzióm pedig eredeti minden lemezem és az új patch is rajta van!
  • Madmano
    Csa.Egy kérdés:ha single-ben játszom a gammát,tudok-e bónusz fegyvereket föloldani valahogy?
  • Running
    A jelenlegi huncup oldalakról letölthető és kipróbálható:
    Kubra Dam 1.2 /Dogfight and Desert Storm Map/

Letöltés Kubra Dam 1.2
  • HTS s3rg1nh00
    ezt az oldalról másoltam ide..."Hogy pontosan mennyi pont kapnak..."nyelvtanilag értelmetlen,pontot...:D csak ott 2 sorba volt írva,itt meg 1be,azért írtam,h."alulról a 2.sor",ami ott tényleg az...nézd meg a szabályzatot még1x
  • Nagydög
    Pont -> Automatikus targyeset. Lasd meg: sajt
  • Polemius
    hehehe
    Egyszer már volt belépő. De alig ment be valaki, ezért többet nem próbálkoztak ilyennel.
    Ráadásul itt ez a pocsék időjárás.
    Ha kánikulában nem fizettek az emberek akor majd pont most?
    Amikor itt a VB is és mindenfelé sörsátrak meg ilyenek?

Szerintem tök üres lesz az egész.
  • atomboy
    Mai hir.
  • HUmanEmber41st
    Off
    Látom töröltétek a bughasználati leírásomat :) :)
    Pedig ( szerintem ) nem titkolni kellene, hanem kihirdetni, h aki ezt csinálja az megkapja a magáét..
    Azt azért ne felejtsétek el, h csak a commander tud jeppet dobni...
    Szal nem olyan egyszerű ezt publikon megcsinálni, főleg, ha mindenki ott tolong a
    Hotelnál..
    Nah béke mindenkinek :) :) :)

ON
  • dicehater
    2142: nekem is modnak tűnik inkább mint egy brand new terméknek. Lassan vehetem meg 2k-ért az 1942-t és a Desert Combat újra :(. Legjobb lenne Source motorral egy 32-40 emberes pályák, KEVÉS járművel mert szvsz még mindig a sérthetetlen jetek és kevésbe sérthetetlen tankok/helik csapnak oda erősen az élménynek. Bocs az első helyen még mindig a 12-18 éves korosztály aki azt sem tudja mi az a join squad gomb...
  • fv82
    Nah két meccs között akinek van kedve jöjjön dragonra!
    217.113.62.87:16567
  • kBagyula #83542
    Mér kéne fizetni? Eddig mindegyik sörfeszt tök ingyenes volt... vagy lemaradtam valamiről? Mert akkor itt a korcsma a ház mögött oszt jónapot, nehogy már belépőt is szedjenek. Vagy bemegyünk a "Kapufa" nevű foglalkozási helyre a bejárat mellett... :)
  • Running
    Nem értelek...
  • Crem
    Köszönöm Mindenkinek!:P

Jóbá Jó kis ajándék!:D
  • schrank
    a peccselés nem kötelező a rankedokon csak szükséges rossz
  • SigS
    Tudod mikor fizetek erte hogy bemenjek egy ket sort meginni...
  • dicehater
    Nem tudja valaki vannak-e még 1.22 serverek? Ha igen az ott szerzett pontjaim beleszámítanak-e még a statba vagy mivel az már "nem támogatott" mehetek a francba?
  • Swy
    ez igaz, de ezt mégse vártuk a dice-tól!!
  • schrank
    két gond lesz ezzel a sci-fi fassággal:
    - sci-fi
    - nem egy teljesen új játék hanem csak amolyan hivatalos mod-szerű szörnyszülött
    nem tudom mi bajotok ezzel a pecsel híbe-hóba kibasz az asztalra és akkor mi van vannak akik a megjelenés óta szopnak ezzel a problémával attól még ez a legjobb multi fps
  • HTS s3rg1nh00
    Pontozás rendszere

Minden klán 1000 ponttal indul. Minden egyes meccs után, pontok adódnak vagy vonódnak le ebből, annak tükrében hogy a meccset nyerte, vesztette vagy döntetlent ért el (az ott elért eredmény pontszámai nem számítanak.)

Hogy pontosan mennyi pont kapnak a csapatok győzelem vagy veszteség esetén, az függ a két csapat, meccs előtti pontkülönbségétől.
    alulról második sor,sztem pontot :D
  • dicehater
    A BF széria legújabb tagjának demoját 10 nappal a teljes verzió piacra dobása előtt tervezi a remélem mostanság rengetegszer csukló EA/Dice páros. Egy nyílt beta tesztverziót is terveznek a nagyközönség számára amiről csak annyit árultak el, hogy 10.000 játékost invitálnának meg augusztus környékén bugkeresőnek. Őszinte szívből remélem és kívánom /bár erre a piac helyzetét ismere holmi kevés esély van/, hogy egy hatalmas pofáraesés legyen a 2142, mert amit a fejlesztők műveltek az 1.3 patch megjelenésével és ennek kimagyarázásaval még a mai napig nem találok szavakat.

forrás - hcgamer.hu
  • David2006
  • Running
    Akit érdekel elkészült a Magyar Ranglétra pontozási rendszere, a már említett webcím valamelyikén megtalálható a Ranglétra>szabályok menüben.

Próbáltam a CB-snek megfelelőjére csinálni, de rájöttem h lehetetlen az kitalálni, azért remélem nem lett szar. Akinek véleménye, illetve ötlete van, az szóljon nyogudtan.

Bugkeresők dicséretet kaphatnak.:))