172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
TS Zolly #83610 Nagyon sok külföldi szerveren is kint van az admin elérhetősége.
Emlékszem, dc-be talán a lost vilmos pálya volt a legbugosabb. Nemcsak házak alá, hanem hordókba, ládákba egypár kéménybe is ellehetett bújni, persze a falon átjárást nem is említem. El a lámán csak egy helyet tudok. Wake szeigeten meg a parti ütegek alá lehetett bemenni. De szerencse a finalba ezeket a bugokat kijavították. -
np -
köcike -
Jó hajnalt!
A legjobb az amikor a kis
enemy kommandert eszi be a fene oda.
-
C:\Documents and Settings\juzernév\Application Data\Microsoft\MSN Messenger\ -
nemtudja vki hogy az msn hova menti el a hangulatjeleket?
köcce -
ako nyissunk egy uj topicot itt sg-n,hiphop teli lesz képekkel:D -
Én még nem találkoztam ezzel a bug kihasználással szerencsére de ha ilyen előfordul akkor valahogy próbáljatok meg átállni a csaló csapatába és képet csinálni róla aztán névvel együtt küldjétek el az adminoknak(ha éppen nincs admin a serveren) illetve minél több nyílvános fórumra szúrjátok be a képet hogy mindenki tudja kivel játszik!(ha marad olyan server ahonnan nem bannolták az illetőt)
-
vagy szolni az adminbácsiknak és kap egy szép bannt a kisbunkó -
TS Zolly #83601 Közben meg élesztené. Persze ez nem jó, ha van minusz ponthatár a szerveren. -
Azért van rá egy megoldás , át kell álni az ő oldalukra ha sqadba van akkor rászületni és ki tk-zni onnan, vagy csapattársként bemenni utánna és nyisz-nyisz -8 at megér . -
Akik bent vannak az épület aljában, azok egymást nem tudják lelőni? -
meg ezt a dr.rcsontit is tegyétek már banlistára pls me folyamatosan dtkzott
thx -
-
Ranked I, II severeken is keményen meg lesznek torolva az ilyen cselekedetek.
-
akkor a 7th szerverre nyugodtan lehet legalább menni karkandozni:) -
Én is megnéztem ezt az undormányt. A legrosszabb az egészben, hogy nem találtam rá semmi módot, hogy onnan belülről bármiképpen is ki lehessen írtani az ilyen kis köcsögöket.
A legnagyobb probléma az, hogy valószínű egy hotfixig nagyon el fog ez a dolog szaporodni, mert már konkrét videókat is csináltak, hogy a leghülyébb is meg tudja csinálni. Asszem ezért fogom hanyagolni a karkandot.
Mégegyszer: akiz a 7th serverén meglátok, megy rá a ban. eddig egy delikvens van:
[HUN]Adamo
És még küldözgette a smilekat is közben
-
TS Zolly #83593 Német márka még jó. Nem veszel?
-
dr.rcsonti mind1 akkor is egy retek -
asszem ea hu 1 en van egy dr.retek nevű faszláma egy admin legyen szives bannolni mert folyamatosan dtk-zik az a gyökér
köszönöm -
Szerintem az idén is úgy lesz... akkor marad a kapufa söröző.
-
Ugyehogy...
Akkorat buknak megint mint tavaly, csak akkor az idojaras szopatta meg oket, most meg a beugroval, es az esovel eltaktikaztak
-
"...esik az eső, hajlik a vessző..." -
...elmennek a jó #&@-ba.
Pont egy korsó sör ára.
-
egy egész füzetet készits be szerintem:( -
a kopejak meg a fityinka is megszünt? -
baszki pedig van még itthon egy csomo silingem:D -
Nevek felírva 
-
perm bant nekk és pofánrugást!
amugy én is kipróbáztam ,persze üres szerveren és valóban a legutolsó kisköcsög vérpistikének is gyerekjáték:(
remélem sorra kapják majd a bannt az ien kis buzernyákok és leszoknak róla! -
nnna mindjárt felmegyek aztán még azt is megbánják hogy euró lett a siling helyett
-
Deqwator #83580 
-
Peris #83579 JA és aátékon belül minden szervert pirossal ír ki -
Peris #83578 Remélem tud valaki nekem segíteni.
A magyar ranked szerverek melyik peccsel futnak?
Ha az 1.3-mal akkor mért nem tudok egyre se felmenni amikor ma raktam fel a peccset? -
Határeset, elfogadom : M3 -
Majdnem... -
Nagydög #83575 Gepard (M2 ?). -
Nagydög #83574 Ez a ket kocsogtestu az. Az egesz kort a Hotel alatt toltottek.
Koenig1988
ch_koenig_1988
Ha mod van ra, az osszes magyar szerverrol ki kene bannolni oket. -
Ez a kis kecses vad hiányzik a BF2-ből. Aki megmondja milyen fegyver, kap egy ingyen buksi simogatást.
[IMG][/IMG]
-
Na kezdodik...
-
Sorozatfüggő!
[/IMG]